peri majestic the real

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Υποτίθεται ότι μιλάμε για εκπαιδευμένους ανθρώπους που ξέρουν πως η δουλειά τους ειναι να προστατεύουν την ζωή, την ασφάλεια των πολιτών και να κάνουν χρήση του ηπιότερου μέτρου. Τι έγινε εδώ; Που μας οδηγούν; Τι επιδιώκουν; Όποιος δεν σταματά σε σήμα αστυνομικού είναι νεκρός; Τα πράγματα είναι πολύ ύποπτα! …Πολύ ψύχραιμο είναι το Πολιτικό σύστημα. Με μελλοντικό προβοκατόρικο κοινωνικό διχασμό μας εκβιάζει το μνημονιακό καθεστώς;

 

Η «ήττα» των Γάλλων σταδιακά θα γίνει ήττα και των υπολοίπων Ευρωπαίων. Ό,τι «πέτυχαν» ο νεοταξίτες στη Γαλλία σύντομα θα «μεταφυτευτεί» και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η Γαλλία αυτήν τη στιγμή είναι ένα κοινωνικό «εργαστήριο», που επάνω της δοκιμάζονται οι πολιτικές εκείνες, οι οποίες αργά ή γρήγορα θα εφαρμοστούν σε όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Απλά η Γαλλία επιλέχθηκε σ’ αυτήν τη φάση, γιατί είναι η πιο δύσκολη περίπτωση …και, εάν επιτύχουν σ’ αυτήν, θα μπορούν να το επαναλάβουν και στους υπόλοιπους.

Rethinking secularism : Can Europe integrate its Muslims? | openDemocracy 

 Τα αφεντικά τής Νέας Τάξης, που «φόρτωσαν» όλες τις ευρωπαϊκές κοινωνίες με δύσμοιρους και φτωχούς μωαμεθανούς ΛΑΘΡΟμετανάστες, αποκαλύπτουν τώρα το πώς έχουν σκοπό να τους χρησιμοποιήσουν …Το πώς έχουν σκοπό να εκμεταλλευτούν τη φτώχεια, τα ένστικτα και τη θρησκευτική διαφορετικότητα των ΛΑΘΡΟμεταναστών εις βάρος των τοπικών κοινωνιών …Αποκαλύπτουν τον λόγο για τον οποίο οι δικές τους ΜΚΟ «λατρεύουν» το Ισλάμ και τα θρησκευτικά δικαιώματα των ΛΑΘΡΟμεταναστών …Αποκαλύπτουν ότι η μη-ενσωμάτωσή τους στις κοινωνίες αυτές αποτελούσε στρατηγική επιδίωξή τους, για να εξασφα­λίσουν συμμάχους στη μάχη τους με τους λαούς. Εάν δηλαδή μέχρι τώρα απλά υποψιαζό­μασταν το πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι κατά κανόνα νεανικοί πληθυσμοί των ΛΑΘΡΟμεταναστών εις βάρος των κοινωνιών που τους φιλοξενούν, τώρα, με το παράδειγμα της Γαλλίας, μπορούμε να καταλάβουμε και το πώς θα γίνει αυτό …Μπορούμε να «δούμε» το μέλλον μας! …Κυριάκος Μητσοτάκης: θα πολεμήσουμε τον ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ - YouTube

Μπορούμε να δούμε πώς όλοι αυτοί θα γίνουν «βραχίονες» της Νέας Τάξης και θα καθηλώσουν τις κοινωνίες στον φόβο και στην ομηρία τους στις φασιστικές εξουσίες, οι οποίες είναι «διορισμένες» από τους εκλεκτούς τής Νέας Τάξης.Εάν η αμερικανική «αρρώστια» περάσει τον Ατλαντικό και «κολλήσει» ένα κράτος όπως τη Γαλλία, είναι θέμα χρόνου να «κολλήσουν» και τα υπόλοιπα …Είναι θέμα χρόνου να στηθούν τα «στρατόπεδα» της κοινωνικής σύγκρουσης που βολεύει τους τυράννους τής Νέας Τάξης …Τα «στρατόπεδα» της σύγκρουσης μεταξύ των νατιβιστών —τους οποίους μισούν οι Μητσοτάκηδες της Νέας Τάξης— και των ξένων εισβολέων των ΜΚΟ …Τα «στρατόπεδα» που χρειάζεται η Νέα Τάξη για να επιτύχει το «Great Reset» εις βάρος των λαών!

Στη Γαλλία βλέπουμε και το δικό μας μέλλον!

Traianou.gr

2 σχόλια:

  1. Σκέψου το κι'αλλοιώς φίλε Peri.
    Όποιος δεν συμφωνεί να γίνει ο μελλοντικός ψηφιακός πολίτης, ή παραμείνει ΑΝΈΝΤΑΧΤΟΣ-ΑΝΥΠΆΚΟΥΟΣ, θα αντιμετωπίζει την ποινή του θανάτου.
    Ή αλλοιώς, η "ποινή του ξίφους" που έλεγε και ο Μπέντζαμιν Κρέμ, γι'αυτούς που δεν θα υποταχθούν στην νέα τάξη πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά προβλήματα η γαλλία https://twitter.com/i/status/1677799170327949312

    ΑπάντησηΔιαγραφή