peri majestic the real

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Η Γαλλία «έπεσε» !!!

 Αυθόρμητη «έκρηξη» λαϊκής οργής ή «πρόβα τζενεράλε»

τής παγκόσμιας βίαιης επιβολής τής Νέας Τάξης;

Στη Γαλλία αποκαλύπτεται το σχέδιο των επικυρίαρχων

για το πώς πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τους ΛΑΘΡΟμετανάστες

εις βάρος των λαών μέσα στις ευρωπαϊκές χώρες !!!

«Εικόνες» από το προσεχές μέλλον τής Ευρώπης

βλέπουμε σήμερα στη φλεγόμενη Γαλλία !!!

Αυτό, το οποίο συμβαίνει στη Γαλλία είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ύποπτο. Είμαστε μάρτυρες μιας βίαιης εξέγερσης, η οποία δεν έχει την παραμικρή σχέση με ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τη γαλλική νοοτροπία στο θέμα των κοινωνικών αγώνων …Τη νοοτροπία τού —λόγω της Γαλλικής Επανάστασης και των διακηρύξεών» της— ίσως πιο ανεκτικού χριστιανικού λαού απέναντι στους αλλόφυλους, αλλοεθνείς, και αλλόθρησκους. Αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα, είναι μια βίαιη εξέγερση με έναν χαρακτήρα ΠΟΛΥ «αμερικάνικο» σε σχέση με τα συνηθισμένα για τους Γάλλους! Τι σημαίνει αυτό; …Βλέπουμε πλήθη να βγαίνουν από τα γκέτο των αλλόφυλων και των αλλόθρησκων και να διαδηλώνουν κατά της αστυνομικής βίας, στρεφόμενα όμως εναντίον της ίδιας της κοινωνίας που τους φιλοξενεί !!!

Με πρόφαση την αστυνομική βία —όπως αυτή εκδηλώθηκε εναντίον ενός παραβατικού στοιχείου μιας μειονότητας, διαφορετικού έθνους και θρησκεύματος, σε σχέση με την πλειοψηφία τού γαλλικού λαού— βλέπουμε ένα πλήθος να έχει ξαμοληθεί στους δρόμους και να λεηλατεί, φέρνοντας στη μνήμη μας εικόνες των BLM και των Antifa στις ΗΠΑ …Από πότε ο άδικος θάνατος ενός νεαρού μουσουλμάνου γίνεται αιτία για «ψώνια» από τη Louis Vuitton; Ποιος τιμωρείται με αυτήν την ενέργεια των εξεγερμένων; …Η αστυνομία ή η κοινωνία που τους φιλοξενεί; Εάν σκοτωθεί κι άλλος άνθρωπος, τα «ψώνια» θα συνεχιστούν μήπως και στη DIOR;; Αυτά όλα ΔΕΝ είναι συνηθισμένα φαινόμενα για τους Γάλλους. Αυτό είναι το νεοφανές τής υπόθεσης. Στην Ευρώπη —και ειδικά στη Γαλλία— αυτό είναι ένα φαινόμενο, το οποίο ΠΟΤΕ δεν είχε παρατηρηθεί!

Επιπλέον, ακόμη και τα «περιφερειακά» στοιχεία που βλέπουμε ΔΕΝ είναι και τόσο φυσιολογικά. Βλέπουμε μια πολύ περίεργη μητέρα θύματος, η οποία ζει «δόξες» επάνω σε ένα φορτηγό, παριστάνοντας την επαναστάτρια …Μια «μάνα», η οποία δεν θυμίζει σε τίποτε αυτό το οποίο έχουμε στο μυαλό μας ως «χαροκαμένη μάνα», η οποία απομονώνεται για να κλάψει το παιδί της …Που δεν την ενδιαφέρει πλέον τίποτε απ’ αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο, γιατί απλούστατα έχασε το πολυτιμότερο πρόσωπο που είχε μέσα στον κόσμο αυτόν. Εδώ βλέπουμε μια «μάνα», της οποίας το παιδί είναι ακόμα άταφο κι αυτήν πήρε τους δρόμους για να «διαδηλώσει» …Μια «μάνα», η οποία δεν κλαίει το παιδί της, αλλά απολαμβάνει την «επιτυχία» της να ηγηθεί τού όχλου …Μια «αγωνίστρια», που δέχεται συγχαρητήρια από «συναγωνιστές» και στέλνει «φιλιά» στον κόσμο!

Περίεργα δεν είναι όλα αυτά; …Αυτή δεν φέρει ευθύνες για την κατάληξη του γιού της; …Δεν έπρεπε να κρυφτεί σε μια γωνιά και να κάνει με ηρεμία την αυτοκριτική της ως μητέρα νεαρού κακοποιού, ο οποίος σκοτώθηκε σε συμπλοκή του με την αστυνομία; …Δεν φέρει ευθύνες η αποτυχημένη μάνα με την αποτυχημένη προσωπική ζωή, η οποία έφερε στον κόσμο και μεγάλωσε ένα παιδί με προφανή αντικοινωνικά χαρακτηριστικά και πολύ μακριά από τα πρότυπα που έχει μια οικογένεια στο νου της για τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών της; …Ένα παραβατικό στοιχείο, που, εάν στα δεκαεπτά του χρόνια ήταν «γνωστός» τής αστυνομίας, σε μια δεκαετία θα «διακοσμούσε» σίγουρα κάποιες φυλακές. Τι είδους «μήνυμα» στέλνει αυτή η «μάνα» στον κόσμο; Είναι μήπως «ηρωίδα» μητέρα ενός «ήρωα», ο οποίος σκοτώθηκε στη μάχη για την ελευθερία; Ποιοι θέλουν να την εμφανίσουν σαν δήθεν «πρότυπο» κοινωνικής αγωνίστριας;

Riots in France: Passenger in car with shot teenager says he wants to share  story to 'establish the truth' | world news Όλα αυτά είναι σίγουρα περίεργα και είναι εκείνα τα οποία ορίζουν το «πλαίσιο» μέσα στο οποίο θα «κινηθούμε» στην ανάλυση της κατάστασης …Μιας καθ’ όλα ΥΠΟΠΤΗΣ κατάστασης! Εδώ έχουμε μια βίαιη εξέγερση πολύ συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων, εξαιτίας ενός αστυνομικού «λάθους» …«Χειρουργικά» επιλεγμένων κοινωνικών ομάδων, των οποίων η εξέγερση προκαλεί συγκεκριμένες αντιδράσεις. Πάντα, όταν υπάρχει αστυνομική βία και αναίτιο έγκλημα, πρέπει να είμαστε «ψυλλιασμένοι», γιατί μέσα στους μηχανισμούς ασφαλείας βρίσκεται και επωάζεται πάντα το παρακράτος …Το φασιστικό παρακράτος …Αυτό, το οποίο φροντίζει πάντα με δολοφονίες και προβοκάτσιες να προστατεύει την αυταρχική εξουσία, όταν αυτή αδικεί και τον λαό …Την εξουσία, η οποία μοιάζει με αυτήν του Μακρόν στη Γαλλία, ο οποίος ΕΠΕΛΕΞΕ να αγνοήσει τον λαό και να παρακάμψει τη Βουλή, προκειμένου να περάσει ένα νέο ασφαλιστικό νόμο, ο οποίος βολεύει τους τοκογλύφους και όχι τους πολίτες!


Protesters clash with police over water reservoirs in France – POLITICO

Σε μια Γαλλία λοιπόν, που, εξαιτίας τού αυταρχισμού τού Μακρόν μοιάζει με «πυριτιδαποθήκη», είναι δυνατόν οι αστυνομικοί να μην έχουν λάβει σαφείς εντολές: …να μην ανάβουν «σπίρτα» αστυνομικής βίας, που θα οδηγήσουν στην «έκρηξη»; Ποιον όμως βολεύει η «έκρηξη»; Ποιος έχει κέρδος από αυτήν τη βίαιη κοινωνική αντίδραση; Εκεί βρίσκεται το μυστικό τής όλης κατάστασης. Ο Μακρόν, μετά την ήττα του στις βουλευτικές εκλογές, δεν ελέγχει τη Βουλή και, με δεδομένο ότι ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία βρίσκεται «απέναντί» του, η Γαλλία είναι πρακτικά ακυβέρνητη. Ένας Πρόεδρος λαομίσητος —ο οποίος μάλιστα δεν ελέγχει και τη Βουλή— στην πραγματικότητα είναι «σαν να μην υπάρχει» …Είναι «όμηρος» της κατάστασης και απομονωμένος στο Παλάτι των Ιλισίων, ανήμπορος ν’ αλλάξει όχι απλά τη μοίρα τής Γαλλίας, αλλά ακόμη και τη δική του.

Όμως, ο ανήμπορος αυτός Πρόεδρος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στον Πόλεμο της Ουκρανίας, είναι πολύ χρήσιμος για να αφεθεί αβοήθητος …Είναι πολύ χρήσιμος ο Μακρόν στους τοκογλύφους τής Νέας Τάξης και η Γαλλία είναι πολύ μεγάλη «λεία» για να μην τη διεκδικήσουν. Ως εκ τούτου οι τοκογλύφοι έχουν πολλά «ανοικτά μέτωπα» στη Γαλλία και ο Μακρόν πρέπει να τους εξυπηρετήσει. Στην κυριολεξία ο Μακρόν βρίσκεται «απέναντι» από τους Γάλλους σε ΟΛΑ τα «μέτωπα» και σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς! Δεν είναι μόνον το ασφαλιστικό, το οποίο αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των Γάλλων …Ο Μακρόν έχει κι άλλα «μέτωπα» ανοικτά εναντίον των Γάλλων …Από τους ιδιωτικούς ταμιευτήρες των υδάτων για τη γεωργική παραγωγή μέχρι τα τούνελ που κατασκευάζουν παράνομα κάποιοι ιδιώτες ιδιοκτήτες αυτοκινητοδρόμων στα σύνορα με την Ιταλία. Παντού στη Γαλλία υπάρχουν εστίες βίας στη σύγκρουση μεταξύ τού κράτους και του λαού.

Police and protesters injured in clashes at French-Italian tunnel site | CNN

Σε όλα αυτά τα εγκλήματα κατά τού γαλλικού λαού ο Μακρόν είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Αυτός ο Μακρόν, ο οποίος εξυπηρετεί τούς «επενδυτές» τοκογλύφους —και εννοείται ότι έχει ανάγκη προστασίας, για να μπορέσει να το κάνει αυτό—, θα πρέπει να προστατευτεί από την αντίδραση των πολιτών. Πώς όμως θα προστατευτεί; Υπάρχει τρόπος να προστατευτεί ένας τόσο φασίστας ηγέτης; …Βεβαίως και υπάρχει! Εάν καταφέρεις και διχάσεις τον λαό, όλα μπορούν να γίνουν ρυθμιζόμενα. Εάν μπορείς να στρέψεις τους μισούς εναντίον των άλλων μισών και βάλεις και τον εαυτό σου στη νέα «εξίσωση» σαν προστάτη τού ενός μέρους, όλα μπορούν να γίνουν εύκολα. Αιώνες τώρα το αγαπημένο «μότο» τής εξουσίας είναι το μακιαβελικό «διαίρει και βασίλευε» …Με ανθρώπινες μάζες ελέγχεις ανθρώπινες μάζες! …και αυτό το γνωρίζουν οι φασίστες που ασκούν εξουσία. Όταν λοιπόν τα αφεντικά τού Μακρόν είναι τα ίδια με τα αφεντικά τού Μπάιντεν, ευνόητα είναι μερικά πράγματα.

«Ίδια αφεντικά» συνήθως σημαίνει «ίδια εργαλεία» και «ίδια μεθοδολογία», για να εξυπηρετηθούν τα «ίδια συμφέροντα». Εάν τα αφεντικά τού Μακρόν είναι ίδια με αυτά του Μπάιντεν, ίδιες θα είναι και οι τακτικές προστασίας του. Ό,τι έγινε για να βοηθηθεί ο Μπάιντεν στις ΗΠΑ, γίνεται αυτήν τη στιγμή και στη Γαλλία! Με προβοκατόρικο κοινωνικό διχασμό ανέβηκε ο Μπάιντεν στην εξουσία και αυτό είναι που επαναλαμβάνεται σήμερα και στη Γαλλία, για να ισχυροποιηθεί ο νεοταξίτης Μακρόν. Στην πραγματικότητα —όπως θα δούμε παρακάτω— επιχειρείται μια βίαιη «αμερικανοποίηση» της γαλλικής κοινωνίας. Απλά αυτό επιχειρείται με κάποιες προσαρμογές, γιατί τα κοινωνικά δεδομένα τής Γαλλίας είναι διαφορετικά και άρα —υποχρεωτικά— κι ο σχεδιασμός θα είναι διαφορετικός. Γι’ αυτόν τον λόγο προκλήθηκε η κοινωνική «έκρηξη» που βλέπουμε σήμερα …Η ελεγχόμενη «έκρηξη» …Η «έκρηξη» αυτή, η οποία αφορά τους αλλόφυλους και τους αλλόθρησκους των φτωχών γκέτο. Η «έκρηξη» αυτή βολεύει τον Μακρόν …Βολεύει αυτόν, ο οποίος κρατά το «σπίρτο» τής αστυνομίας και μπορεί να «πυρπολήσει» ανά πάσα στιγμή την κοινωνική «πυριτιδαποθήκη».

Η Γαλλία φλέγεται και ο Μακρόν... χορεύει - Διασκέδαζε ενώ καιγόταν το  Παρίσι (VIDEO) | Typosthes

Εδώ ακριβώς βρίσκεται το λεπτό σημείο. Ακόμα και στο επίπεδο των συμπεριφορών να το κοιτάξει κάποιος, καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι πολύ ύποπτα! …Πολύ ψύχραιμος δεν είναι ο Μακρόν μπροστά σ’ αυτήν την κοινωνική «έκρηξη»; Αυτός, ο οποίος είχε τρομοκρατηθεί με τις ειρηνικές διαδηλώσεις των Γάλλων για το θέμα των ασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων, είναι ήρεμος και πηγαίνει σε πάρτι, τώρα, που πραγματικά η Γαλλία «καίγεται» και λεηλατείται; Περίεργα δεν είναι αυτά; …Είναι όχι μόνον περίεργα αλλά και διαφορετικά …Είναι διαφορετικά, γιατί τα δεδομένα αυτής της εξέγερσης είναι διαφορετικά! …Τα «ελατήριά» της είναι διαφορετικά! …Τα «ελατήριά» της είναι αυτά που «σπρώχνουν» τον λαό προς τον Μακρόν και όχι το αντίθετο. Αυτόν τον λαό είναι που προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα αφεντικά στον «απομονωμένο» Μακρόν.

Για να το καταλάβουμε αυτό, θα πρέπει να δούμε το πώς είναι «στημένη» η κοινωνική κατάσταση μέχρι αυτήν τη στιγμή στη Γαλλία. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ είδαμε έναν περήφανο γαλλικό λαό να βγαίνει μαζικά στους δρόμους και να διαδηλώνει αξιοπρεπώς για το δίκιο του …Είδαμε εκατομμύρια Γάλλων, οι οποίοι βγήκαν στις πλατείες και δεν έκαναν «ούτε μία» ζημιά! …Εκτός από μερικούς καμένους κάδους σκουπιδιών, ΔΕΝ έσπασαν, ΔΕΝ έκαψαν και κυρίως ΔΕΝ έκλεψαν! Είδαμε έναν τεράστιο γαλλικό «ταύρο» να τρέχει οργισμένος μέσα σε ένα πολυτελές....

More than 1 million protest across France against Macron's pension reform

«υαλοπωλείο» —όπως είναι το Παρίσι—, χωρίς όμως να κάνει την παραμικρή ζημιά! Ο γαλλικός λαός —με απόλυτη αξιοπρέπεια και σεβόμενος τη φήμη και την επαναστατική παράδοση των προγόνων του— εντυπωσίασε τη διεθνή κοινή γνώμη με τη μαζικότητα και την αποφασι­στικό­τητά του. Έδειξε μια τεράστια εμπειρία και ωριμότητα στη συλλογική του δράση και αυτό τον έκανε ακόμα πιο επικίνδυνο στην «πάλη» του για τις διεκδικήσεις του.

