peri majestic the real

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Αλίμονο...Την επιστροφή της ειρήνης στην Ευρώπη βλέπει ο Μακρόν με την επανεκλογή του Ταγίπ. Τα έχουμε γράψει για τον Μακρόν....για τον διπλό ρόλο της Γαλλίας...για το Κατάρ..

 


2 σχόλια:

  1. Ξέφυγε η κατάσταση στο Κόσοβο, με τους Σέρβους να αντεπιτίθενται στους σχεδιασμούς των Κοσοβάρων και να συγκρούονται με στρατεύματα της KFOR, υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ, καθώς προσπαθούσαν να καταλάβουν τα γραφεία ενός από τους δήμους όπου οι Αλβανοί δήμαρχοι ανέλαβαν τις θέσεις τους την περασμένη εβδομάδα, με τη βοήθεια των αρχών του Κοσόβου.

    Οι Σέρβοι άρχισαν να συγκρούονται με την αστυνομία το πρωί στον δήμο Ζβετσάν, 45 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Πρίστινα. Το απόγευμα, στρατιώτες της KFOR κάλεσαν τους Σέρβους να ανοίξουν το δρόμο για δύο οχήματα από τις ειδικές αστυνομικές δυνάμεις του Κοσόβου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σφαλιάρα έφαγε ο Σολτς με την νίκη του Κεμάλ και την θριαμβευτική ήττα του Ερντογάν, οι Γερμανοί θα είναι ικανοποιημένοι όπως και όλοι ο πεφωτισμένοι της ΕΕ τώρα που στην Τουρκία ανέλαβε ο κεμαλιστής Κιλιμια-τζάρογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...