peri majestic the real

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Ο πόλεμος στην Ουκρανία γίνεται για να μην χάσει το ΝΑΤΟ —και άρα οι ΗΠΑ— τον απόλυτο έλεγχο της Ευρώπης……Αυτός ο πόλεμος γίνεται, για να μην συνδεθεί ενεργειακά, οικονομικά, πολιτισμικά και κοινωνικά η ηπειρωτική Ευρώπη με τη «κοντινή» Ρωσία...Γι’ αυτόν τον λόγο έβαλαν τον Αμερικανό «Ναπολέοντα» του Αλτσχάιμερ και της ακράτειας να πάει ο ίδιος στο Κίεβο και ν’ ανακοινώσει αμερικανική στρατιωτική βοήθεια τεραστίων διαστάσεων. Ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν παράνομα όπλα τύπου «πολέμου στο Ιράκ», για να αγριέψουν οριακά τα πράγματα μεταξύ τής Ρωσίας και της Ευρώπης …Να χρησιμοποιήσουν βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου …κάτι που θα φέρει πλέον τους λαούς σε σύγκρουση μεταξύ τους …Να σκορπίσουν τον «καρκίνο» και μαζί μ’ αυτόν και το μίσος μεταξύ των λαών …Να φύγει ο πόλεμος από το επίπεδο του τακτικού στρατού και να πάει στο επίπεδο του λαού. Ήδη η Ουκρανία τού Εβραίου Ζελένσκι, η οποία βρίσκεται «στη «σωστή» πλευρά τής ιστορίας» έχει ξεκινήσει τα εγκλήματα στο επίπεδο των λαών …Έχει βομβαρδίσει αμάχους στο Ντονμπάς …Έχει ήδη χρησιμοποιήσει παράνομα χημικά εναντίον των Ρώσων και αυτό προφανώς είναι μόνον η αρχή. Αυτό τώρα θα επιταχυνθεί, συμπαρασύροντας όλους τους «συμμάχους» στην παρανομία και στα εγκλήματα. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Εβραίος Μπλίνκεν περιφέρεται στην Ευρώπη, απειλώντας κι εκβιάζοντας τις ηγεσίες της για μια πιο ισχυρή συμμετοχή στον πόλεμο της Ουκρανίας …Πιο ισχυρή παρουσία των Ευρωπαίων σ’ έναν πόλεμο μεταξύ Ευρωπαίων, τον οποίο τον έχουν προκαλέσει οι Αμερικανοί χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη χώρα τους …Πιο ισχυρή παρουσία στον πόλεμο αυτόν, στον οποίο οι Αμερικανοί προτίθενται να κάνουν εγκλήματα κατά του ρωσικού λαού …Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τα οποία θα τα «χρεώσουν» στην προστασία των Ευρωπαίων. Αυτό είναι που επιδιώκουν τώρα οι δολοφόνοι προβοκάτορες …Θέλουν ν’ αλλάξουν την «κλίμακα» και την «ποιότητα» της σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ώστε η Ευρώπη —εξαιτίας εγκλημάτων— να παγιδευτεί στον σιωνιστικό σχεδιασμό …Στον τρομοκρατικό αυτόν σχεδιασμό, ο οποίος θα τη θέσει υπό την αμερικανική «ομηρία», όπως ακριβώς γινόταν και στην ψυχροπολεμική εποχή..Traianou.gr

 Στο Βερολίνο, στο Βρανδεμβούργο και στο ‘Ααχεν λαμβάνονται εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας, καθώς ο ουκρανός πρόεδρος θεωρείται, ως «ένας από τους πλέον απειλούμενους αρχηγούς κρατών στον κόσμο και αποτελεί βασικό στόχο για την ηγεσία της Μόσχας», σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται πηγές της αστυνομίας. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με την Tagesspiegel, εφαρμόζεται πρωτόκολλο αυστηρότερο ακόμη και από αυτό που εφαρμόζεται σε επισκέψεις προέδρων των ΗΠΑ ή αξιωματούχων από το Ισραήλ.

 Toν περιφέρουν και του δίνουν βραβεία εντός της Ευρώπης...

3 σχόλια:

  1. Περι έχω την αίσθηση ότι ξέχασες ή ξεχάσαμε ότι σήμερα έχουμε εκλογές στην σύμμαχο Τουρκία,κακά τα ψέματα η αγωνία δεν είναι τι θα γίνει αν κερδίσει ο Ερντογάν, αλλά τι θα γίνει αν χάσει, αφού κανείς δεν πιστεύει πραγματικά ότι ο σουλτάνος θα παραδώσει έτσι απλά την εξουσία, που όπως και εδώ κάποιοι θεωρούν το κράτος ιδιοκτησία τους, Δεν είναι τυχαίο νομίζω η δαιμονοποίηση του Κιλιτζντάρογλου που τον κατηγόρησε ανοικτά ως κτυπτογκιουλενικό , πράκτορα των δυτικών εχθρών της Τουρκίας.Μην ξεχνάμε την δεδομένη εμπειρία δλδ τον βαθιά αυταρχικό τρόπο, που ο Ερντογάν εκμεταλλεύτηκε το πραξικόπημα οπερέτα του 2016,για να ξεριζώσει το βαθύ κεμαλικό κράτος,ελέγχοντας τους αρμούς της εξουσίας, με κάνει να πιστεύω πως η πιθανότητα μιας νέας εκτροπής με τανκς ή χωρίς, δεν είναι αμελητέα.Θυμήσου Πέρι τι έκανε ο αντίστοιχος λαΙκιστής Τράμπ, όταν απώλεσε την εξουσία,έστειλε χιλιάδες οπαδούς στο αμερικανικό Καπιτώλιο, κάτι αντίστοιχο μπορεί να κάνει ο Ερντογάν,αυθόρμητα υποτίθεται να βγούν στους δρόμους εκατομμύρια πιστοί αμφισβητώντας το αποτέλεσμα .ασκώντας παρακρατική βία . Με προβληματίζει η δήλωση του αρχηγού των Κούρδων που είναι φυλακισμένος να ζητήσει στήριξη του αντίπαλου του Ερντογάν, αν δεχθούμε ότι οι αμερικανοί σήμερα στηρίζουν για τους δικούς τους λόγους δλδ τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα την δημιουργία κουρδικού αυτόνομου κράτους, γιατί να μην υποθέσουμε ότι η δήλωση αποτελεί μια συμφωνία αποφυλάκισης και κινητικότητας στο κουρδικό, στην συνέχεια θα έχουμε και εξελίξεις στο Αιγαίο, να γιατί όλα αποτελούν αλυσωτή αντίδραση,το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ μαζί με την ΕΕ δλδ την γερμανοκρατούμενη, θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο στα Βαλκάνια ήδη άρχισε με την συμφωνία των Πρεσπών, στην συνέχεια του Κόσοβου, με την Σερβία καθάρισαν κυκλώθηκε σταδιακά από κράτη φιλικά στους δυτικούς, ένα προβληματάκι υπάρχει στην Ουκρανία που εκεί ο Πούτιν θα τους χαλάσει το ανέκδοτο, με τον Κιλιτζτάρογλου , την ακροδεξιά Αξενέρ και τον δυτικοαρέσκοντα δήμαρχο , τελικά Περι οι δήμαρχοι είναι οι μελλοντικοί ηγέτες, με την Ελλάδα αν τελεσιδικήσει και ο μεγάλος συνασπισμός σήμερα ή την επόμενη, πάμε Χάγη όχι με ΄ενα προαπαιτούμενο αλλά στο τραπέζι θα βάλει και τα δικά της η Τουρκία, όταν ακούς σήμερα χαμηλόφωνα αύριο πιό δυνατά ότι το Αιγαίο είναι νατοϊκό και η Τουρκία έχει γεωγραφικά μεγάλη ακτογραμμή να αρχίσεις να μουδιάζεις για αυτά που έρχονται. Μακάρι να πέφτω έξω , αλλά όπου χώνονται οι ΗΠΑ, καλό δεν βλέπουμε, άλλωστε πριν 50 χρόνια με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ και ΗΠΑ έγινε εισβολή στην Κύπρο και ακόμα είναι υπό τουρκική κατοχή η μισή.Αυτά γιατί η ιστορία αποτελεί θέσφατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέβαια υπάρχει και μια δεύτερη ανάγνωση-υπόθεση, να μην γίνει τίποτε, να μα ςδιαψεύσει όλους ο Ερντογάν, να κάτσει φρόνιμα χθές άκουσα παρεπιπτόντως σε σχετική ερώτηση που του ετέθη ότι θα σεβαστεί την όποια απόφαση του τουρκικού λαού,να αποδεχθεί την ήττα από τον άχρωμο και άοσμο Κεμάλ από το κάτω ράφι, επιλογή των δυτικών, μπορεί επίσης η ετερόκλητη συμμαχία των έξι κομμάτων να αλλάξει τα δεδομένα ;μπορεί να αναστήσει την γονατισμένη, θνήσκουσα οικονομία και την επεκτατική υπερφιλόδοξη νεοοθωμανική εξωτερική πολιτική ;Προσωπικά πιστεύω το αντίθετο,όποιος και να βρεθεί στο τιμόνι, θα έχει να αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα δεκαετιών, Στο καναβάτσο ή στο τραπέζι του προκρούστη όπως γίνεται , ο τουρκικός λαός θα πληρώνει τα φαραωνικά πρόζεκτ,τις εμμονές της ηγεσίας για προβολή της ισχύος από τον Καύκασο ως την Συρία και την Λιβύη και από την άλλη δεν θα έχει να αγοράσει κρεμμύδια και πατάτες, αλλά για να επανάλαβω γιατί όντως μου άρεσε η κατακλείδα σχολιαστή " ΄οπως έστρωσε ας κοιμηθεί" μην ξεχνάμε εδώ και εκεί και παντού, είναι οι επιλογές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. («Μαζί θα φέρουμε την ειρήνη πίσω στην Ευρώπη» - Ο Ζελένσκι έφτασε στη γερμανική πρωτεύουσα
    Η Γερμανία ανακοίνωσε το μεγαλύτερο πακέτο στήριξης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας - Στο Βερολίνο ο Ζελένσκι)



    -Τόν "Έκτορα",ο θυμωμένος "Αχχιλέας ",τον πήρε καρότσι,γύρες ,έξω από τα τείχη,όταν έμαθε γιά τον θάνατο του Αδελφού του Πάτροκλου..Τόν έσερνε μέχρι που σκίστηκαν οι σάρκες του,και έγιναν ,κουρέλια τα σκουτιά του..
    Βρωμιάρα Γερμανία. Γιά τρίτη φορά ,αλλά και φαρμακερή κρατάει μαχαίρι και δολοφονεί..
    Τρίτη και φαρμακερή. !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Την αλήθεια λέει η γυναίκα. Είναι επιχειρηματίας ( καταγωγή από την Κρήτη) και βγάζει κρατικό χρήμα από τα υπουργεία των Βενιζελικών Φιλελευθέρων. Δεν είναι και η πρώτη φορά...

Δεν είναι και "τόσο συγκλονιστικό". Τα ίδια παντού. Αυτό το διάστημα γίνεται ένας άλλος χαμός. Κυριολεκτικά σκοτώνονται κομματόσ...