In France, some protests against increased retirement age turn violent -  CBS News Όλα αυτά, όπως καταλα­βαί­νου­με, ήταν εις βάρος τού Μακρόν …Εις βάρος ενός φασίστα υπαλλήλου των τοκογλύφων, ο οποίος αδικούσε έναν ολόκληρο λαό …Έναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ λαό, ο οποίος στράφηκε εναντίον του! ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ, εάν σκεφτεί κάποιος ότι είδαμε εργαζομένους όλων των φυλών και των θρησκειών —που συνθέτουν τη σύγχρονη γαλλική κοινωνία— να συμμετέχουν στις ειρηνικές κινητοποιήσεις …Είδαμε όλες τις ηλικίες να συμμετέχουν σ’ αυτές …Είδαμε γέροντες συνταξιούχους να διαδηλώνουν, από αλληλεγγύη για τα δικαιώματα της επόμενης γενιάς, παρ’ όλο που δεν τους αφορούσε το πρόβλημά της και θα μπορούσε κάποιος να πει ότι τα υπό διεκδίκηση αιτήματά της είναι εις βάρος τους …Είδαμε νεαρούς μαθητές και φοιτητές να διαδηλώνουν εναντίον τής υπερεκμετάλλευσης αυτών που σήμερα «αγγίζουν» τη σύνταξη και θα πρέπει να εργαστούν επιπλέον χρόνια για μικρότερες αποδοχές …Είδαμε το ΟΛΟΝ μιας κοινωνίας, η οποία βγήκε σύσσωμη στο δρόμο να διεκδικήσει τα δικαιώματά της …Είδαμε το ΟΛΟΝ τού γαλλικού λαού, εφόσον τα εργασιακά δικαιώματα ΔΕΝ διαχωρίζουν τους λευκούς από τους μαύρους ή τους χριστια­νούς από τους μουσουλμάνους εργαζόμενους…

«Έλαμψε» παγκοσμίως η Γαλλία σε εκείνες τις διαδη­λώσεις …Επίδειξη εθνικής υπερηφά­νειας, κοινωνικής αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς αδελφο­σύνης έκανε η Γαλλία σε εκείνες τις διαδηλώσεις. Όλα αυτά ήταν εις βάρος τού Μακρόν —και βέβαια των αφεντικών του—. Όλα αυτά μπροστά στα «μάτια» ολόκληρης της ανθρωπότητας. Όλα αυτά διατηρούσαν τη «φλόγα» τής κοινωνικής αντίδρασης «ζωντανή». Όλα αυτά διατηρούσαν τον λαό σε «απόσταση» από τον Μακρόν.

Και ξαφνικά —από το πουθενά— με ευθύνη τού παρακράτους και της αστυνομίας, ξεσπά βίαιη αντίδραση στους χώρους των γκέτο των ΛΑΘΡΟμεταναστών και μάλιστα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κοινωνικό αίτημα …Με «σημαίες» τη θρησκεία και τα μειονοτικά δικαιώματα αλλοεθνών και ΛΑΘΡΟμεταναστών ξεσπά μια βίαιη αντίδραση …«καρμπόν» με τις αντιδράσεις των μαύρων και της Antifa στις ΗΠΑ. Ξαφνικά διχάστηκε το ΟΛΟΝ τού γαλλικού λαού. Ξαφνικά οι «ξένοι» και οι «αλλόθρησκοι» των γκέτο ΔΕΝ διαδηλώνουν ως Γάλλοι υπέρ μιας δίκαιης Γαλλίας, αλλά ως φονταμενταλιστές εναντίον της ίδιας τής Γαλλίας και άρα εναντίον των Γάλλων …Διαδηλώνουν ως ξένοι εναντίον των ίδιων των Γάλλων …Ως αλλόθρησκοι εναντίον των χριστιανών …Ως αδικημένοι εναντίον αυτών που τους αδικούν …Ως «μαύροι» εναντίον «λευκών» …Ως «δημοκρατικοί» εναντίον των «Μάγκα Ρεπάμπλικανς» …Παρούσες σε αυτήν την αντίδραση ΟΛΕΣ οι ΜΚΟ τής διαχείρισης της ΛΑΘΡΟμετανάστευσης, που «πνίγει» την Ευρώπη και άρα και τη Γαλλία.

Πώς βγήκε η φράση «διαίρει και βασίλευε» 

 Ποιο είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα μιας τέτοιας οργα­νωμένης και βίαιης δρά­σης; …Μια εξίσου φυσιολο­γική αντίδραση της ίδιας κλίμακας …Πλήθη «σπρώχνουν» πλήθη. Οι Γάλλοι, οι οποίοι ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ τώρα στέκονταν «μακριά» από τον Μακρόν, θα πρέπει ν’ αποφασίσουν προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να πάνε! …Με ποιον θα ταυτι­στούν; Θα ταυτιστούν μ’ αυτόν που βγήκε στους δρόμους με μίσος εναντίον τους ή μ’ αυτόν που μπορεί να τους εγγυηθεί την ασφάλειά τους, έστω κι αν είναι μισητός; Εδώ βρίσκεται το ζητούμενο αυτής της «εξέγερσης»! Όλοι ανεξαιρέτως οι Γάλλοι, οι οποίοι μέχρι τώρα μισούσαν τον Μακρόν, θα αισθανθούν τον κίνδυνο …Τον κίνδυνο τον οποίο κάποιοι εμπράκτως εκφράζουν και ο οποίος απειλεί την πατρίδα τους, τη θρησκεία τους και τον πολιτισμό τους. Ενστικτωδώς, δηλαδή, θα συσπειρωθούν γύρω από την εξουσία τού Μακρόν, ο οποίος ελέγχει τους μηχανισμούς αυτοπροστασίας τής Γαλλίας…

…Γιατί λοιπόν να μην πάει ο Μακρόν στο πάρτι τού Έλτον Τζον, ο οποίος είναι γνωστός και βραβευμένος ακτιβιστής τής ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας; …Τα αφεντικά «δουλεύουν» για τον Μακρόν ακόμα και χωρίς αυτόν. Οι Γάλλοι θα είναι αυτοί οι οποίοι θα τον αναζητήσουν και δεν χρειάζεται να τους αναζητά αυτός! …Οι Γάλλοι θα είναι αυτοί οι οποίοι θα τον αναζητήσουν για να τους σώσει! …Να σώσει τις πόλεις τους, τις γειτονιές τους, τη θρησκεία τους και τη χώρα τους …Να τους σώσει από ξένους και αλλόθρησκους που κατοικούν στις γειτονιές τους και οι οποίοι ούτε καν γαλλόφωνοι είναι! Ποιος είναι ο ισχυρός τώρα; …Αυτός, ο οποίος ελέγχει τους μηχανισμούς ασφαλείας 

 
 …Αυτός, ο οποίος μπορεί να καταστείλει τις μαζικές αντιδράσεις. Με συνοπτικές διαδικασίες στήθηκε στη Γαλλία ένα κίνημα τύπου BLM, το οποίο πριν ΔΕΝ υπήρχε και από τώρα και στο εξής θα πρωταγωνιστεί όποτε βολεύει αυτούς που το έστησαν. Έμπειροι προβοκάτορες και εκπαιδευμένοι χαφιέδες των ΜΚΟ θα «ανοίξουν» θέματα «ρατσισμού», «ξενοφοβίας», «ομοφοβίας», «αντισιωνισμού» κλπ. και θα «επισκιάσουν» τα θέματα που θίγουν τον Μακρόν και τη Νέα Τάξη. Εξαιτίας αυτών θα αλλάξουν οι κινητοποιήσεις τού άμεσου μέλλοντος …Θα γίνουν πιο «στοχευμένες» σε θέματα που βολεύει τις ΜΚΟ και θα πάψουμε να βλέπουμε τις λαϊκές κινητοποιήσεις στις οποίες συμμετείχαν οι πάντες!
Elton John receives medal after White House show | Daily Sabah

Αυτά είναι που τώρα αναγκαστικά θ’ αλλάξουν …Θα μπουν μπροστά οι ΜΚΟ των επαγγελματιών «ευαίσθητων» και θα τα αλλάξουν …Θα μπουν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες τα «παιδιά» τού Σόρος και θα «ξερνάνε» μίσος στο όνομα κάποιας δήθεν κοινωνικής «δικαιοσύνης» …Θα ενημερώσουν το παγκόσμιο κοινό ότι οι Γάλλοι είναι «φονταμενταλιστές», «ρατσιστές», «ξενοφοβικοί» και οπαδοί τής «White Supremacy», που «εκμεταλλεύονται» δήθεν τις μειονότητες …Θα εμφανιστούν οι γνωστοί WOKE-αναθεωρητές τής ιστορίας, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στις ΗΠΑ. Αυτοί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να «πείσουν» τους Γάλλους ότι πρέπει να ντρέπονται για την ιστορία τους, γιατί είναι μια ιστορία «λευκού» ρατσισμού και εκμετάλλευσης …Θα ενημερώσουν και το παγκόσμιο κοινό για το πόσο «κακοί» ήταν οι Γάλλοι στη διάρκεια της ιστορίας και το πόσο «αναγκαίο» είναι τα «Γαλλάκια» να μαθαίνουν στο σχολείο την «αλήθεια», για να μην γίνουν όμοιοι με τους προγόνους τους.

Αυτό είναι που βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Η παγκόσμια «λάμψη» τής Γαλλίας «σβήνει» μέσα στον «καπνό» των καταστροφών! Έτσι ξαφνικά βγαίνει από τα «έγκατα» της γαλλικής κοινωνίας όλος ο «βόθρος» της …Αλλάζει η «ατζέντα» τής δημόσιας συζήτησης …Από το ασφαλιστικό και τη λεηλασία τής Γαλλίας από την πλευρά των τοκογλύφων, θα πάμε στο «γνωστό τροπάριο» των υπαλλήλων των τοκογλύφων …Θα ανοίξει κουβέντα για τον «ρατσισμό», την «ξενοφοβία», το «δικαίωμα» στη διαφορετικότητα, την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, τον «υποβόσκοντα» αντισημιτισμό …«Βούτυρο» στο «ψωμί» των επαγγελματιών «ευαίσθητων». Θα βγει στην επιφάνεια η δήθεν χριστιανική «αρρώστια» των λευκών Γάλλων και οι τοκογλύφοι σχεδόν θα φορέσουν το «φωτοστέφανο» του «δίκαιου κριτή». Θα εμφανιστούν σαν μια δήθεν Νέμεση, η οποία πρέπει να τιμωρήσει αυτούς τους «ρατσιστές» και «λευκούς εγκληματίες» Γάλλους, οι οποίοι δεν θέλουν να μοιράζονται τίποτε με τους «φτωχούς κι αθώους» ΛΑΘΡΟμετανάστες …Οι «κακοί» λευκοί χριστιανοί Γάλλοι, οι οποίοι σχεδόν δεν δικαιούνται να είναι ιδιοκτήτες τής Γαλλίας!Άνδρας, Πρόσωπο, Μαύρος

Χωρίς να υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ κοινό προηγούμενο, θα εξομοιώσουν τη γαλλική κοινωνία με τις ΗΠΑ και τους «δαίμονές» της από την εποχή τής δουλείας των μαύρων. Αυτό είναι το ζητούμενο …Αυτό είναι που ονομάσαμε «αμερικανοποίηση» της γαλλικής κοινωνίας.

Με μία βιαίως υποκινούμενη αντίδραση των φτωχών μειονοτήτων των γκέτο εξομοιώνεται η γαλλική κοινωνία με την αμερικανική και από εκεί και πέρα είναι εύκολος ο έλεγχός της, γιατί υπάρχουν τα «εργαλεία» και η εμπειρία για να επιτευχθεί αυτό. Οι Γάλλοι θα αρχίσουν να χάνουν την παγκόσμια συμπάθεια, την οποία μέχρι σήμερα εξαιτίας των αγώνων τους απολάμβαναν …Εξαιτίας των αγώνων για πανανθρώπινη ελευθερία, ισότητα κι ευημερία …Εξαιτίας τής Επανάστασης με το σύνθημα «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη» (γαλλικά: «Liberté, Égalité, Fraternité»). Θα νικηθούν από ένα κίνημα αγράμματων και παραβατικών στοιχείων των γκέτο, που, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων Antifa, θα «σπρώχνουν» τον λαό προς τον Μακρόν και τη δήθεν «ασφάλεια» που μπορεί αυτός να προσφέρει στον λαό ως Πρόεδρος της Γαλλίας …Τον Μακρόν, ο οποίος θα μπορεί χωρίς φόβο να συνεχίζει να εξυπηρετεί την «ατζέντα» τής Νέας Τάξης …και, όταν ο γαλλικός λαός θα «απομακρύνεται» από αυτόν και θα αντιδρά, θα βγαίνουν οι μουσουλμάνοι μετανάστες και ΛΑΘΡΟμετανάστες και θα τον «σπρώχνουν» και πάλι προς αυτόν!…

Ο γαλλικός λαός, ο οποίος μέχρι τώρα διαδήλωνε μαζικά και χωρίς την ανάγκη περιφρούρησης, θα μπει σε μια άλλη πραγματικότητα, πολύ πιο σύνθετη κι επικίνδυνη. Γι’ αυτόν τον λόγο κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στην παγκόσμια εικόνα τής Γαλλίας. Πιστεύουμε ότι αυτές οι βίαιες αντιδράσεις των γκέτο «έσπασαν» ανεπανόρθωτα την ενότητα της γαλλικής κοινωνίας …Μια ενότητα, η οποία τής έδινε παγκόσμια «λάμψη», εφόσον συνέδεε τους Γάλλους με ένα ηρωικό παρελθόν. Η εικόνα που είχαν οι Γάλλοι για τους εαυτούς τους και το κράτος τους έχει πλέον «παραμορφωθεί» ανεπανόρθωτα. Μέχρι τώρα ήταν όλοι τους υπερήφανοι, γιατί θεωρούσαν τους εαυτούς τους «ανοικτούς» απέναντι σε όλους τους ανθρώπους και το κράτος τους τόσο φιλόξενο προς τους «αδικημένους» αυτής της Γης, που όλοι τούς ευγνωμονούσαν γι’ αυτό το οποίο χωρίς καμία αντίσταση τους παρείχαν. Η Γαλλία για τους Γάλλους ήταν μια «θεά», η οποία δεχόταν και προστάτευε στην «αγκαλιά» της όλους τής Γης τούς αδικημένους …Μια «θεά», την οποία τη λάτρευαν όλοι οι κατατρεγμένοι αυτής της Γης για τη νέα ζωή που απλόχερα τους παρείχε.

 

Τώρα —δυστυχώς— αυτό έχει αρχίσει να «ξεθωριάζει» και μάλιστα με τη «μαρτυρία» όλων αυτών που τους αφορά άμεσα …Αυτών, οι οποίοι έπρεπε διαρκώς να «διαβεβαιώνουν» το παγκόσμιο κοινό για τη γενναιοδωρία τής νέας τους «μητέρας». Μετά από τις βίαιες αυτές διαδηλώσεις, αυτοί οι κατατρεγμένοι δεν έδειξαν να «συμφωνούν» με αυτά που ο γαλλικός λαός νομίζει και πιστεύει για τον εαυτό του και το κράτος του. Με τις δράσεις τους και την απευθείας επίθεση στη γαλλική κοινωνία, στην πραγματικότητα «καταγγέλλουν» τους Γάλλους για όλα αυτά που οι Γάλλοι μισούν και είναι ο ρατσισμός και η ανισότητα. Στην πραγματικότητα αυτό το οποίο βλέπουμε είναι ένας ακήρυκτος εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των Γάλλων και εκείνων, οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο βρίσκονται μέσα στο ίδιο κράτος μ’ αυτούς …και, παρ’ όλο που έχουν πολιτογραφηθεί ως «Γάλλοι», μισούν οτιδήποτε γαλλικό …Οτιδήποτε! …είτε αυτό αφορά τη θρησκεία είτε την ιστορία είτε την κουλτούρα! …Από τον Διαφωτισμό και την Επανάσταση μέχρι το κρουασάν και το ακορντεόν …Από τη Ζαν ντ’ Αρκ και τον Ρουσσώ μέχρι τον Λουί ντε Φινέ και τον Μπελμοντό …Πραγματικός εμφύλιος, εάν σκεφτεί κάποιος ότι Γάλλοι πολίτες βγήκαν να περιφρουρούν τους δρόμους από τις επιδρομές άλλων «Γάλλων».


Ο γαλλικός λαός πολύ δύσκολα θα συγχωρήσει αυτούς τους οποίους θεωρεί πλέον ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ και οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους για πλιάτσικο εις βάρος των συμπολιτών τους …Δεν θα συγχωρήσει αυτούς, οι οποίοι ξεφτίλισαν το διάσημο επαναστατικό τους «προφίλ» μπροστά σε ολόκληρο τον κόσμο για ένα μπουφάν ή για μια τσάντα που άρπαξαν από μια σπασμένη βιτρίνα …Δεν θα συγχωρήσει αυτούς, οι οποίοι τους χάλασαν τη «βιτρίνα» τού καλού «οικοδεσπότη» και τους έκαναν να φαίνονται σε όλον τον κόσμο διαφορετικοί από τους άλλους λαούς …Δεν θα συγχωρήσουν ποτέ εκείνους, οι οποίοι τους έκαναν όμοιους κυρίως με τους Αμερικανούς, των οποίων η κάθε κοινωνική δράση εναντίον τού συστήματος εξουσίας καταλήγει με «διαδηλωτές» φορτωμένους με τηλεοράσεις στις πλάτες να τρέχουν. Για ό,τι κορόιδευαν και υποτιμούσαν τούς Αμερικανούς, το είδαν να προβάλλεται ως παγκόσμια είδηση που τους αφορούσε. Μέχρι και τα πυροσβεστικά οχήματα λήστεψαν οι «διαδηλωτές».

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ντροπή για τα «παιδιά» τής Επανάστασης. Γι’ αυτούς που διαπαιδαγωγήθηκαν να είναι αγωνιστές, αλτρουιστές κι ανθρωπιστές …Αυτό είναι που τους «σόκαρε». Από τη στιγμή που βγήκαν στους δρόμους Γάλλοι, για να προστατεύσουν τη Γαλλία από «Γάλλους» διαδηλωτές, σημαίνει ότι ο «κορμός» τής κοινωνίας «έσπασε» …Δεν είναι πλέον η ίδια …κι ούτε πρόκειται να ξαναγίνει. Αυτό είναι κάτι, το οποίο θα αλλάξει το σύνολο της συμπεριφοράς τής γαλλικής κοινωνίας. Αναγκαστικά θα γίνει αυτό, γιατί πλέον η κοινωνία έχει διχαστεί …Έχει «σπάσει» στα δύο. Από εδώ και στο εξής θα υπάρχει καχυποψία μεταξύ των πολιτών. Ο Γάλλος δεν θα καμαρώνει για το «πολύχρωμο» κοινωνικό «μωσαϊκό» τής πατρίδας του, όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα. Από εδώ και στο εξής θα υπάρχει καχυποψία απέναντι στον σκουρόχρωμο ή τον ισλαμιστή. Σε κάθε κοινωνική δράση ενάντια στις αυθαιρεσίες τής εξουσίας θα υπάρχουν φαινόμενα βίας και λεηλασίας, γιατί απλούστατα θα αλλάξει ποιοτικά το πλήθος που θα διαδηλώνει. Δεν θα μπορούν πλέον «οικοδεσπότες» και «φιλοξενούμενοι» να διαδηλώνουν πλάι-πλάι, όπως έκαναν μέχρι τώρα …και καμάρωναν γι’ αυτό!

What Is Antifa? - WSJ 

 Αυτό ήταν και το επιδιωκόμενο απ’ αυτούς, οι οποίοι ενεργοποίησαν το φτωχό, αμόρφωτο και βίαιο κοινωνικό «περιθώριο» των γκέτο. Το ζητούμενο είναι να καθηλωθεί ο γαλλικός λαός στον φόβο και την αδράνεια. Το ζητούμενο είναι να κυριαρχήσουν στο «δρόμο» οι βίαιοι προβοκάτορες και οι «επαγγελματίες» διαδηλωσάκηδες των δικών τους ΜΚΟ. Το ζητούμενο είναι να επικρατήσουν στο δρόμο οι φτωχοί και οι αμόρφωτοι των γκέτο —που, υπό την καθοδήγηση της Antifa, πλιατσικολογούν—, καθώς αυτοί ελέγχονται πολύ πιο εύκολα από τους κοινούς Γάλλους με τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά. Αυτό ΔΕΝ είναι κάτι το πρωτοφανές ή το σπάνιο ως στόχος …Το ίδιο έχουμε δει να συμβαίνει στις ΗΠΑ με τις διαδηλώσεις των BLM, εξαιτίας τής δολοφονίας τού Φλόιντ και εν συνεχεία με την «εισβολή» των προβοκατόρων στο Καπιτώλιο. Εμείς —ειδικά οι Έλληνες— το «έργο» αυτό το έχουμε δει και «ζωντανά», εφόσον το έχουμε «πληρώσει» και με μια εθνική καταστροφή …Ολόκληρο Μνημόνιο «πέρασαν» κάποιοι, περιορίζοντας τον λαό στο σπίτι του, την ώρα που αυτός ήθελε ν’ αντιδράσει και είχε φτάσει μέχρι και το προαύλιο της Βουλής!

Ο Μακρόν θα επωφεληθεί σε κάθε περίπτωση από αυτές τις μαζικές συσπειρώσεις κι αντισυσπειρώσεις, τις οποίες θα προκαλέσουν οι μεγάλες αυτές κοινωνικές συγκρούσεις. Θα ανακατευτεί η «κοινωνική τράπουλα» και, από εκεί που σήμερα ο Μακρόν είναι απομονωμένος και μισητός από τον γαλλικό λαό, θα αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές. Εκεί που ήταν μόνος του —επικεφαλής ενός «ανύπαρκτου» κόμματος—, θα αποκτήσει εκ νέου οπαδούς. Οι πιο σίγουροι υποστηρικτές του —ως Νεοταξίτη— θα είναι οι ίδιοι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες. Ως Νεοταξίτης, πάντα είχε την επαφή και την υποστήριξη των ΛΑΘΡΟμεταναστών και των «εμπόρων» τής ΛΑΘΡΟμετανάστευσης …Πάντα είχε την υποστήριξη των χρηματοδοτών των ΜΚΟ τής ΛΑΘΡΟμετανάστευσης. Τώρα πλέον η υποστήριξη αυτή θα γίνει απόλυτη, εφόσον —εκτός όλων των άλλων— τούς ενώνει και ο κοινός εχθρός, ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από τα αποκαΐδια των διαδηλώσεων …και είναι οι ίδιοι οι νατιβιστές Γάλλοι …Αυτοί, οι οποίοι μισούν τον Μακρόν και την πολιτική του!

Μπαρουταποθήκη» η Γαλλία: 6η νύχτα μεγάλων ταραχών στους δρόμους - 78  συλλήψεις και φωτιά στο κέντρο της Λυών (video) - Κόσμος - Athens magazine

Αυτή ήταν η επιτυχία των «αφεντικών» τού Μακρόν. Με μια προβοκάτσια «έσπασαν» την κοινωνία στα δύο και του έδωσαν το ένα μέρος της. «Έσπασαν» μια κοινωνία, η οποία μέχρι τώρα νόμιζε ότι είναι ενιαία και του έδωσαν ένα μεγάλο «κομμάτι» της. Όμως, το μεγάλο κέρδος τού Μακρόν είναι ότι, εξαιτίας αυτών των συγκρούσεων, θα «αμερικανοποιηθεί» ολόκληρο το γαλλικό πολιτικό σκηνικό …Θα συσπειρωθούν γύρω του κι όλοι εκείνοι οι Γάλλοι, οι οποίοι φοβούνται την αναζωπύρωση της Ακροδεξιάς, η οποία θα σπεύσει να εκμεταλλευτεί τη σύγκρουση αυτήν, υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα των Γάλλων. Ξαφνικά, δηλαδή, ο Μακρόν θ’ αποκτήσει και τον ρόλο τού υπερασπιστή τής Δημοκρατίας, καταγγέλλοντας ο ίδιος τον δικό του λαό …Θα παριστάνει τον υπερασπιστή των φτωχών και των αδυνάτων, καταγγέλλοντας ο ίδιος τον δήθεν «υποβόσκοντα» ναζισμό και τη δήθεν «ξενοφοβία» τής γαλλικής κοινωνίας. Μαζί μ’ αυτούς τους δημοκράτες θα συσπειρωθούν γύρω του κι όλοι εκείνοι οι πολίτες, τους οποίους απλά ο φόβος τούς κάνει να «προσκολλώνται» πάντα στην επίσημη εξουσία —όποια κι αν είναι αυτή— …Αυτοί, οι οποίοι φοβούνται πρωτίστως το χάος κι αναζητούν την ασφάλεια κοντά στους μηχανισμούς ασφαλείας —κι αυτούς που δίνουν εντολές σ’ αυτούς— …Τρομερά κέρδη για ένα Μακρόν, ο οποίος μέχρι πριν λίγες ημέρες κρυβόταν σαν τον ποντικό μέσα στο Μέγαρο των Ιλισίων. Έτσι απλά, με έναν φόνο και μερικές ημέρες ταραχών, αυτοί, οι οποίοι θέλουν να «σώσουν» τον Μακρόν, τού εξασφάλισαν οπαδούς και μάλιστα φανατικούς!

Ο Μακρόν από εδώ και στο εξής θα μπορεί να δρομολογεί απερίσπαστος την «ατζέντα» τής Νέας Τάξης …Θα γίνει ένας «Μπάιντεν» —στην πολιτική που θα ασκεί—, κατηγορώντας για δήθεν «φασισμό» τούς συμπολίτες του …και, όταν ο κόσμος αντιδρά, θα βγαίνουν στους δρόμους οι βίαιοι κι επικίνδυνοι ILM (Islamic Lives Mater) και —έστω κι έμμεσα— θα τον υπερασπίζονται, δημιουργώντας τα φαινόμενα στα οποία αναφερόμαστε και τα οποία βλέπουμε να συμβαίνουν στις ΗΠΑ. Αυτό θα είναι το ΤΕΛΟΣ τής αντίδρασης των Γάλλων στις μεθοδεύσεις τής Νέας Τάξης και αυτό είναι που σχεδιάστηκε με αυτήν την προβοκάτσια. Οι Γάλλοι θα φοβούνται πλέον να βγουν στους δρόμους, γιατί οργανωμένες αντιγαλλικές δυνάμεις θα παρεισφρέουν στις ειρηνικές διαδηλώσεις τους και θα τις μετασχηματίζουν σε βίαιες και καταστροφικές. Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που αφορά μόνον τους Γάλλους. Η «ήττα» των Γάλλων σταδιακά θα γίνει ήττα και των υπολοίπων Ευρωπαίων. Ό,τι «πέτυχαν» ο νεοταξίτες στη Γαλλία σύντομα θα «μεταφυτευτεί» και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η Γαλλία αυτήν τη στιγμή είναι ένα κοινωνικό «εργαστήριο», που επάνω της δοκιμάζονται οι πολιτικές εκείνες, οι οποίες αργά ή γρήγορα θα εφαρμοστούν σε όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Απλά η Γαλλία επιλέχθηκε σ’ αυτήν τη φάση, γιατί είναι η πιο δύσκολη περίπτωση …και, εάν επιτύχουν σ’ αυτήν, θα μπορούν να το επαναλάβουν και στους υπόλοιπους.

