peri majestic the real

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Δεν είναι ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος που χάνει το σπίτι του σε πλειστηριασμό. Είναι όμως επώνυμος ( άνθρωπος της νύχτας). Κι αυτό ενοχλεί. Δεν θα πρέπει κανείς να μιλά.


Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί το πρωί της Παρασκευής στον γνωστό επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλο, ο οποίος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας.

Όπως αναφέρει το
zougla.gr, ο επιχειρηματίας που άφησε εποχή στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας και χάνει το σπίτι του σε πλειστηριασμό, συνελήφθη μόλις λίγες ώρες μετά από τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, για υπόθεση που εκκρεμούσε εδώ και χρόνια.Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, η σύλληψή του μοιάζει με «μήνυμα» εκδίκησης γιατί μίλησε δημόσια για τα «κοράκια», όπως αποκάλεσε τα funds που του αρπάζουν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που του έχει απομείνει, μετά από την καταστροφή που επέφεραν τα μνημόνια και η πανδημία. Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα ότι ντρέπεται που ψήφιζε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας...

Να πούμε ότι πριν μέρες έφυγε από την ζωή από εγκεφαλικό και απένταρος ο  Στηβ Κακέτσης..μετά από την καταστροφή που επέφεραν τα μνημόνια στις επιχειρήσεις του...

Είναι μεγάλη η καταστροφή στους Ελεύθερους επαγγελματίες. Δεν έχεις ζωή αν λίγο παρεκκλίνεις οικονομικά...σου τα παίρνουν όλα. Μιλάμε για χιλιάδες αυτοκτονίες.

 Παπαργυρόπουλος και Κακέτσης η ψύχη της νυχτερινής Αθήνας για δεκαετίες. Η απόλυτη ελευθερία του κοσμάκη. Πράγμα που δεν αρέσει στους τοκογλύφους....Δείτε άλλωστε που καταλήγουν τα ακίνητα φιλέτα. . 

Εκτός από κάτι βενιζελικούς που θα παριστάνουν τους επιχειρηματίες, δεν θα αφήσουν ΤΙΠΟΤΑ αξιόλογο σε Ελληνικά χέρια..

8 σχόλια:

  1. "Μάγκας",ο Γέρος Μητσοτάκης.."μάγκας" ο Ανδρέας Παπανδρέου... "Κουμουνιστοβασιλικός"
    θα γίνει γιά το χατίρι τους..!!! Χαχαχαχαχα! Καί ούτε που κατάλαβε ακόμα τί συμβαίνει..
    Τέτοιοι βλάκες στήριζαν και συνεχίζουν να στηρίζουν το σύστημα. Τούς έχει κάνει κιμά ,και αυτοί αμετανόητοι.!! Ακουσε την όλη την συνεύντευξη και θα γελάσεις με την καρδιά σου..
    "Σκοτάδια μαύρα" στά κεφάλια τών ανθρώπων!
    "Ολοι και λιγότεροι,θα μείνουν εκεί '"ψηλά".. Χάνουν το ¨κοινό¨τους τα μαντριά,και θα μείνουν μόνον οι κοπαδιάρηδες. Τά κοπάδια σκόρπισαν..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, ακόμα δεν κατάλαβε τι συμβαίνει...αυτό δείχνει...αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

      peri

      Διαγραφή
  2. Δεν θα διαφωνήσω με το σχόλιο, ούτε με την ανάρτηση, θα πρόσθετα και την δική μου οπτική, ο λαός που δίνει άφεση αμαρτιών ή ψηφίζει τιμωρητικά, ή απέχει από την διαδικασία, ενδεχομένως να νομίζει ότι αποποιείται της συλλογικής ευθύνης, βέβαια ο καθένας για τους δικούς του λόγους είτε συμμετέχοντας , είτε απέχοντας έχει μερίδιο ευθύνης, μην επαναλαμβανόμαστε με βάση τον ραμένο από το συστημικό ράφτη εκλογικό νόμο ΑΠΑΝΤΕΣ συνεπικουρούν στα ποσοστά των δικομματικών μονομάχων.θα δεχθώ ότι οι απέχοντες το κάνουν συνειδητά για να έχουν με τα μέσα τους αρμονία, αναφορικά με το προσωπικό τους αφήγημα, να δεχθώ ακόμη ότι διοχέτευσαν την οργή και τον θυμό τους και τίποτε παραπάνω..Μοιάζει Πέρι παράδοξο και αντιφατικό, είναι άραγε κυρίαρχος και σοφός ο λαός ; μάλλον λάθος, ο ραγιαδισμός , η λήθη, η εξαπλούμενη αφροσύνη ,η έλλειψη πολιτισμού και παιδείας, οδηγούν σε αυτή την παρακμιακή εικόνα.Δεν φαίνεται να είμαστε γελοίος λαός,όμως απολίτιστος και συμφεροντολόγος και απαίδευτος ναι,αλλά θα μου πείς Περι και αυτοί που τον εκφράζουν υποτίθεται τι είναι ; μήπως είναι καλύτεροι ; εδώ πλέον έχει υπόσταση η ρήση, αφού είναι οι επιλογές του λαού προφανώς θα αντικατοπτρίζουν τον ίδιο, είμαστε οι επιλογές μας, είναι οι επιλογές μας, τραγικότητες,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φως φανάρι Πέρι,στο έτος 2023 οι εκλογές γίνονται με όρους παρελθοντικών χρόνων , αλήστου μνήμης παλιές εκλογικές διαδικασίες.Χιλιάδες συνέλληνες με απρεπή ελαφρότητα άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα,καθιστώντας αυτοβούλως εαυτούς αθύρματα τοπικών και εθνικών μαυρογιαλούρων κομματαρχών. Οπότε Πέρι πιαστ΄ τ΄αυγό και κούρευτο Κακά τα ψέματα τις κυβερνήσεις τις βγάζει το κρίσιμο 15% των αναποφάσιστων, η τελική επιλογή των οποίων ισοπεδώνει την κοινή λογική, πχ τρείς μέρες πρίν τις εκλογές βγήκε και είπε αλήθειες ο Κατρουγκ, αποτέλεσμα το 15% φοβήθηκε και στράφηκε στην ΝΔ, να η διαφορά πως δημιουργείται. Τούτες τις μέρες ακροβολισμένος για καφεδάκι στην τοπική εκκλησία του δήμου στην αρχαιοελληνική εκδοχή, δλδ στην μία από τις τέσσερις καφετέριες,συνάντησα τον doctor , δεν ξέρω αν όντως είναι γιατρός αλλά σίγουρο είναι ότι είναι γνωστός για τις ακροδεξιές του πεποιθήσεις, κάτι σαν τον τρελό του χωριού,ο οποίος εδινε την καθημερινή του ανάλυση-διάλεξη στους ατυχείς διπλανούς σχετικά με το πόσο τον εκνευρίζουν η αδιακρισία και τα αδιάκριτα άτομα, προτού ολοκληρώσει γυρίζει πρός το μέρος μου ρωτώντας "τι ψήφισες Δημήτρη ;"η κορύφωση της αδιακρισίας.Δεν επιθυμώ καμία επαφή μαζί του, μικρός ο τόπος αποφεύγω τοξικούς ανθρώπους για να μην γίνει μπέρδεμα και με ξέρουν,δεν απάντησα και μου αντέτεινε ¨ξέρεις τι ψήφισα εγώ " μόνος ρωτά μόνος απάντησε το κόμμα Νίκη, αρχίζοντας να εξηγεί με ατράνταχτα επιχειρήματα την επιλογή του, σηκώθηκα και αποχώρησα λέγοντας " την ευλογία μου " Τύποι σαν τον "γιατρό¨" δυστυχώς αυξάνονται και πληθαίνουν, σε μια άρρωστη κοινωνία,και που με μαθηματική ακρίβεια Πέρι θα περάσουμε μια ωραία τετραετία,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήνοντας πίσω μου την σπηλαιώδη πολιτική σκέψη του νεάντερνταλ "γιατρού " προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω τις επόμενες εκλογές στις 25,αν οι πολιτικοί και τα κόμματα -σε μια υπόθεση εργασίας- έμπαιναν στον κόπο να ρωτήσουν τους πολίτες, θα έπαιρναν την αφοπλιστική απάντηση "μα εμείς ψηφίσαμε στις 21 Μάη"τώρα μας ζητάτε να διορθώσουμε την επιλογή μας ;. Στο σημείο αυτό Περι εξαιρώ αρχικά τους επιμένοντες στην αποχή,εξαιρώ την απογοήτευση πρός το πολιτικό σύστημα, όμως η τεχνητή πόλωση που θολώνει τα νερά και δεν αφήνει τον άβουλο πολίτη να σκεφτεί ορθολογικά για ποιά κοινωνία και τι κράτος θέλει ,η τεχνητή αντιπαράθεση που απλά γίνεται για την στεγανοποίηση των κομματικών χώρων, αν θέλεις αποτελούν την αλλοτρίωση των συνειδήσεων των πολιτών που αναγκαστικά στρέφονται στις εύκολες λύσεις, στις συνταγές και τις φρούδες ελπίδες,όλοι Πέρι και λοιποί δουλεύουν και μας δουλεύουν , "για το καλό του λαού και της χώρας".