peri majestic the real

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Ο Τσίπρας παραιτήθηκε !... …ο Μητσοτάκης θα καταστραφεί !!!

 

https://www.facebook.com/PanagiotisTraianou/

5 σχόλια:

  1. έρχεται μεγάλη εθνική καταστροφή στα εθνικά θέματα και πολύ απλά ο Τσίπρας έφυγε τώρα που είναι νωρίς. Ούτε για πλάκα δεν πρόκειται να φτιάξει νέο κόμμα. Από Οκτώβριο θα γίνει χαμός. Θα φέρουν νέο Lockdown με αφορμή τις κοινωνικές αναταραχές. Κάθε μέρα θες περίπου 30 ευρώ για ψώνια λόγω της ακρίβειας. lockdown με 40.000 αστυνομικούς όλη η Γαλλία, εκ των οποίων 5.000 στο Παρίσι για να αντιμετωπιστούν οι διαδηλώσεις – Βγαίνουν 40.000 αστυνομικοί στους δρόμους με αφορμή την δολοφονία ενός εφήβου από τους αστυνομικούς Ένα κρυφό video δείχνει την δολοφονία. Τυχαίο?. Γιατί όχι και στην Ελλάδα? Τελικά το COVID ήταν stress test και η επιλογή Χρυσοχοιδη στο υγείας καθόλου τυχαία. Το υγείας θα είναι αυτό που θα τραβήξει ξανά μεγάλο ζόρι ( θα κάνουν αστυνομικούς-νοσηλευτές) εξαιτίας των αναταραχών. Εδώ θα είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://traianou.gr/2016/12/dexistera.html


    "Τό τέλος της Δεξιστεράς" το έγραψε ο άνθρωπος το 2016. Και το βλέπουμε σήμερα στήν υλοποίηση του. Καί όμως ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. Σάν "σωτήρια" λύση ,στήν δύσκολη περίπτωση γιά να "σωθούν"θα έφταναν στό να τελειώσουν το ένα "άκρο" γιά να σώσουν το σάπιο "κορμί". Πέρασαν την δύσκολη γιά αυτούς ,περιπτωση-τους βοηθήσαμε και εμείς με την δεύτερη εκλογή του Τσίπρα- και αναγκάστηκαν να φτάσουν εδώ. ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ .Ο άσχετος και ο πανηλίθιος ώς γνωστόν δέν έχει ούτε γνωσεις ,ούτε σωστή αντίληψη και άρα ΟΥΤΕ σωστή ΚΡΙΣΗ, έτσι και αυτά τά άσχετα χαιβάνια,που κυβερνούν. Ο Έξυπνος αποδεικνύεται στο τέλος,και εκ του αποτελέσματος,και όχι εκείνη την στιγμή.Την "στιγμή" την κερδίζει ο ηλίθιος με κουτοπονηριές. Το αποτέλεσμα και την πραγματική νίκη μόνον με αξιες.Αρα είναι πάντα εκτός νίκης ο κουτοπόνηρος.. Νομοτελειακά στο τέλος πάντα κερδιζει η ΑΞΙΑ και η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟΥ Η ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΥΝ.
    ΜΟΝΟΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης ,συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο γιά το τί "ερχεται",και αυτό ακριβώς ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ. Αυτό θα το προσπαθήσουν δίχως τις "πλάτες' της πατερίτσας τους ,αφού αναγκάστηκαν να την "σπάσουν¨,να τήν βγάλουν.
    Τώρα ο "κουτσός " θέλει να "τρέξει" ! Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Πόσο θα πάει; Θα "πέσει",στά πρώτα μέτρα.Αποφάσισε ο "Κουτσός" γιός του αποστάτη να "τρέξει"..Θα γίνει το έλα να δείς..
    Στήν Γαλλία ο Μακαρόν ,έχει εντολές να τούς τελειώσει τους Γάλλους. Δεν έγινε τυχαία ο πυροβολισμός στον νεαρό.
    "Ο Πάτροκλος πέφτει Ηρωικά..τώρα θα μπεί στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο "ΑΧΧΙΛΕΑΣ"..
    Δέν ήταν παραμύθια,για να διασκεδάσει ο αναγνώστης, Ο Τρωικός πόλεμος, Ο ΟΜΗΡΟΣ ή Μυθολογία τών ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Το ξαναλέω γιά ακόμα μιά φορά. Οποιος έχει διαβάσει ΤΡΑΙΑΝΟΥ μπορεί να αντιληφθεί πώς αυτό που συμβαίνει στην "βάρδια" μας ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ .ΕΙΝΑΙ "ΒΙΒΛΙΚΟ" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O βασιλιάς απέθανε ζήτω ο βασιλιάς, εσεις ασχοληθείτε με τους μνηστήρες , τον Τηλέμαχο, την ανάφτρα Πηνελόπη, τον Αχιλλέα, Πάτροκλο και αφήστε τον δούρειο ίππο, το σημαντικότερο , ποιός έβαλε από την πίσω πόρτα τους ακραίους συστημικούς παίκτες με το όνομα Λακεδαιμόνιοι ; τι ρωτώ το ίδιο σύστημα εξουσίας που έφερε αυτοδυναμία στην ΝΔ, έβγαλε τον Τσίπρα εκτός για να έχουμε την συνεργασία Πασοκ και Συριζα, Εδω είναι βαλκάνια και εσεις στην Ιουδαία να περιμένετε τον μεσσία , ρε συγκεντρωθείτε χανόμαστε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα γίνει? Έτσι θα το πάμε? Γιατί συνέχεια πας κόντρα με τους σχολιαστές? Τελευταία φορά...

      peri

      Διαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...