peri majestic the real

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Eίναι φαύλος κύκλος. Τι συμπέρασμα βγάζουμε; Μετά τις εκλογές έρχεται ρύθμιση δανείων μιας και ο δείκτης μη εξυπηρετούμενων δανείων παραμένει υψηλός!! Από την άλλη κερδοσκοπικά funds Τράπεζες πωλούν μαζικά τα κόκκινα δάνεια των Ελλήνων σε εταιρίες απόκτησης δανείων και απαιτήσεων. Το ξένο-άγνωστο fund που αποκτά την απαίτηση μπορεί να βγάλει σε πλειστηριασμό το σπίτι του οφειλέτη κερδίζοντας τεράστια ποσά. Έρχεται ένας νέος μελλοντικός δανεισμός;; Μια π.χ. εκτεταμένη χρήση πλαστικού-ψηφιακού- χρήματος;;

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου συνομιλεί με τον οικονομολόγο David de Rothschild ,την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη και τον πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο πριν τη διάλεξη του βραβευμένου με Nobel στα οικονομικά Paul Krugman με θέμα την οικονομική κρίση, Αθήνα Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009. 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου συνομιλεί με τον οικονομολόγο David de Rothschild ,την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη με ειδικότητα στις Τράπεζες και τον πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο πριν τη διάλεξη του βραβευμένου με Nobel στα οικονομικά Paul Krugman με θέμα την οικονομική κρίση, Αθήνα Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009. Λίγους μήνες μετά, το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα μας βάλει στο ΔΝΤ..
 
Με μια κυβέρνηση  Σύριζα ή με μια συγκυβέρνηση η Λούκα Κατσέλη θα είναι ο συνδετικός κρίκος της Αθήνας με την ΕΚΤ. Μην ξεχνάμε ότι η Λούκα Κατσέλη  υπήρξε πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της ΕΤΕ επί Σύριζα.. και είχε παίξει ενεργό ρόλο στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ...την οποία πλήρωσε ο Ελληνικός λαός με δεκάδες δισ ευρώ!!!
 
  Η Κατσέλη δεν είναι καλός Οιωνός για την πλειοψηφία του λαού...Δείχνει ότι δεν υπάρχει ταμείο...

6 σχόλια:

  1. Διαπιστώνεις πολύ απλά την έννοια του δικομματισμού, τι σε προβληματίζει ρε άρχοντα, έχεις αξιολογική κρίση, όταν σού γράφω ίδιου πολιτικού dna πρόσωπα, ίδιας πολιτικής στόχευσης, δλδ τα κόμματα εξουσίας είναι πασιφανές λειτουργούν και στηρίζουν το ίδιο πολιτικό σύστημα, απλά έχουν κάποια διαφορετική οπτική σε επιμέρους και σε όχι κομβικής φύσης θέματα, μην ξεχνάς οι δύο μονομάχοι μαζί με τον ρυθμιστή, την τετραετία που πέρασε ψήφισαν απο κοινού το 80% των νομοσχεδίων που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη. Προφανώς χρειάζεται και η τεχνητή πόλωση, κτυπήματα κάτωθεν της μέσης που προκαλούν οσφυοκαμψία .αλλά δεν τραυματίζουν την περιοχή αποθήκευσης γενετήσιου υλικού,η πόλωση συσπειρώνει τους κομματικούς στρατούς δλδ το κόμμα των ικανοποιημένων, θωρακίζει τα μαντριά μην ξεφύγει κανένας την αποφράδα ημέρα, και αποτελεί αναμφισβήτητα και το απαραίτητο σύννεφο πάνω από τους πολίτες που σκεπάζει και μηδενίζει για πόσο ακόμα δεν ξέρω , αλλά σύντομα θα το δούμε στις οθόνες μας, ο καγγελάριος νάναι καλά,τον μεγάλο συνασπισμό που θα διασφαλίσει ηρεμία στο Αιγαίο,συνδιαχείριση των κοιτασμάτων, κάτι σαν τις Πρέσπες, θα μου πείς γιατί δεν είδαμε κάποια "πατριωτική ¨" κινητοποίηση σαν τα αλήστου μνήμης συλλαλητήρια για το Μακεδονικό, μα απλά Περι τότε συμμετείχαν όλοι οι εθνοπατριώτες γνωρίζοντας το αποτέλεσμα αλλά είχαμε εκλογές και έπρεπε να έχουμε συσπείρωση για να κερδίσουμε, μετά με μια δεύτερη σκέψη κατέστη κατανοητό ότι το κράτος έχει συνέχεια, δεν μπορούν διακρατικές συμφωνίες να ακυρωθούν, οπότε έγινε αποδεκτό όνομα και συνολική συμφωνία, παραμένει για κάποιους πατριδοκάπηλους στην Ελλάδα προδοτική, αλλά το αντιφατικό είναι ότι και στην γείτονα χώρα για τους αντίστοιχους πατριδοκάπηλους τους ακροδεξιούς εννοώ, η συμφωνία είναι προδοτική, είναι προφανές αν η συμφωνία είναι για μας προδοτική θα έπρεπε να είναι για τους εκεί θρίαμβος και τα δύο μαζί αποκλείεται , απλά αποτελούν τον θόρυβο των τενεκέδων που υπενθυμίζουν ότι χρειάζεται και η γραφικότητα σε αυτή την ζωή, γιατί το χάσαμε το κορμί πατριώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήν την ψάχνεις.. Εχουν ήδη αποφασίσει,την "Κυβέρνηση",και δέν μας πέφτει λόγος.. Είμαστε ανύπαρκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε Περι σε φτύνουν και εσύ ανοίγεις ομπρέλα, σε χειροκροτούν στις διαπιστώσεις σου αλλά στο δια ταύτα σου γυρίζουν την πλάτη, διερωτάται κάποιος πόσο αλήθεια ρομαντικός για να μη πω άλλη λέξη που θα σου τραυματίσει το προφίλ και θα σε κάνει ψυχολογικό ράκος, θα μου πεις οκ εσύ ακολουθείς την ατραπό που επέλεξες ως έξοδο διαφυγής, ναι αλλά λέω εγώ απλά είσαι πολυεργαλείο , ένας νεροκουβαλητής, ένας χειραγωγήσιμος ; ειλικρινά δεν θέλω να το αποδεχθώ ούτε ως πιθανότητα, αλλά ο χρόνος είναι αδιάψευστος κριτής και θα αποδείξει αν 'έχω δίκιο, μακάρι να κάνω εγώ λάθος εκτίμηση, αλλά η απόλυτη σιωπή δείχνει την καταιγίδα που έρχεται και που την αντιλαμβάνεσαι γιαυτό αμήχανα παρατηρώ αναρτάς σπασμωδικά διαπιστώσεις καινοφανείς, χαμηλώνεις τον πήχη των προσδοκιών σου, κατεβάζεις ταχύτητες, αποδομείς κατά κάποιο τρόπο το αφήγημά σου της πολιτικής επιλογής, αναμένεις και εσυ αλλά μην ταραχτείς τίποτε το σημαντικό δεν θα συμβεί, πολύ απλά οι υπάλληλοι του συστήματος που αυτοπαρουσιάζονται ως διώκτες του συστήματος εξουσίας, ως πολέμιοι , ως αντισυστημικοί , που χρησιμοποιούν ρητορήματα και έωλες ανεδαφικές απόψεις για να αποδείξουν τα παραπάνω, στην ουσία και το ξέρεις αποτελούν γρανάζια σε διατεταγμένη υπηρεσία, δλδ αν όντως κάποιος θέλει να ταράξει τα νερά ιδού η ρόδος το πήδημα το ψάχνουμε, ας κατέλθει στην πολιτική σκηνή με τις δυναμικές του απόψεις, ευκαιρία τώρα που οι εξουσιαστές ψάχνουν συνεργασίες, τώρα που το πόπολο είναι θυμωμένο, αποστασιοποιημένο, οργισμένο κλπ να η ευκαιρία της παρέμβασης, αλλά Περι κουβέντες του αέρα κοινώς βερμπαλισμοί , απλή παρουσία στο αχανές ιντερνετ , διαπιστώσεις, διαπιστώσεις και ξανά διαπιστώσεις και στο τέλος εκεί που αναμένεις το πνευματικό μάνα εξ ουρανού, πέφτει το μενίρ του Οβελίξ στο κεφάλι, αντί της αποχής που θα περίμενε κανείς , έρχεται ο νυμφίος προτάσσοντας ¨" τι πρέπει να ψηφίσει ο πολίτης στις εκλογές" .Εχει δικαίωμα αφού έχει δημόσιο λόγο , σαφέστατα να προτείνει όπως έχουμε όλοι μας δικαίωμα να έχουμε άποψη και να την διακινούμε, επιχειρηματολογώντας, αλλά όταν οι διαπιστώσεις σου δεν συνάδουν με την πρότασή σου , τότε υπάρχει ζήτημα, δεν αφορά εμένα εγώ έκανα τις επιλογές μου, αφορά εσένα που διατηρείς ιστοσελίδα , προσδοκάς αύξηση σχολιαστών εκτός και επιζητείς ηρεμία, αλφαδιά, λίγοι και καλοί συνοδοιπόροι και μέχρις εκεί οι επιδιώξεις σου, Σου τα γράφω ειλικρινά με καλή διάθεση, απο εκεί και πέρα νοήμων είσαι, συγκροτημένη σκέψη έχεις, στην αξιολογική σου ικανότητα υπάρχει ένα θεματάκι, αλλά είσαι ικανός να το διορθώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύστοχο σχόλιο. Λογικό το συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γράψε όσα σχόλια θες...ξέρω τι εννοείς...και δεν αντιλέγω..

    peri

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...