peri majestic the real

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Εκλογές Ιουνίου 2023

 Όλο το μυστικό τής επιτυχίας των Βενιζελικών —στην απόλυτα δική τους περίοδο της Μεταπολίτευσης— ήταν ο απόλυτος έλεγχος της Δεξιάς. Οι αντιδεξιοί Βενιζελικοί είχαν κάνει «πειρατεία» στο μεγάλο κόμμα τής Δεξιάς και είχαν πάρει τον έλεγχό της και άρα είχαν βρει το «κορόιδο», στο οποίο κάθε φορά θα «φόρτωναν» τον «μουτζούρη» των δικών τους προδοσιών. Αυτοί θα διέπρατταν τις «χρυσοφόρες» προδοσίες, οι οποίες κάθε φορά θα τους έκαναν πλουσιότερους και οι δεξιοί θα «χρεώνονταν» όλες τις αθλιότητες …Οι Βενιζελικοί θα «κονομούσαν» και οι ίδιοι θα έβγαιναν να κάνουν τους «τιμητές» με συνθήματα του τύπου «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά» …Οι Βενιζελικοί πρόδιδαν και οι δεξιοί πήγαιναν με συνοπτικές διαδικασίες στου Γουδή

.Όλο αυτό το «σκηνικό» είχε ένα μόνιμο «σημείο» αναφοράς … Ένα ακλόνητο «στήριγμα» επάνω στο οποίο βασίζονταν ο σχεδιασμός του …Το «στήριγμα» που χαρακτήριζε ολόκληρη την εποχή και ήταν εκείνο που στην ουσία σηματοδότησε την έναρξη της Μεταπολίτευσης …Η «αλλαγή» αυτή, η οποία, μετά τη μεταπολεμική αντικομμουνιστική «υστερία» —της οποίας αποκορύφωμα ήταν η Χούντα—, βασιζόταν στο νομιμοποιημένο ΚΚΕ! …Το ΚΚΕ, το οποίο λίγες ημέρες πριν τη Μεταπολίτευση ήταν το κόμμα των δολοφόνων και των συμμοριτών τού Εμφυλίου. Το ΚΚΕ τού βενιζελικού Πέτρου Κόκκαλη, του βενιζελικού Μίκη Θεοδωράκη, του Βούλτεψη και άλλων «δημοκρατών», το οποίο μέχρι τότε ήταν για τον λαό υπεύθυνο για ΟΛΕΣ τις προδοσίες, τις κατασκοπείες, τα «παιδομαζώματα», τις δολοφονίες κλπ., ξαφνικά κι «αναίτια» αθωώθηκε και αποδόθηκε στην κοινωνία αγνό κι «αμόλυντο». Η νομιμοποίηση και η σχεδόν «αγιοποίηση» αυτού του ΚΚΕ αποτέλεσε την «αλλαγή» εκείνη, η οποία κατέστησε ιδιαίτερη —και άρα διακριτή— πολιτική περίοδο αυτήν της Μεταπολίτευσης.

 Το ΚΚΕ «αποκαθηλώνει» τον Χαρίλαο Φλωράκη για την συγκρότηση του  Συνασπισμού το 1989 με τον Λεωνίδα Κύρκο - iefimerida.gr

Αυτό ήταν το κόλπο των Βενιζελικών και αυτό έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Πάντα την ευθύνη για το κάθε ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ κατά τού ελληνικού λαού τη «φορτώνουν» στη Δεξιά. Δεν υπάρχει ούτε ένα τέτοιο μεγάλο εθνικό και κοινωνικό ΕΓΚΛΗΜΑ της Μεταπολίτευσης, που να μην φέρει την «υπογραφή» τής ευθύνης τής ΝΔ. Τι έγινε όμως ξαφνικά και οι δεξιοί φαίνεται να «ξύπνησαν»; Τι έγινε κι επιτέλους αποφάσισαν να τιμωρήσουν το Μητσοτακαίικο; Αυτό, το οποίο έγινε, είναι το εξής απλό: …ΔΕΝ ξύπνησαν οι δεξιοί …Οι Βενιζελικοί έκαναν το λάθος και τους άφησαν «ξεσκέπαστους» …Οι Δεξιοί πράγματι τιμώρησαν το Μητσοτακαίικο γιατί οι ίδιοι οι Μητσοτάκηδες με τα λάθη τους τούς επέτρεψαν να το τιμωρήσουν. «Μα —θα πει κάποιος— πώς είναι να δυνατόν να τους τιμώρησαν και να πήραν 41%;»! …Τους τιμώρησαν πραγματικά, γιατί αυτό το 41% —ακόμα κι αν αγνοήσουμε ότι η ΑΠΟΧΗ ήταν τεράστια και το ποσοστό αυτό πλασματικό— οι Μητσοτάκηδες το πήραν από το «ταμείο» εκείνο, το οποίο ήταν απαγορευμένο …Το 41% που πήραν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !!!

Ντόρα Μπακογιάννη: "ΟΧΙ στα 12 μίλια - ΝΑΙ στην συνεκμετάλλευση του Αιγαίου"  - YouTube

Πριν δούμε πού βρήκαν αυτό το ποσοστό τής «νίκης» τους, θα πούμε ότι σε κάθε περίπτωση οι δεξιοί τους τιμώρησαν πραγματικά και αυτό είναι θέμα απλής αριθμητικής για να το καταλάβει κάποιος. Το άθροισμα των ποσοστών των νέων δεξιών κομμάτων που μπήκαν στη Βουλή είναι εκείνο το ποσοστό τής Δεξιάς, που θα έστελνε στον αγύριστο τον μισότρελο Κούλη. Κάπου εδώ την «πάτησαν» οι Βενιζελικοί …Γι’ αυτό λέμε ότι κάποιοι τους ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ να τους τιμωρήσουν. Την «πάτησαν», γιατί είναι ηλίθια τα παιδιά τού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Έχασαν το «αντίβαρο» των Παπανδρέου, το οποίο τους βαστούσε σε μια «ισορροπία» και μια ασφαλή «απόσταση» από τον κεντροαριστερό χώρο και η απληστία τους τούς «μετακίνησε» εκεί όπου δεν έπρεπε …Τον Τσίπρα δεν τον σέβονται ανάλογα και, επειδή δεν έχει τη δύναμη να τους περιορίσει μόνος του, τον «καπέλωσαν», για να επωφεληθούν, βάζοντας «χέρι» στο «πιάτο» του.

Η Ντόρα ξεκίνησε τον «χορό» των αποκαλύψεων, εφόσον —χωρίς να υπάρχει καμία ανάγκη— αποκάλυψε την «ατζέντα» τής Νέας Τάξης …Αποκάλυψε ότι στο άμεσο μέλλον θα γίνει διαπραγμάτευση για το Αιγαίο …Αποκάλυψε ότι η δική της οικογένεια θα επιδιώξει να κάνει αυτήν την διαπραγμάτευση με τους «αριστερούς» ως συνοδοιπόρους, γιατί οι ίδιοι τους —ως Μητσοτάκηδες— δεν έχουν κοινή αντίληψη περί εθνικών συμφερόντων με τους κλασικούς δεξιούς …Πρώτο «αυτογκόλ»! «Ξέχασε» η άσχετη Ντόρα ότι το ζητούμενο είναι να εξασφαλίζεται και να εφαρμόζεται η πολιτική των αφεντικών —η οποία με τη σειρά της εξασφαλίζει τη βενιζελική κυριαρχία— και όχι απαραίτητα να είναι οι ίδιοι εκείνοι που την εφαρμόζουν. «Ξέχασε» ότι η Δεξιά πρέπει να φορτώνεται τον «μουτζούρη» και όχι η οικογένειά της. Οι Σημίτηδες και οι Τσιπραίοι είναι αυτοί που κάνουν τις προδοσίες και η οικογένεια Μητσοτάκη απλά αναλαμβάνει αυτές τις προδοσίες να τις «φορτώνει» στη Δεξιά. Δεν υπήρχε λόγος να διεκδικήσει η οικογένεια Μητσοτάκη τον ρόλο τού Σημίτη ή του Τσίπρα.

Στη συνέχεια ήρθε ο εξουσιομανής Κούλης και το αποτελείωσε. Αντί να πάει ο Κούλης προς τα δεξιά με έναν έστω και υποκριτικά δεξιό «λόγο» —για να «στερήσει» χώρο στις δεξιές δυνάμεις ν’ «αναδυθούν»— μετακινήθηκε προς τα εύκολα, για να σωθεί ο ίδιος. Αντί να παραστήσει τον «υπερπατριώτη» τύπου Σαμαρά και να παραδώσει τη «σκυτάλη» τής εξουσίας —η οποία θα έκανε την προδοσία τού Αιγαίου— στον συνέταιρο Τσίπρα ή Ανδρουλάκη, την κράτησε στα χέρια του. Αντί να κρύψει τη νεοταξίτικη ατζέντα του, μετακινήθηκε στον χώρο αυτόν, τον οποίο επιμελώς απέφευγε ο πατέρας του —για να μην «αλληλοκαλύπτονται» με τους ομοϊδεάτες τους—. Ο βενιζελικός πατέρας του, για ν’ «αγκιστρωθεί» στη Δεξιά μετά τη θητεία του, πήγε δεξιότερα της ΝΔ —με το ΛΑΟΣ— και ο Κούλης, χωρίς να υπάρχει λόγος, «απαγκιστρώθηκε» από τη Δεξιά, για να παραμείνει Πρωθυπουργός! Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πήρε το βενιζελικό «πάπλωμα» και το «έδεσε» στα απώτατα «όρια» της Δεξιάς, για να σκεπάσει όλο το «κρεβάτι» τής πολιτικής σκηνής και ο Κούλης αυτό δεν το σεβάστηκε. Για να σκεπάσει τα «πόδια» του, τράβηξε επάνω του όλο το βενιζελικό «πάπλωμα», το οποίο κάλυπτε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα και το «ξήλωσε» από τη δεξιά του πλευρά!

Η μεγάλη εκδίκηση του Σαμαρά. Θέμα χρόνου είναι να γίνει αντιληπτό απ’ όλους το στρατηγικό σφάλμα τού Κυριάκου Μητσοτάκη …Ένα λάθος, το οποίο δεν το έκανε ο πατέρας του, όταν έπρεπε ο ίδιος να «υποχωρήσει», για να «επιστρέψει» το βενιζελικό ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, χωρίς να χαθεί ο έλεγχος της Δεξιάς. Σίγουρα υποχώρησε ηθελημένα,, εφόσον κανέναν δεν πείθει το γεγονός ότι ο εγγονός τού Βενιζέλου «ανατράπηκε» από τον «ακροδεξιό» εγγονό τού Μπενάκη, για να «σωθεί» η Δεξιά …Κανένας δεν πείθεται ότι ο αδίστακτος πιστολάς Μητσοτάκης άφησε έναν παντελώς ασήμαντο Συμπιλίδη να του αφαιρέσει την εξουσία από τα «χέρια» …Κανένας δεν πείθεται ότι ο Σαμαράς και εγγονός τού δολοφόνου τού πνευματικού ηγέτη τής Δεξιάς «ανέτρεψε» τον βενιζελικό «συγγενή» του, ο οποίος ήταν εκείνος που στην κυριολεξία τον ανέδειξε ως πολιτικό …και μάλιστα σε πολύ νεαρή ηλικία.

Όλο αυτό ήταν ένα πολιτικό παιχνίδι συνωμοσίας, για να μην χαθεί ο έλεγχος της Δεξιάς και είχε ως στόχο να περάσει η σκυτάλη τής βενιζελικής πολιτικής εκεί όπου αυτό θα μπορούσε να εφαρμοστεί πιο εύκολα —και άρα στη μεριά τού ΠΑΣΟΚ—. Γι’ αυτόν τον λόγο έγινε η «ανατροπή» τού Μητσοτάκη. To ζητούμενο για τον Κων/νο Μητσοτάκη ήταν να συνεχίσει να ελέγχει την εξουσία τής Μεταπολίτευσης η βενιζελική συμμορία και όχι ν’ απολαύσει ο ίδιος μια επιπλέον θητεία με τρομερό ρίσκο και με ελάχιστο κέρδος για τον ίδιο. Στη θητεία του ο Κων/νος Μητσοτάκης έκανε ό,τι ήταν δυνατόν να κάνει υπέρ αυτής της συμμορίας και κατά τής Δεξιάς. Φρόντισε να χρεώσει τον «μουτζούρη» των εγκλημάτων που θα ακολουθούσαν στη ΝΔ και άρα στη Δεξιά.

Είκοσι χρόνια από την κυκλοφορία του ευρώ- Η δήλωση του Κώστα Σημίτη |  Μεταρρύθμιση Ο «δεξιός» Κων/νος Μητσοτάκης ήταν εκείνος, ο οποίος δημιούργησε τις προϋποθέσεις για τη μετά από δεκαετίες ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ «Συμφωνία των Πρεσπών» …Ο ίδιος ήταν εκείνος που ξεκίνησε την «πλημμύρα» τής χώρας με λαθρομετανάστες από την Αλβανία …Ο ίδιος ήταν εκείνος που άλλαξε —στο όνομα της ΝΔ— ΟΛΟΥΣ εκείνους τους νόμους, οι οποίοι μέχρι τότε προστάτευαν το δημόσιο κεφάλαιο και επέτρεψε στον βενιζελικό Σημίτη να ξεκινήσει το πλιάτσικο …Ο Μητσοτάκης ήταν εκείνος που άλλαξε τους νόμους για τη χρηματιστηριακή λειτουργία, η οποία «έφυγε» από τη Σοφοκλέους και —μέσω «καφενείων»— οδήγησε στη μαζική «σφαγή» των Ελλήνων. Οι δεξιοί κάθονταν και «χάζευαν» τη μονομαχία των Βενιζελικών, όταν η υπόλοιπη βενιζελική συμμορία είχε ξεκινήσει το πλιάτσικο. Είναι δυνατόν ο σχετικά χαρισματικός Μητσοτάκης να μην μπορούσε να «εξατμίσει» τον ατάλαντο Σημίτη; …Και όμως …Τον άφησε να κάνει τη θητεία του, γιατί αυτό προέβλεπε η ασφάλεια του βενιζελικού σχεδιασμού. Του έδωσε τα «εφόδια», για να έχει μια εύκολη σχετικά θητεία, η οποία θα εξυπηρετούσε τους πάντες —είτε τη συμμορία είτε τα ξένα αφεντικά της—. Τον άφησε να «λάμψει», ενώ από τη φύση του ήταν ένα σβησμένο «κάρβουνο» και τίποτε παραπάνω.

Αυτός ο γενικός κι απόλυτος έλεγχος ήταν το «μείζον» για τους έμπειρους Βενιζελικούς και όχι μια επιπλέον κυβερνητική θητεία για τον Μητσοτάκη …Η συλλογική «δουλειά» να γίνεται ήταν στο σημαντικό και όχι οι προσωπικές φιλοδοξίες. Η «πτώση» τού Μητσοτάκη με όρους «συνωμοσίας» έγινε για να επιβιώσει ο ίδιος στον αφιλόξενο —για έναν Βενιζελικό— χώρο τής Δεξιάς. Αυτή η «συνωμοσία» τον έκανε να εμφανίζεται σαν «μάρτυρας» της Δεξιάς, ο οποίος έχασε «άδικα» την εξουσία και αυτό του επέτρεψε να «κρυφτεί», χωρίς να φθαρεί καθόλου το βενιζελικό κύκλωμα, το οποίο επωφελήθηκε απ’ αυτήν την «πτώση». Αυτό είναι που δεν κατάλαβε ο Κυριάκος και, για να κρατήσει την «καρέκλα» του, δημιούργησε εν αγνοία του έναν τεράστιο χώρο για τη «γέννηση» μιας νέας και τεράστιας Δεξιάς, η οποία θα είναι εγγενώς αντιμητσοτακική, αντιβενιζελική και αντικομμουνιστική…

Σημίτης: Ρεαλιστής, ανθεκτικός και με κοινοβουλευτική κουλτούρα ο Κωνσταντίνος  Μητσοτάκης

…Δεν κατάλαβε ο Κυριάκος ότι η δική του δουλειά είχε ήδη γίνει και ότι έπρεπε ν’ αποτραβηχθεί για την ασφάλεια του σχεδιασμού των ομοϊδεατών του …Ότι η δουλειά του από εκείνο το σημείο κι έπειτα ήταν απλά να «χρεώσει» στη Δεξιά τον «μουτζούρη» των προδοσιών τής δικής του περιόδου και στη συνέχεια να πάει στη «γωνιά» του και να γλείψει τις «πληγές» του, μέχρι να επανέλθει —είτε ο ίδιος είτε κάποιος συγγενής του— στο προσκήνιο …Να επιβιώσει η οικογένειά του ως ηγέτιδα δύναμη τής Δεξιάς, χωρίς ν’ αποκαλυφθεί ο ρόλος του. Έκανε το «μέγιστο» που μπορούσε να κάνει και έπρεπε να καθίσει στην «άκρη» ν’ ανακτήσει δυνάμεις …Να αφήσει τους «αντιπάλους» του να «χρεωθούν» με Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο και πιθανόν ένα ακόμα πιο τρομερό Μνημόνιο, εφόσον το δημόσιο χρέος έχει ξεφύγει πέρα από κάθε λογική.

Τι σημαίνουν πρακτικά αυτά τα οποία λέμε; …Μόνος του ο Μητσοτάκης έπρεπε να προστατεύσει και να ενισχύσει τον ΣΥΡΙΖΑ, για να πάρει ο Τσίπρας τις εντολές τής Νέας Τάξης και του Σβαμπ και να τις πάει πιο «κάτω» …Να βάλει τη «βόμβα» των εντολών στα χέρια τού Τσίπρα και να του ευχηθεί καλή «συνέχεια», μέχρι να τελειώσει τη «βάρδια» του. Να προστατεύσει τον Τσίπρα σαν τα «μάτια» του, γιατί χάρη σ’ αυτόν θα διαιωνιζόταν η «παράσταση» που τους «βίδωνε» στην εξουσία. Έτσι κάνουν οι συνεργαζόμενοι συνωμότες και έτσι έπρεπε να κάνει κι αυτός! 

…Έπρεπε να κάνει αυτό το οποίο έκανε ο πατέρας του με τον Σημίτη ή ο Καραμανλής με τον Γιωργάκη. Αυτό είναι το μέγα λάθος του! Δεν κατάλαβε ο Κούλης ότι ήδη είχε «φορτώσει» τη ΝΔ με πάρα πολλά «αμαρτήματα» και δεν θα μπορούσε ν’ αντέξει να «φορτωθεί» και με νέα …και μάλιστα υπό τη δική του ηγεσία. Της είχε «φορτώσει» τη Συμφωνία των Πρεσπών …Της είχε «φορτώσει» την οικονομική καταστροφή τής Πανδημίας και την έκρηξη του δημοσίου χρέους …Της είχε «φορτώσει» τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα παράνομα πρόστιμα …Της είχε «φορτώσει» τη μεγάλη πύρινη καταστροφή και τις ανεμογεννήτριες …Της είχε «φορτώσει» το «λουκέτο» στη ΔΕΗ …Της είχε φορτώσει ακόμα και το έγκλημα στα Τέμπη! Μέχρι και τους δεξιούς τούς έβρισε, αποκαλώντας τους τζαμπατζήδες και ψεκασμένους, για να εξυπηρετήσει τον Μπουρλά. Δεν είχε άλλα περιθώρια! …«Γάιδαρος» να ήταν η Δεξιά, θα είχε «σκάσει»!

Όλα αυτά τα είχε φορτώσει ο ίδιος στη Δεξιά και άρα έπρεπε να «κρυφτεί» …Να «κρυφτεί», γιατί το επιπλέον «φορτίο» θα πήγαινε στον ίδιο και την οικογένειά του και όχι στη ΝΔ …Να «κρυφτεί» με έναν ψευδοπατριωτικό λόγο και να περάσει τη «σκυτάλη» στους ομοϊδεάτες του, οι οποίοι ήταν έτοιμοι για νέες προδοσίες που θα εξόργιζαν τον λαό και θα τον έκαναν να «ξεχάσει» τους Μητσοτάκηδες. Με τον τρόπο αυτόν θα συνεχιζόταν η «φάμπρικα» της Μεταπολίτευσης …Θα «σφραγιζόταν» ερμητικά η δεξιά «πτέρυγα» του πολιτικού μας φάσματος και δεν θα υπήρχε περίπτωση ν’ αναδυθούν απρόβλεπτες πατριωτικές και εθνικιστικές δυνάμεις, όπως αυτές που αναδύονται σε όλη τη Δύση και απειλούν τη Νέα Τάξη. Θα κέρδιζαν οι Μητσοτάκηδες κάποια σίγουρα τέσσερα χρόνια στο «απυρόβλητο» και, παριστάνοντας τους πατριώτες, θα προετοίμαζαν τον γιο τής Μπακογιάννη για διάδοχο, εισάγοντας ταυτόχρονα τον υιό τού Κυριάκου στην πολιτική σκηνή …Θα «αγόραζαν» χρόνο, που πλέον ΔΕΝ τον έχουν. Όλα εκ του ασφαλούς και στο απυρόβλητο, εάν κατόρθωναν και με έναν πατριωτικό λόγο «παραμύθιαζαν» για ακόμα μία φορά τους δεξιούς, «στοχεύοντας» δήθεν τους «προδότες» αριστερούς.

Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι σιχαίνονταν τον Μητσοτάκη, θα εξοργίζονταν με τους Μουσαλάδες που θα γκρέμιζαν τον «φράχτη» τού Έβρου. Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι ήταν θυμωμένοι με τις Πρέσπες, θα θύμωναν μ’ εκείνους που θα έκαναν το ίδιο με το Αιγαίο. Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι τον μισούσαν για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, θα τον έβγαζαν από το «ραντάρ» τους με έναν προκλητικό κι αμετανόητο Τσίπρα, ο οποίος θα «εμβολίαζε» την κοινωνία με δεκάδες χιλιάδες νέους λαθρομετανάστες. Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι τον μισούσαν επειδή έστειλε αυθαίρετα στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία, θα τον «ξεχνούσαν», εάν ο Τσίπρας ξεκινούσε μια αυθαίρετη αποστρατικοποίηση των νησιών και άφηνε την άμυνά τους στα ψάρια τού Αιγαίου. Δεν είχε λόγο —και ούτε τις δυνατότητες— ο Κούλης να διεκδικήσει νέα πρωθυπουργική θητεία και να φορτωθεί τα νέα εγκλήματα που περιλαμβάνει η «ατζέντα» τής Νέας Τάξης για την Ελλάδα. Από τη στιγμή που έγινε αυτό το στρατηγικό λάθος, ήταν θέμα χρόνου ν’ ακολουθήσουν κι άλλα.

Για να σώσουν τον Κούλη, «θυσίασαν» το ΣΥΡΙΖΑ. Αναπόφευκτη ήταν η θυσία αυτή, εφόσον αυτός ήταν ο στόχος τους. Βλέποντας ότι οι παραδοσιακοί δεξιοί «άδειαζαν» τη ΝΔ —και για να μην «πέσει» ο Κούλης από την ηγεσία της— μετακινήθηκαν οι μητσοτακικοί Βενιζελικοί προς τον φυσικό τους χώρο, ο οποίος είναι η μαρξιστική κεντροαριστερά. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για εξουσιομανή, που, μπροστά στην «καρέκλα», δεν υπολογίζει τίποτε. Αυτό δεν έπρεπε να γίνει ποτέ, γιατί απειλούσε έναν τέλειο σχεδιασμό μισού αιώνα. Ο Κούλης, για να σώσει την «καρέκλα» του, ξεπούλησε τον «θρόνο» τής οικογένειάς του. Για να σώσει τα εφήμερα κέρδη του, υποθήκευσε έναν τεράστιο σχεδιασμό. Αυτό ήταν το 41% που πήρε και γι’ αυτό μιλάμε για «απαγορευμένο ταμείο»! …Για να παραμείνει Πρωθυπουργός, διεκδίκησε και πήρε το «όλον» τού βενιζελισμού …Διεκδίκησε και πήρε τον κόσμο τού «εκσυγχρονιστικού» σημιτικού ΠΑΣΟΚ, το οποίο ήταν εκείνο που έδωσε πολιτική δύναμη και κυβερνητικό ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ …Διεκδίκησε και πήρε το «στρατευμένο» και κομματικοποιημένο από τους Βενιζελικούς κράτος.

Πάτρα: Οι ψηφοφόροι της ΝΔ χαιρετούν τον Μητσοτάκη ως «Μεσσία» κατά την  είσοδό τους στην Ιερουσαλήμ - Αθηναϊκά ΝέαΟι διορισμένοι από τους Βενιζελικούς δημόσιοι υπάλληλοι τον ψήφισαν μαζικά, γιατί αυτοί ψηφίζουν ό,τι τους λένε τα αφεντικά τους! …Αυτοί που τους «τάζουν» και βόλεμα των παιδιών τους. Έτσι βγήκε αυτό το ποσοστό τού «θριάμβου» από την απαγορευμένη για τους Μητσοτάκηδες «δεξαμενή» τής σοσιαλιστικής Αριστεράς. Αντί ο ίδιος να «μετακινηθεί» προς τα Δεξιά και ν’ αφήσει έναν άλλον ομοϊδεάτη του να κάνει τη «δουλειά» που προβλέπεται για τα αφεντικά, δεν θέλησε ν’ αφήσει την «καρέκλα». Στην πραγματικότητα ακυρώνει την «άλωση» τής ΝΔ από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και αχρηστεύει το «αίμα» τού Μπακογιάννη, το οποίο χύθηκε γι’ αυτόν τον λόγο. Το μέχρι τώρα ύψιστο επίτευγμα των Βενιζελικών, που ήταν το «καπέλωμα» της Δεξιάς, «ακυρώθηκε» …Το επίτευγμα να «καπελώσουν» το κόμμα τού Ίωνα Δραγούμη ή του Δημητρίου Γούναρη «ακυρώθηκε», για να επιβιώσει πολιτικά ο χαζο-Κούλης.

Τώρα η μητσοτακική ΝΔ «έφυγε» προς το Κέντρο —και αριστερότερα— κι αυτό σημαίνει ότι θα έχει πλέον «απέναντι» της τη Δεξιά και όχι τον «στημένο» ΣΥΡΙΖΑ …Αυτό σημαίνει ότι η ΝΔ είναι πλέον το μεγάλο βενιζελικό κόμμα στην Ελλάδα …Το κόμμα αυτό, το οποίο θα «καταπιεί» τα αδελφά κόμματα στην πορεία τού χρόνου. Στον χώρο όπου κάποτε δέσποζε το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ και μέχρι πρόσφατα το ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε και «κάθισε» η ΝΔ τού Μητσοτάκη. Αυτό σημαίνει ότι έχασε τη θέση τού «πόλου» σε ένα «δίπολο» με την Αριστερά. Ταυτίστηκε με τον άλλο «πόλο» και άρα έγινε «βραχυκύκλωμα». Η ΝΔ τού Μητσοτάκη σταδιακά θα πάρει τη θέση τού ΣΥΡΙΖΑ στη νέα Βουλή, εφόσον θα έχουν τις ίδιες πολιτικές «θέσεις» απέναντι σε μια «φουριόζα» «Νέα Δεξιά», η οποία θα είναι κινητική κι απρόβλεπτη. Η ΝΔ θα αρχίσει να «συμπλέει» με το ΠΑΣΟΚ τού Ανδρουλάκη και αυτό θα ενισχύει διαρκώς τη Δεξιά από «απέναντι», εφόσον μόνον αυτή θα έχει διαφορετικό λόγο απ’ αυτόν που θα εκφράζουν οι Βενιζελικοί ως σύνολο.

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα αρχίσουν να συγκλίνουν επικίνδυνα και το αποτέλεσμα θα είναι να «στραγγίζουν» από κόσμο. Αναγκαστικά θα γίνει αυτό, εφόσον είναι όλα τους κόμματα της Νέας Τάξης και εκφράζουν τον ίδιο απολύτως μαρξιστικό κι αντεθνικό λόγο …ΟΛΟΙ εκφραστές τής ίδιας νεοταξίτικης «ατζέντας», οι οποίοι απλά μέχρι τώρα παρίσταναν τους «αντιπάλους», γιατί αυτό ήταν το «σενάριο» με το οποίο «δούλευαν» τους πολίτες. Σταδιακά όμως θα παραμείνουν μόνον φανατικοί Βενιζελικοί στις τάξεις τους …με τη Δεξιά «απέναντι» να «σφουγγαρίζει» στην κυριολεξία ό,τι «διαρρέει» από τα κόμματα αυτά, τα οποία αναγκαστικά —λόγω εξουσίας και έξωθεν εντολών— θα μπουν σε φάση εκφυλισμού και σήψης. Όλα τα «μαγειρέματα», οι τεχνητοί ιδεολογικοί διχασμοί, οι εμφυλιοπολεμικές φοβίες, οι αντιχουντικές ενοχές, τα ψευδοδιλλήματα των «αγωνιστών», τα «βολέματα» σε κρατικές θέσεις, που επέτρεπαν στους Βενιζελικούς να μοιράζονται μεταξύ τους το εκλογικό σώμα, θα πάνε «περίπατο» …Θα «συρρικνώνονται» οι δυνάμεις τους και οι πολίτες θα «μετακινούνται» προς τη φυσική τους «δεξαμενή» με βασικό κερδισμένο τον πατριωτικό χώρο …Ό,τι δηλαδή γίνεται σε ολόκληρο τον Δυτικό Κόσμο και δεν γινόταν στην Ελλάδα, γιατί η Δεξιά εδώ ήταν «παγιδευμένη» από τους Μητσοτάκηδες.

Στην πραγματικότητα αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά τη δολοφονία τού Παύλου Μπακογιάννη που η Δεξιά μπαίνει στη Βουλή χωρίς βενιζελικό «κηδεμόνα» …Η «Νέα Δεξιά», που είναι πλέον στο χέρι της ν’ «αδειάσει» κι άλλο το δεξιό «απόθεμα» της μητσοτακικής ΝΔ …Να την «αδειάσει» απ’ όλους τους δεξιούς, οι οποίοι καθαρά από ανασφάλεια ψήφισαν τη ΝΔ, γιατί δεν έχουν ψηφίσει κάτι άλλο εδώ και δεκαετίες! …Να την «αδειάσει» από όλους τους δεξιούς, οι οποίοι την ψήφισαν μόνο και μόνο επειδή την έβλεπαν ως τη μόνη ικανή να τιμωρήσει τον Τσίπρα και την Αριστερά.

Σταδιακά, δηλαδή, η Κοινοβουλευτική Λειτουργία —με τις «υποχρεώσεις» που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ο Μητσοτάκης— θα μετακινήσει και τους υπόλοιπους δεξιούς προς τον φυσικό τους χώρο. Το «θριαμβευτικό» 41% θα αρχίσει ν’ αποκαλύπτει τις αδυναμίες του …Θα αρχίσει να φαίνεται ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά η αρχή τού τέλους για τη μητσοτακική ηγεμονία στη Δεξιά. Εάν δηλαδή η Μεταπολίτευση της παντοδυναμίας των Βενιζελικών «κλείδωσε» με τον έλεγχο της Δεξιάς —μέσω της άλωσης της ΝΔ από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη— τώρα αυτή η Μεταπολίτευση κινδυνεύει να καταρρεύσει, γιατί απλούστατα η Δεξιά «απελευθερώθηκε» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη! …Ένας μοχθηρός Μητσοτάκης την «υποδούλωσε» και ένας αφελής Μητσοτάκης την «απελευθέρωσε»!

…«Μα —θα πει κάποιος—, θα έχει αυτοδυναμία!». Όλα είναι σχετικά. Τι θα πει «αυτοδυναμία» σε έναν κοινοβουλευτισμό, τον οποίο τον χαρακτηρίζει η δυναμική και η διαρκής «κίνηση»; …Η αυτοδυναμία δεν «φτάνει» για να κάνεις ό,τι θέλεις μέσα στη Βουλή, εάν η Αντιπολίτευση δεν είναι «στημένη» και μαζί με αυτήν το σταλινικό ΚΚΕ να «καίει» ό,τι απειλεί να «περάσει» στην κοινωνία ως αντίθετη άποψη. Στον προηγούμενο σχεδιασμό τα «κουκιά» ήταν μετρημένα και ήταν όλα δικά τους …Όλα τα κόμματα των Βενιζελικών και το «αμορτισέρ» τού Καρατζαφέρη. Ακόμα και χωρίς αυτοδυναμία αυτή η Βουλή μπορούσε να περάσει Ο,ΤΙ βόλευε τους Βενιζελικούς, γιατί μεταξύ συνενόχων υπάρχει «ομερτά» …Δική τους η Κυβέρνηση και δική τους και η Αντιπολίτευση …και αυτό ήταν το σημαντικό …

Πέταξε το μνημόνιο ο Μαυρίκος! Όλα τα περνούσαν «νύχτα», γιατί ο ένας κάλυπτε τον άλλο …Όλα γίνονταν μέσα στο πνεύμα των συμψηφισμών …Έκλεισα τη ΔΕΗ, αλλά εσύ πούλησες τα Αεροδρόμια …Έκαψα τη μισή Ελλάδα για τις ανεμογεννήτριες, αλλά εσύ έκαψες ανθρώπους στο ΜΑΤΙ …Επέτρεψα στα Funds να πάρουν τα σπίτια τού κόσμου, αλλά εσύ έκλεισες τις τράπεζες …Επέβαλα υποχρεωτικότητες για να εξυπηρετήσω τα «αφεντικά», αλλά εσύ «ακύρωσες» Δημοψήφισμα για τον ίδιο λόγο. Αυτό είναι που έχασαν τώρα. Διατήρησαν τον έλεγχο της Κυβέρνησης, αλλά τώρα ακόμα και για τα πιο απλά θέματα θα γίνεται φασαρία. Δεν θα περνάει τίποτε χωρίς αντίδραση …Ισχυρή αντίδραση, εφόσον οι καινούργιοι βουλευτές των νέων κομμάτων δεν έχουν ατομικές ή συλλογικές πολιτικές «αμαρτίες», ώστε να τις βάλουν κάποιοι σε μια ζυγαριά συμψηφισμών …Δεν ήταν καν γνωστοί στο κύκλωμα του Πρέντατορ, για να εκβιάζονται από τον Μητσοτάκη. Οι μισοί από εκείνους που παρακολουθούσε και εκβίαζε ο Μητσοτάκης δεν είναι καν στη νέα Βουλή. Άρα; …Άρα θα βγαίνουν όλα τα θέματα που αφορούν τη Νέα Τάξη έξω από τη Βουλή και θα φθείρουν το συγκεκριμένο κύκλωμα.

Όταν θα πάνε στα σημαντικά θέματα, όπως είναι αυτό του Αιγαίου ή η μη τήρηση των όρων τής Συμφωνίας των Πρεσπών από τους «γείτονές» μας, θα γίνει μεγάλη φασαρία. Όταν θα πάνε να περάσουν την «ατζέντα» των ΛΟΑΤΚΙ στα σχολεία, θα γίνει χαμός. Ο ξεδοντιασμένος ΣΥΡΙΖΑ του πάλαι ποτέ «άχαστου» Τσίπρα δεν θα αρκεί για να κάνει «πλάτες» …Θα γίνει φασαρία που όμοιά της είχε να γίνει από την προπολεμική περίοδο. Η δεξιά επιχειρηματολογία θα «σπρώχνει» την αμυνόμενη ΝΔ προς τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και η φθορά της θα είναι τεράστια. Πώς θα σταθεί ο Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός μιας νέας προδοσίας, όταν έχει ήδη στην «πλάτη» του τους εμβολιασμούς, τη ΔΕΗ, τις πυρκαγιές, τις Πρέσπες, τα Τέμπη κλπ.; …Όχι απλά δεν έχει «πίστωση», αλλά ξεκινά μια νέα «θητεία» με απλήρωτα «χρέη». Πόσες φορές η μητσοτακική συμμορία θα απαιτήσει την κομματική πειθαρχία από τα μέλη της, για να περάσει αντιδεξιές πολιτικές; Κάθε φορά που θα το κάνει αυτό, θα «σπρώχνεται» προς το παρηκμασμένο ΣΥΡΙΖΑ και η Δεξιά θα ενισχύεται …Οι δεξιές αντιμητσοτακικές φωνές θα γίνονται όλο και δυνατότερες και όλο και περισσότερες.

Σε αυτήν τη φθορά θα παρασυρθεί και το καραμανλικό κύκλωμα, γιατί δεν «επένδυσε» στη «Νέα Δεξιά» που «αναδύθηκε» στις τελευταίες εκλογές. Έχοντας τρομοκρατηθεί από τις τρομερές ευθύνες της στο έγκλημα των Τεμπών, ταυτίστηκε με τους Μητσοτάκηδες για να σωθεί και «έκοψε» τους δεσμούς της με τις «περιφερειακές» εκφράσεις τής πιο παραδοσιακής Δεξιάς, που πάντα έβλεπαν τον «κουρασμένο» σαν τον «μαρμαρωμένο βασιλιά», που κάποτε θα τους απελευθέρωνε από τον μητσοτακικό «ζυγό». Τώρα ο «μαρμαρωμένος» μπήκε κι αυτός στο «ράφι» με τα παράνομα «αρχαία» τής οικογένειας Μητσοτάκη κι εξουδετερώθηκε. Τι θα γίνει εάν αυτή η «Νέα Δεξιά» είναι πιο «έξυπνη» από την προηγούμενη, η οποία ήταν «καπελωμένη»;

Εκλογές 2023: Δείτε τα επίσημα αποτελέσματαΤι θα γίνει εάν όλα αυτά τα κόμματα αποκτήσουν κοινή «ατζέντα» εις βάρος τής Κυβέρνησης-Μητσοτάκη και των «συνεταίρων» της; Τι θα γίνει εάν δώσουν πρώτη προτεραιότητα στην από κοινού πίεση της Δικαιοσύνης να βρει τους υπεύθυνους των παρακολουθήσεων του Πρέντατορ; Στην πραγματικότητα ο ίδιος ο Μητσοτάκης συμμετείχε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στις εκλογές, εάν σκεφτεί κάποιος ότι εις βάρος του εξελίσσεται έρευνα για κακούργημα, το οποίο έχει σχέση με τη λειτουργία τής ίδιας της Δημοκρατίας και πιθανόν να επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα; Στην πραγματικότητα «ΥΠΟΔΙΚΟΣ» είναι ο Μητσοτάκης! Κάποιος δεν πρέπει να πάει φυλακή γι’ αυτές τις παρακολουθήσεις τής «φαμίλιας»; Τι θα γίνει εάν έχουμε συνεχείς οχλήσεις τής Δικαιοσύνης για διερεύνηση της κατάστασης και τιμωρίας των ενόχων;

Το ίδιο επικίνδυνη είναι γι’ αυτούς η Νέα αυτή Δεξιά, εάν βάλει στην ατζέντα της και το θέμα τού ΚΚΕ …Τι θα γίνει εάν θέσει θέμα νομιμότητάς του στη Βουλή; …Θα τους αποκαλέσουν οι γνωστοί «προοδευτικοί» σαν «φασίστες»; Αυτά πλέον έχουν «ξεπεραστεί»! Το ΚΚΕ από την εποχή των «ροπάλων» της εποχής τής υπογραφής τού Μνημονίου έχει χάσει το «φωτοστέφανό» του …Ακόμα και ο αντιχουντικός του αγώνας έχει πλέον απομυθοποιηθεί στην κοινή γνώμη. Το ΚΚΕ στην πραγματικότητα σήμερα είναι ταυτισμένο με έννοιες όπως το «βόλεμα», ο «κρατικός μισθός», ο «χαφιεδισμός» και η «υποκρισία» …ΔΕΝ έχει πλέον το ηθικό «ανάστημα» να «δείχνει» με το «δάχτυλο» τους «φασίστες».

Τώρα πλέον είναι πολύ εύκολο να γίνει καταγγελία εις βάρος του, χωρίς να φοβούνται οι καταγγέλλοντες να χαρακτηριστούν σαν «φασίστες». Από τη στιγμή που για τον διεθνή νόμο ο κομμουνισμός και ο ναζισμός έχουν εξισωθεί μεταξύ τους ως φασιστικά ιδεολογήματα, υπάρχει πρόβλημα. Όπως απαγορεύεται ρητά στις εκλογές η συμμετοχή κόμματος με την επωνυμία «ναζιστικό» και σύμβολό του τον «αγκυλωτό σταυρό», έτσι πρέπει ν’ απαγορεύεται η συμμετοχή κόμματος με την επωνυμία «κομμουνιστικό» και σύμβολό του το «σφυροδρέπανο» …ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για τα οποία έχει αποφανθεί η παγκόσμια Δικαιοσύνη και η Ελληνική Δικαιοσύνη απλά ΔΕΝ τα σέβεται. Τι θα γίνει εάν αυτήν η «Νέα Δεξιά» των δεκάδων βουλευτών απαιτήσει ν’ αποβληθεί το ΚΚΕ από τη Βουλή τής Δημοκρατίας; …Σε μια τέτοια περίπτωση τελειώνει ο σχεδιασμός τής Μεταπολίτευσης. Τελειώνουν τα μόνιμα κόμματα των μόνιμων οπαδών και των βολεμάτων!

Was Stalin As Bad As Hitler? In Many Ways, Yes. Όμως, μαζί μ’ αυτά «τελειώνει» και η Μεταπολίτευση …Η Μεταπολίτευση, η οποία «στήθηκε» επάνω στη βάση τής «νομιμοποίησης» του ΚΚΕ, το οποίο ήταν το «μυστικό» για την «κομματικοποίηση» του κράτους, η οποία έδωσε το μονοπώλιο της εξουσίας στα βενιζελικά κόμματα …Τους έδωσε τη δυνατότητα με κρατικούς μισθούς ν’ αποκτήσουν μόνιμους οπαδούς και άρα μόνιμη επαφή με την εξουσία. Τώρα, που η Δεξιά «απελευθερώθηκε», ποιος θα σταματήσει την επιθυμία της ν’ αποβληθεί το ΚΚΕ από τη Βουλή; Το ΚΚΕ στη Βουλή το επέβαλε ο Ανδρέας με τη σιωπηρή υποστήριξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που εκβίαζε τους Καραμανλήδες για ΠΟΛΛΟΥΣ και διάφορους λόγους. Τώρα, που η Δεξιά θα «θυμηθεί» τους εχθρούς της —και δεν θα υπάρχουν οι συνωμότες να την περιορίζουν— ποιος θα προστατεύσει τους χαφιέδες τού ΚΚΕ; Εάν η αποβολή τού ΚΚΕ από τη Βουλή μπει στην «ατζέντα» τής Δεξιάς, ποιος θα σώσει τους συνεταίρους τού Μητσοτάκη στην εξουσία;…

…Τι θα γίνει, δηλαδή, εάν οι δεξιοί βουλευτές τής Βουλής αρχίσουν κι αντιμετωπίζουν τους ΚΚΕδες ως παράνομους «εισβολείς» στον Ναό τής Δημοκρατίας; …Εάν αρχίσουν ν’ αμφισβητούν τη «διαβάθμισή» τους να βλέπουν απόρρητα έγγραφα, τα οποία αφορούν την άμυνα ή την ασφάλεια της χώρας; …Εάν αρχίσουν και τους αντιμετωπίζουν ως αποσυνάγωγους; …Εάν αρχίσουν κι αποχωρούν από τις συνεδριάσεις τής Βουλής κάθε φορά που θα παίρνει τον λόγο το ΚΚΕ; …Εάν λειτουργούν σαν να μην υπάρχουν; …Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, εάν αυτοί απαιτήσουν να γίνει έλεγχος —από τις υπηρεσίες τού κράτους— των οικονομικών τού κόμματος, όπως προβλέπεται για όλους τους μηχανισμούς που εισπράττουν δημόσιο χρήμα;…

i)) φωτογραφιες απο τις δολοφονικες επιθεσεις των σταλινικων του κε

…Δεν πρέπει να μάθουν όλοι ποιοι είναι οι χρηματοδότες τού ΚΚΕ; …Να μάθουν ποιοι είναι οι χρηματοδότες ενός κόμματος της Βουλής, το οποίο έχει λόγο σε θέματα που αφορούν την άμυνα και την ασφάλειά του κράτους …Βρίσκεται μήπως ανάμεσα στους χρηματοδότες του ο διαβόητος Σόρος; …Βρίσκεται ανάμεσά τους το «μεγάλο κεφάλαιο», το οποίο στην Ελλάδα ταυτίζεται με τους —ελέω κράτους— βενιζελικούς μεγιστάνες; Το μέγαρο του Περισσού δεν χτίζεται ούτε με κουπόνια ούτε με προσωπική εργασία προλεταρίων! Όλα αυτά δεν πρέπει να τα μάθουμε; Τι θα γίνει εάν αυτά γίνουν τα κυρίαρχα αιτήματα μιας «Νέας Δεξιάς», η οποία μάλιστα «εκπαιδεύτηκε» από τον πρόσφατο «διωγμό» των «φασιστών» από τις εκλογές; Αργά ή γρήγορα δεν θα φτάσει το θέμα τού ΚΚΕ στη Δικαιοσύνη, για ν’ αποφανθεί για το δίκιο ή το άδικο αυτών που αντιδρούν;

Καταλαβαίνει ο αναγνώστης πόσο σημαντικές είναι οι εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί; Η εμμονή τού Μητσοτάκη για την εξουσία ήταν εκείνη που κατέστρεψε όλες τις ισορροπίες που έκαναν τη Βουλή ελεγχόμενη από τους Βενιζελικούς. Όχι μόνον δεν προστάτευσε τις «σταθερές» της, αλλά έκανε τα ακριβώς αντίθετα …Λεηλάτησε τον ΣΥΡΙΖΑ για να παραμείνει στην εξουσία και ταυτόχρονα «κατέστρεψε» πολιτικά τον Τσίπρα, ο οποίος στην κυριολεξία ήταν ο μόνος αντίπαλος που έδινε στον ίδιο αξία. Είναι τόσο ανίκανος και «φτωχός» από πλευράς προσόντων ο Κούλης, που μόνον ένας Τσίπρας τον έκανε να εμφανίζεται δυνατός. Μπορεί το κλασσικό δίπολο του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να παιζόταν σαν παρωδία τού «ηλίθιος και πανηλίθιος», αλλά η «παράσταση» καλώς ή κακώς θα μπορούσε να παίζεται στη Βουλή για πολλά χρόνια …Στη «σφραγισμένη» για τους Βενιζελικούς Βουλή, στην οποία οι Κούληδες φαίνονται σαν «γίγαντες» και το ΚΚΕ σαν «δημοκρατικό». Ο λαϊκισμός, ο αριβισμός, η αμορφωσιά τού Τσίπρα ήταν τα στοιχεία εκείνα, τα οποία έκαναν τον εμφανώς ψυχοπαθή Μητσοτάκη να φαντάζει στοιχειωδώς σαν «σοβαρός» πολιτικός. Ο μαρξισμός τού άλλοτε ΚΚΕ-Εσωτερικού «προστάτευε» το ΚΚΕ των Σταλινικών κομμουνιστοσυμμοριτών. Το ΣΥΡΙΖΑ έμπαινε μπροστά κάθε φορά που αμφισβητούνταν η «δημοκρατικότητα» του σταλινικού ΚΚΕ.

Όλα αυτά δεν θα υπάρχουν από εδώ και πέρα. Ο Τσίπρας, ο οποίος θα έπρεπε ν’ αναλάβει τη «σκυτάλη» τής Μπίλντερμπεργκ και του Σβαμπ «τελείωσε» σε αυτές τις εκλογές …Δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Η ΝΔ, ως κόμμα, έπαψε ν’ αντιπροσωπεύει τη Δεξιά και ΔΕΝ μπορεί να κάνει «πλάτες» στο ΚΚΕ. Τώρα θα μπει ο Μητσοτάκης στη Βουλή με μια πλειοψηφία, η οποία ΔΕΝ θα του αρκεί …ΔΕΝ θα του αρκεί, γιατί θα είναι «ΜΟΝΟΣ» του …Απελπιστικά μόνος του …Δεν θα έχει τις πλάτες» των ομοϊδεατών του, οι οποίοι τα πάντα τα βάζουν σ’ ένα «παζάρι» συμψηφισμών κι αλληλοκαλύπτονται …Νέα πρόσωπα θα μπουν στη Βουλή …Πρόσωπα απρόβλεπτα …Άγνωστα …Από το ολιγομελές «σκηνικό» όπου ο Τσίπρας, ο Ανδρουλάκης κι ο Κουτσούμπας τον «προστάτευαν» όταν χρειαζόταν, θα πάει σε μια «ζούγκλα», η οποία μισεί τον ίδιο όσο και την αδερφή του.

Ο «ξεδοντιασμένος» Τσίπρας θα τον παρασύρει μαζί του στον «πάτο», γιατί στην πραγματικότητα ο Μητσοτάκης τον Τσίπρα νίκησε και ΔΕΝ κέρδισε τις εκλογές …Τον νίκησε εύκολα στη μοιρασιά τού βενιζελικού χώρου, εφόσον η οικογένεια Μητσοτάκη είναι «ιεραρχικά» ανώτερη της οικογένειας Τσίπρα στη νομή τής βενιζελικής «πίτας». Τον νίκησε στη μοιρασιά τού βενιζελικού πολιτικού χώρου, αλλά τις εκλογές στην πραγματικότητα τις έχασε, γιατί αναδύθηκε μια «Νέα Δεξιά», για την οποία κανένας δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει στις μεγάλες προκλήσεις των καιρών που έρχονται …Ο αφελής Κούλης τον υποχρέωσε να ηττηθεί, γιατί αυτό θεώρησε ότι τον συμφέρει. Αυτός, ο οποίος δεν «είδε» αυτό το οποίο έρχεται, εφόσον η σημερινή μητσοτακική αριστερόστροφη ΝΔ θα αναγκαστεί σε λίγες ημέρες να «χρεωθεί» αντεθνικές πολιτικές και θα έχει την «τύχη» τού ΣΥΡΙΖΑ …

Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά …Η μητσοτακική ΝΔ βγήκε μόνη της «μπροστά» και πρέπει να «τρέξει» μόνη της …«Έσπασε» μόνη της το «δεκανίκι» της και τώρα θα πρέπει να βαδίσει στηριζόμενη μόνον στα δικά της «πόδια» …και αυτό ΔΕΝ μπορεί να το κάνει επιτυχώς …Δεν ήταν κουτοί οι εμπνευστές τού δικομματισμού, οι οποίοι μοίραζαν μεταξύ τους τούς ρόλους και «δούλευαν» τους πάντες …Δεν ήταν κουτός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος «μοίραζε» το παιχνίδι με τον Σημίτη ή ο Καραμανλής που έκανε το ίδιο με τον Γιωργάκη. Το έκαναν αυτό, γιατί ήταν η μόνη επιλογή που είχαν για την ασφάλειά τους …Για να μην «φορτωθούν» περισσότερο «φορτίο» απ’ όσο αντέχουν. «Σαλαμοποιούσαν» υποχρεώσεις και έκαναν με τη σειρά τους τις θητείες τους στην εξουσία, για να μην καταστραφούν οι ίδιοι ως πολιτικοί …ΔΕΝ ήταν έξυπνος ο Κούλης που «σκότωσε» τον Αλέξη, για να του «φάει» τη σειρά!

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη, ποιοι αναλαμβάνουν υπουργοί και  υφυπουργοί - 7 Μέρες Την επόμενη φορά που θα βγει ο κόσμος να διαμαρτυρηθεί για κάτι σοβαρό, θα «πέσει» ο Μητσοτάκης, εφόσον δεν θα μπορεί να στήσει την «παράσταση» της σύγκρουσης με τους ομοϊδεάτες προβοκάτορες του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα αυτά θα γίνονται αναγκαστικά, γιατί ο πατριωτικός λόγος και η κοινωνική αντίδραση θα εισπράττεται απ’ ευθείας από τους ίδιους τους Δεξιούς και όχι από τους βενιζελικούς ψευδοδεξιούς. Τώρα θα ακούμε όλο και πιο συχνά την «καραμέλα» των «ακροδεξιών», αλλά τώρα είναι αργά για «δάκρυα»! …Τώρα θ’ αρχίσουν οι Κολεγιόπαιδες Παπαχελάδες να μιλάνε για ακροδεξιούς, αλλά τώρα δεν μπορούν να πείσουν κανέναν για ΤΙΠΟΤΕ, γιατί η «αριθμητική» των εκλογών θα τους διαψεύδει …Η ίδια η κυβέρνηση του Μητσοτάκη τους διαψεύδει.

Γιατί είναι αυτοί δήθεν «ακροδεξιοί»; Επειδή αυτοπροσδιορίζεται σαν «δεξιά» η κυβέρνηση του βενιζελικού Μητσοτάκη, η οποία θα μπορούσε να είναι Κυβέρνηση-ΠΑΣΟΚ και Σημίτη; …Η κυβέρνηση αυτή, η οποία συντίθεται από τον Χρυσοχοΐδη, τον Γεραπετρίτη, τον Σκέρτσο, τον Πιερρακάκη, τη Μενδώνη, τη Βούλτεψη, τον Φλωρίδη, τον Θεοχάρη, τον Τσακλόγλου και όλους τους μητσοτακικούς βενιζελικούς; Εφόσον αυτή η κυβέρνηση ΔΕΝ είναι ΔΕΞΙΑ, ό,τι βρίσκεται «δεξιότερά» της ΔΕΝ είναι άκρα δεξιά …Είναι απλά Δεξιά. Τώρα ΔΕΝ υπάρχουν ακροδεξιοί …Υπάρχουν απλά δεξιοί! …οι οποίοι είναι πολλοί και αυτοί θα στέκονται πάντα ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τους Βενιζελικούς! Απλά είναι τα πράγματα. Αυτοί οι δεξιοί —τους οποίους τους αποκάλεσαν «ψεκασμένους» και «τζαμπατζήδες»— τώρα θ’ αναλάβουν πολιτικό ρόλο που δεν θα αρέσει στους Βενιζελικούς. Αυτοί οι δεξιοί θα θέλουν να κλείσουν φυλακή τον βενιζελικό ανώμαλο «ωτακουστή» των Πρέντατορ και εκβιαστή ΟΛΟΥ του πολιτικού προσωπικού. Αυτοί οι δεξιοί θα θέλουν να διώξουν το ΚΚΕ από τη Βουλή και την «κονόμα» της !!!…

