peri majestic the real

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Την ίδια ώρα που η Γαλλία τυλίγεται στις φλόγες στ' όνομα της πολυπολιτισμικότητας και όχι μόνο....Δεν αλλάζει τίποτα. Όλα για τα λεφτά. Για τις μίζες.

 Image

8 σχόλια:

  1. Τώρα θα διεκδικήσουν το "χρυσόμαλο δέρας",γιά να ολοκληρωθεί η "εκστρατία τους" και να καθίσουν στόν θρόνο.
    Θά μάς λιανίσουν ,κανονικά,ούτε που μάς περνάει από το μυαλό τό τί θα "φορολογήσουν"..ακόμα και τόν αέρα μας..Ούτε μας περνάει από το μυαλό τι έχουν στόν νού τους ,προκειμένου να μας έχουν σε καταστολή,και δίχως δικαίωμα αντίδρασης.. "Πρέπει " το "μοντέλο τους" ("νέα τάξη" τό reset της) να εδραιωθεί εδώ ,γιά να 'ΧΡΙΣΤΕΙ" η αυτοκρατορία τών γύφτων "νικητής" Καί θα γίνει το έλα να δείς..
    .....Την Ρωμιοσύνη ,μην την κλαίς εκεί που πάει να σβήσει... Να τη πετιέται να τη πετιέται να τη να τη πετιέται..
    Νά την πετιέται απο 'ξαρχής
    Κι αντριεύει και θεριεύει
    Και καμακώνει το θεριό
    Με το καμάκι του ήλιου..

    Τώρα αρχίζουν τά καλλύτερα!
    Σύντομα , ξεκινά η ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουτάνα Κολομβία βαλκανική, πέρσι ήταν το ξυπόλητο γκαρσόνι που τσουρούφλισε τις πατούσες των ποδιών του στην καυτή άμμο σερβίροντας πελάτες ελληνάρες ή αντίστοιχους βουτυρογαμιάδες ευρωπέους που οι νεοφιλελεύθεροι γονείς τους τους έστειλαν στα ελληνικά νησιά για διακοπές λέγοντάς τους πως να συμπεριφέρονται στους γηγενείς ιθαγενείς δλδ στα ονομαζόμενα και γκαρσόνια της ευρώπης,Σήμερα έχουμε το "αδιάβροχο γκαρσόνι" στη Ρόδο με χωρίς πήδημα, που σερβίρει τους πελάτες του ίδιου φυράματος με τους περισυνούς,κολυμπώντας, στην πιό αδηφάγο εκδοχή του υπερ-τουρισμού,που δεν αρκείται στην κατάληψη των ακτών, θέλει και το κύμα.Οι κυβερνώντες δεν διαπίστωσαν παρανομίες αφού τα θέλει ο σερβιτόρος για τα φιλοδωρήματα συνεχίζοντας τα κρατικά pass,εμείς Περι ας συνεχίσουμε τον διαχρονικό μας ύπνο, ας αλλάξουμε πλευρό, η ανάπτυξη συνεχίζεται, σταθερά, τολμηρά μποστά. με δόξα και τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως Πέρι, σκέφτομαι τι σου είναι αυτή η κανονικότητα η νεοφιλελεύθερη,σου επιτρέπει να μπαίνεις με τα ρούχα στη θάλασσα για να σερβίρεις πελάτες σε πλωτές ξαπλώστρες, χωρίς το αφεντικό να έρχεται σε ρήξη με την εργατική νομοθεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με την αυτονόητη παραίτηση Τσίπρα, θεωρώ ότι έπεσαν τίτλοι τέλους για δύο πρωθυπουργούς,προφανώς και για να το ξεκαθαρίσω ποτέ δεν ψήφισα Συριζα, κάθε αποχωρισμός αντικαθρεφτίζει κατά την γνώμη μου , έναν μικρό θάνατο, απέναντί του όσοι έχουμε ψήγματα ενσυναίσθησης, αποχαιρετούμε πολιτικούς ηγέτες, επειδή ακριβώς έλαβαν αποφάσεις που εν πολλοίς καθόρισαν την ζωή μας, ακόμα και αν την έκαναν πατίνι. Η κρισιμότερη στιγμή ήταν η απόφασή του για δημοψήφισμα, οι πολίτες την τίμησαν με το εκκωφαντικό όχι του 61% που την επομένη ανέκρουσε πρύμναν και το έκανε ναι, ένα εξευτελιστικό συμβιβαστικό ναι. Επί τέσσερα χρόνια εφάρμοσε ανάλγητη νεοφιλελεύθερη πολιτική που θα την ζήλευε και η ΝΔ,έτσι ο κόσμος του γύρισε την πλάτη με το χαστούκι του 19, αλλά δεν ακούμπησε τις αιτίες ούτε βεβαίως έλαβε σοβαρά το μήνυμα, σε σημείο που να φαίνεται ως χορηγός της ΝΔ στα πλαίσια του δικομματισμού και του συστήματος που και οι δύο υπηρετούν.Η χαριστική βολή δόθηκε φέτος, οπότε η παραίτηση ήταν μονόδρομος, ως ύστατη ,οφείλω να το αναγνωρίσω,πράξη αυτογνωσίας και αξιοπρέπειας. Η ιστορία θα αξιολογήσει και θα αποτιμήσει το έργο του, όμως Περι, η παραίτηση θα αποτελέσει την αρχή του τέλους για τον σημερινό ένοικο του Μαξίμου, είναι πολιτική και ιστορική νομοτέλεια, η έπαρση και η αλαζονεία χωρίς αντίπαλο δέος, θα αποτελέσει την αντίστροφη μέτρηση, οψόμεθα έχοντας υπομονή και εγκράτεια, τα δύσκολα έπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως Περη εγώ διακοπές θα πάω Φοινικούντα μαζί με όλο το τευτονικο πάνθεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκέφτομαι ειλικρινά, τι έγινε και είχαμε αυτά τα εκλογικά αποτελέσματα, είναι ο λαός απολίτιστος ; κενός από γνώση , με ελλείμματα παιδείας, άγεται και φέρεται,γουστάρει ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ, αυξήσεις ; , το σκάνδαλο των υποκλοπών επιβεβαιώθηκε ότι δεν άγγιξε το εκλογικό σώμα,ούτε τα Τέμπη παρά την αρχική οργή,βέβαια εμείς το προβλέψαμε ότι θα ξεφουσκώσει όπως γίνεται πάντα, το ίδιο έκαναν και οι Γαλλοι με τα κίτρινα γιλέκα, το ίδιο σήμερα οι διαδηλώσεις θα τερματιστούν είναι νομοτέλεια αν δεν είναι ορθά και με στόχευση μετατρέπονται σε πλιάτσικο και άνετα θα ξεφουσκώσουν πολύ σύντομα, άσχετα αν κάποιοι διαπιστώνουν το τέλος του Μακρόν, κάποτε διαπίστωναν το τέλος του Ερντογάν και πάει λέγοντας το τραίνο των ακυρώσεων, αφού απλά αποτελούν προσδοκίες και δεν εδράζονται σε αναλύσεις οκ,ακόμα λιγότερο επηρέασε το ναυάγιο στην Πύλο,που δεν αφορά παιδιά μας, αλλά κάποιους ξένους, κανενός δεν ίδρωσε το αυτί με τις αυξήσεις κλπ. Τελικά Πέρι η ελληνική κοινωνία είναι αδιάβροχη σε όλα,το μόνο που επιθυμεί είναι η κανονικότητα, η ασφάλεια του καναπέ, η θωράκιση των ορίων ιδιοκτησίας με συρματόπλεγμα ίδιο με τον φράκτη στον Εβρο, επιθυμεί ιστορίες για την επικείμενη ανάπτυξη,όνειρα για μια εποχή ευμάρειας, όνειρα θερινής νυκτός, γιατί τα του χειμώνα μάλλον θα είναι εφιάλτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταλαβαίνεις Περι, δεν με ενδιαφέρει τόσο το εκλογικό αποτέλεσμα αφού έχω ξεκαθαρίσει ότι στα πλαίσια του στημένου δικομματικού παιχνιδιού όποιος και να έβγαινε , θα λειτουργούσε ευθυγραμμισμένος με την ΕΕ και την ντόπια οικονομική ελίτ που εντάσσεται σε αυτό που ονομάζουμε σύστημα. Περισσότερο προσπαθώ να ανιχνεύσω τα κριτήρια που θέτουν οι πολίτες στην πολιτική τους επιλογή,αρχικά παρατηρείται μια συντηρητικοποίηση της κοινωνίας,όμως έχουμε γίνει αλήθεια συντηρητικοί, ; προφανώς ένα κομμάτι ήταν πάντα, υπάρχει και ένα κομμάτι απολίτικο που ψηφίζει ,αν ψηφίζει,ευκαιριακά, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη,επειδή τσίμπησε σε ένα πιασάρικο μήνυμα, 'η τα επιδοματάκια να έπαιξαν ρόλο, υπάρχει όντως και ένα μεγάλο κομμάτι δυνητικών πελατών,που ψηφίζουν με βάση το καθαρά ατομικό τους συμφέρον,πραγματικό ή φαντασιακό , διότι προσδοκούν κάποια ανταπόδοση. εκείνοι που ξέρουν κάποιον , που ξέρει κάποιον που θα μεσολαβήσει , να τους βρεί δουλειά,στους ίδιους ή στα παιδιά τους,θα τους δώσει προαγωγή, ή μετάθεση ευνοική,θα νομιμοποιήσει το αυθαίρετο με συνοπτικές διαδικασίες μη νόμιμες,θα τους σβήσει το πρόστιμο, θα τους κάνει κάποια χάρη.Δλδ ψηφοφόροι χαμηλών προσδοκιών σε ένα πολιτικό σκηνικό χαμηλής ποιότητας, Για να αντιληφθεί κανείς την παράκρουση αρκεί να διαβάσει τις αντιδράσεις οπαδών μετά την παραίτηση Τσίπρα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θρήνος , οδυρμός για έναν πολιτικό που δεν έκλεψε , που ήταν έντιμος οκ να το δεχθώ, αλλά φτάνει μόνο αυτό ; η αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων, η πολιτική στροφή 180 μοιρών και η άσκηση νεοφιλελεύθερης πολιτικής από ένα υποτίθεται αριστερό κόμμα , το όχι που έγινε ναί, εντάσσονται άραγε στο πλαίσιο της πολιτικής εντιμότητας ; δεν θα έπρεπε ως πολίτες να ζητάμε κάτι παραπάνω; ως πότε θα έχουμε χαμηλές προσδοκίες ; επομένως με βάση αυτά τα κριτήρια είναι φυσιολογική η πολιτική κατάσταση όπως διαμορφώθηκε στις 25 Ιούνη, από την στιγμή που είναι οι επιλογές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή