peri majestic the real

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Για μια ακόμη φορά σπέρνει διχόνοια όπου μπορεί. Κατάλαβες; Τρέχα ΕΣΥ να τους πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ για να μην σου πάρουν το σπίτι ...Τρέχα ΕΣΥ να τους ψηφίσεις για να δίνουν τα γνωστά επιδόματα.....ΕΣΥ το κορόιδο...Τα μνημόνια ΔΕΝ ήταν και ΔΕΝ είναι για όλους τους Έλληνες!

 


Σύμφωνα με την νομοθεσία
πλήρη απαλλαγή ΕΝΦΙΑ έχουν οι τρίτεκνοι, οι πολύτεκνοι και άτομα με αναπηρία άνω του 80% εφόσον το ετήσιο εισόδημά τους (πραγματικό ή τεκμαρτό) είναι έως 12.000 ευρώ, αν πρόκειται για τον άγαμους ή έως 15.000 ευρώ αν είναι έγγαμοι με 2 παιδιά). Σε αυτή την περίπτωση η συνολική επιφάνεια κτισμάτων δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 150 τετραγωνικά μέτρα. 

Πηγή Καθημερινή


1 σχόλιο:

  1. Είναι κάθαρμα μεγάλο...

    Ενίσχυση για την πλήρη αναβάθμιση της κατοικίας τους, ενεργειακά, αισθητικά και λειτουργικά θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν οι νέοι που έχουν γεννηθεί μεταξύ 01/01/1984 έως και 31/12/2005, μέσω του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για νέους», το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις ηλεκτρονικές του πύλες για υποδοχή αιτήσεων την ερχόμενη Πέμπτη.

    Αυτοί που γεννήθηκαν το 1983 ειναι γέροι? Παντού διχόνοια.

    Και ποιοι είναι αυτοί οι νέοι που βρέθηκαν στην ελλάδα της οινομικής κρίσης με σπίτια? Μα πλούσιοι γόνοι που οι γονείς τους τους μεταβίβασαν την περιουσία. Θα τους βγει δωρεάν η ανακαινιση. Τα φτωχαδάκια; Ένφια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Την αλήθεια λέει η γυναίκα. Είναι επιχειρηματίας ( καταγωγή από την Κρήτη) και βγάζει κρατικό χρήμα από τα υπουργεία των Βενιζελικών Φιλελευθέρων. Δεν είναι και η πρώτη φορά...

Δεν είναι και "τόσο συγκλονιστικό". Τα ίδια παντού. Αυτό το διάστημα γίνεται ένας άλλος χαμός. Κυριολεκτικά σκοτώνονται κομματόσ...