peri majestic the real

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Δεν ξέρω....

 

Ο Πολωνός πρωθυπουργός προσβάλλει την Ελλάδα με τη συμπεριφορά του. Η Ελλάδα είναι κράτος Δικαίου. Το έγκλημα έγινε εδώ και ο κατηγορούμενος θα δικαστεί εδώ. Και αν κριθεί ένοχος θα εκτίσει την ποινή του εδώ. Στη συνέχεια, το πολύ να απελαθεί στο Μπαγκλαντές! Η Πολωνία δεν έχει καμία δουλειά να ανακατεύεται!Αρκετά με την υποκρισία του Πολωνού Πρωθυπουργού. Ενός πρωθυπουργού πολεμοκάπηλου....βλέπουμε όλοι μας τι συμβαίνει στην Ουκρανία. 

Τώρα για τον τύπο από το Μπαγκλαντές δεν ξέρω. Ο συγκεκριμένος είναι στην Ελλάδα ως εποχικός εργάτης λόγω της συμφωνίας εισδοχής μπαγκλαντεσιανων εργατών που υπέγραψε ο Μηταράκης; Ομερτά παντού.

Εγώ περίμενα να δω κάποια ελεεινή τρισάθλια στερημένη φάτσα σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ.. Δεν μοιάζει με βιαστή και είναι πολύ πιο όμορφος από τον Πολωνό σύντροφο του θύματος. Τώρα, αν δεν είχε κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή;; Για μαλάκας μου κάνει.....Τι να πω; Θα φανεί η δουλειά...Θα την δέσουν την υπόθεση. 

Η αλήθεια είναι ότι τα νησιά του Αιγαίου, δεν αρέσουν πλέον..

1 σχόλιο:

  1. Δεν μας φτανουν οι δικες μας πουτανες εχουμε και τις εισαγωμενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...