peri majestic the real

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Με αφορμή τους λάθρο ( που οι ίδιοι χώνουν-περισυλλέγουν) και Με πρότυπο την Κίνα: Ένα αστυνομικό κράτος γεννιέται...

Σύντομα λοιπόν όπως διαβάζουμε, οι ομάδες της ΟΠΚΕ της ΔΙΑΣ, και σύντομα όλοι οι Αστυνομικοί, θα φέρουν τις ειδικές, φορητές κάμερες που θα καταγράφουν τα πάντα!

 Πρόκειται για κάμερα video και ήχου της Hytera (RVM)
made in china που επιτρέπει στο χρήστη να γράψει, να αποθηκεύσει και να μοιράζεται αρχεία βίντεο, ήχου και εικόνας και από απόσταση.

 Τι ήθέλε ο Μητσοτάκης; Αυτοδυναμία. Του την έδωσε ο σοφός λαός.

7 σχόλια:

  1. Πέρι αφήνω πίσω μου παραληρηματικά σχόλια και σκέφτομαι, πόσοι από εμάς ακόμη και αν έχουμε γνώση και αντίληψη σε τι φούσκα εικονικής πραγματικότητας ζούμε, αντιλαμβάνομαι πως κάποιοι έχασαν την επαφή τους με την πραγματικότητα,δεν ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται,αποδεικνύεται ότι και εγώ μέσα έχω χάσει την επαφή με τα τεκταινόμενα και να σου πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει και όλας δλδ Περι τι να με ενδιαφέρει για την Γαλλία, οργάνωση καμία, στόχευση καμία οπότε ξεφούσκωμα και ο Μανώλης καβάλα στο άτι του συστήματος, τι να με ενδιαφέρει αν τα επιδόματα θα έχουν ημερομηνία λήξης ε και, θα αλλάξει κάτι στον νεοραγιά; προφανώς και όχι,προφανώς η είδηση με το άτυχο το άλογο στο ευρωπαίκό νησί των νιοράντηδων και των κόντηδων με σόκαρε,αλλά μέχρις εκεί.Αν θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες για την αδιανόητη πολιτική επιλογή των νεοελλήνων οκ θα βρούμε πολλές,αν θέλουμε επιβεβαιώσεις και παρηγοριές θα βρούμε ακόμα περισσότερες,μπορούμε άνετα να αμφισβητήσουμε τις αντιληπτικές μας ικανότητες, μπορούμε να οδηγήσουμε τον εαυτό μας στην παραίτηση, στην αδράνεια και στον ατομικισμό, Αν νιώθω μια βεβαιότητα αυτή είναι για το γεγονός πως τα χρόνια που πλησιάζουν προς τα πάνω μας,;απότομα θα είναι πολύ δύσκολα χρόνια,συλλογικά για την κοινωνία και για τον καθένα μας ξεχωριστά. Ενδεχομένως να χρειαστούμε ο ένας τον άλλον, ίσως να παραχωρήσουμε χρόνο και χώρο για τον διπλανό μας,προφανώς την κατανόηση, την ανεκτικότητα,, την συνύπαρξη σε όλες τις εκδοχές να την αποδεχθούμε,βέβαια να αποδεχθούμε και τα λάθη μας , τις αδυναμίες μας και τις ακυρώσεις που φάγαμε στην μάπα αλλά ορισμένοι κάνουν τους κινέζους.Ισως τότε απορρίψουν την αδράνεια, την αμηχανία ή την απογοήτευση, ίσως τότε η οργή και η αγανάκτηση πάρουν βιωματική δυναμική και όχι αερολογίες του κώλου τα εννιάμερα και ισοπεδωτικές ευθυγραμμίσεις σε θέσφατα χωρίς προοπτική και στόχευση, δλδ Περι δεν ανατρέπεται το σύστημα εξουσίας με πλιάτσικο και ανερμάτιστες διαδηλώσεις, αν ήταν να πέφτουν έτσι οι Βαστίλες του συστήματος τότε δεν θα υπήρχε παγκοσμιοποίηση και νέα τάξη, στο κάτω κάτω η παραδοχή μου θα αποδειχθεί εκ του αποτελέσματος, αλλά οι ωτακουστές και οι επαρμένοι σε προσδοκίες δεν θα μπούν στην διαδικασία της αυτοκριτικής απλά όπως πάντα θα το προσπεράσουν.Οι βεβαιότητες και οι ανεδαφικές διαπιστώσεις Περι,στερέψανε και το μέλλον έχει χαμηλό ονειροκρίτη, και για τους παραληρούντες ότι έφθασε η ώρα να θυμίσω απλά πολύ απλά,το ξημέρωμα έχει την τάση να έρχεται στην ώρα του, αλλά αφού διασχίσουμε την νύκτα και ο νοών νοείτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν όντως δεν κατάλαβες δυστυχώς Περι να του το πούμε, υπάρχει πρόβλημα αντιληπτικής ικανότητας ίσως θα πρέπει να το ψάξει ο κακόμοιρος, ίσως να ξαναπάει σχολείο, τέλος πάντων μην το αφήσει γιατί το πρόβλημα θα το αντιμετωπίσει ξανά στις εκλογές, τα σχόλιά μου απευθύνονται σε ψαγμένους και όχι ψεκασμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάμερες πάνω στους αστυνομικούς έχουν στις ΗΠΑ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Επειδή υπάρχουν πολλά κομμούνια όπως εσύ Πέρι που σκίζουν τις ζαρτιέρες τους κάθε τρεις και λίγο περί "αστυνομικής βίας", ο αστυνομικός πρέπει να μπορεί να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας και πως δικαιολογείται η βία που άσκησε. Αυτό θα λύσει τα χέρια των αστυνομικών και στο μέλλον θα μπορούν να πυροβολούν πιο εύκολα τους φίλους σου τους λαθρομετανάστες δουλέμπορες όπως ο άλλος με το αγροτικό τις προάλλες.... Που σε πόνεσε πολύ που πέθανε και το έκανες και άρθρο.... Κομμούνι του κερατά που παριστάνεις και τον πατριώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 300 καλησπέρα νυχτωμένε, Περι είδες το αποτέλεσμα της παράνοιας της μεταπολίτευσης, μπαίνουν και οι νοικοκυραίοι αυλικοί καντηλανάφτες του συστήματος, σχολιάζουν για το αν και πότε πρέπει να πυροβολούν , δεν αξίζει κάποιος εχέφρων να αντιδικίσει με τους χυλούς νοητικά , δεν βγάζεις άκρη με την ηλιθιότητα και την περιφερόμενη βλακεία, ας τον τρελό στην τρέλα του, τελικά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σε ενημερώσω τα χάπια στο πάνω δεξί συρτάρι να φοράς οματογιάλια πρίν τα καταπιείς έχουν ημερομηνία λήξης, μην λαμβάνεις ληγμένα,κατά τα άλλα καλά εσύ , η οικογένεια οκ , τα ξαδέρφια οκ χαιρετισμούς στον θείο και φιλιά στην κυρά Μαρούσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...