peri majestic the real

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Εντελώς τυχαία.....στον τελικό του Μουντιάλ και συγκεκριμένα στην Ντόχα θα παίξουν αντίπαλοι οι 2 super star υπάλληλοι των Καταριανών!! Ο Μέσι της Αργεντινής και ο Εμπαπέ της Γαλλίας που είναι συμπαίκτες στην Paris Saint-Germain. Την Paris Saint-Germain που ανήκει στο Κατάρ. Τόσο απλά.


 


Ο Αλ Κελαϊφί είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία. Είναι επίσης μέλος της οργανωτικής επιτροπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA , και έχει εκλεγεί ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων (ECA) με την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Η Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων (ECA) ντυμένη στα πράσινα. Για τους Μουσουλμάνους το πράσινο είναι χρώμα ιερό....  η ECA εκπροσωπεί πάνω από 200 συλλόγους στην Ευρώπη και είναι το μοναδικό όργανο των κλαμπ που αναγνωρίζεται από την UEFA ( Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών)

Το 2020 ο Αλ Κελαϊφί ανακηρύχθηκε το πρόσωπο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο ποδόσφαιρο από το France Football. 

Να πούμε ότι οι Γάλλοι πολιτικοί τρελαίνονται να ταξιδεύουν στο Κατάρ..

Τους μήνες και τα χρόνια μετά τις 2 Δεκεμβρίου 2010 (την ημερομηνία ανάθεσης του Μουντιάλ στο Κατάρ από τους Πλατινί και Μπλάτερ φώτο- Πρόεδρος της Fifa) θα υπάρξουν πολλές "συγκινητικές" συναλλαγές μεταξύ Γαλλίας και Κατάρ.

 Για παράδειγμα αγοράζεται από τους Άραβες του Κατάρ η PSG. Ο τότε πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί είναι μεγάλος και φανατικός υποστηρικτής της PSG... Την 1η Ιουνίου 2012 το κανάλι BeIn Sport του  Νασέρ Αλ Κελαϊφί εξαγοράζει τα τηλεοπτικά δικαιώματα στη Γαλλία της ποδοσφαιρικής Ligue 1..Το Κατάρ  επίσης θα χρηματοδοτήσει τη γαλλική επέμβαση στη Λιβύη το 2011...να μην γράψουμε για την τραγωδία της Συρίας επί Ολάντ...να πούμε ότι η η FIFA είχε παραχωρήσει στην Αλ Τζαζίρα του Κατάρ, τα δικαιώματα των Παγκοσμίων Κυπέλλων 2018 και 2022. 

Ποια χώρα πήρε το Μουντιάλ το 2018 στη Ρωσία είπαμε; Ποια είναι; Αλήθεια ποια χώρα έφτιαξε τα ξενοδοχεία για τις ανάγκες του Μουντιάλ στο Κατάρ; Ποια είναι αυτή η χώρα επιτέλους;

 Επίσης, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ο μεγαλύτερος πελάτης για τη γαλλική βιομηχανία όπλων.


Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν και παραμένει το καταφύγιο των αδυνάτων....Γαλλία και Γερμανία δεν έπρεπε καν να βρίσκονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσής....στις Βρυξέλλες κλαίνε για τα εργατικά ατυχήματα που συντελέστηκαν στο Κατάρ, γιατί αλήθεια δεν ζητάνε να φύγει το Κατάρ από τις γαλλικές ομάδες και γενικότερα από το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο; Αυτό θέλει αρχίδια....που να βρεθούν; θέλει αρετή και τόλμη...Μιλάμε για κατάντια....

Κάπου εκεί πήγε και χώθηκε η πονηρή και άπληστη Καιλή ( πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα) μαζί με τους Ιταλούς.....Δεν είναι η πρώτη που το κάνει αυτό, είναι η πρώτη που πιάστηκε μέχρι στιγμής. Το Μουντιάλ τελείωνε και έπρεπε κάτι για ξεκάρφωμα να εμφανιστεί. Να καλύψει για λίγο τις βρωμιές των μεγάλων χωρών...Τα πάντα δρομολογημένα.... ...Καμία μα καμία έρευνα δεν πρόκειται να διεξαχθεί εις βάθος εντός της Ε.Ε μιας και δεν συμφέρει κανέναν...

Είναι δυνατόν να χάσουν οι Γάλλοι τους Καταριανούς; Είναι δυνατόν να αποκαλυφθεί ποτέ η σφαγή στη Συρία;; Να χάσουν οι Γερμανοί το υγροποιημένο φυσικό αέριο από το Κατάρ;

Οι δύο κύριοι επενδυτές του Κατάρ στην περίφημη , Deutsche Bank, είναι ο πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ, Σεΐχης Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπόρ Αλ-Θάνι και ο Σεΐχης Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι με δεκάδες δισεκατομμύρια.

 Πρόσφατα σύμφωνα με τους Times, το Ανώτερο Δικαστήριο της Βρετανίας, στο Λονδίνο, αποκάλυψε ότι οι τζιχαντιστές του πολέμου της Συρίας έλαβαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια από τον σεΐχη του Κατάρ, μέσω παράνομων οδών διακίνησης μαύρου χρήματος.

 Ο ρόλος της Τουρκίας αλλά και της μεταμνημονιακής Ελλάδας με το Κατάρ; No way...


5 σχόλια:

  1. Με μια δεύτερη ανάγνωση τελικά μπορεί και να έχεις δίκιο, προφανώς και στο ποδόσφαιρο παιζονται τα ίδια παιχνίδια όπως και στην πολιτική και σε αυτό ξεπλένονται και χρήματα και συνειδήσεις, πιστεύω να συμφωνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα σε αυτούς πού πήραν τ'α δώρα,είναι και ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΗΣ...Γερμανίας.Που παριστάνει τον Βρετανό.
    Γιατί κανείς δέν έψαξε ποτέ την ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ doichebang? ...Tήν simens.. τίς ΜΚΟ?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ψιτ σε αντιγραφεί το mega? https://youtu.be/6Vj8JklSyZs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://noumer.blogspot.com/2022/12/2-super-star-paris-saint-germain-paris.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από χθες τίποτα δεν θα είναι το ίδιο εντός της Ελλάδος..

    Κάτι διαφορετικό.... με ένα κίνημα θεριό και συνάμα τραγικό! Δεν έχουμε να κάνουμε με κόμματα αλλά με το οργανωμένο έγκλημα. Οι μάσκες...