peri majestic the real

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Αυτή είναι η μελλοντική χριστιανική κοινωνία που επιθυμούν οι Σιωνιστές τύραννοι για τον κόσμο

 


Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για κανονικό πόλεμο εναντίον τού Χριστιανισμού …Μιλάμε για κανονική υποδούλωσή του. Άλλωστε μας το είπε κι ο Σβαμπ κατάμουτρα: …«Δεν θα έχετε τίποτε και θα είστε ευτυχισμένοι»! Όμως, για να το αποδεχθούν αυτό κοινωνίες, οι οποίες κάποτε ήταν πανίσχυρες —όπως ο Χριστιανισμός—, θα πρέπει να «ισοπεδωθούν» …Να τρομοκρατηθούν …Να μένουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους και να μην έρχονται σε επαφή με τους συμπολίτες τους, ώστε να έχουν την επιλογή τής συλλογικής αντίδρασης. Γι’ αυτόν τον λόγο έκαναν «πρόβα» με τις υποχρεωτικότητες και την απαγόρευση εξόδου των πολιτών από τα σπίτια τους. 

Γι’ αυτόν τον λόγο άλλαξαν όλο το νομοθετικό πλαίσιο όσον αφορά ανθρώπινα δικαιώματα που θεωρούνται θεμελιώδη και ως εκ τούτου απαραβίαστα. Επινόησαν έναν γενικό κοινωνικό κίνδυνο, όπως είναι μια Πανδημία, για να «ψαλιδίσουν» δικαιώματα, τα οποία απαίτησαν τόνους αίματος για ν’ αποδοθούν στους ανθρώπους. Ακόμα και το μεσαιωνικό «Habeas Corpus» αμφισβητήθηκε! …Μέχρι και την αμφισβήτηση στις εντολές τής εξουσίας ποινικοποίησαν! Είναι προφανές ότι το ζητούμενο μιας τέτοιας πολιτικής ήταν η τρομοκράτηση της κοινωνίας και των δυνάμει αντιδραστικών μελών της.

Drag queen story time for primary school children prompts backlash from  parents

Θέλησαν και κατάφεραν να περιορίσουν στο ελάχιστο την εμπορική δραστηριότητα στους φυσικούς εξωτερικούς χώρους. Εκπαίδευσαν τον κόσμο να κάνει τις αγορές του —αλλά και τις συναλλαγές του με το ίδιο το σύστημα— μέσω των υπολογιστών. Έμαθαν τον κόσμο ότι έξω από το σπίτι όπου κατοικεί —και το οποίο πλέον δεν του ανήκει— το μέρος είναι επικίνδυνο. Με την «πλημμύρα» των λαθρομεταναστών —την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν— γέμισαν τους δρόμους με «διαφορετικούς», οι οποίοι δεν μιλάνε καν την ίδια γλώσσα με τους κατοίκους των πόλεων στις οποίες περιφέρονται. Με την ατιμωρησία όλων των εγκληματικών στοιχείων έκλεισαν όλες τις τοπικές αγορές και τρομοκράτησαν τους πολίτες. Με την αγραμματοσιά που ήδη βασιλεύει στα «προχωρημένα» σχολεία, στους δρόμους πλέον θα κυκλοφορούν είτε «καρναβάλια» της LGBTQ κοινότητας είτε εξαγριωμένες συμμορίες ανηλίκων, που, ανεξέλεγκτες —και χωρίς τον φόβο τής τιμωρίας—, θα τρομοκρατούν τους πολίτες, για να κάνουν την «πλάκα» τους. Ηδυπαθείς, πανσεξουαλικοί, χωρίς αναστολές για τίποτε και με μια χαλαρή άποψη για την επί πληρωμή σεξουαλική «υπηρεσία».Home - LGBT Center at the University of Pennsylvania

Ποιος απ’ όλους αυτούς τους αγράμματους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ —με κάποιο ασήμαντο πτυχίο κάποιου ασήμαντου Κολεγίου στα χέρια του— θα θελήσει να πάει να εργαστεί σ’ ένα χωράφι ή στο εργοστάσιο; Ποιος απ’ αυτούς θα κάνει μια φυσιολογική οικογένεια στο μέλλον; …Κανένας! Όλοι θα έχουν τα πρότυπα της «επιτυχίας» που θα τους «φορτώσουν» εκείνοι, οι οποίοι ελέγχουν τα κοινωνικά δίκτυα …Τους βολεμένους μαρξιστές «δικηγόρους» τής εξουσίας και των ΜΚΟ τής «ευαισθησίας» θα έχουν σαν πρότυπα …Την αγράμματη σερβιτόρα AOC, την οποία ο Εβραίος Σάντερς την έκανε βουλευτή των ΗΠΑ …Τον αγράμματο Κώστα Μητσοτάκη, τον οποίο ο πατέρας του τον έκανε αξιωματούχο της Ε.Ε. …Τους άνευ λόγου και αιτίας πλούσιους influencers, οι οποίοι μπροστά στην επισκεψιμότητα κάνουν ό,τι μπορεί να φανταστεί ο άνθρωπος …Όλοι στον «δρόμο» που «χάραξε» ο άνευ δικαιολογίας εκατομμυριούχος «πορνοβοσκός» Χάντερ Μπάιντεν.

Αυτοί οι «πετυχημένοι» τού νέου ατιμώρητου «υποκόσμου» θα είναι το «καρότο» που θα «σέρνει» τα εκατομμύρια «χαϊβάνια». Έτσι τους θέλει τους μελλοντικούς «Χριστιανούς» η Νέα Τάξη …Άθρησκους, απάτρι­δες, απένταρους, bisexual, τεμπέ­ληδες, που θέλουν να «σαπίζουν» στα σπίτια τους, πίνοντας «μπάφους» και παίζοντας pro …Κακο­μοίρηδες, που τη «βγάζουν» στο «τζάμπα», ανταλλάσσοντας μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα και κάνοντας sexting με τους όμοιούς τους …Να κατοικούν στα γκαράζ των πατρικών κατοικιών τους, όπου με ένα επίδομα φτώχειας κι ένα δωρεάν ίντερνετ ούτε καν ν’ αντιδρούν σε υποχρεω­τικούς εμβολιασμούς και ό,τι άλλο σκεφτούν τα «αφεντικά» για τα «κατοικίδιά» τους …Να «πετάνε» φτηνά με τους «καταπέλτες» τής Ryan Air, να μένουν στους «αχυρώνες» τού Airbnb και να νομίζουν ότι είναι «πολίτες τού κόσμου», επειδή γνωρίζουν τα φτηνά γυράδικα όλου του Πλανήτη! …Να συμ­μετέχουν —για συμπαράσταση— και σε κάποιες παρελάσεις δήθεν «υπερηφά­νειας» ή διαδη­λώσεις για τη δήθεν «κλιματική αλλαγή», νομί­ζοντας ότι κάνουν ακτιβισμό ως ενεργοί πολίτες και ότι εκτελούν το κοινωνικό τους καθήκον. Πρόσφατη έρευνα «έδειξε» ότι μέχρι και κάμερες θα επιτρέψουν οι σημερινοί νεαροί Αμερικανοί στο σύστημα να εγκαταστήσει στα δωμάτιά τους για να τους παρακολουθεί μέσα στο σπίτι τους …και προφανώς όχι μόνον αυτοί.Ελληνες Influencers : πόσα χρήματα έχασαν τις 6 ώρες που Instagram και  Facebook ήταν κάτω

