peri majestic the real

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Η κοπέλα ήταν αγνώριστη από τον ξυλοδαρμό ...

Αλέξης Γεωργούλης: Οι καταγγελίες που τον «καίνε» – Η φωτογράφος και ο υπεύθυνος του γραφείου

 Και στην Ελλάδα του κάνουν αφιερώματα...Αναπαράγουν μυθεύματα και συνωμοσίες. Η λέξη ντροπή δεν υπάρχει.

 Πηγές από τις Βρυξέλλες ανέφεραν στον Ελεύθερο Τύπο ότι η καταγγέλλουσα, μετά την επίθεση που δέχθηκε, είχε σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, σε σημείο που εκείνες τις ημέρες ήταν σχεδόν αγνώριστη.  

Η Ελλάδα δεν είναι Ευρώπη. Δεν είναι π.χ. Γαλλία. Και ούτε πρόκειται να γίνει. Δεν έχει κουλτούρα. Δεν έχει παιδεία. Δεν έχει πολιτισμό. Πλέον στερείται και ανθρώπων...

Τι να πούμε;

5 σχόλια:

  1. Περι, Είναι νέος, ωραίος,παίζει μπάσκετ, μα το σημαντικό είναι λευκός. Ζει τα δυο τελευταία χρόνια αγωνιζόμενος στην Ελλάδα,την λάτρεψε και το αποφάσισε θέλει να γίνει Ελληνας, βέβαια κάποιοι πιο Ελληνες από τους Ελληνες θεωρούν ότι Ελληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι, αλλά ας μην το βαρύνουμε.Θέλει να τραγουδά τον εθνικό ύμνο,να σηκώνει την σημαία, και να μας κάνει περήφανους. Πως ρε Περι να χαλάσεις το χατίρι, τα όνειρα και τα θέλω ενός παιδιού ;Κινητοποιήθηκαν υπηρεσίες, υπουργεία,έπεσαν οι υπογραφές και καλώς ήρθες στο Ελλάδα, αδελφέ Θωμά και χρόνια πολλά για σήμερα,Θωμά Ουόκαπ !!Να σημειώσω Περι ότι πρίν πέσουν υπογραφές, δεν ζητήθηκε ούτε τέθηκαν ερωτήσεις για την γλώσσα μας, την ιστορία που κάποιοι περισσότερο έλληνες από όλους εμάς,έθεταν ως προυπόθεση.Όλα εύκολα, καθαρά και παστρικά.Εγώ πολύ απλά και πατριωτικά, μην το ξεχνάμε άλλο πατριωτισμός και άλλο εθνικισμός, Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν είναι για σένα ! εσύ πνίξου στις θάλασσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πηγές από τις Βρυξέλλες ανέφεραν στον Ελεύθερο Τύπο ότι η καταγγέλλουσα, μετά την επίθεση που δέχθηκε, είχε σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, σε σημείο που εκείνες τις ημέρες ήταν σχεδόν αγνώριστη. Σχεδόν αμέσως αποφάσισε να καταγγείλει στις βελγικές αρχές ότι έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού, αρχικά χωρίς να δώσει το όνομα του θύτη. Λίγους μήνες αργότερα, όμως, η καταγγελία της έγινε συγκεκριμένη, αφού κατονόμασε ως δράστη της επίθεσης τον Αλέξη Γεωργούλη.

    Λίγους μήνες αργότερα, όμως, η καταγγελία της έγινε συγκεκριμένη, αφού κατονόμασε ως δράστη της επίθεσης τον Αλέξη Γεωργούλη.

    Λίγους μήνες αργότερα, όμως, η καταγγελία της έγινε συγκεκριμένη, αφού κατονόμασε ως δράστη της επίθεσης τον Αλέξη Γεωργούλη.

    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ έναν μήνα πριν τις εκλογές η καταγγελία όπως μας λένε τα τέρατα οι δημοσιογράφοι...δήθεν για να πολεμήσει το κόμμα του Τσιπρα. Η καταγγελία υπήρχε και άρα ΟΛΟΙ γνώριζαν στις Βρυξέλλες και έκαναν τους ανήξερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς!!!

      Γνώριζαν όλοι τους τι είχε συμβεί και τρόμαξαν!! Αρκετοί θα ήθελαν να μην έκανε την καταγγελία. Ακόμα στο ΠΑΣΟΚ είναι μουδιασμένοι....δεν είδες τις δηλώσεις του Κούγια? Φιλαράκι του Μητσοτάκη? Εμετός!! Είναι ένα καθεστώς τρόμου!! Οι Βρυξέλλες. ξέρουν τα πάντα!!

      peri

      Διαγραφή
    2. Όλοι γνώριζαν και μάλλον την πίεζαν να αποσύρει τις καταγγελίες.Μετά ήρθε το ΠΑΣΟΚ να την αναβαθμίσει σε θέση για ξεκάρφωμα.

      Διαγραφή
  3. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/souidia-400-komantos-sto-soudan-gia-tin-apomakrynsi-ton-souidon-i-ellada-den-mporese-pano-apo-15-kai-aytoi-stin-aigypto/

    Επιχείρηση προχειράντζα, για τον απεγκλωβισμό Ελλήνων πολιτών.
    Πόσο πιο επικίνδυνοι πιά;
    Προς στιγμήν βοηθούν οι Γάλλοι.
    Εμείς συμμετέχουμε ΜΟΝΟ με 15 στελέχη (πιθανόν του ΕΤΑ).
    Μιλάμε για κυβέρνηση αχρήστων!!!
    Άς ελπίσουμε, τα πτητικά μας μέσα, να μην πάθουν ζημιές, όπως στην Τουρκία, με την μεταφορά της ΕΜΑΚ.
    ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή