peri majestic the real

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Δεν το κρύβουν ότι είναι στημένοι. Τσακαλώτος: Η ΝΔ είναι υπέρ των χαμηλότερων φόρων, εμείς θέλουμε άλλο άλλο μείγμα πολιτικής.

1 σχόλιο:

  1. Διαβάζω Πέρι αναλύσεις επί αναλύσεων για την ήττα του Συριζα, επιδερμικές και ρηχές, αποσπασματικές χωρίς ίχνος λογικής και συσχέτισης με τα δεδομένα που άπτονται της διακυβέρνησης από το 19, όντως αρχίζω να πιστεύω ότι ο μέγας χορηγός της ΝΔ είναι ο Συριζα, άλλωστε τα γράφαμε στο παρελθόν, η παλινωδίες και το σκίσιμο των μνημονίων, το όχι που έγινε ναι, η φούσκα της αυταπάτης και της αυταρέσκειας στα όρια της γραφικότατης έπαρσης,η απομάκρυνση από τα δομικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας , η ανεργία, η εργασιακή περιπλάνηση ειδικά των νέων,η τραπεζική τοκογλυφία, ανάγκασε τους πληβείους της πυραμίδας να γυρίσουν την πλάτη στο Συριζα, σήμερα βλέπουμε διάφορους λαγούς στελέχη του Πασοκ και Συριζα, αλήθεια σε διατεταγμένη υπηρεσία να μιλούν για αύξηση της φορολογίας και ο απλός θνητός διερωτάται Περι , αν η όλη αυτή τακτική χορηγίας στην ΝΔ, εντάσσεται στα πλαίσια του στημένου δικομματικού παιχνιδιού.Οκ εσύ Πέρι καθαρά και σταράτα τάχτηκες ιδεολογικά και όχι ιεραποστολικά , δλδ δεν περίμενες να πάρεις γραμμή από κανέναν, έχεις της δική σου οπτική που μπορεί κάποιος να έχει διαφορετική άποψη αλλά σέβεται την πολιτική σου επιλογή της αποχής,όντως η έννοια της αξιοπιστίας σε ένα πολιτικό σαθρά δομημένο πολιτικό σύστημα είναι κομβικό θέμα, συμφωνείς πιστεύω ότι την αξιοπιστία , σε αντίθεση με τις υπόλοιπες αρετές με μόνη εξαίρεση την παρθενία, μια φορά την χάνεις. Μην περιμένεις λοιπόν στις 25 τίποτε,ας με λοιδορούν με ηλίθια επιχειρήματα ορισμένοι αφελείς τρολαδόροι, στην τελική ο δικομματισμός με τη μια ή άλλη εκδοχή θα νικήσει, ο μοναδικός ηττημένος θα είναι ο πολίτης, που όταν μετεκλογικά κάνει ταμείο, θα δεί να μην ισοσκελίζονται οι προσδοκίες του μα την πολιτική που θα εφαρμοστεί, ενδεχομένως οι απόψεις του Κατρούγκαλου και των άλλων του πασόκ, να αποτελούν αλήθειες που ειπώθηκαν στον λάθος χρόνο. Οψόμεθα με υπομονή αλλά με καθαρή συνείδηση ότι με τις προσωπικές μας επιλογές πέσαμε μέσα στις διαπιστώσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι γράφαμε Μεγάλη Παρασκευή; Όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα τότε....

  https://noumer.blogspot.com/2024/05/blog-post_3.html Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα... . Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα... Να γί...