…Και να φανταστεί κάποιος ότι δεν έχει ακόμα ξεκινήσει ν’ αποκαλύπτεται το σκάνδαλο της «Πανδημίας» και των υποχρεωτικών εμβολιασμών …Δεν έχει αρχίσει ακόμα η αποκάλυψη του ρόλου των ηγεσιών τύπου «Φον-Ντερ-Λάιεν», που έκλεισαν μυστικές συμφωνίες με τις φαρμακευτικές εταιρείες …Εταιρείες, οι οποίες πλήρωναν πολιτικές ηγεσίες για να επιβάλουν υποχρεωτικότητες …Ηγεσίες πολύ «φανατικών» με τη «σωτηρία» των λαών, όπως ήταν κι ο Κούλης …Ηγεσίες, που, για να βγάλουν προσωπικά κέρδη μέσα από τεράστιες προμήθειες, προκάλεσαν εν γνώση τους άπειρους θανάτους και είναι θέμα χρόνου να έρθουν αντιμέτωπες με τα θύματά τους και άρα με τη Δικαιοσύνη!

Ακόμα δεν είδαμε τίποτε! …ΤΩΡΑ είναι που αρχίζουν τα «καλά»!…

…Το τέλος τής Μεταπολίτευσης επιτέλους έφτασε!

Η αρχή της Μεταπολίτευσης έγινε με την υποδούλωση της Δεξιάς και το τέλος αυτής θα δοθεί με την απελευθέρωση της Δεξιάς!

Παντού στον Κόσμο η Νέα Τάξη φοβάται την «έκρηξη» της Δεξιάς και του πατριωτισμού των λαών και στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης την «απελευθέρωσε», ανοίγοντας ΜΟΝΟΣ του τον «Ασκό τού Αιόλου»!

Παναγιώτης Τραϊανού

Traianou.gr

2 σχόλια:

  1. Μα ακριβώς Περι, αυτό που εύστοχα αναλύει ο Τραιανού, αποτελεί το μεταπολιτευτικό σενάριο της εναλλαγής στην εξουσία των δύο πυλώνων στήριξης του συστήματος, ο ένας είναι ο νεοφιλελευθερισμός της δεξιόστροφης έκφανσης και ο έτερος ο σοσιαλδημοκρατικός στην κεντροδεξιά έκφανση, ακριβώς το ίδιο σκηνικό έχουμε και στας Ευρώπας, όταν ας πούμε η σοσιαλδημοκρατία έχει φθίνουσα πορεία, ανεβαίνει η συστημική ακροδεξιά που μόνο στα λόγια φαίνεται αντισυστημική και λαικίστικη και έρχεται ως συμπληρωματική στήριξη της δεξιάς πχ Νορβηγία, Σουηδία, στην Γαλλία το σύστημα δεν χρειάζεται προς το παρόν την Λεπέν, την έχει στην εφεδρεία όταν υπάρξει πρόβλημα επιβίωσης , τότε βγαίνουν οι σκελετοί από τα ερμάρια για την διάσωση, στην Ελλάδα θα είμαστε στο ΄ιδιο έργο θεατές, δλδ παρότι αυτοδύναμη η ΝΔ θα υπάρχει έρπουσα ανοχή από την σοσιαλδημοκρατία , που θα φαίνεται καραμπινάτα στην από κοινού υπερψήφιση νομοσχεδίων που είναι κομβικής φύσης και άμεσα επηρεάζουν την καθημερινότητα.Για την απαραίτητη θολούρα βέβαια θα έχουμε τεχνητές εντάσεις και φωνασκίες από τους λάιτ χρυσαυγίτες και γιατί να τους ονοματίζουμε έτσι αφού είναι καθαροί ακροδεξιοί υποτίθεται αντισυστημικοί που συμμετέχουν στους θεσμούς του συστήματος που εναντιώνονται μόνο στην ρητορική, βαβέλ η νέα βουλή, τουλάχιστον στις κρύες νύχτες του χειμώνα θα έχουμε αντικείμενο να περνάει η ώρα μας. Τελειώνοντας όντως η ανάλυση αναδεικνύει περίτρανα την εναλλαγή δλδ την έννοια του δικομματισμού, στις εκλογές με την ενισχυμένη αναλογική και τα μπόνους δλδ την κλεψιά εδρών από το πρώτο κόμμα νίκησε η ΝΔ δλδ το ένα σκέλος του δίπολου, στην επόμενη τετραετία αν το σύστημα εξουσίας αρχίζει να κλυδωνίζεται από αστοχίες κλπ παθογένειες και αρχίσει η κατιούσα και αποδόμηση του κυβερνώντος κόμματος, αμέσως θα κινητοποιηθούν οι εφεδρείες δλδ ο άλλος μονομάχος , και να ξανά από δεξιστερά εμφανίζεται η αριστεροδεξιά και το παιχνίδι -θέατρο συνεχίζεται, μην ξεχνάμε τον σοφό ; λαό , που δημοκρατικά επέλεξε υποτίθεται το μικρότερο κακό, όλα αυτά τα γράφαμε καιρό τώρα άσχετα αν μερικοί εξωπλανήτες, ανεπίδεκτοι, πεφτοσυννεφάκηδες δεν τα έβλεπαν, αυτοί μίλαγαν για βενιζελικό καθεστώς χωρίς οι πτωχοί τω πνεύματι να κατανοούν ότι εκεί εδράζεται ο δικομματισμός ως μορφή κυβερνητικής εναλλαγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τσίπρας παραιτήθηκε !...
      …ο Μητσοτάκης θα καταστραφεί !!!
      .
      Η εμμονή τού Μητσοτάκη για την εξουσία είναι αυτήν που κατέστρεψε ΟΛΕΣ τις ισορροπίες που έκαναν τη Βουλή ελεγχόμενη από το παρακράτος των Βενιζελικών. Όχι μόνον δεν προστάτευσε τις «σταθερές» της, αλλά έκανε τα ακριβώς αντίθετα !... .
      …Λεηλάτησε τον ΣΥΡΙΖΑ, για να παραμείνει στην εξουσία και ταυτόχρονα «κατέστρεψε» πολιτικά τον Τσίπρα, ο οποίος στην κυριολεξία ήταν ο μόνος αντίπαλος που έδινε στον ίδιο αξία. Είναι τόσο ανίκανος και «φτωχός» από πλευράς προσόντων ο Κούλης, που μόνον ένας Τσίπρας τον έκανε να εμφανίζεται δυνατός. Μπορεί το κλασσικό δίπολο του «Ανδρέα Παπανδρέου VS Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» να παιζόταν από τον Κούλη και τον Αλέξη σαν παρωδία τού «ηλίθιος και πανηλίθιος», αλλά η «παράσταση» —καλώς ή κακώς— θα μπορούσε να παίζεται στη Βουλή για πολλά χρόνια !!! .
      Όλα αυτά ΔΕΝ θα υπάρχουν από εδώ και πέρα. Τώρα θα μπει ο Μητσοτάκης στη Βουλή με μια «ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ», η οποία ΔΕΝ θα του αρκεί !!! …ΔΕΝ θα του αρκεί, γιατί θα είναι «ΜΟΝΟΣ» του! …Απελπιστικά μόνος του! …ΔΕΝ θα έχει τις πλάτες» των ομοϊδεατών του, οι οποίοι τα πάντα τα βάζουν σ’ ένα «παζάρι» συμψηφισμών κι αλληλοκαλύπτονται !.-----
      https://www.facebook.com/PanagiotisTraianou/

      Διαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...