peri majestic the real

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Για μια ακόμη φορά. Για αυτούς που τάχα μου έπεσαν απο τα σύννεφα σχετικά με την επανεκλογή του Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα στις Σέρρες …

 

Ο Τσίπρας για άλλη μία φορά απέδειξε ότι είναι το πιο πιστό δουλικό τής Νέας Τάξης …Ο πιο υπάκουος υπηρέτης τού ντόπιου πολιτικού κατεστημένου. Κάνει πάντα ό,τι τους βολεύει χωρίς καμία αντίδραση. Πάνω απ’ όλα όμως αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι όλοι αυτοί που μας κυβερνούν στην εποχή των Προδοσιών και των Μνημονίων είναι μια ενιαία συμμορία. Παριστάνουν ως «ηθοποιοί» τους αριστερούς ή τους δεξιούς, αλλά, όπως ΠΑΝΤΑ, αποδεικνύεται ότι υπηρετούν μόνιμα τα ίδια αφεντικά …Τα ίδια ξένα αφεντικά. Το απέδειξαν με τα Μνημόνια και τα Δημοψηφίσματα και το επανέλαβαν με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο ένας βοηθάει τον άλλο, για να επιβιώσουν και να ελέγξουν όλοι μαζί το «μαγαζί» με το όνομα «ΕΛΛΑΣ». Δυστυχώς μας «δουλεύει» μέχρι κι ο Τσίπρας, ο οποίος σήμερα με τη «χλιαρή» αντιπολίτευσή του προσπαθεί να βοηθήσει τον Μητσοτάκη να σωθεί στην ηγεσία τής ΝΔ, προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι τού δικομματισμού. Την ώρα που ο κόσμος χάνεται, αυτός ασχολείται με τους ΛΟΑΤΚΙ και τους γάμους των gay. Πετάει τη «μπάλα» στην «κερκίδα», για να κερδίσει τις εκλογές ο «εκλεκτός» τού Σβαμπ και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Όμως, με την υποψηφιότητά του στις Σέρρες ξεπερνάει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό …Σπάει ακόμα και τα δικά του ρεκόρ. Εκεί πηγαίνει ως υποψήφιος, για να «σώσει» τον Καραμανλή …Τον γνωστό γόνο τής οικογένειας, που, εξαιτίας της, η Αριστερά τρώει ψωμάκι, επειδή «δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά». Γιατί υπήρχε αυτή η ανάγκη; …Γιατί, μετά το τεράστιο έγκλημα στα Τέμπη, είναι βέβαιο ότι ο Καραμανλής έχει πρόβλημα επανεκλογής στις Σέρρες …Είναι βέβαιον ότι η τοπική κοινωνία —όπως και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία— δεν τον συγχώρεσε για τον ολέθριο ρόλο του στο θέμα των Τεμπών. Ως εκ τούτου οι ανταγωνιστές συνυποψήφιοί του είναι βέβαιον ότι εκεί έχουν βρει την «αδυναμία» του και εκεί τον «χτυπάνε». Δεν είχαν ποτέ άλλοτε την ευκαιρία να «απειλήσουν» τη θέση ενός «διορισμένου» από το «ιερατείο» γόνου. Είτε φανερά είτε στα κρυφά, εκεί προσπαθούν να του κάνουν «ζημιά» …Να κάνουν «ζημιά» στον άεργο κι ανεπάγγελτο γόνο, που μόνον με το όνομά του ανέλαβε μια υπεύθυνη κυβερνητική θέση και το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν δεκάδες αθώοι πολίτες. Αυτόν τον απελπισμένο κι ανίκανο να σωθεί μόνος του Καραμανλή έσπευσε να βοηθήσει ο Τσίπρας …Να μη χαθεί το «τζάκι» τής Δεξιάς.

Πώς γίνεται αυτό; …Με έναν πολύ απλό τρόπο. Η εμφάνιση του Τσίπρα ως υποψήφιου στις Σέρρες αλλάζει την «ατζέντα» των τοπικών εκλογών. Κάνει την επανεκλογή τού «εγκληματία» των Τεμπών μείζον πολιτικό θέμα. Η εμφάνιση του Τσίπρα, ως πρόσωπο, μετατρέπει την τοπική εκλογική μάχη σε μια δήθεν σύγκρουση «κορυφής». Ο Τσίπρας πάει εκεί για να «θυμίσει» στους Σερραίους ότι η πόλη τους δεν είναι μια τυχαία πόλη, παρά είναι το «προπύργιο» του Καραμανλισμού …Η «ταυτότητα» που η τοπική κοινωνία πρέπει να προστατεύσει, έστω και κάνοντας τα στραβά «μάτια» σε εγκλήματα κι ανικανότητες …Αυτό είναι το «σανό» που θα πουλήσει η αριστεροδεξιά «συμμορία» των μνημονιακών στους Σερραίους. Ο εκπρόσωπος του μεγάλου «τζακιού» τής Δεξιάς θα συγκρουστεί με τον ίδιο τον αρχηγό τής Αριστεράς. Θα παρατήσει για λίγες ημέρες ο Τσίπρας την παραθαλάσσια έπαυλη των «πεντακοσίων» ευρώ τού Σουνίου και θα δώσει τη μάχη του από κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου των Σερρών.

Ξαφνικά δηλαδή το πεδίο σύγκρουσης στην εκλογική «αρένα» των Σερρών αλλάζει. «Μετακινείται» και φεύγει από εκεί που συμφέρει τους άσημους κι άγνωστους Σερραίους ανταγωνιστές συνυποψηφίους τού Καραμανλή …Θα πάει στο περιθώριο η υπόθεση των Τεμπών, γιατί θα αλλάξουν οι προτεραιότητες στις κάλπες των Σερρών. Ξαφνικά όλοι οι αντίπαλοι του Καραμανλή θα «χαθούν» μπροστά στα θέματα της «υψηλής» πολιτικής που θα αφορούν την ιδεολογία και την παράταξη …και όχι τα «πεζά» θέματα των «τρένων» και των «τηλεδιοικήσεων» …Μπροστά στα θέματα που «ΜΟΝΟΝ» ένας ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ δικαιούται και μπορεί να διαχειριστεί στο όνομα της παράταξης και των ΣΕΡΡΩΝ. Ξαφνικά θα πέσει πολιτική «γκλαμουριά» στις Σέρρες με τους «κορυφαίους» τής Αθήνας να «κονταροχτυπιούνται» για ιδεολογικά θέματα …Θα μεταφερθεί το «Κολωνάκι» στις «γειτονιές» τους …Θα γεμίσουν τα καφενεία με τους με «πραιτοριανούς» τής Αθήνας. Ο Καραμανλής θα δώσει «μάχη» με τον ίδιο τον αρχηγό τής Αριστεράς …Τύφλα να ‘χει ο Γράμμος και το Βίτσι! …Μια «μάχη», την οποία δεν μπορούν να τη δώσουν οι άλλοι υποψήφιοι νεοδημοκράτες …οι «ποταποί» …οι «ασήμαντοι» …οι «τιποτένιοι» …οι «τυχαίοι» …η «πλέμπα» …Μια «μάχη» πολιτική, ιδεολογική και εθνική, την οποία μπορούν να τη δώσουν ΜΟΝΟΝ οι «εκλεκτοί» τής Δεξιάς …Οι «γαλαζοαίματοι» της πολιτικής μας «σκηνής» …όπως ο «μπούλης» τού καραμανλισμού κι ο «καδρόνιας» του Αλαβάνου.Στοχοποίηση Καραμανλή από τον Αλέξη Τσίπρα στις Σέρρες!

Μιλάμε για μεγαλεία. Ο ανεπάγγελτος, άεργος και άχρηστος της Δεξιάς θα «μονομαχήσει» με τον ανεπάγγελτο, άεργο κι επίσης άχρηστο της Αριστεράς …Αυτός, που «ανατρέπει» τρένα, θα συγκρουστεί μ’ αυτόν που «ανατρέπει» Δημοψηφίσματα. Μέχρι και τα βουβάλια τού Στρυμόνα θα κάνουν στην άκρη, για να παραχωρήσουν τον σερραϊκό κάμπο στους «μονομάχους» …Τρόμος έχει πιάσει τα βατράχια τού βάλτου, που θα νιώσουν τη γη να σείεται κάτω από τα πόδια τους …Τόσο μεγάλη και βαρυσήμαντη θα είναι η «μάχη» των «θηρίων» στις Σέρρες —δίπλα στον λέοντα της Αμφίπολης—. Ποπ-κορν κι αναψυκτικά να μη ξεχάσουμε να πάρουμε, για να παρακολουθήσουμε αυτήν τη «γιγαντομαχία»! …Θα «πονέσουν» τα μάτια μας μ’ αυτά που θα δούμε …Φορτηγά με τόνους σωτήριου «σανού» από την Κουμουνδούρου μόλις πέρασαν τα διόδια της Κατερίνης με κατεύθυνση τις Σέρρες …Προφανώς —και λόγω εσωτερικής πληροφόρησης— δεν είχε εμπιστοσύνη ο Καραμανλής να το κουβαλήσει στις Σέρρες με τα τρένα!

Παναγιώτης Τραϊανού


Επίσημη σελίδα των φίλων τού Παναγιώτη Τραϊανού

 

 Image

9 σχόλια:

  1. Και μετά σέ παροτρύνουν να συμετέχεις! Πήγαινε ύστερα εσύ να ψάξεις ,εάν το λευκό η το άκυρο,δέν το μέτρησαν σε κάποιον από τους δήθεν μονομάχους. Μιλάμε για τρομερά παπατζιλίκια. Είναι στημένη η ρουλέτα και χαμένος ο παίχτης.Μιά παγίδα δολοφονική. Μιά τρομερή πλεκτάνη,όλη η κατάσταση. Και υπάρχουν ακόμα άτομα να την ακολουθούν!. Δέν υπάρχει πλέον συγχωρώ. Γιά επαναλαμβανόμενο λάθος δέν λογάται. Μόνον για ανεπάρκεια πνευματική. Να γνωρίζεις πώς είναι παιχνίδι στημένο και να παίρνεις μέρος,μόνον αφελής μπορεί να είσαι στην καλλύτερη περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στήν Μακεδονία που τήν πρόδωσε ,να είναι υποψήφιος! Δλδ σπρώχνει τον κόσμο στην καραμαλική συμμορία. Ναί όλα στημένα από τους αλήτες. Και θέλουν συμετοχή!! Να νομιμοποιήσει ο δίσμοιρος και αφελής λαός το βρώμικο στημένο παιχνιδι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την επιθυμία της να συμμετάσχει και η ίδια στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ, ως η μόνη γυναίκα αρχηγός κόμματος, εξέφρασε η επικεφαλής της “Πλεύσης Ελευθερίας”, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη, καλώντας τους συμμετέχοντες πολιτικούς αρχηγούς να αποδεχθούν την πρότασή της.


    Μάς δούλεψαν άγρια! Που είναι εκείνος ο "έλεγχος¨του "χρέους";..Ποτέ δέν μάθαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/analgitoi-ta-funds-petaksan-ekso-apo-to-spiti-tou-81xrono-me-kinitika-provlimata-tin-idioktisia-tin-pire-skopianos/

    Ή πραγματική εικόνα των μνημονιακών κομμάτων, αυτών πού συμφώνησαν να πέσει η χώρα στο ναυτικό Αγγλικό δίκαιο, τον νόμο των πειρατών.
    Ένας πτωχευτικός κώδικας-έκτρωμα για χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αντιμέτωπα με την αναλγησία των τραπεζών.
    Η ενεργοποίηση του νέου Πτωχευτικού Κώδικα, που εδράζεται στην αγγλοσαξονική ιδέα ότι τα νοικοκυριά μπορεί, όπως και οι επιχειρήσεις, να πτωχεύσουν, ήταν και η πρόταση της τρόικας, στις διαπραγματεύσεις του 2015, όταν είχε πρακτικά λήξει ο Νόμος Κατσέλη. Τότε τελικά, μετά από την αδιαπραγμάτευτη θέση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και την υποχώρηση της τρόικας, ψηφίστηκε ο Νόμος Κατσέλη - Σταθάκη, που διεύρυνε την κάλυψη πέρα από τους μισθωτούς, στα ελεύθερα επαγγέλματα, και ενοποίησε όλα τα χρέη (τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικά) για ενιαία ρύθμιση (το 2019 με τον Νόμο Φλαμπουράρη εντάχθηκαν και οι έμποροι).
    Τα ηθικά όμως ζητήματα και τα θέματα ισονομίας είναι τα πιο ουσιαστικά. Η αποτρόπαια πρόβλεψη του σημερινού νόμου για ένα νοικοκυριό που χάνει το σπίτι του, περί διαμονής έναντι ενοικίου για 12 χρόνια, όπου σε περίπτωση επαναγοράς έχουν απολεσθεί τα ενοίκια και το μέρος του δανείου που είχε πληρωθεί προηγούμενα, αποτελεί εξόφθαλμα καταχρηστική ρύθμιση υπέρ των τραπεζών - funds. Η παραβίαση στοιχειωδών κανόνων ίσης μεταχείρισης των πολιτών στην αποπληρωμή δανείων είναι δεδομένη.
    Πάνω απο 80.000 νοικοκυριά και πάνω από 100.000 επιχειρήσεις, κινδυνεύουν με απόλυτη κατάρευση.
    Και είναι Ακριβώς Αυτό, το οποίο τα βενιζελικά κόμματα τεχνηέντως κρύβουν απο τον Ελληνικό λαό, αυτό πού δεν μας λένε στις προεκλογικές εξαγγελίες και στις διαφημίσεις-μούφα.
    Είναι Αυτοί, πού δεν θα σου πούνε ποτέ, για τους λιμοκτωνούντες απολυμένους υγειονομικούς, για τα πρόστιμα του Αίσχους στους ανεμβολίαστους άνω των 62 ετών, με πρόστιμα με προσαυξήσεις τοκογλυφικές, για τους τραγικούς θανάτους στα νοσοκομεία ακόμα και ανθρώπων εμβολιασμένων.
    Ποτέ δεν θα μάς πούνε, ότι για τα εμβόλια της φρίκης, σε περίπτωση θανάτου ή σωματικής βλάβης, οι εταιρίες Δέν Έχουν Καμμιά Απολύτως Ευθύνη.
    Ή για το Όργιο με τις γνωστές βιομηχανίες για τις μάσκες.
    Ποτέ δεν θα σου πούν ότι σε μετατρέπουν σιγά-σιγά σε ραγιά πρώτου μεγέθους.
    Δέν θέλουν να γνωρίζεις ότι, ο Απόλυτος Πρωθυπουργός στην χώρα είναι ο Στουρνάρας και η τράπεζα της Ελλάδος των Ρότσιλντ, το Κ.Ι.Σ και τα Περιστύλια.
    Σιγά και ύπουλα οδηγούν την χώρα σε σμίκρυνση, σε εδαφικό διαμελισμό, σε Έλληνες πρόσφυγες, τσιγγάνους στην ίδια τους την χώρα, αλλά και στον κόσμο, εκεί που δεν τους θέλει κανείς, φρόντισαν οι πολιτικοί γι'αυτό.
    Οι νόμοι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ βγάζουν «στο σφυρί» σπίτια λαϊκών νοικοκυριών.
    Ό Απαράδεκτος Άρειος Πάγος, στην κυριολεξία ''έλυσε τα χέρια'' τραπεζών και funds, για να κονιορτοποιήσουν το ''κεραμίδι'' του Έλληνα.
    Η απόφαση αποτελεί στην πραγματικότητα μια «μείξη» των νόμων του ΠΑΣΟΚ (2003), του ΣΥΡΙΖΑ (2015, 2016, 2017), της ΝΔ (2020) και του περιβόητου νόμου Κατσέλη, που όλοι μαζί οδηγούν σε μαζικούς πλειστηριασμούς.

    Οι 700.000 πλειστηριασμοί που είναι στα σκαριά, μεταξύ άλλων για χιλιάδες σπίτια λαϊκών νοικοκυριών, περιλαμβάνονται στα προγράμματα διακυβέρνησης και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

    Κι αυτό γιατί όλοι τους περιλαμβάνουν για την επόμενη μέρα των εκλογών, ως απαρέγκλιτους όρους για την οικονομική τους πολιτική, τη «δημοσιονομική ισορροπία», τις «δημοσιονομικές αντοχές», τα «πρωτογενή πλεονάσματα», τα «προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης».

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΕΧΕΙΑ........

    Μιλάμε δηλαδή, για τον απόλυτο οικονομικό βομβαρδισμό των Ελλήνων.
    Ή κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο διατήρησε όλο το αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ, που το είχε ψηφίσει έτσι κι αλλιώς μέσω του 3ου μνημονίου, αλλά έφερε και τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα, που ολοκλήρωσε το έγκλημα.
    Προβλέπει ότι σε όσους δεν μπορούν να πληρώνουν τις δόσεις του δανείου, θα μπορεί η τράπεζα να τους δεσμεύει την περιουσία και να επιλέγει αν θα την εκποιήσει κιόλας.
    Προβλέπει ακόμα ότι για τρία χρόνια όποιος δεν μπορεί να πληρώνει δόσεις πρακτικά θα δουλεύει για την τράπεζα, κρατώντας για τον εαυτό του μόνο ένα χαρτζιλίκι διαβίωσης. Η τράπεζα θα εισπράττει αυτόματα τον υπόλοιπο μισθό του και συνολικά θα ελέγχει την περιουσία του.
    Αυτά, ''πρόλαβαν'' να τα πούν στον λαό; Ρώτησαν τον λαό, όταν κύρηξαν τον πόλεμο στους Ρώσσους; Ότι φρόντισαν η χώρα να παίρνει Μηδέν στα πάντα; Απο την εξωτερική πολιτική και την διπλωματία, έως τις κοινωνικές υπηρεσίες, την αστυνόμευση, την δικαιοσύνη, την ελευθερία του λόγου και του τύπου.
    Ανάγκασαν τον άλλοτε περήφανο λαό, να ζεί με pass. Pass στα πάντα.
    Καίνε τον τόπο με πυρκαγιές, ύστερα αφήνουν τις ''ύαινες'' σαν την ΓΕΚ.ΤΕΡΝΑ, να ξεφυτρώνει παντού ανεμογεννήτριες, καθιστώντας τα δάση και τα βουνά, σαν εφιάλτη του Γκαίτε στον Φάουστ.Και με τα τιμολόγια του ηλεκτρικού, να ανεβαίνουν σε δυσθεώρητα ύψη.
    Οι πλειστηριασμοί, ότι ''χρώμα'' κι'άν έχουν, μπλέ, πράσινο ή ροζουλί, καταστρέφουν.
    Αυτό, το είπαν στους Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Σύνταγμα της Ελλάδας, 1975/1986/2001

    «Μέρος Πρώτο Βασικές Διατάξεις
    Τμήμα Α'
    Μορφή Πολιτεύματος
    Άρθρο 1 Άρθρο 2

    Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
    Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
    Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.



    Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.
    Η Ελλάδα, ακολουθώντας τους γενικά αναγνωρισμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου, επιδιώκει την εμπέδωση της ειρήνης, της δικαιοσύνης, καθώς και την ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των λαών και των κρατών».

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/protofanes-o-dioikitis-tou-oaed-stirizei-tin-proeklogiki-ekstrateia-tis-nd-me-porous-tou-organismou/

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/k-mitsotakis-gia-to-263-tou-plithysmou-pou-zei-kato-apo-to-orio-tis-ftoxeias-dikaiosi-tis-politikis-mas/

    Τώρα, πού υπάρχει ο ''κυρίαρχος'' λαός, σε αυτή την επιχείρηση φτώχειας και πλειστηριασμών, είναι μιά απάντηση πού μόνο ιστορικός, ή ψυχίατρος μπορεί να δώσει.
    Με μειωμένες συντάξεις, ενώ οι αυξήσεις τους είναι σχεδόν ανύπαρκτες ( όπως η περιβόητη 13η σύνταξη ) με funds και servicers, με ΑΑΔΕ και ΤΑΙΠΕΔ, σημασία έχει ότι ο ''κυρίαρχος'' Ελληνικός λαός, βλέπει με απάθεια να ξεπουλιούνται όλα, για ένα ξεροκόμματο.
    'Ενα δείγμα ''Ανάπτυξης'', διαβάζουμε εδώ............
    https://www.powergame.gr/navtilia/415056/taiped-oi-mnistires-kai-ta-ependytika-schedia-gia-ta-perifereiaka-limania/
    Όλα και τα Πάντα τα παίρνουν η ''Ξένη Ακρίδα'' (κατά τον πρόεδρο Πολυζωίδη, στην απολογία του). Ανάπτυξη στην Ελλάδα, την στιγμή πού κολοσσιαία τραπεζικά ιδρύματα διαλύονται.
    Είναι το ΜΕΓΑ-ΕΓΚΛΗΜΑ της κυβέρνησης Καραμανλή, της Ραφήνας, που δανειζόταν αφειδώς και βλακωδώς τερατώδη ποσά για να στηρίξει το «καταναλωτικό όνειρο». Συνολικά οι κυβερνήσεις Καραμανλή δανείστηκαν 130 δισ. ευρώ στην πενταετία. Προστέθηκαν στα 80 δισ. ευρώ που δανείστηκε η χώρα την καταστροφική επταετία Σημίτη. Αυτά πλήρωσε πολύ ακριβά η κοινωνία, μαζί με τις καταστροφικές συμφωνίες της μνημονιακής εποχής των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Σαμαρά.
    Και τώρα με τον τόκο Μητσοτάκη, οι ''κόκκινοι'' δανειολήπτες θα δούν την ακίνητη περιουσία τους (700.000 ακίνητα), να κάνουν ''φτερά'' για να κερδοσκοπήσουν οι τραπεζίτες που «γ@μησαν» τότε την ελληνική οικονομία.
    Δυστυχώς, άς θυμηθούμε την ερώτηση κάποτε στο Ευρωκοινοβούλιο...........
    Κοινοβουλευτική ερώτηση - E-004953/2018
    Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης E-004953-18
    προς την Επιτροπή
    Άρθρο 130 του Κανονισμού
    Georgios Epitideios (NI)
    Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε πως στην Ελλάδα τον καιρό των μνημονίων διπλασιάστηκαν οι αυτοκτονίες σε αριθμό που πλέον ανέρχεται σε 600 αυτοκτονίες ετησίως ενώ από το 2000 έως το 2009 ο αριθμός αυτός δεν ξεπερνούσε σε ετήσια βάση τις 360. Η εντυπωσιακή αυτή εκτόξευση των αυτοκτονιών, σύμφωνα με πολλούς κοινωνιολόγους οφείλεται στην απελπισία των πολιτών εξ αιτίας της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης. Μάλιστα επί τρόικας στο διάστημα 2010 έως 2015 καταγράφηκαν 2 989 αυτοκτονίες με θλιβερή πρωτιά για την Κρήτη και την Ήπειρο.
    Ερωτάται η Επιτροπή:

    1)Την απασχολεί η μαζικότητα των αυτοκτονιών Ελλήνων πολιτών στα χρόνια της κρίσης και των μνημονίων και πως σχεδιάζεται από την πλευρά της η αντιμετώπιση του θλιβερού φαινομένου;2)Η παραπάνω αντιμετώπιση περιλαμβάνει και τη μείωση του παράνομου και καταχρηστικού χρέους της χώρας;

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΕΧΕΙΑ..............

    Ξεχάσαμε τις αυτοκτονίες Ελλήνων συμπολιτών μας;
    Τούς θανάτους από καρδιά, εγκεφαλικά, από ανθρώπους πού τα έχασαν όλα;
    Τα μαζικά φαινόμενα ανθρώπων με κατάθλιψη;
    Μέχρι το 2015, οι αυτοκτονίες είχαν αυξηθεί κατά 33%, ενώ σήμερα Δέν Αναφέρωνται Καθόλου, από τα συστημικά κανάλια της λίστας Πέτσα.
    Το επίσημο όνομα της δολοφονίας εναντίον μας, λέγεται «υπερβολικές μακροοικονομικές ανισορροπίες». Ολα περιγράφονται στην έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα που δόθηκε στη δημοσιότητα τον περυσινό Μάιο στο πλαίσιο της αξιολόγησης ενισχυμένης εποπτείας.
    Μιλάμε, ότι στην Ελλάδα, κυριαρχεί μιά αιώνια Βαλπούργεια Νύχτα, ένας αιώνιος χορός μαγισσών. Ένας φάρος πού σκορπίζει σκοτεινό, μαύρο φώς.
    Και ο λαός τσακίζεται στα βράχια του.
    Τα έργα και οι ημέρες της διακυβέρνησης Μητσοτάκη περιλαμβάνουν, αθρόες απευθείας αναθέσεις σε «ημετέρους», υπέρμετρος δανεισμός πού εξακόντισε το δημόσιο χρέος σε αστρονομικά νούμερα, το πρόγραμμα «Ηρακλής» με τις λεόντειες κρατικές εγγυήσεις ύψους 18 δισ. ευρώ σε περίπου 50 funds με κεφάλαιο 100 ευρώ, η ''αβάντα'' στις αγοραπωλησίες ακινήτων ειδικά των ''ξένων επενδυτών'', οι ''ιδέες'' του φωστήρα των εργασιακών Κωστή Χατζηδάκη, πού έστελνε τους μισθωτούς να μαζεύουν ελιές, ενώ τέλος έχει η τελευταία ''πινελιά'' του ολετήρα Μητσοτάκη, πού λέγεται ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.
    Ένας προυπολογισμός πού παρουσιάζει έλλειμμα αστρονομικών διαστάσεων, αφού το 2020 το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών ανέβηκε στα 10 δισ. ευρώ, για να κλείσει στα 12,5 δισ. ευρώ το 2021 και να εξακοντιστεί στα 20,145 δισ. ευρώ το 2022!
    Τα χρέη σε εφορία και ΕΦΚΑ, απλά τρομάζουν και κάθε μέρα ανεβαίνουν.
    Ιδιωτικό χρέος 256 δις. ευρώ, 90 δισ. ''κόκκινα δάνεια'' σύν το άγνωστο ποσό μεταξύ ιδιωτών.
    Και με την κατάργηση απο το 2024 της ρήτρας διαφυγής, το Μητσοτακέικο ρίχνει την χαριστική βολή στην οικονομία.
    Πιστεύετε όλοι, ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑ.ΣΟ.Κ ή συγκυβέρνησης, θα διορθωθεί τίποτα;
    Τίποτα απολύτως!!!
    Ζούμε τις τελευταίες στιγμές της Πομπηίας!!!
    Ή μήπως το καχέκτυπο του Ανδρέα Παπανδρέου πού ακούει στο όνομα Τσίπρας, ο πρωθυπουργός πού το 2017 με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πήγαινε σε ραντεβού στο Παρίσι για να συναντηθεί με εκπροσώπους της επενδυτικής τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο σύμβουλο του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), με αντικείμενο την προετοιμασία εξόδου της χώρας στις αγορές.
    Όλοι αυτοί, έχουν βάλει ένα σατανικό στοίχημα: ποιός θα καταστρέψει την χώρα με τρόπους fast track, επί πρωθυπουργίας τους.
    Αξίζουν την ψήφο μας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποτέ κανείς δέν διάβασε ότι ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ και εάν ανέβαζες.
    Αν το είχαν διαβάσει θα είχαν τουλάχιστον πονηρευτεί.
    Μόνον σχόλια έκαναν,και φαινόταν που ήταν αδιάβαστοι. Μόνο παπαριές και αρλούμπες έγραφαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι βλάκες. Είναι παλιάνθρωποι. Κάπου άκουσα ότι ο Καραμανλής έκανε δήθεν νοθεία στις εκλογές, Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Αυτοί που γράφουν για νοθεία είναι οι γνωστοί. Είναι του Ηλία, είναι της Χούντας, είναι της χρυσής αυγής...ξέρουν τι κάνουν...

      peri

      Διαγραφή

Johnny Hates Jazz - Don't Say It's Love