peri majestic the real

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Βγάζουν μια απίστευτη αναλγησία...Δεν δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος είναι ο ιδρυτής των hot spots... η ψυχή των ΜΚΟ...

 Image

5 σχόλια:

  1. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά άρρωστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι άρρωστοι. Έχουν τρελαθεί από το χρήμα. Ο λάθρο, είναι τεράστια επένδυση. Εκτός Αθηνών μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν έβλεπες μαύρους. Τώρα βλέπεις. Ακόμα και στα χωριά του Ολύμπου βλέπεις Νοτιοαφρικάνους.Αφγανοί, νοτιοαφρικάνοι, Αλβανοί, Αλγερινοί, μπαγκλαντεσιανοι. Μια χώρα αρκετά επικίνδυνη.

      Βαριά Βιομηχανία? Ο τουρισμός, οι λάθρο, τα ναρκωτικά και η πορνεία. Μια χώρα που κυβερνιέται από συμμορίες.

      peri

      Διαγραφή
    2. Βαριά Βιομηχανία? Η καθυστέρηση σε όλα τα πρωϊνάδικα των κακοποιών. Καυγάδες για μπούρδες, ανύπαρκτες παρεξηγήσεις, δήθεν κριτικό λόγο και ευχόλογα για τα κοινωνικά, λιβάνισμα σε κάθε ατάλαντο/η ψευτοσελέμπριτι ή ινφλουενσερ της πουτανιάς. Αυτά για ξεκάρφωμα. Για μικρά παιδιά. Για τους γονείς. Για τα Γηροκομεία. Πίσω από όλα αυτά υπάρχει το χάος. Ο τουρισμός, οι λάθρο, τα ναρκωτικά και η πορνεία. Μιλάμε για καθεστώς τρόμου.

      peri

      Διαγραφή
    3. Βαλκανοσελέμπριτι για τους χαζούς, σωματέμποροι, πορνεία, λαθροδιακινητές, ναρκωτικά, διαφθορά όλων των διαστάσεων. Θρίλερ κανονικό. Πολύ απλά δεν ζεις. Νομίζεις ότι ζεις.

      peri

      Διαγραφή
  2. Εδώ και δεκαετίες, δεχόμαστε εισβολή από λαθρομετανάστες και διαχρονικά οι κυβερνήσεις, ποινικοποίησαν τον όρο "λαθρομετανάστες".
    Τους λένε παράνομους, ή σκέτο μετανάστες.
    Τέτοια εισβολή, με το γράμμα του νόμου, με τέτοια εγκληματικότητα, πουθενά αλλού στον κόσμο. Και με την συνοχή του κράτους.
    Δεν υπάρχουν πολιτικοί.
    Καρτέλ βαρώνων είναι.
    Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...