peri majestic the real

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε ως πρωταγωνιστής...για νέα ξεπουλήματα...


 Ν. Ανδρουλάκης: «Δεν πρόκειται να δείξουμε ανοχή στα φαινόμενα παρακμής»

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε ως πρωταγωνιστής. Το βράδυ των εκλογών θα είναι στην όχθη των νικητών και θα προτείνει το δρόμο της αλλαγής που έχει ανάγκη η χώρα».
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ των οικονομολόγων του Χάρβαρντ. Των κοινωνικών και προοδευτικών μεταρρυθμίσεων. Το στρώσιμο με ροδοπέταλα, του δρόμου για την μυθολογική κόλαση εκατομμυρίων Ελλήνων, όταν γέμιζαν τα γραφεία του Δημοσίου με κομματικό στρατό. Όταν ανήλθαν στην μεσαία τάξη αρκετοί Έλληνες, ενώ το κόστος της επιτυχίας ήταν η δραστική αύξηση του δημοσιονομικού ελλείμματος και του δημόσιου χρέους.

Το μήνυμα του Ανδρουλάκη, του διπλοθεσίτη προέδρου του καταχρεωμένου ΠΑ.ΣΟ.Κ, είναι το ''λεφτά υπάρχουν'' του άλλου ''φωστήρα'', του Γιωργάκη των μνημονίων, του οσφυοκάμπτη της Αμερικανικής πρεσβείας.


Ειδικά το μήνυμα για την 25η Μαρτίου, προκαλεί πικρό γέλιο, «Η επέτειος της 25ης Μαρτίου υπογραμμίζει πόσα μεγάλα και σημαντικά μπορεί να καταφέρει ο Ελληνισμός όταν ακολουθεί το δρόμο της ενότητας και της αλληλεγγύης, αλλά και σε τι επώδυνες περιπέτειες μπορεί να οδηγηθούμε όταν επικρατεί διχόνοια και η ιδιοτέλεια».

Τάδε έφη, το κόμμα των Ιμίων, του ξεπουλήματος του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, του Χρηματιστηρίου, των S-300, των Ολυμπιακών Αγώνων, της Μαδρίτης, των καταστρεπτικών Μνημονίων, της συνθήκης Σένγκεν, της ΝΑΤΟικής συμμαχίας με την Νέα Δημοκρατία για τον ωχαδερφισμό πού δείξανε στην ισοπέδωση της Σερβίας και την διάλυση παλιών συμμαχιών, με κράτη εχθρικά πρός την Τουρκία.

Τώρα ο Ανδρουλάκης λέει: «Δεν υπάρχει «άγνωστος Χ» πρωθυπουργός – Πρώτα να δούμε στις εκλογές».

Δηλαδή, ΊΣΩΣ πάλι κάποιος Τεχνοκράτης Κουίσλινγκ, κάποιος αναθρεμένος με Βαυαρέζικο ''γάλα'', πού θα ενώσει διάφορες Πωλητικές φατρίες, αλλά με ίδιο σκοπό.

Πουλητάρια-διεθνιστές στην Ευρώπη, large ''πατερούληδες'' γαλαντόμοι στους Έλληνες. Ονείρωξη δήθεν αναπτύξεων για την χώρα, ενώ θα κατακερματιστούν οι Έλληνες με μιά δεύτερη περίοδο Πέτρου Κωστόπουλου, δηλ. αχαλίνωτος καταναλωτισμός. Που σημαίνει: πιστωτικές κάρτες, Porsche Cayenne, διακοπές για σκι, εξωφρενικά στεγαστικά δάνεια και ιδιωτικές πισίνες. Όλα αυτά έγιναν σύμβολα σε μια χώρα από τις φτωχότερες της ΕΕ.

Αυτή είναι η Νέα Ελλάδα που ευαγγελίζονται οι ''σύγχρονοι'' πωλητικοί ηγέτες, τη στιγμή που στην χώρα εδώ και χρόνια έχει επιβληθεί τεράστια δημοσιονομική λιτότητα που έχει επιβάλει ένα τεράστιο κοινωνικό κόστος στον ελληνικό λαό, ωθώντας τους ανθρώπους εκτός εργασίας και στη φτώχεια και αφήνοντας εκατοντάδες χιλιάδες χωρίς πρόσβαση στη δημόσια Υγεία.

Ποιές εκλογές........παρωδία εκλογών.

Στην Ελλάδα που έχει εισχωρήσει στην Ώρα των Σκιών.

'' Ή χρήση κάθε μέσου, ώστε να επιτύχουμε τον σκοπό μας, είναι δικαιολογημένη. Κάθε πολιτικός που κυβερνά βασισμένος σε ηθικές αρχές, είναι ένας ευάλωτος και κακός πολιτικός και δεν είναι ικανός να έχει τον ρόλο του ηγέτη.

Αυτοί που θέλουν να κυβερνήσουν, πρέπει να καταφύγουν στην πονηριά και στο ψέμμα, γιατί οι ιδιότητες όπως ειλικρίνεια και τιμιότητα είναι άχρηστες στην πολιτική.''

G.H.W. Bush junior (πρώην αμερικανός πρόεδρος).
Μαγώγ ο Δαίμων ( Kρανίο και Οστά ) 

ΜΑΝΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΟΚ ΟΛΕ με Ευρωεκλογές, περιοδείες και Ποντιακή γενοκτονία..

  https://noumer.blogspot.com/2024/05/blog-post_86.html       Για την ακρίβεια έχουν βγει όλοι αυτοί έξω;  Για το ξεπούλημα του ονόματος της...