peri majestic the real

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Η λεηλασία που συντελείται είναι μυθικών διαστάσεων...

 http://auctions.aade.gr/kpi//public/auctions/prg_date_down/


https://iauction.gr/

Τι βλέπουμε εδώ;

Την Ελληνική κοιλάδα του Μπάμπιγιαρ, το επιτελικό κράτος έν δράσει, αδίστακτο, απάνθρωπο.

https://www.el.gr/ellada/anithiko-na-vgazoyn-funds-se-pleistiriasm/


Απλό το κόλπο και χρήσιμο.......οι Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν, δεν την ''βγάζουν'' εύκολα..........πάρ'τους το σπίτι, την περιουσία, την επιχείρηση.

Είναι η λεγόμενη ''πολιτική με μπλοκάκι''. Σύμφωνα με αρμόδια στελέχη οι κανόνες για την είσπραξη των αρρύθμιστων χρεών, ακόμη και για τις περιπτώσεις που εφαρμόζονται τα αναγκαστικά μέτρα, είναι «οριζόντιοι και ενιαίοι και δεν σηκώνουν την παραμικρή παρερμηνεία και απόκλιση στις αποφάσεις και στους στόχους που προβλέπονται αντίστοιχα».

Αυτές είναι οι πραγματικές εξαγγελίες των βενιζελικών, όλεθρος και καταστροφή παντού.

– Επιδίωξη είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών.


– Επιβολή αναγκαστικών, διασφαλιστικών και λοιπών μέτρων από το δημόσιο για την αποπληρωμή των «κόκκινων χρεών» .

– Έλεγχος, επαλήθευση και διασταύρωση στοιχείων φορολογουμένων.

– Κατηγοριοποίηση των οφειλετών με βάση το ύψος της οφειλής και εντοπισμός ανά γεωγραφική περιοχή με τη χρήση νέων ψηφιακών εργαλείων με στίγμα για τα φυσικά πρόσωπα και τους επαγγελματίες που αλλάζουν συχνά διεύθυνση κατοικίας, εργασίας ή επαγγελματική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα ο «φάκελός» τους να μεταφέρεται από ΔΟΥ σε ΔΟΥ.

– Αυτόματη παρακολούθηση για την πορεία και την εξέλιξη της «κόκκινης οφειλής».

Καταλάβατε τι είδους υποσχέσεις δίνανε προεκλογικά; Καμμένη γή πασπαλισμένη με νούφαρα, μπουκέτο λουλούδια απ'αυτά πού πάνε στις κηδείες. Μιά κοινωνία με αρνητικά ρεκόρ παγκοσμίως και με δυσάρεστες πρωτοτυπίες αφού είμαστε η μοναδική χώρα παγκοσμίως πού αυτοβομβαρδίζεται έν καιρώ ''ειρήνης''
(βλέπε 111 Πτέρυγα Μάχης).

Αυτό πού ζούμε καθημερινά είναι, σχεδόν ολοκληρωτικές καταστροφές του δασικού πλούτου από πυρκαγιές, ανελέητη εγκληματικότητα, καταιγισμός πλειστηριασμών και φοροεπιδρομών, ανεξήγητες ''ξαφνικίτιδες'' πού δεν ακούγονται σε κανένα Πετσοκάναλο.

Δηλαδή, τρόμος 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, αβεβαιότητα όχι για το αύριο, αλλά για την επόμενη στιγμή, φόβος ότι δέν θα έχεις δουλειά, σπίτι, επιχείρηση, πατρίδα, παιδιά.

Οι βενιζελικοί λειτουργούν σαν σύνταγμα πυροβολικού, ανελέητος βομβαρδισμός της χώρας και προπαρασκευή εδάφους για την δημιουργία προγεφυρώματος και την επέλαση του εχθρού.........


https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/7183950_boytyro-sto-psomi-ton-toyrkon-oi-diloseis-toy-g-papahristoy

Απλά, όσοι ασχολούνται με την πολιτική και τα κοινά, έχουν πάει την προδοσία, το ρουφιανιλίκι και την λοβιτούρα σε άλλο επίπεδο.