Υπάρχει φως στο τούνελ ;για να υπάρξει απαντώ χωρίς αστερίσκους, απαιτείται πολιτισμός και παιδεία,αλήθειες , κατάθεση ψυχής και όχι καθρεφτάκια στους ιθαγενείς,όχι δημοσιονομικές πειθαρχίες και συμβιβασμούς,χρειάζονται λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα της κοινωνίας,όχι πασαρέλα ακκισμού και ρηχότητας πρός όφελος των κομματικών ταμείων. Οσο το σαθρά δομημένο πολιτικό σύστημα δεν εξασφαλίζει αυτές τις προυποθέσεις, η χώρα θα ταλαιπωρείται και θα καθηλώνεται, θα υστερεί με χαμηλές πτήσεις και με τον αυτόματο πιλότο, με ανούσιες φλυαρίες , για στόχους και πρωτιές που είναι απλά πυροτεχνήματα και ντουφεκιές στον αέρα, προκειμένου να αισθάνονται οι κομματικοί στρατοί νικητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλοί άνθρωποι δέν γνωρίζουν Περικλή. Μην κοιτάς ,που ήμασταν τυχεροί που ¨γνωρίσαμε" Τόν Τραιανού. Καί εμείς στά σκοτάδια θα ήμασταν. Ασφαλώς έχει να κάνει και με την ποιότητα,τού μυαλού,γιατι και κάποιοι τον "συνάντησαν" καί δέν τόν αντιλήφθηκαν. Τόν προπέρασαν , "πέρασαν" αδιάφορα.. Εξαρτάται από τό τί "ψάχνει" ο καθένας,κατά πόσο είναι καλυμένος με όσα τού δίνουν γιά να "ξέρει",πόσο περιέργεια,έχει,πόσο ανήσυχο πνεύμα είναι. Πολλά είναι αυτά που σε βάζουν στήν διαδικασία να ανακαλύψεις,και να ψάξεις ,γενικά. Πόσο τεμπέλης μπορεί να είναι κάποιος. Αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Ο τεμπέλης βαριέται και επαναπαύεται.."Βολεύεται,και παραμένει "ήσυχος",καί άβουλος..
    Θυμάμαι όταν ξεκίνησα ,(έπεσε κάποιο άρθρο μπροστά μου) Πόσο με "κέντρισε" ό τρόπος γραφής . Ο λόγος απλός ,αλλά γεμάτος σημασίες. Κάθε πρόταση ,είχε βαθύ νοήμα,και άς αφορούσε ,κάτι άλλο.Κυριολεκτικά δέν "χόρταινα" να τον διαβάζω,και σιγά σιγά ,δίχως να το καταλάβω,"έφευγα¨από τόν "κόσμο¨. Τα βιβλία του τά πήρα ΟΛΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ! ΟΛΑ! ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ! ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.
    Οταν ξεκίνησα τον ΤΡΙΤΟΜΟ, περιτό!!! Τρόμαξα!! Θυμάμαι που σκέφτηκα "η ειμαι ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΑ Η ΕΔΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ "ΠΛΑΝΗΤΗ"! Μού πήρε καιρό γιά να το "πιάσω" ! Κάθε πρόταση και από δέκα φορές. Και όσο προχωρούσα ξαναγύριζα ,από την αρχή ,γιά να το "δέσω"!!ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ!!!
    Εκείνο το "Μακεδονικό ζήτημα η συνωμοσία τών Θεών" Θεικό!!!!
    Τό "ελντοράντο τών βλακών"!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Επαθα ΣΟΚ!! Ξαφνικά όλοι μου μοιάζανε,καθηστερημένοι μετά από αυτό,γιατί έψαχνα ,τά πάντα πάνω τους. Τόν λόγο τίς γνώσεις ,και τους έβρισκα ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ!! Κάποιος υιοθετεί έτοιμο "λόγο" ,και συνειδητοποιείς ,πώς είναι "άδειος" τενεκές!! Γιατί Κρύβει την αμάθεια του ,πίσω από τόν έτοιμο λόγο. Κανείς δέν μπορεί να "γεννήσει",και εάν κάποιος δίχως γνώσεις το προσπαθήσει βγαίνει ανισσόροπος. Λές και είναι σε διπολική διαταραχή.
    Κάποτε η ΓΝΩΣΗ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα είναι αυτή που θα διαπαιδαγωγεί τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Σε εκείνην την εποχή όσοι θά ζούν θα είναι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ .
    γειά,,!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://youtu.be/PyXvtFFwZ84?t=3


      Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσουν Τραΐανού...είναι αποβλακωμένοι...Ειδικά οι νέοι άνθρωποι δεν πατάνε..

      Είμαστε ήρωες!!! και δεν το ξέρουμε!!! Κρατήσαμε μαζί μας τον Τραΐανού, γιατί έχουμε παιδεία και ήθος μέσα μας. σκάψαμε βαθιά στην ψυχή μας και είδαμε ότι διαφέρουμε από την πλειοψηφία.

      peri

      Διαγραφή
  6. Δέν ξέρω εάν έχεις διαβάσει τήν ανάλυση του,στό θέμα τής "θέσης" μέσα στήν κοινωνία του ανθρώπου. Τόν τρόπο που επέλεξε τό σύστημα να τους "μαντρώσει". !
    Υπάρχουν οι μετριοπαθείς,που αυτοί (το σύστημα_δλδ_) το ονόμασε "δεξιά"η σε άλλα μέρη του κόσμου (συντηρητικό) ,και οι "φιλελε" πιό στα @@@δια τους,και τους "έβαλε" "απέναντι". Ετσι ήταν όλοι μαντρωμένοι. Η κοινωνία μι΄ά δεξαμενή,με δύο διαφορετικά "δοχεία΄. Από αυτην την "δεξαμενή "θα αντλούσε το συστημα τους ακόλουθους του. Επιασαν και τίς δύο "τάσεις",και ήταν "μέσα'. Και αυτό το ονόμασαν "δημοκρατία". Οταν πλεόν γιά τα βασίλεια διαφενόταν,η δύση τους..Πρόλαβαν τήν οποιαδήποτε "τάση" και το προσαρμοσαν ,στά "μέτρα " τους.
    Οταν οι κοινωνίες νοιώθουν απειλή συσπειρώνοντε πρός το "κέντρο". Σκέψου τα πρόβατα,εάν έχουν χαλαρώσει και βγαίνουν πιο έξω,να αντιληφθούν κίνδυνο,θα τρέξουν ανατανακλαστικά,πρός το κέντρο του κοπαδιού για να προστατευτούν. Εάν είναι χαλαρά και όλα ήσυχα ,θα "ξεκόψουν" προς το λιβάδι έξω από την ασφάλεια της "παράγκας". Θά πάνε λίγο πρός τά "αριστερά" δλδ.. Οταν στά αριστερά νοιώσουν κίνδυνο,θα τρέξουν πρός τα "μέσα".
    Υπήρχαν και υπάρχουν και πρόβατα,που δέν είναι ικανοποιημένα ,ούτε μέσα στην στάνη,ούτε έξω στο λιβάδι.. Αυτή η μερίδα τών ανθρώπων της κοινωνίας,θα στραφεί κάπου αλλού. Αυτός είναι ο Υδροχόος.
    Αν το σκεφτείς θα δείς πώς και εσύ ποτέ δέν ήσουν με όλο σου το είναι .μέσα σε μιά "στάνη¨. Πάντα θα σου ξένιζε κάτι. Πάντα θα είχες ανησυχία.
    Ο ΆΘΡΩΠΟΣ έχει "γράψει" ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ!! Από την αρχή της,όπως κανείς δέν έχει κάνει ΠΟΤΕ!! Θεωρώ πώς έβαλε τα ΟΡΙΑ και το "ταβάνι".
    Γνωρίζει και αναλύει τίς μάζες,τό άτομο,πολιτική ,ιστορία,_ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ οπως κανείς_,Μηχανική μαθηματικά φιλοσοφία, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ που κανείς ποτέ δέν ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕ.
    δέν είμαστε "ηρωες"!! Ημαστε τυχεροί ,και διαφορετικοί. Από αυτήν την δαφορετική "δεξαμενή¨θα ακολουθούσαν άτομα τον Τραιανού.
    Τα "πολιτικά" κόματα δέν είναι τίποτε άλλο από μια ΑΠΑΤΗ.Γνωρίζουν να χειραγωγουν τίς μάζες,γιατί αυτην ειναι η "διατριβή τους" Πάνω στην ψυχολογία τών μαζών . Σήμερα βέβαια η μάζα έχει σκορπίσει.. Τα πρόβατα είναι αφηνιασμένα,και δέν πιάνει άλλο τό κόλπο. Γιά αυτό ΚΛΕΒΟΥΝ Κλέβουν ασύστολα και δέν υπολογίζουν κάν την μάζα..
    γεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...Συνταξιούχοι του Δημοσίου...βολεμένοι...κρατικοδίαιτοι. Εσύ; 6ήμερη απασχόληση και 16ωρο ψάχνοντας την μεγάλη φυγή ( Γενοκτονία). Η Ελλάδα αντικρίζει το ιστορικό της τέλος!

  Στα Γιαννιτσά βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στη Βό...