peri majestic the real

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Paul Oakenfold - Hypnotised (Bunkka Version) [HD]

2 σχόλια:

  1. Πέρι κάνοντας μια πρώτη ανάγνωση-αποτίμηση του αποτελέσματος , ας σταθούμε και ας προβληματιστούμε στα εξής, 1΄ποτέ σε καμία εκλογική αναμέτρηση η διαφορά πρώτου και δεύτερου κόμματος δεν ήταν της τάξης των 20 μονάδων 2. ποτέ σε καμιά αναμέτρηση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δε έχασε 12 μονάδες από την προηγούμενη 3, η ΝΔ έλαβε 41 % ασκώντας πολιτική ανάλγητη με ακρίβεια παντού, με 37000 νεκρούς στην πανδημία, με τους νέους που σκοτώθηκαν στα Τέμπη,με την τήρηση της συμφωνίας της προδοτικής κατά τα άλλα των Πρεσπών, με 2.000,000 πολίτες στα όρια της φτώχειας, με τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις. Ομως ο ελληνικός λαός , ο γεμάτος με αυτογνωσία, παιδεία, επίπεδο,οράματα , αξίες διαχρονικές και ιδανικά, με την πολιτική του επιλογή, έσβησε τα ανομήματα , έδωσε συγχωροχάρτι, τιμώρησε την έπαρση του Συριζα που το μεγαλειώδες οχι το μετέτρεψε σε ένα συμβιβασμένο ναι, με την στήριξη που έδωσε δικομματικά στην ΝΔ αφού την τετραετία διακυβέρνησης της ΝΔ ψήφισε το 50% στην βουλή των νομοσχεδίων που κατέθεσε η ΝΔ, στην προεκλογική τα διακυδεύματα ήταν μια θολούρα, ο άλλος δύο μέρες είπε αλήθειες για την φορολογία, βέβαια η ΝΔ το καυτηρίασε αλλά να είμαστε σίγουροι ότι θα το εφαρμόσει απόλυτα, τελική διαπίστωση οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως συνήθως...!ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ.
    Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...
    ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ.. ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ..
    "ΤΟ ΟΡΑΜΑ" ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ
    ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ..
    ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΟΣΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΩΝΙΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.. \ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ !! ΤΗΝ "ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ" ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ "ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ" ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ "ΚΥΡΙΑΣ"!!!
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ!
    Ο ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΝΔ - Η ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ" ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ !! ΕΙΝΑΙ "ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ". ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΤΕ.! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΕΧΕΙ. ..\ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ..
    ΣΑΣ ΡΙΞΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ "ΚΑΛΥΜΕΝΕΣ" ΠΕΣΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
    ΕΛΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή