peri majestic the real

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

"Πήρε ο Κυριάκος το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για προεκλογικούς σκοπούς" Στο μεταξύ όταν ήταν πρωθυπουργός (δες παρακάτω) Ο τύπος λέει ψέματα με την ίδια άνεση που αναπνέει...και εννοείται ξεπλένει τους πάντες μιας και ο ίδιος έχει κάνει χειρότερα...



4 σχόλια:

  1. Για μια ακόμα φορά αναδεικνύεις τα χαρακτηριστικά του δικομματισμού, στα λόγια μου έρχεσαι παρατηρώ όλο και περισσότερο κουμπώνεις την αντίληψή μου, δεν είναι κακό υπάρχει χρόνος να κάνεις την υπέρβαση, απλά σκέψη θέλει μυαλό έχεις, γνώση διαθέτεις, δύναμη έχεις τι σου λείπει, μα μόνο η απόφαση να κόψεις τον γόρδιο δεσμό με την συνομμωσιολογία και να γειωθείς με την πραγματικότητα, την οποία οφείλω να ομολογήσω αναπαριστάς με σωστό τρόπο. αυτό προφανώς αποτελεί εύσημο αλλά δεν φτάνει, χρειάζεται δομική ανακατανομή της σκέψης σου, αν θέλεις όντως να ταρακουνήσεις, αν πρόθεσή σου είναι ο ρόλος του ρομπεν των δασών ή είμαι ένας φτωχός και μόνος στο διαδίκτυο καουμπόυ σαν τον λούκυ λουκ οκ να το σεβαστώ παρά την διαφωνία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως η χρήση του αεροσκάφους είναι νόμιμη προφανώς όχι ηθική,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΘΙΚΟ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΕΤΟ.
      Ο ΝΟΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ.
      Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.
      Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ.
      ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΑΝ ΤΟ "ΝΟΜΟ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ!
      Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ. ΕΧΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟ.ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΣΟΝΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
      Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΜΗ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΗ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟ..ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑΝΤΕΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ "ΕΓΙΝΕ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
      .
      ." ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ"..

      Διαγραφή
  3. ΑΝΑΔΕΙΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ . ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ; ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ.
    ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ. ! ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !.ΣΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή