peri majestic the real

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Την αγέρωχη στάση μισούν...Αποχή από τις εκλογές!!

Eιναι κτήνη. Δεν έχουνε καμία μα καμία επαφή με την πραγματικότητα. Είναι οι εκλογές της απόλυτης παρακμής. Οι εκλογές του ψεύδους. Οι εκλογές αυτές που θα φανερώσουν το τέλος της ελεύθερης Ελλάδος. Θα σφραγίσουν την ολοκληρωτική ήττα μιας ελεύθερης και ανεξάρτητης ζωής. Για κάποιες βολεμένες κλίκες θα είναι η νέα Ελλάδα...ένα απέραντο κολαστήριο για αρκετούς...Κανένα blog, κανένας δημοσιογράφος δεν έγραψε για την μεσολάβηση του Εβραικού παράγοντα ( που εξαγοράζει τα πάντα, ελέγχει τά πάντα, ρύθμιζει τα πάντα) σε αυτές τις εκλογές με αφορμή κάποιους Πακιστανούς. Άρα καταλαβαίνεις που ζούμε πλέον.... άρα αρχίζεις κάπως να υποψιάζεσαι τον λόγο που η Ελλάδα γέμισε με χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς μέσω Γερμανικών ΜΚΟ....με επιδοτούμενους μουσουλμάνους ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά. Αστάθμητος παράγοντας αποδεικνύεται το όλο εγχείρημα...

Οργανωμένα και συνειδητά μας βάζουν αλυσίδες.

 Και γιατί το blog έχει μια τέτοια φωτογραφία; Γιατί δεν υπάρχει μια πατριωτική φωτογραφία; Αυτή η φωτογραφία τι δείχνει; Την ελευθερία της ζωής. Την αγέρωχη στάση.Την αγέρωχη πολιτεία. Αυτό χτυπάνε. Αυτό θέλουν. Είτε υπό μορφή δανείων. Είτε μέσω της ανεργίας ή της εργασιακής εκμετάλλευσης. Είτε μέσω του μπαμπούλα της τρομοκρατίας  ( μια γεύση πήραμε με την καραντίνα). Θέλουν ανθρώπους υποτακτικούς. Μαλθακούς....χωρίς πνευματικό πείσμα. 

Ανθρώπους ερείπια. Βαρεμένους...φοβισμένους.. ανασφαλείς!  

Γιατί η παραπάνω φωτογραφία αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα....μια μορφή σύγχρονης  ελευθερίας είναι να περπατάς καλοστεκούμενος σε μια κοσμοπολίτικη λεωφόρο και να τους γράφεις κανονικότητα...

 Ελευθερία δεν είναι να σταυροκοπιέσαι σε εσώκλειστους τοίχους κατηχητικών, να χτυπάς τατουάζ σαν γύφτος στα καράβια...να κατεβαίνεις στο σύνταγμα ως κουρελής, στις πορείες των κομματικών υπανθρώπων ρουφιάνων, να χαζεύεις γραφικούς μαλάκες στο Youtube, να δουλεύεις  ντελιβεράς- αποθηκάριος- σερβιτόρος χωρίς καμία προοπτική, να ψηφίζεις τους δήμιους σου, να βγάζεις τα σκυλιά βόλτα... και να τρως λάχανα...όπως επιζητά ο πολιτικός κόσμος, η Δικαιοσύνη και τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης...Και όλα αυτά γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να αλλάξει κάτι. Βολεύεται η μαφία των μνημονίων με το καθυστεριό που πλασάρει.

Η Ελλάδα είναι μια κατεχόμενη χώρα...και θα τα δούμε όλα. Η εικονική πραγματικότητα του Καλοκαιριού δεν θα κρατήσει  πολύ....Καμία οικονομία δεν πάει καλά. Δεν υπάρχει καμία ανάπτυξη. Τους κολλητούς βολεύουν. Τους τραμπούκους τους. Τις πόρνες τους. Η Ελλάδα του ρουσφετιού και της μίζας. Κάθε 4 χρόνια. Με χρήμα από το αίμα όλων μας.

Τα τέρατα θα θελήσουν μετά τις εκλογές να μας λιώσουν ακόμα περισσότερο. Μιλάμε για τις ζωές μας...

Στους Περσικούς πολέμους οι Κορίνθιοι ήταν από τις ηγετικές δυνάμεις της ελληνικής συμμαχίας εναντίον των Περσών. Το κράνος που ανακαλύφθηκε στην Κόρινθο είναι πέρα ως πέρα αυθεντικό!

Αυτή η φωτογραφία είναι για να δίνει δύναμη σε κάθε αγνό Έλληνα που θα προτιμήσει την ένδοξη ΑΠΟΧΗ από τις εκλογές των πούστηδων! Αφιερωμένη από το blog Peri majestic!

10 σχόλια:

  1. ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ..
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΑΠΟΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη εβδομάδα ας αφήσουμε για λίγο τις εκλογές την αποχή και το άκυρο,ας δούμε την προσμονή της ανάστασης με μια άλλη ματιά,μια διαδικασία που ξεπερνά κατά την γνώμη μου,το Πάσχα των εβραίων , που ιστορικά ανέκαθεν ήταν οι εχθροί του Χριστιανισμού,η χριστιανική πίστη είναι δεμένη με αυτή την αντίληψη για την ζωή, δλδ την προσμονή για μια αυτόματη δικαίωση.Η προσμονή γίνεται με θρησκευτικούς όρους, άραγε η προσμονή που στοχεύει ; έχει δύο αναγνώσεις -στόχους, την προσμονή για κοινωνική αλλαγή και στην επαναστατική κοινωνική αλλαγή προσωπικά χωρίς δισταγμό θεωρώ την δεύτερη ανάγνωση κομβική.Αυτή η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει με όρους αυτοματισμού, με έναν μαγικό τρόπο χωρίς την ανθρώπινη συμμετοχή, χωρίς γολγοθάδες, σταυρώσεις δεν μπορεί να υπάρξει ανάσταση. η προσμονή της επ-ανάστασης , δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τον ανθρώπινο παράγοντα, Ο μεσσίας, που εκδιώχθηκε, βασανίστηκε, σταυρώθηκε και τελικά .... αναστήθηκε,ήταν ένας χαρισματικός άνθρωπος , ένας ταραχοποιός Γαλιλαίος, που μπόρεσε να απειλήσει το εβραΙκό ιερατείο και την φθίνουσα ΡωμαΙκή αυτοκρατορία. ήταν ένας ηθικολόγος φιλόσοφος,, που με την διδασκαλία του και το φραγγέλιο ανά χείρας, κατέλυσε δοξασίες αιώνων, δόγματα μη αμφισβητήσιμα του ιερατείου,ταυτόχρονα ήταν και ένας επαναστάτης, που πρόσφερε μια νέα ματιά και μια νέα ερμηνεία του κόσμου, ανέδειξε έννοιες της ισότητας, της αδελφοσύνης, της ανθρωπιάς, της ειρήνης και για αυτό το σύστημα εξουσίας τον σταύρωσε. Κάνοντας μια αναγωγή στο σήμερα, αλήθεια πόσοι ανεβαίνουν βασανιστικά τον προσωπικό τους γολγοθά, ΄πόσοι είναι αποκλεισμένοι από το σύστημα, πόσοι καθημερινά σταυρώνονται , πόσοι προσμένουν την ανάσταση, μια καλύτερη κοινωνία, χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες.Το σημείο μηδέν είναι το έτος 33 μΧ,ο αίρων τας αμαρτίας του κόσμου, ανέβηκε τον γολγοθά , σταυρώθηκε, και με ή χωρίς την βοήθεια ου Χάρωντα του πορθμέα του Αδη, κατα την προσφιλή λέξη άσπονδου φίλου μου του βαρκάρη,οδηγήθηκε στην αιωνιότητα, ζούμε Περι σε μια εποχή που από το πολύ λούστρο της εκκλησίας, το έδαφος γλιστράει κάτω από τις πεποιθήσεις μας, άραγε θα βρούμε τον βηματισμό μας, όντας όρθιοι μη συμβιβασμένοι ,θα μπορέσουμε να ατενίσουμε κάποτε την ανάσταση, δεν ξέρω απλά ανθρώπινα θεωρώ ότι μάλλον αργεί ακόμα να ξημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την αγεροχη σταση του ΛΕΥΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ θες να πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Ανάσταση, φίλε μου Peri.
    Καλή Ανάσταση και σε όλους τους σχολιαστές του blog.
    Υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας.
    Καλή Λευτεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Ανάσταση φίλε ΜΑΝΚΟ, όπως και σε όλους τους φίλους του blog

      peri

      Διαγραφή
  5. Ενώ τους μαύρους του δεχόμαστε όταν σηκώνουν την ελληνική σημαία ρε αντεντοκούμπου που χρειάζεσαι, δεν γαμιόμαστε να ασπρίσουμε, άλλωστε οι αρχαίοι μελαψοί ήταν ανιστόρητοι και από την πολύ ηλιοφάνεια γίναμε ασπρουλιάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περι σκεψου το λιγο και μην αναρτεις το σχολιο μου αν δεν θελεις: τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φοβαται περισσοτερο το συστημα; Μια αποχη γυρω στο 50% (γιατι παραπανω δεν θα ειναι) και ενα κυνοβουλιο με μια απο τα ιδια ή μια ΜΑΖΙΚΗ συμμετοχη στο πανηγυρακι τους και εισοδο στο κυνοβουλιο 10-15 κομματων; Σκεψου το λιγο....

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και 50 μικρά κόμματα να μπουν στην βουλή, θα αφομοιωθουν σιγά σιγά από τα συστημικα ή θα καταρρεύσουν! Το σύστημα είναι άτρωτο!

      Διαγραφή
  7. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/e-agapidaki-apo-ypallilos-tou-t-soros-kai-epikefalis-mko-stelexos-stin-kyvernisi-nd-kai-en-telei-diorismeni-vouleytis-tou-ellinikou-koinovouliou/

    Αυτοί κυβερνούν την Ελλάδα.
    Υπάλληλοι του Σόρος, οσφυοκάμπτες των Ρότσιλντ, "φουσκωτοί" μπράβοι και πιστολάδες, συμμορίες αλλοδαπών, και όρνια ξένων μυστικών υπηρεσιών και πρεσβειών.
    Δημόσιοι υπάλληλοι με rolex και κλητήρες με mercedes.
    Θες να πας μπροστά;
    Μόνο ο "μπάρμπας" ο γνωστός από την Κορώνη σε σώζει.
    Ελλάδα του ρουσφετιού και της μίζας.
    Και πάνω άπ'όλα, να αρέσεις στο "γυαλί", να τσακίζεις την μέση, να βγάζεις εύκολα το εσώρουχο και να ξέρεις να στήνεσαι στα τέσσερα.
    Εκλογές......σε Γερμανικό προτεκτοράτο, ισοδυναμεί με σχιζοφρένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...