peri majestic the real

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Τέλος και η Ρόδος! Σαν πρόσφυγες πολέμου χιλιάδες κάτοικοι και τουρίστες φεύγουν για να σωθούν από τις φλόγες!

 ukmedia-m

3 σχόλια:

  1. https://twitter.com/i/status/1682838077067214848

    Το ελάφι της Ρόδου αποτελούσε μοναδικό ευρωπαϊκό θησαυρό βιοποικιλότητας. Δεν συναντάται πουθενά αλλού . Πλέον ούτε στη Ρόδο …

    Oλη η Ελλάδα κομματιάζεται και ξεπουλιέται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταπολιτευτικά στο ίδιο έργο θεατές, εγώ φέρνω την εικόνα του ραγιαδισμού στο μυαλό μου ξανά, η εικόνα του σερβιτόρου που σχεδόν κολυμπούσε για να σερβίρει τους πελάτες, ενός μπιτσόμπαρου στην Ρόδο που παρεπιπτόντως καίγεται,πελάτες θρονιασμένους σε εξέδρες μέσα στην θάλασσα,εικόνα που προφανέστατα Περι θέτει επί τάπητος την έννοια της αξιοπρέπειας.Αν και ο εργαζόμενος δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να σερβίρει με βατραχοπέδιλα,αφού κονομάει φιλοδώρημα, στην ουσία υπάρχουν ευθύνες και κρατικές, της εργοδοσίας και του ίδιου του σερβιτόρου. Η εικόνα Περι παραπέμπει στους ευρωπαίους αποικιοκράτες,που απολαμβάνουν τις δουλικές υπηρεσίες των ιθαγενών,κάπως σαν τους κούληδες στην Κίνα που σέρνουν αμαξάκια για τους λευκούς αφέντες. Κολυμπάει ο ιθαγενής για να φάει η αυτού εξοχότης ο Τουρίστας το κλαμπ σάντουιτς,να απολαύσει το μοχίτο ξάπλα , σαν να είναι Ρωμαίος αυτοκράτορας. Τελικά είμαστε αξιοπρεπείς,κατά την γνώμη μου όχι, αυτό εκμεταλλεύονται διαχρονικά οι πολιτισμένοι της ευρώπης που μας θεωρούν υποτιμητικά τα γκαρσόνια, τους ραγιάδες, τους υπηρέτες, δεν φταίνε λοιπόν οι ξένοι για τα χάλια μας, αλλά εμείς οι κατοικούντες σε αυτή την χώρα, ειλικρινά αν έβλεπαν οι αρχαίοι ημών και υμών πρόγονοι , πως καταντήσαμε αυτό το λίκνο του πολιτισμού, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα την ΄'εκαναν με ελαφρά πηδηματάκια, ώστε να μην έχουν καμία σχέση με τους σημερινούς νεοραγιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ ρέ φίλε πάει να εξαφανιστεί ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ εντελώς,και εσύ τέτοιες ώρες μας μιλάς γιά τα ελάφια; Η είσαι διανοητικά ανάπηρος και δέν αντιλαμβάνεσαι την κρισιμότητα της κατάστασης ,η είσαι ο εντεταλμένος ,προκειμένου να "στείλεις" σε αφελείς αλλού τίς ¨ανησυχίες" που δέν αφορούν κανέναν ,παρά μόνον τους "περιβαλοντολόγους"!!
    Δλδ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ. ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ"! ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΖΟΥΜΕ!!!!!!!
    Εδω οι άνθρωποι μενουν ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ και τρέχουν για τους τουρίστες,που στην τελική θα πανε στα σπιτάκια τους και πέρα βρέχει. Οι βροχές που θαρθουν θα βρουν άστεγους και φτωχους ΕΛΛΗΝΕΣ. ! ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ; ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Ουάσινγκτον!…

  https://traianou.gr/2024/06/sfiggei_o_kleios_washington.html