Rethinking secularism : Can Europe integrate its Muslims? | openDemocracy Περί αυτού πρόκειται! Τα αφεντικά τής Νέας Τάξης, που «φόρτωσαν» όλες τις ευρωπαϊκές κοινωνίες με δύσμοιρους και φτωχούς μωαμεθανούς ΛΑΘΡΟμετανάστες, αποκαλύπτουν τώρα το πώς έχουν σκοπό να τους χρησιμοποιήσουν …Το πώς έχουν σκοπό να εκμεταλλευτούν τη φτώχεια, τα ένστικτα και τη θρησκευτική διαφορετικότητα των ΛΑΘΡΟμεταναστών εις βάρος των τοπικών κοινωνιών …Αποκαλύπτουν τον λόγο για τον οποίο οι δικές τους ΜΚΟ «λατρεύουν» το Ισλάμ και τα θρησκευτικά δικαιώματα των ΛΑΘΡΟμεταναστών …Αποκαλύπτουν ότι η μη-ενσωμάτωσή τους στις κοινωνίες αυτές αποτελούσε στρατηγική επιδίωξή τους, για να εξασφα­λίσουν συμμάχους στη μάχη τους με τους λαούς. Εάν δηλαδή μέχρι τώρα απλά υποψιαζό­μασταν το πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι κατά κανόνα νεανικοί πληθυσμοί των ΛΑΘΡΟμεταναστών εις βάρος των κοινωνιών που τους φιλοξενούν, τώρα, με το παράδειγμα της Γαλλίας, μπορούμε να καταλάβουμε και το πώς θα γίνει αυτό …Μπορούμε να «δούμε» το μέλλον μας! …Μπορούμε να δούμε πώς όλοι αυτοί θα γίνουν «βραχίονες» της Νέας Τάξης και θα καθηλώσουν τις κοινωνίες στον φόβο και στην ομηρία τους στις φασιστικές εξουσίες, οι οποίες είναι «διορισμένες» από τους εκλεκτούς τής Νέας Τάξης.

Στη Γαλλία βλέπουμε και το δικό μας μέλλον!

 …Στη Γαλλία βλέπουμε το πώς σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν στην Ευρώπη αυτούς τους οποίους μεταφέρουν μέρα-νύχτα οι επαγγελματίες «ευαίσθητοι» με τις βάρκες τους. Απλά τώρα στη Γαλλία έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ολόκληρο το σενάριο της «εργαλειοποίησης» των μεταναστών …Μια «εργαλειοποίηση», η οποία, εάν πραγματοποιηθεί εκεί —και καταφέρει να ολοκληρωθεί—, θα «μεταφερθεί» αυτούσια σε όλα τα κράτη, εφόσον δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνονται τα ίδια γεγονότα, για να μεταφερθεί παντού ο κοινωνικός διαχωρισμός μεταξύ των γηγενών χριστιανών «ρατσιστών» και των «εισαγόμενων» ισλαμιστών ΛΑΘΡΟμεταναστών. Εάν η αμερικανική «αρρώστια» περάσει τον Ατλαντικό και «κολλήσει» ένα κράτος όπως τη Γαλλία, είναι θέμα χρόνου να «κολλήσουν» και τα υπόλοιπα …Είναι θέμα χρόνου να στηθούν τα «στρατόπεδα» της κοινωνικής σύγκρουσης που βολεύει τους τυράννους τής Νέας Τάξης …Τα «στρατόπεδα» της σύγκρουσης μεταξύ των νατιβιστών —τους οποίους μισούν οι Μητσοτάκηδες της Νέας Τάξης— και των ξένων εισβολέων των ΜΚΟ …Τα «στρατόπεδα» που χρειάζεται η Νέα Τάξη για να επιτύχει το «Great Reset» εις βάρος των λαών!

Βλέπουμε δηλαδή στη Γαλλία να συμβαίνουν αυτά, τα οποία έγιναν σε άλλες κλίμακες στην Ελλάδα των Μνημονίων, προκειμένου να χωριστούν τα «στρατόπεδα» των αντιμαχομένων μεταξύ τους. Επειδή βέβαια οι κλίμακες μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας είναι διαφορετικές, στη Γαλλία απαιτούνταν ένας πολύ πιο σύνθετος σχεδιασμός …με κοινό όμως στόχο! …Να διαλύσουν τους εξεγερμένους Γάλλους πριν αυτοί φτάσουν έξω από το Μέγαρο των Ιλισίων. Όπως διέλυσαν τους Έλληνες «Αγανακτισμένους» με τους φονικούς παρακρατικούς τού ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους Antifa, έτσι κάνουν πλέον και στη Γαλλία. Απλά, επειδή αυτοί οι παρακρατικοί και οι Antifa δεν αρκούσαν ως μέγεθος—όπως στη μικρή Ελλάδα—, ώστε να κινήσουν βίαιη «αντιπολιτική» από μόνοι τους, απαιτούνταν η «διέγερση» μεγάλων πληθυσμιακών ομάδων …και αυτοί αναζητήθηκαν στα γαλλικά γκέτο …Στα σκοτεινά και φτωχά γκέτο των μεγάλων πόλεων …Αναζητήθηκαν στο κοινωνικό περιθώριο των ΛΑΘΡΟμεταναστών και των αλλοθρήσκων, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι «πελάτες» των ΜΚΟ, του Σόρος και της Antifa.

Εάν δηλαδή κάποιος βγάλει τις μάσκες των ένοπλων διαδηλωτών στη Γαλλία, θα δει ότι όλοι αυτοί είναι οι μονίμως παρόντες «γνωστοί-άγνωστοι»! …Οι «ακτιβιστές» των ΜΚΟ! …Οι «διαμαρτυρόμενοι» για τους «φράχτες» που περιορίζουν τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση! …Οι «κλαίοντες» για τα ναυάγια στη Μεσόγειο, τα οποία οι ίδιοι φροντίζουν να «υπερφορτώνουν» και να μην σταματάνε ποτέ! …Οι παρελαύνοντες στις GAY Pride! …Οι «έμποροι» του ανθρώπινου πόνου! …Οι κυρίαρχοι «νταβατζήδες» των γκέτο!

Σε αυτά τα γκέτο έδρασε το αστυνομικό παρακράτος στη Γαλλία και προκάλεσε την «έκρηξη». Για να κινητοποιηθούν αυτοί οι ιδιόμορφοι πληθυσμοί, απαιτούσαν μια «σπίθα». Τι είναι όμως «σπίθα» για με τέτοια περίπτωση; …«Σπίθα» μπορεί να είναι ένας νεκρός …Τους χρειαζόταν ένας νεκρός …Χρειαζόταν ένας νεκρός, ο οποίος να προκύπτει μέσα από την αστυνομική βία, ώστε να «χρεωθεί» ο θάνατός του στο κράτος και τη σκληρή συμπεριφορά του …Χρειαζόταν ένας νεκρός και αυτόν τον νεκρό τον αναζητείς στην παραβατικότητα …Τον αναζητείς πέρα από τα όρια της νομιμότητας, γιατί αυτός είναι που με την ιδιομορφία του θα διχάσει την κοινωνία …Θα τη διχάσει στα σίγουρα, γιατί ένα μέρος της θα «βλέπει» το πρόβλημα στην αστυνομία και το άλλο στην κοινωνική αδιαφορία και την προβληματικότητα του ιδίου τού θύματος.

Καταδίωξη στο Πέραμα: Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί - Όλη η δικογραφία Όπως ακριβώς έγινε και στην Ελλάδα με τον νεαρό Ρομά, τον οποίο σκότωσαν οι αστυνομικοί, προκαλώντας σε ανύποπτο χρόνο την άμεση εξέγερση των καταυλισμών. Για την αναζήτηση ενός μελλοντικού θύματος με αυτό το «προφίλ» δεν χρειάζεται να ψάχνεις για πολύ …Στήνεις ένα περιπολικό στην «έξοδο» ενός γκέτο και είναι θέμα δύο-τριών ελέγχων να βρεις κάποιον αγράμματο και θρασύ νεαρό να οδηγεί χωρίς δίπλωμα κάποιο πιθανόν κλεμμένο αυτοκίνητο, «γράφοντας» την κοινωνία και τους νόμους της στα παλιά του τα «παπούτσια» …Έναν απείθαρχο και θρασύ νεαρό, ο οποίος δεν θα συμμορφωθεί σε καμία υπόδειξη και θα δημιουργήσει συνθήκες αστυνομικής αντίδρασης, η οποία μπορεί να είναι και μοιραία, εφόσον μιλάμε για ένοπλο μηχανισμό ασφαλείας. Ακριβώς το ίδιο έγινε και στη Γαλλία! …Αναζητούνταν ένας «Ρομά», για να «ενεργοποιήσει» την κοινωνική «έκρηξη» …Στήθηκαν σε ένα «φανάρι» στα όρια του παριζιάνικου γκέτο και τον «υποψήφιο» τον εντόπισαν μέσα σε λίγα λεπτά …Χωρίς δίπλωμα οδήγησης, αποθρασυσμένο από τις ΜΚΟ και κοινωνικά επικίνδυνο —με την ανευθυνότητά του απέναντι στη γενικότερη κοινωνική λειτουργία—, δεν ήθελε και πολύ για να γίνει η «έκρηξη».

[16]

Αυτό είναι που έχουν καταφέρει οι ΜΚΟ των επαγγελματιών «ευαίσθητων» και των δήθεν «αλληλέγγυων» στα γκέτο. Ανθρώπους, οι οποίοι τρέμουν τους νόμους στις πατρίδες τους, τούς εκπαιδεύουν έτσι, ώστε να μην υπολογίζουν κανέναν νόμο στο τόπο αυτόν που τους φιλοξενεί. Άνθρωποι, οι οποίοι φοβούνταν να κλέψουν ένα κομμάτι ψωμί στην πατρίδα τους, για να μην τους κόψουν το χέρι, γίνονται θρασύτατοι κλέφτες εκεί όπου κάποιοι τούς στέλνουν. «Γέννημα» αυτής της κατάστασης ήταν και το αλγερινής καταγωγής θύμα. Όταν κάποιον τον έχεις μάθει να μην υπολογίζει τους αστυνομικούς, τον νόμο και την τάξη, γιατί να δεχθεί τις συνέπειες ενός τροχαίου ελέγχου; Το αποτέλεσμα αυτής της «επαφής»;;; …Ο ένας «πάτησε» το γκάζι κι ο άλλος τη σκανδάλη! …Αυτό ήταν το ζητούμενο! …Ένας νεκρός ΛΑΘΡΟμετανάστης —κατά προτίμηση μουσουλμάνος και «σκούρος»— για να «σπρώχνει» όλους τους ομοίους του ενάντια στον γαλλικό λαό, ο οποίος με τη σειρά του θα «συσπειρώνεται» γύρω από τον γεροντολάγνο «πατερούλη» Μακρόν …Ένας νεαρός νεκρός, ο οποίος, μέσα από το «πλυντήριο» των ΜΜΕ τής Νέας Τάξης, εύκολα θα γίνει «πρότυπο» για τους θερμοκέφαλους, αμόρφωτους και βίαιους έφηβους των γκέτο, οι οποίοι είναι οι ιδανικοί για να σκορπίσουν το χάος στους δρόμους. Αυτό είναι το «κόλπο»! …κι εμείς οι Έλληνες το έχουμε δει ήδη να «παίζεται» στις γειτονιές μας …Το είδαμε να «παίζεται» —ακριβώς το ίδιο— με την εξέγερση των καταυλισμών των Ρομά, για ένα απολύτως ίδιο συμβάν.

Από τη στιγμή που με έναν νεκρό κατάφεραν να διχάσουν την κοινωνία, όλα τα άλλα είναι εύκολα. Εάν διχάσεις την κοινωνία, είναι εύκολο να την υποτάξεις, γιατί με την εξουσία είναι εύκολο να μπεις ανάμεσα στους αντιμαχόμενους και να «καβαλήσεις» τον έναν από αυτούς. Εάν το πετύχεις αυτό, είναι εύκολο να την «κάμψεις» ως σύνολο, χρησιμοποιώντας το ίδιον βάρος της …Χρησιμοποιώντας τους μισούς εις βάρος των άλλων μισών, ελέγχεις τους πάντες. Το πετυχημένο «πείραμα» της Ελλάδας —σ’ ό,τι αφορά τον έλεγχο των μαζικών αντιμνημονιακών κινητοποιήσεων— το είδαμε να εφαρμόζεται και στη Γαλλία. Αυτό, δηλαδή, το οποίο συμβαίνει σήμερα στη Γαλλία με τις βίαιες διαδηλώσεις, είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ !!! …Δεν έχει καμία σχέση με τις παλλαϊκές κινητοποιήσεις για τις ασφαλιστικές αλλαγές. Ό,τι σχέση είχε το ελληνικό παλλαϊκό κίνημα των αντιμνημονιακών «Αγανακτισμένων» —το οποίο στόχευε στη σωτηρία τού ελληνικού λαού και της πατρίδας— με την πρόσφατη εξέγερση των Ρομά των καταυλισμών —εξαιτίας τού φόνου ενός μέλους τους—, τόση σχέση έχουν οι ειρηνικές κινητοποιήσεις τού γαλλικού λαού για το ασφαλιστικό με τις σημερινές καταστροφικές κινητοποιήσεις των γκέτο …Δηλαδή ΚΑΜΙΑ …Αυτό είναι το σημερινό επίτευγμα της Νέας Τάξης, που θέλει να αλώσει και να λεηλατήσει τη Γαλλία …Τη μέχρι τώρα πανίσχυρη κοινωνικά Γαλλία.

Από εδώ και στο εξής, κάθε φορά που θα βγαίνουν οι Γάλλοι να διαδηλώσουν για τα κοινωνικά τους αιτήματα, θα μπαίνουν μπροστά οι παρακρατικοί …και, αφού θα στήνουν «καυγά» με την αστυνομία, θα πνίγουν τον κόσμο στα δακρυγόνα, με στόχο να διαλύουν τις κινητοποιήσεις των πολιτών. Τα διευθυντήρια της Νέας Τάξης θα στοχοποιήσουν τον γαλλικό λαό και τις δράσεις του και θα διοργανώνονται «αντισυγκεντρώσεις» και «αντιπορείες» εις βάρος των δήθεν «ρατσιστών» και των «ομοφοβικών» που θα διαδηλώνουν. Με τον τρόπο αυτόν θα απειλούν τον λαό με μεγάλης κλίμακας ενδοκοινωνικές συγκρούσεις —υπό την αιγίδα τής αστυνομίας και του παρακράτους—. Με πέτρες, λοστούς και όπλα οι παρακρατικοί και οι Antifa θα κάνουν τους δρόμους επικίνδυνους, με αποτέλεσμα ο λαός αυτός να περιοριστεί στα σπίτια του. Εάν μάλιστα κατορθώσουν κι εμφανίσουν τη ναζίστρια Λεπέν σαν μια γαλλική εκδοχή τού Τραμπ, τότε το «copy-paste» με τις ΗΠΑ θα είναι απόλυτο.

O Μακρόν θα πάρει τον ρόλο τού Μπάιντεν και θα διχάσει την κοινωνία. Το κόμμα του θα γίνει απολύτως όμοιο με τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ και θα έχει τους ίδιους «πελάτες» …συγνώμη, «οπαδούς». Θα πάρει ΟΛΟΥΣ τους «μειονοτικούς» —όπως ο Μπάιντεν πήρε τους μαύρους στις ΗΠΑ— και όλους όσους φοβούνται τη ΝΑΖΙ Λεπέν. Η Λεπέν θα πάρει ό,τι απομένει —όπως κι ο Τραμπ— και θα δούμε ξανά το «έργο» που «παίζεται» στις ΗΠΑ …Θα βγει η Λεπέν —ή κάποιος άλλος όμοιός της ακροδεξιός— με το σύνθημα του τύπου «Make France Great Again» και ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο σχεδιασμός. Θα συνεννοηθούν στα κρυφά οι Γάλλοι «Μπάιντεν» και «Τράμπ» και θα μοιραστούν μεταξύ τους τον λαό και την εξουσία. Καθόλου περίεργη αυτή η μυστική μοιρασιά, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Νεοταξίτες και Ναζί είναι ΕΞ’ ΙΣΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ …Μονά-ζυγά στο ίδιο «μαγαζί» πηγαίνουν τα «κέρδη»! Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε καθαρά για «copy-paste». Απλά, μέχρι να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υπάρξει αίμα, πόλωση και φόβος. Αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο για το παρακράτος τής Antifa, εφόσον ήδη στη Γαλλία βλέπουμε «εικόνες» Μέσης Ανατολής …Μασκοφόροι έβγαλαν στους δρόμους πολεμικά όπλα!!! …Καλάσνικοφ σε λαϊκές κινητοποιήσεις; …Ποιους θα «σημαδέψουν» με αυτά οι οπλοφόροι;

Καταλαβαίνει ο αναγνώστης ότι όλα αυτά είναι επικίνδυνα και «στοχεύουν» απευθείας τον λαό …Τον λαό, τον οποίο θέλουν ν’ απειλήσουν και να τρομοκρατήσουν. Είναι δυνατόν η Γαλλία —με τις φοβερές και τρομερές μυστικές υπηρεσίες ασφαλείας— να επιτρέπει σε άσχετους να την «πυρπολούν» για τόσες ημέρες; Είναι δεδομένο ότι αποτελεί απόφαση της ηγεσίας της να γίνει αυτό, προκειμένου να προκαλέσουν τη γενική ανασφάλεια και με τον τρόπο αυτόν να στείλουν απειλητικό «μήνυμα» στον λαό. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει συνωμοσία στη οποία συμμετέχει ο ίδιος ο Μακρόν …Ο Μακρόν, ο οποίος για την πολιτική του επιβίωση διάλεξε «στρατόπεδο» και επέλεξε να γίνει αρχηγός των «καταληψιών» τής Γαλλίας. Διάλεξε να γίνει προστάτης των περιθωριακών των γκέτο, οι οποίοι απειλούν και περιορίζουν τον λαό που τον αντιπαθεί. Έναν λαό, ο οποίος έχει πλέον στοχοποιηθεί από τους παγκόσμιους επικυρίαρχους.