Προορίζουν το Μεγάλο Ξεπούλημα της χώρας, έξ'ού και τα μεγάλα εξοπλιστικά προγράμματα μαμούθ, είναι εκείνο το τρελλό σχέδιο πού είχε ο Βενιζέλος, εκείνη η ιδέα που δεν ξεκολλούσε απο το μυαλό του, να κάνει την Ελλάδα μεγάλη, τρανή, απλά μικραίνοντάς την, σβήνοντάς την απο την υδρόγειο. Ή ιδέα πού τριβέλιζε το μυαλό του Βελουχιώτη γιά μιά Ελλάδα κάτω από τον Όλυμπο, μιά Ελλάδα και ένας λαός πού θα υπάρχουν μόνο σαν ανάμνηση.

Σε μιά κοινωνία μεταλλαγμένη, ζομποποιημένη, που ξερίζωσε την Θεογονία του Ησιόδου και τις Ελικωνιάδες Μούσες, για να φυτρώσει νυχάδικα και πλαστικά βυζιά.

Οι ήρωες του Μαραθώνα και των Θερμοπυλών, έγιναν τατουάζ σε γυμνασμένα μπράτσα δίπλα από σύμβολα της Ρωσικής μαφίας.

Big news........ποιός είπε ότι η Μύκονος απέθανε;;;;;;;;;
https://xploremykonosnews.gr/category/lifestyle/

ΜΑΝΚΟ

4 σχόλια:

  1. Ξεκίνησε η «Επίδαυρος» των Δημοτικών Εκλογών !
    Αυγουστιάτικη πρεμιέρα με Κασιδιάρη…
    …και, στην κορύφωση του Σεπτεμβρίου,
    εμφάνιση του «από μηχανής» «ήρωα»-έκπληξη, με στόχο τη
    «λύτρωση» του Μπακογιάννη !
    .
    Όταν πλησιάζει η περίοδος του κυνηγιού, το καταλαβαίνουμε από τις προετοιμασίες των κυνηγών …Αρχίζουν και καθαρίζουν τα όπλα τους και βγάζουν τα σκυλιά τους για να «ξεμουδιάσουν» …Το ίδιο ισχύει και για το Μητσοτακαίικο. Περίοδος του «κυνηγιού» γι’ αυτούς είναι η προεκλογική περίοδος …Η περίοδος που εκτελούν τους «στόχους» τους, για να ζήσουν το υπόλοιπο του χρόνου πλούσια και χωρίς προβλήματα …Η περίοδος που παγιδεύουν τον λαό για λίγες ημέρες, για να τον εκμεταλλεύονται για τέσσερα χρόνια. Όταν λοιπόν πλησιάζουν εκλογές στην Ελλάδα, αυτό το καταλαβαίνεις, γιατί οι Μητσοτάκηδες βγάζουν τα ακριβοθώρητα «όπλα» και τα επικίνδυνα «σκυλιά» τής οικογένειας. Η εξειδίκευσή τους είναι το «κυνήγι» τού ναζισμού …και η «μαρτυρικότητά» τους απέναντι στην τρομοκρατία! Αυτό κι αν είναι ειρωνεία για μια οικογένεια, η οποία έχει αποδεδειγμένα συνεργαστεί με τους αυθεντικούς Ναζί και ως οικογένεια «κουμπουροφόρων» έχει επωφεληθεί σε προσωπικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο όσο καμία άλλη από την τρομοκρατία —ως «θύμα» βεβαίως βεβαίως—. Τώρα βλέπουμε την τρίτη γενιά μιας οικογένειας δεκάδων μελών να πιάνει πόστο στα κρατικά ταμεία, εξαιτίας μιας δολοφονίας ενός ανθρώπου, που δεν ήταν και «αίμα» τους …Μιας δολοφονίας, η οποία μέχρι τώρα έχει κοστίσει πάνω από ένα δις ευρώ στον ελληνικό λαό και ακόμα δεν τελείωσε!
    Πώς λειτουργεί όλο αυτό εις βάρος τής ελληνικής κοινωνίας, η οποία στην πραγματικότητα είναι το «θήραμα» των Μητσοτάκηδων; Στην τελευταία προεκλογική περίοδο είδαμε αυτό το σενάριο να λειτουργεί με τον ιδανικό τρόπο και να τους δίνει τους αναμενόμενους «καρπούς». Ο Μητσοτάκης κέρδισε χωρίς πρόβλημα τις εκλογές, γιατί, την ώρα που θα έπρεπε να «τιμωρηθεί» για τα εμβόλια, τα Τέμπη, τους νεκρούς των εντατικών, τα πρόστιμα ,τις φωτιές κλπ., παρίστανε τον προστάτη τής Δημοκρατίας. Την ώρα που έπρεπε ο λαός να τον κυνηγά, αυτός έβγαλε το «σκυλί» με το όνομα Κασιδιάρη και με τα «γαυγίσματά» του παρέσυρε τον κόσμο μακριά από εκεί που δεν συνέφερε τον Μητσοτάκη …Παρέσυρε τον λαό σε απόσταση «βολής» και ο Μητσοτάκης τον «πυροβόλησε». Με συνοπτικές διαδικασίες ο Κασιδιάρης τα «σκέπασε» όλα αυτά και άλλαξε την ατζέντα των εκλογών. Τα ΜΜΕ, τα οποία οι Μητσοτάκηδες τα έχουν πάντα καλοπληρωμένα, φρόντισαν να «φιμώσουν» τους συγγενείς των νεκρών, για ν’ ακούγονται ΜΟΝΟΝ οι «κραυγές» τού ναζιστή Κασιδιάρη και οι «ατάκες» τού «δημοκράτη» Κούλη.