Αυτή είναι η μελλοντική χριστιανική κοινωνία που επιθυμούν οι Σιωνιστές τύραννοι για τον κόσμο …Κανονικά «κατοικίδια», που δεν θα μπορούν να επιβιώσουν χωρίς επιδοματική πολιτική …«Κατοικίδια», τα οποία θα τα ταΐζουν «έντομα» για λόγους κόστους …Θα τα «εμβολιάζουν», για να μην αρρωσταίνουν …Θα τα «τσιπάρουν», για να τα παρακολουθούν» …και μπορεί να τ’ αφήνουν να βγαίνουν και καμία «βόλτα» …εάν βέβαια το «δηλώσουν» στα κινητά τους ότι πηγαίνουν για άθληση και μόνο! Η έλλειψη πραγματικών επιστημόνων δεν τους απασχολεί …Οι μετανάστες να είναι καλά …Οι ΜΚΟ να είναι καλά, οι οποίες τους κουβαλάνε και τους τοποθετούν εκεί όπου υπάρχει ανάγκη για τον σχεδιασμό τους. Οι Χριστιανοί —μέσα σε ένα σύννεφο από μπάφο— θα γίνονται αστοιχείωτοι «Κοινωνιολόγοι» και «Ψυχολόγοι» …και οι γιατροί και οι μηχανικοί θα έρχονται με υποτροφίες από την Ινδία, την Αφρική και όπου αλλού οι άνθρωποι εξακολουθούν να μοχθούν για τη μόρφωσή τους. Η χριστιανική κοινωνία, χωρίς να υπάρχει κάποιος φανερός εχθρός, θα νικηθεί …Θα «ισοπεδωθεί» στην κυριολεξία, για να είμαστε απόλυτοι.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο την έμπλεξαν στον «εμφύλιο» με τη Ρωσία. Γι’ αυτόν τον λόγο την πλημμύρισαν με λαθρομετανάστες. Γι’ αυτόν τον λόγο «δηλητηριάζουν» τη μελλοντική γενιά της. Όλα αυτά τα έκαναν σκοπίμως, για να τη βαστάνε «όμηρο» σε όλα τα επίπεδα στα οποία μια κοινωνία θα μπορούσε ν’ αμυνθεί …Να μην μπορεί ν’ αμυνθεί ούτε στο επίπεδο της θρησκείας ούτε στο επίπεδο της πατρίδας ούτε καν στο επίπεδο της οικογένειας …Να μην βρίσκει κάποιος πουθενά ασφαλές «καταφύγιο», για να πάρει τις αποφάσεις του για τη ζωή του …Να μην υπάρχει γύρω του τίποτε σταθερό επάνω στο οποίο να μπορεί να βασιστεί …Να γίνει αυτό μια μόνιμη κατάσταση για την κάθε χρι­στιανική κοινωνία, εφόσον θα φτάσει σε σημείο να φοβάται και τη «σκιά» της …και κυρίως τα παιδιά της …και άρα και το μέλλον της! …Θα φοβάται κυρίως τα αρσενικά παιδιά της για το πώς θα της φερθούν της ίδιας, αλλά και το τι θα κάνουν και τα ίδια στο μέλλον, το οποίο φαίνεται πιο άγριο κι αβέβαιο από ποτέ …Τα αρσενικά παιδιά, τα οποία από την εποχή τού Μωυσή αποτελούν στόχο κάθε εξουσίας που θέλει να ελέγξει έναν λαό.

Αυτά τα αρσενικά παιδιά έχουν στοχοποιήσει οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ, για να στερήσουν το μέλλον από τους Χριστιανούς …Αυτά, τα οποία φιλοδοξούν να τα κάνουν ευνούχους γενίτσαρους των δικών τους εξουσιών …Αυτά, που, αντί να μαθαίνουν γράμματα, θα μαθαίνουν πού μπορούν να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις, για να «διορθώσουν» τα «λάθη» τής φύσης …Αντί να μαθαίνουν για ανθρώπινα πολιτισμικά επιτεύγματα, θα καμαρώνουν τις αγράμματες «Τραβεστί», οι οποίες θα τους μιλάνε «συγκινημένες» για το πόσο πολύ «ανακουφίστηκαν» όταν «ξεφορτώθηκαν» τα περίσσια «κρέατα» από επάνω τους …Θα κάθονται και θα σκέφτονται εάν θα πρέπει να βάλουν τα τακούνια των μητέρων τους και να πάνε να ποζάρουν στους καθρέφτες ή εάν θα βάλουν τα αθλητικά να πάνε να παίξουν ποδόσφαιρο —όπως συνήθως κάνουν τα αγόρια— …Θα μάθουν μπάσκετ σαν τον Μάικλ Τζόρνταν ή θα μάθουν να βάφονται σαν την Καρντάσιαν; …Θα συναγωνίζονται επί ίσοις όροις τους συμμαθητές τους ή θα δηλώνουν «her» και θα πηγαίνουν στις γυναικείες αθλητικές εκδηλώσεις, για να «σαρώνουν» μετάλλια και διακρίσεις; Αυτά τα αγόρια είναι που έχουν στο στόχαστρό τους και δεν θα ησυχάσουν μέχρι να δημιουργήσουν την κρίσιμη κοινωνική μάζα των ΑΝΩΜΑΛΩΝ, η οποία θα τους επιτρέπει να ελέγχουν απόλυτα την κοινωνία.

New York City Pride Week: 10-Year-Old Drag Kid talks bullying and being  yourself always - ABC7 New York 

Αυτά τα αφελή μέχρι χαζομάρας ανασφαλή αγόρια έχουν στο στόχαστρό τους, γιατί γνωρίζουν ότι, εάν τα οδηγήσουν στο «μη αναστρέψιμο», θα τους κρατούν για πάντα  «ομήρους» τους όπως έκαναν παλαιότερα με τους ευνούχους. Θα τους έχουν ΠΑΝΤΑ έτοιμους για τα ΠΑΝΤΑ εις βάρος μιας κοινωνίας, την οποία εκ των δεδομένων θα μισούν. Θα τη μισούν καί γιατί δεν τα προστάτεψε —όταν είχαν αυτήν την ανάγκη— καί γιατί δεν θα μπορούν να ζήσουν ως «μη φυσιολογικοί» σε μια κοινωνία η οποία θα παλέψει να παραμείνει φυσιολογική. Τα κορίτσια δεν τους πολυενδιαφέρουν, γιατί κατά πρώτον δεν μπορούν να τα βάλουν σε μια διαδικασία πρόκλησης σωματικής αναπηρίας, που θα τα οδηγήσει στη μόνιμη υποταγή τους και κατά δεύτερον τα κορίτσια —ως χαρακτήρες— τούς έχουν «γραμμένους»!…

New York City Pride Week: 10-Year-Old Drag Kid talks bullying and being  yourself always - ABC7 San Francisco 

Οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ πολύ δύσκολα μπορούν να αλλοιώσουν την προσωπικότητα μιας γυναίκας, ακόμα κι όταν αυτή είναι σε μικρή ηλικία …Όταν είναι ένα μικρό κορίτσι …Σαν το νερό επάνω στον τσίγκο περνάει η προπαγάνδα τους, χωρίς ν’ αφήνει ίχνη επάνω τους. Είναι μέσα στο DNA των γυναικών να είναι «θωρακισμένες» απέναντι στους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, οι οποίοι από την εποχή τής Δημιουργίας είναι αναπόφευκτο ότι θα βρεθούν στον «δρόμο» τους …ΑΝΩΜΑΛΟΙ, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να τις εκπορνεύσουν …ΑΝΩΜΑΛΟΙ, οι οποίοι θα θελήσουν να τις χρησιμοποιήσουν σαν «εργαλεία», για να διευκολύνουν τη δουλειά τους …ΑΝΩΜΑΛΟΙ, οι οποίοι θα τις χειριστούν σαν «παιχνίδια», για να «διασκεδάσουν» με τους φίλους τους. Μέχρι αυτές να γεράσουν, πάντα θα υπάρχουν γύρω τους ΑΝΩΜΑΛΟΙ με τις «καραμέλες» στα χέρια, που θα προσπαθούν να τις πείσουν να συμμετάσχουν σε κάποια άθλια «έμπνευσή» τους. Για «πλάκα» τούς έχουν οι γυναίκες αυτούς τους τενεκέδες! …Οι εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα …Για να γελάνε τούς έχουν, μέχρι να βρουν τον «εκλεκτό» τους. Μέχρι τότε παίζουν «φουλ άμυνα»…

Το πρόβλημα αυτού του σχεδιασμού, δηλαδή, δεν βρί­σκεται στα κορίτσια …Τυχερές είναι οι οικογένειες αυτές, οι οποίες σήμερα μεγαλώνουν εύκολα και χωρίς ιδιαίτερο άγχος κορίτσια …Τα αγόρια είναι ο στόχος των ΑΝΩΜΑΛΩΝ και αυτά πρέπει να προστατεύσει η κοινωνία πάση θυσία και με όλα τα μέσα …Τα αγόρια είναι αυτά που δεν έχουν άμυνες και εύκολα παγιδεύονται, γιατί είναι από τη φύση τους «ρυθμισμένα» στο «φουλ επίθεση». Αυτά είναι που παγιδεύονται από τις άρρωστες «εμπνεύσεις» των ΑΝΩΜΑΛΩΝ.

Αυτά είναι που παρασέρνονται στις δήθεν προκλήσεις τους, γιατί από τη φύση τους νομίζουν ότι είναι πολύ έξυπνα και μπορούν ΟΛΑ να τα εκμεταλ­λευτούν εις βάρος των «χαζών» …Νομίζουν ότι είναι πολύ γενναία, για ν’ αμφισβητήσει κάποιος τις δυνατότητές τους. Τα αγόρια είναι οι βλάκες τής υπόθεσης …Οι βλάκες, οι οποίοι θα ρισκάρουν τη ζωή τους, επειδή κάποιος «αμφισβήτησε» τη δυνατότητά τους να πάρουν μια στροφή με 200 χιλιόμετρα την ώρα …Οι βλάκες, οι οποίοι θα ρισκάρουν να δηλητηριαστούν, επειδή κάποιος τούς είπε ότι δεν μπορούν να πιούν ένα βαρέλι ρούμι …Οι βλάκες, οι οποίοι θα ρισκάρουν να σακατευτούν, επειδή κάποιος τούς είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν βουτιά στην πισίνα από την άκρη τής ταράτσας. Αυτούς στοχεύουν οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ !!! …Αυτούς, τους οποίους δεν μπορούν να ελέγξουν τα ένστικτά τους …και πρώτα «πυροβολούν» και μετά σκέφτονται …Αυτούς είναι που προκαλούν με την εγχείρηση των «γενναίων» …η οποία οδηγεί στην «αναπηρία» …Αυτοί είναι οι αγαθοί, που κάνουν τους πονηρούς …Τα «αλεπουδάκια», που νομίζουν ότι είναι μεγαλύτερα κι εξυπνότερα από τις «αλεπούδες» …Τα αγόρια είναι αυτά που κινδυνεύουν, γιατί, όπως «τα έξυπνα πουλιά από την μύτη πιάνονται», έτσι κι αυτά «πιάνονται» από εκεί που δεν πρέπει!

Traianou.gr

9 σχόλια:

  1. Δίχως κανόνες,και δίχως φρένα,πάμε κατευθείαν γιά τόν γκρεμό..
    Ολοι "πολίτες του κόσμου",και έγινε ο κόσμος μιά χωματερή. Ενα παιχνίδι ,δίχως τούς κανόνες του,αφού οι κανόνες "περιορίζουν" τά σκουπίδια τού κόσμου.
    Είναι "έξυπνος " και καταφερτζής αυτός που δέν ακολουθεί τους κανόνες του παιχνιδιού,αλλά υπακούει στίς διαταγές,και ακολουθεί. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Ο κόσμος θα είναι σε τέτοια κατάσταση ,που οι ίδιοι οι "απελευθερωμένοι" θα ζητούν τους ΚΑΝΟΝΕΣ.
    Ομορφιές,λοίπουν μόνον οι φίλοι μας τά ζώα,που όπως δείχνει το πράγμα, αυτά θα μπούνε στα "σαλόνια" και τά δίποδα "πολιτισμένα" και απελευθερωμένα από κάθε λογική και δίχως ενδοιασμό,περιφέροντε σάν το τσίρκο,με τα ¨θεάματα". Σάν τούς σκύλους..
    Ενας κόσμος ήρθε ΤΟΥΜΠΑ απο τούς "απελευθερωμένους" ,καί έχει ακόμα δρόμο η Υπόθεση..
    Σημεία τών καιρών σημεία ΠΑΡΑΚΜΗΣ ,όταν το "γένος" είναι το τελευταίο. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σταματήσω για λίγο μιας και έχει μεγάλο καύσωνα...