Θέμα χρόνου είναι όλοι οι τοπικοί γαλλικοί πληθυσμοί να μετατραπούν από τις ΜΚΟ τού Σόρος σε γηγενείς «Maga Republicans» …Σε «φασίστες» οπαδούς τού «White Supremacy» …Σε δήθεν «φασιστικούς» μηχανισμούς, όπως η Καθολική Εκκλησία στις ΗΠΑ —σύμφωνα με το FBI τού Μέρικ Γκάρλαντ—. Αυτό είναι το μέλλον των εθνικών κοινωνιών! …Αυτό είναι το μέλλον των πολιτών, οι οποίοι μέχρι τώρα νόμιζαν ότι τα «κράτη» τους είναι τα «σπίτια» τους! …Αυτή είναι η επιλογή των ΑΝΤΙνατιβιστικών ηγεσιών τους, οι οποίες διορίστηκαν από τη Μπίλντερμπεργκ και τους Σβαμπ! …Θα «αμερικανοποιηθούν» όλες οι ευρωπαϊκές κοινωνίες! Ακόμα κι αυτές, οι οποίες μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν εθνικά, φυλετικά και θρησκευτικά ομοιογενείς, απέκτησαν, μέσω της ΛΑΘΡΟμετανάστευσης, τα χαρακτηριστικά των ΗΠΑ …και οι ΗΠΑ —όπως έχουμε δει— ελέγχονται εύκολα!

Joe Biden's This-Is-Not-Normal Speech on the Rising Danger of MAGA  Trumpists | The New Yorker Με τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση «εμβολίασαν» τους ευρωπαϊκούς λαούς και μέσα σε λίγα χρόνια τούς προσέδωσαν την αμερικανική «παθογένεια». Αυτό ήταν το ζητούμενο της ΛΑΘΡΟμετανάστευσης και της μεγάλης αγάπης τού Σόρος γι’ αυτήν …Ο έλεγχος των κοινωνιών ήταν το ζητούμενο! …Ο έλεγχος των λαών, που ήταν βέβαιο ότι θ’ αντιδρούσαν, όταν αντιλαμβά­νονταν τη λεηλασία τους από τους τοκογλύφους. Αυτών των λαών τον έλεγχο επεδίωξαν να πετύχουν. Έναν έλεγχο εύκολο, εάν κατάφερναν και «αμερικανο­ποιούσαν» τις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Ο ίδιος ο Μπάιντεν μάς εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο επι­τυγχάνεται ο έλεγχος αυτός, όταν μας «απο­κά­λυψε» ότι ο μεγαλύτερος εχθρός των ΗΠΑ «είναι» οι «Maga Republicans» και αυτοί πρέπει να «πατα­χθούν». Δια στόματος Μπάιντεν μάθαμε ότι μεγαλύτερος εχθρός από τον οποιον­δήποτε εξωτερικό εχθρό των ΗΠΑ είναι οι Αμερικανοί πατριώτες, οι οικογενειάρχες, οι χριστιανοί ευσεβείς. Μαζί μ’ αυτούς και όλοι οι υπόλοιποι όμοιοί τους μέσα στον χριστιανικό κόσμο.

Από τη στιγμή που έχουν «στοχοποιήσει» αυτούς τους ανθρώπους ως εχθρούς τους, μπορούν ανά πάσα στιγμή —με την εξουσία που διαθέτουν— να κινητοποιούν όλους αυτούς που ελέγχουν εναντίον τους. Εύκολο είναι αυτό και δεν κοστίζει τίποτε απολύτως. Εύκολα εντοπίζουν στους δρόμους ανύποπτους «Floyd» ή «Nahel»! Όποτε θέλουν θα εντοπίζουν αμόρφωτους παραβατικούς και προκλητικούς νεαρούς, για να ασκούν επάνω τους αστυνομική βία, δημιουργώντας «θύματα-εκπυρσοκροτητές». Ανά πάσα στιγμή θα μπορούν να δημιουργούν τις «αντιπορείες» και τις «αντιδιαδηλώσεις» των γνωστών «αλληλέγγυων» εναντίον των δήθεν «φασιστών» πολιτών, τους οποίους θα απειλούν να τους κάψουν ζωντανούς σε καταστάσεις τύπου «ΜΑΡΦΙΝ». Αυτά, τα οποία γίνονται έξω από τα αμερικανικά σχολεία από τους «ευαίσθητους», όταν οι γονείς αντιδρούν απέναντι στη ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα τους, θα γίνονται στις πλατείες όλων των κρατών, όταν οι λαοί θα αντιδρούν —εναντίον των ίδιων ανθρώπων— για τη λεηλασία των πατρίδων τους. Κάπου εκεί θα τελειώσει οριστικά η προσπάθεια των Γάλλων για την προστασία των δικαιωμάτων τους. Αυτό είναι που κατάφεραν στη Γαλλία οι τοκογλύφοι εργοδότες τού τραπεζο­ϋπαλλήλου Μακρόν

. Η Γαλλία «έπεσε»! Η Γαλλία —που όλοι ξέραμε— «πέθανε»! Οι Γάλλοι νικήθηκαν! …Έστω και ηρωικά, έχασαν τη μεγάλη μάχη ενάντια στη Νέα Τάξη και τους σχεδιασμούς της! Ο λαομίσητος Μακρόν, ο οποίος με την προδοσία του συνετέλεσε σ’ αυτήν την «πτώση», πρέπει να έχει την τύχη τού Λουδοβίκου τού δέκατου έκτου!

…Οι Προφητείες επιβεβαιώθηκαν! …Ο «Πάτροκλος» είναι νεκρός! Τον είδαμε να πολεμάει υπέρλαμπρος για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση έξω από τη Βαστίλη, αλλά τώρα κείται νεκρός στα προάστια του Παρισιού. Δέχθηκε πισώπλατο χτύπημα, που διαπέρασε τη διάσημη «πανοπλία» του και έσπασε η «σπονδυλική στήλη» του …Ο Διαφωτισμός «τρεμοσβήνει» επάνω στ’ αποκαΐδια και τους καπνούς τής Γαλλίας! …Η πιο μεγάλη φιλελληνική δύναμη στην ιστορία τού Κόσμου χάθηκε στη μάχη! …Αυτός, ο οποίος πολέμησε σκληρά και δοξάστηκε με τα ελληνικά «όπλα» τής Δημοκρατίας, της Ισότητας και της Ελευθερίας, είναι νεκρός! …Έχασε τα «όπλα» του και νικήθηκε από τους φασίστες, οι οποίοι πλέον είναι έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσουν εις βάρος ΟΛΩΝ των ανθρώπων …ΦΑΣΙΣΤΕΣ, οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλουν τον φασισμό τους στο όνομα της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της Ισότητας! …ΦΑΣΙΣΤΕΣ, οι οποίοι απειλούν να μας βάλουν σε έναν νέο βαβυλωνιακού τύπου Μεσαίωνα! …Τα «παιδιά» τής Βαβυλώνας κυριαρχούν πλέον στο πεδίο τής μάχης και μας απειλούν όλους!

…Και τώρα! ;;;…

…Τώρα τι ακολουθεί! ;;;…

…Θα χάσουν μήπως οι «Αχαιοί» τον Μεγάλο Πόλεμο

απέναντι στις δυνάμεις τού σκότους! ;;;

Παναγιώτης Τραϊανού 

Traianou.gr

1 σχόλιο:

  1. Εδω κοιταξτε κατασταση:
    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/07/paris-has-fallen.html?m=1
    Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όποιος γλύφει καλύτερα τα οπίσθια της Σιών, αυτός θα κερδίσει.

  Οι δύο Βενιζελικοί ''Καλλιγούλες'' θα κάνουν τα πάντα για να μην ''ρευστοποιηθούν'' τα μαντριά τους. Στ...