    Τώρα ξεκινά μια άλλη προεκλογική περίοδος …Η περίοδος των δημοτικών εκλογών …και εκεί οι Μητσοτάκηδες έχουν «κυνήγι» και πρέπει να βγάλουν τα «σκυλιά» τους. Ο —σύμφωνα με την άποψη της γιαγιάς του— ανεπρόκοπος κι αχαΐρευτος Μπακογιάννης θα πρέπει να κερδίσει τις εκλογές, για να παραμείνει σε απόσταση «βολής» για την κληρονομιά τού κόμματος! Τι εκλογές όμως να κερδίσει ο άχρηστος; …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ο μόνος δήμαρχος στον κόσμο που έχει φυτέψει ολόκληρα δένδρα σε γλάστρες και τις έχει τοποθετήσει επάνω στην άσφαλτο κεντρικής οδού τής Πρωτεύουσας …Δημιούργησε έναν «περίπατο», ο οποίος «τέμνεται» από δρόμο έξι ρευμάτων κυκλοφορίας στο κέντρο τής πρωτεύουσας …Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, γιατί απλούστατα οι Αθηναίοι —φοβούμενοι για την προσωπική τους ασφάλεια— ΔΕΝ τον χρησιμοποιούσαν ΚΑΘΟΛΟΥ. Αυτός ο Δήμαρχος, ο οποίος έσκαβε επί χρόνια την Πλατεία Συντάγματος, για να την παραδώσει όπως ακριβώς ήταν πριν το σκάψιμο, θέλει τώρα να τον ψηφίσουν ξανά για να παραμείνει στη θέση του. Ο δήμαρχος αυτός, ο οποίος ξόδευε κρατικά χρήματα μόνον για την προσωπική του προβολή και τη δημιουργία «επαγγελματιών» ψηφοφόρων, θέλει τώρα να επανεκλεγεί.
    Τι μπορεί να κάνει για να το πετύχει; …Και πάλι τα γνωστά κόλπα των Μητσοτάκηδων! Κατ’ αρχάς θα βάλει τη μανούλα του να διαλέξει η ίδια τους «κουτσούς» αντιπάλους του από την «ανυπόταχτη» Αριστερά και μετά θα ξεκινήσει η «παράσταση». Αναγκαστικά θα στηθεί «παράσταση», εφόσον για τον άχρηστο δεν αρκεί απλά ένας εξίσου άχρηστος αντίπαλος για να εκλεγεί. Τι θα κάνει; …Θα βγάλει τους «σκύλους» του να παρασύρουν τους Αθηναίους μακριά από τις λακκούβες, τα σκουπίδια και τις εγκαταλειμμένες γλάστρες τής πρωτεύουσας. Η αρχή ήδη έγινε με τον Κασιδιάρη. Ο γνωστός Κασιδιάρης, αφού «έσωσε» τον θείο, θα σώσει και τον ανιψιό …Αφού έκανε τη βολική «φασαρία» με τον θείο, θα κάνει το ίδιο και με τον ανιψιό …Εν μέσω καύσωνα πήγε και κατέθεσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων! Αυτό ήταν! …Η περίοδος του «κυνηγιού» ξεκίνησε για τους Μητσοτάκηδες, οι οποίοι —ενίοτε— παριστάνουν και τους Μπακογιάννηδες. Ο «αργός» αχαΐρευτος γόνος ΑΜΕΣΩΣ αντέδρασε, σαν να ήταν έτοιμος από καιρό! …Έβαλε την αντιφασιστική «κασέτα» τής οικογένειας και αμέσως έσπευσε να παραστήσει τον προστάτη τής Δημοκρατίας …Πρέπει ΟΛΟΙ μαζί οι Αθηναίοι να συσπειρωθούν γύρω του, για να σώσουν την πόλη από τους ναζί …Να μην τους αφήσουν ν’ «αλωνίζουν», γιατί —ως γνωστόν— μόνον οι Μητσοτάκηδες έχουν το δικαίωμα ν’ «αλωνίζουν» σ’ αυτήν την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρκεί όμως μόνον αυτή η βοήθεια; …Όχι βέβαια …Το δυνατό «χαρτί» των Μπακογιάννηδων-Μητσοτάκηδων είναι το «κλάμα» των θυμάτων! …Έχει μεγαλώσει ο Μπακογιάννης με αυτό το «θέατρο» του αθώου θύματος. Πρώτα έμαθε να κλαίει μπροστά στις κάμερες και μετά έμαθε —αν έμαθε— να κάνει πολλαπλασιασμό και διαίρεση, όπως μας αποκάλυψε η γιαγιά του. Στις 26 Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα που δολοφονήθηκε ο Παύλος Μπακογιάννης και οι Δημοτικές Εκλογές θα γίνουν στο πρώτο μισό τού Οκτωβρίου …Τι πιο ιδανικό γι’ αυτόν; …Μπόλικος χρόνος για «κλάμα»! …Μπόλικος χρόνος, για να μετατραπεί η Αθήνα σε «Επίδαυρο»! Άρα, τι περιμένουμε; …Κάτι, το οποίο να «πυροδοτήσει» αυτό το «κλάμα» …Κάτι, το οποίο να μετατρέψει το «κλάμα» σε «λυγμούς» και το «βουβό» μοιρολόι σε «κορώνες» αρχαίας τραγωδίας …Κάτι, το οποίο να επιτρέψει την εκ νέου εμφάνιση του οικογενειακού θιάσου, που προσπαθεί να παίξει την τραγωδία «Τρωάδες», αλλά —από το πολύ το βόλεμα και τη χαρά τής κονόμας— θυμίζει πιο πολύ το «Μια κυρία στα μπουζούκια».