      peri

      Διαγραφή
    2. Αθήνα δεν ήθελες κυρ Περη;;;
      Μην παραπονιέσαι λοιπόν Ω τέκνον του Περικλέους.

      Διαγραφή
  2. Καλά θα κάνεις.. Ετσι και αλοιώς δέν υπάρχει εξέλιξη καμμιά. Μπάνια και διακοπάρες,και στο παρασκήνιο γίνοντε καταστάσεις. Τρελαμένοι από τον φτηνό τουρίστα ,όλοι τρέχουν γιά κονόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται είναι χαμηλό το επίπεδο..

      peri

      Διαγραφή
    2. Kαι να μην ξεχάσω. Απόψε το βράδυ καίνε τα Δερβενοχώρια. Δηλαδή? Μέσα από τις στάχτες... θα ξεφυτρώσουν νέα αιολικά πάρκα. Δεν μιλάμε πλέον για χώρα. Για μια ακόμη φορά θα το ξαναγράψω. Είμαστε τυχεροί που ζούμε..

      peri

      Διαγραφή
  3. Αφού τελείωσαν τίς "εκλογές",πρέπει να κάνουν το πρόγραμμα τους. Και επιπλέον ,πρέπει να υπάρχει και ο φόβος.. Μιάς και είναι ο "ιδανικός" γιά να φυλάει τά έρημα.. Αυτή είναι η πάγια τακτική τους.. Θα ξεφυτρώσουν νέες βίλες,"επενδυτών" τώρα.! Λουτράκι ..Αίγιο ..! Είσαι καλά; Θα το αφήσουν γιά τους ιθαγενείς αυτον τόν παράδεισο; .. Να δώ στο τέλος που θα μας στείλουν.! Στάχτες ρημάδια ,και αποκαίδια..!
    Οι Γερμανοί έχουν κονομήσει τρελά με την καταστροφή τών πάντων!!
    Φαντάσου ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ περιοχή Τσενάι, Μπαγκαλόρ,Αντρα Πραντές, Ταμίλ Ναντού ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ!!!! Εχουν καταστρέψει τά πάντα. Έχουν κάνει λούνα πάρκ τον κόσμο..
    Καλή ξεκούραση Περικλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια μικρή ένσταση Περι, ανεμογεννήτριες δεν μπήκαν στα καμμένα πχ Ευβοια, απλά γιατί μετα από μια πυρκαγιά η περιοχή τίθεται σε κατάσταση υπό αναδάσωση και απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση, προφανώς από κεκτημένη ταχύτητα, και βέβαια θα μου πείς στην Δανιμαρκία όλα είναι πιθανά να συμβούν, στην προκειμένη περιοχή της Β Εύβοιας δεν μπήκαν να σε ενημερώσω ανεμογεννήτριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://twitter.com/vagialam/status/1682328396628389890?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1682328396628389890%7Ctwgr%5Ed5e55972a61ace7473680ee7ac4b78a351e3db20%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fkatohika.gr%2Fellada%2Fden-tha-kanoume-pantou-anadasosi-giati-kapou-prepei-na-mpoun-kai-oi-anemogennitries%2F

    Αυτό είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ..
    ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΜΜΕΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ.
    ΜΙΑ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΧΑΥΡΑ ΜΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
    ΤΟΝ ΛΟΓΟ; ΑΣ ΤΟΝ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Ουάσινγκτον!…

  https://traianou.gr/2024/06/sfiggei_o_kleios_washington.html