peri majestic the real

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης της ΝΔ, πιστός του Ανδρουλάκη, περιμένει τον φίλο Λοβέρδο....

 Image

8 σχόλια:

  1. Είναι μακρύς ο δρόμος προς τις ευρωεκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Οχι " ρέ!! Μή γράφεις τέτοιες "συνωμοσιολογίες".Η κυβέρνηση της "δεξιάς",με κυβερνήτες το ΠΑΣΟΚ.. Η "δεξιά "του Μητσοτάκη ,δίχως ΔΕΞΙΟΥΣ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Παρθενογέννεση.. Αυτή και εάν βγήκε στην γειτονιά νά παίξει...!! Η ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H «Βαστίλη» τής Μεταπολίτευσης πήρε «φωτιά» και «πέφτει»!
    ...του Παναγιώτη Τραϊανού
    η «Βαστίλη» τής Μεταπολίτευσης πήρε «φωτιά» και «πέφτει»!
    Η μέχρι τώρα «σφραγισμένη» Βουλή «άνοιξε» επιτέλους !…
    …Οι Βενιζελικοί αυτοκτόνησαν !!!
    .

    «Έπεσε» η Μεταπολίτευση στις τελευταίες εκλογές … Πήρε «φωτιά» η «Βαστίλη» της και οι «στασιαστές» μπήκαν μέσα σ’ αυτήν. Η μέχρι τώρα «θωρακισμένη» Βουλή «άνοιξε» σε νέες πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες δεν θα της επιτρέψουν ν’ ανακάμψει. Μέχρι τώρα η Βουλή ανήκε στην κυριολεξία στους Βενιζελικούς και ήταν απολύτως «σφραγισμένη» …Ένα πραγματικό «φρούριο» του Βενιζελισμού …Ένα ιδιόκτητο «μαγαζί» μιας συμμορίας, που είχε μετατρέψει την πολιτική σε μονοπώλιο και μπίζνες πολύ συγκεκριμένων ανθρώπων …Η ΝΔ ανήκε στον βενιζελικό Μητσοτάκη…Το ΠΑΣΟΚ στον βενιζελικό Παπανδρέου …Το ΚΚΕ-Εσωτερικού ανήκε στους βενιζελικούς Κύρκο, Κωνσταντόπουλο, Αλαβάνο, Δαμανάκη και το ΚΚΕ των χαφιέδων —πάντα στον γνωστό του ρόλο— με «μαέστρο» τον βενιζελικό Μίκη Θεοδωράκη. Αυτό ήταν «modus operandi» τής Μεταπολίτευσης και αυτό δεν άλλαζε ποτέ.
    η συνέχεια εδω..
    https://panagiotistraianou.substack.com/p/h-94b?fbclid=IwAR2z9Z4KSDFQ3qibdL_1OJRCwjQKddwYnvSu7ugPDS_oyI5hxYz2fqZLtfw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι «τρύπωσε» το ΚΚΕ στη Βουλή ;;;
    Οι φασίστες τού ΚΚΕ πάλι «τρύπωσαν», όπως τα τρωκτικά,
    μέσα στον ΝΑΟ τής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ;;;
    «Σεμνά και ταπεινά» —γιατί, ως γνωστόν, «όταν τρώμε δεν μιλάμε»— οι ΚΚΕδες έπιασαν ξανά πόστο στα έδρανα του πιο σημαντικού «οργάνου» ενός Πολιτεύματος, το οποίο ιδεολογικά μισούν και αντιμάχονται !!! «Follow the money» λένε οι Αμερικανοί και, εάν το κάνεις αυτό στην περίπτωση του ΚΚΕ, θα σε οδηγήσει στο κρατικό ταμείο…
    …Πού τους χάνεις πού τους βρίσκεις τους ΚΚΕδες,
    στο «χασαπιό» των κρατικών ταμείων περιφέρονται !!!
    Πάλι άρχισε να «ρέει» το παραδάκι τής βουλευτικής αποζημίωσης για τους άεργους, ανεπάγγελτους και τους τεμπέληδες ΚΚΕδες, οι οποίοι παριστάνουν τους Βουλευτές. Πάλι άρχισε να «ρέει» η κρατική επιχορήγηση προς την πιο εγκληματική συμμορία τής ελληνικής ιστορίας, που παριστάνει το κόμμα. Πάλι οι συνοδοιπόροι τού Κιμ Γιονγκ Ουν —ο οποίος μοιράζει πόνο και δυστυχία στους δημοκράτες συμπολίτες του— βολεύτηκαν με το χρήμα των Δημοκρατών !!!
    Ανάξιοι να ονομαζόμαστε «Έλληνες» και «Δημοκράτες» είμαστε, για όσο διάστημα μας «δουλεύουν» οι σταλινικοί δολοφόνοι τού Μπεναρόγια !!!
    ΕΞΩ το ΚΚΕ από τη Βουλή, εφόσον με δική του ενυπόγραφη δήλωση δεν έχει κανέναν ρόλο στη διαχείριση της εξουσίας !...
    …Ακόμα και στο ΤΥΠΙΚΟ επίπεδο ΤΖΑΜΠΑ τούς ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!!
    Παναγιώτης Τραϊανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ΕΚΤΟΣ ο Λοβέρδος. Τέλειωσε έτσι και αλοιώς ο ίδιος ο Μητσοτάκης τον μηχανισμό του 'δικοματισμού¨. Μόνοι έμειναν ,δίχως τον "παρτενερ" τους,και το ΤΑΓΚΟ δέν βγαίνει ΣΟΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλειωσε και αυτός. Αντε να τον δούμε γιά λίγο και υπουργό στην "δεξια" του Μιζοτάκη..Μαζί θα φύγουν όλοι ,στό ίδιο καραβάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταφέραμε η δεξιά σε όλες της τις εκφάνσεις να συγκεντρώνει το 55% των ελλήνων ψηφοφόρων, βέβαια αν δεν είχαμε και την αποχή, το ποσοστό θα ήταν πολύ μικρότερο αλλά αυτό δεν έχει σημασία, Θεωρώ όμως ότι με μια δεύτερη ανάγνωση , μπορεί το αποτέλεσμα να αποτελέσει μια ευκαιρία αναστοχασμού,αυτοκριτικής για τον πολίτη αυτής της χώρας.Να αναρωτηθούμε που πάει η πολιτική ζωή,ποιός είναι ο ρόλος αυτής της ζωής,αν πρέπει να συμμετέχουμε στα κοινά,εάν 'έχουμε αποφασίσει να εκχωρήσουμε το μέλλον σε αυτό το πολιτικό προσωπικό, αν θέλουμε να παραμείνουμε εσαεί υπήκοοι,τι ακριβώς χώρα θέλουμε στην τελική. Περι νομίζω πλέον δεν χωράνε συναισθηματισμοί και αδιαφορία και εθελουσία έξοδος,η αδράνεια είναι η αιτία ή μια από τις αιτίες του αποτελέσματος, ο πολίτης μετά το σοκ χρειάζεται να ανασάνει, να αφήσει πίσω τον σκοταδισμό, τον συντηρητισμό,την αλαζονεία , την ΄επαρση και τον αυταρχισμό. Σε τούτη την χώρα αν θέλει κάποιος να νιώθει άνθρωπος,οφείλει να επανεξετάσει τι σημαίνει άνθρωπος ή τουλάχιστον τι σημαίνει γι αυτόν να γίνει άνθρωπος, να γειωθεί με την πραγματικότητα και τα δεδομένα μετά την κατά τα άλλα σεβαστή πολιτική του επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσενα ο πονος σου ειναι η ντεμεκ "δεξια", του ιερου κωλου, του μαυρου ευζωνα, των ντραγκ νηπιαγωγων και των λοατκι δικαιωματιστων.

      Διαγραφή