    Τι περιμένουμε λοιπόν; …Την επανεμφάνιση του «κακού», ο οποίος θα ενεργοποιήσει το «δράμα» …Την επανεμφάνιση του Κουφοντίνα. Μετά τον Κασιδιάρη οι Μητσοτάκηδες θα βγάλουν και τον άλλο τους «σκύλο»! …Εκείνες τις ημέρες, κατά «σύμπτωση», θα βγει ο Κουφοντίνας και πιθανότατα θα ζητήσει άδεια από τις φυλακές με πληρωμένο δωμάτιο στη Χαβάη και ημιδιατροφή! Τότε ΟΛΑ τα ΜΜΕ συντονισμένα θα μας «θυμίσουν» ποιος είναι ο Κουφοντίνας —γιατί μπορεί κάποιοι να τον έχουν ξεχάσει— και θα βγάλουν από τα συρτάρια τους παλιές φωτογραφίες τού γεροσυνεργάτη του Κοσκωτά με τη νεαρή γυναίκα του, η οποία έμεινε χήρα στο άνθος της ηλικίας της. Τότε θα «πεταχτεί» σύσσωμη η οικογένεια στους δρόμους και στα κανάλια να διαμαρτυρηθεί, όπως πετάγονται οι γύφτοι από τις σκηνές όταν πλησιάζει η αστυνομία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τότε θα ξεκινήσει η «κορύφωση» της αρχαίας «τραγωδίας» …Το τέκνο το «κλαμένο» τού Μπακογιάννη θα βρει τη «δύναμη» να σκουπίσει τα δάκρυά του και θα σταθεί άφοβος να προκαλέσει τον φασισμό τής Αριστεράς. Τώρα, που τον «ενηλικίωσε» ο πόνος και τον «ατσάλωσε» η αδικία, θα βγει μπροστά, όχι για να σώσει τον εαυτό του, αλλά να «σώσει» την ίδια την πόλη του! …Τους συμπολίτες του! …Ποιος είδε τον «Ορέστη» να κλαίει τον πατέρα του και δεν τον φοβήθηκε! Μιλάμε για υπερπαραγωγή! …Θα δακρύσει μέχρι και η ξαναπαντρεμένη χήρα μανούλα στην παράσταση …Η «Κλυταιμνήστρα από τα Lidl», που εκπαίδευσε έναν «Βασιλάκη Καΐλα» και θα τον δει να «παίζει» τον «Ορέστη» …Έτσι, θριαμβευτικά, θα κορυφωθεί το αρχαίο «δράμα»!
    Με τον Κασιδιάρη θα παίξει το παιχνίδι τού «αγωνιστή» κατά του δεξιού ναζισμού και με τον Κουφοντίνα θα δείξει το «δεξιό» του στίγμα απέναντι στην άκρα Αριστερά …«Δεξιός» τόσο όσο και «δημοκράτης» …Όλα «μετρημένα-ζυγισμένα»…Αυτός δεν είναι δήμαρχος …Αυτός είναι «τεφαρίκι» τής Δημοκρατίας, που μας κάνει τη χάρη να «δημαρχεύει», ενώ θα μπορούσε να είναι «Πλανητάρχης»! Έτσι γίνονται οι σωστές δημοτικές εκλογές! …Με «άρωμα» Επιδαύρου, πολύ «σασπένς» και προπάντων ανιδιοτέλεια. Αντί να συζητάνε οι πολίτες για τα «δένδρα τής ασφάλτου», θα συζητάνε για τα τατουάζ τού Κασιδιάρη και το φονικό «χέρι» τού Κουφοντίνα! Θα ανοίξουν μια άνευ λόγου και αιτίας διαμάχη για ιδεολογικά και πολιτικά θέματα και δεν θα κρίνουν μια απολύτως αποτυχημένη θητεία, η οποία αφορά τελείως διαφορετικά πράγματα και η οποία έχει σχέση με την καθημερινότητα του Αθηναίου πολίτη …Μετά, «από δω πάνε και οι άλλοι»! …Τα «όπλα» θα μπουν στα σεντούκια …οι κιτρινισμένες φωτογραφίες στα συρτάρια …και οι «σκύλοι» θα επιστρέψουν στα κελιά τους …μέχρι την επόμενη «παράσταση»!...
    …Μετά, θα ψάχνουν όλοι να βρουν το πώς εκλέχθηκε Δήμαρχος της Αθήνας ο μόνιμος κάτοικος της Πολιτείας τού Πλάτωνα !!!
    Παναγιώτης Τραϊανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Ουάσινγκτον!…

  https://traianou.gr/2024/06/sfiggei_o_kleios_washington.html