peri majestic the real

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

'Ιδρυμα... ψυχωτικό ταξίδι χωρίς επιστροφή!

 Στις 2 Δεκεμβρίου του 1993 ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου, απευθυνόμενος στο υπουργικό συμβούλιο αλλά και στον ελληνικό λαό, σκιαγραφεί την οικονομική κατάσταση της χώρας με μελανά χρώματα.


«...Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια πρώτου μεγέθους κρίση στα οικονομικά του Δημοσίου. Το Ελληνικό Κράτος δεν είχε διαθέσιμα αρκετά χρήματα για τις άμεσες υποχρεώσεις του, που περνούσαν τα 2,5 τρις δρχ τους τελευταίους τρεις μήνες του 1993. Εξασφαλισμένους χρηματικούς πόρους είχε μόλις 450 δις. Τα υπόλοιπα δυο τρις έπρεπε να βρεθούν, με τακτικό και έκτακτο δανεισμό. Ο κρατικός προϋπολογισμός του 1993 είχε πέσει άσχημα έξω. Την κρίση αυτή δεν την προκαλέσαμε εμείς. Βρισκόταν εκεί και μας περίμενε. Χωρίς να είμαστε υπεύθυνοι για την δημιουργία της, είχαμε την ευθύνη για την αντιμετώπισή της. Το πετύχαμε χάρις στην ακούραστη δουλειά των αρμόδιων Υπουργών και άλλων στελεχών της Κυβέρνησης, τους οποίους θέλω όλους να ευχαριστήσω. Τη στιγμή αυτή οι αναγκαίοι χρηματικοί πόροι για να κλείσει ομαλά το 1993 έχουν βρεθεί. Μια πολύ επικίνδυνη για την οικονομία της χώρας κατάσταση ξεπεράστηκε χωρίς καν να γίνει αισθητή στις αγορές. Χωρίς να διαταράξει την οικονομική ζωή του τόπου...»

Τα αίτια της κρίσης τα εντοπίζει στην κακή δημοσιονομική διαχείριση της κυβέρνησης Μητσοτάκη...

To  βενιζελικό Mega είχε δει από καιρό την αλλαγή....την μεγάλη συντριβή...

Μια από τα ίδια και τώρα.... στην θέση του παρεξηγημένου Ανδρέα ο νεόγερος παρεξηγημένος Τσίπρας και στην θέση του γέρου Μητσοτάκη, ο αυτιστικός γιός του...στην θέση του αδικημένου Λαλιώτη που τον έσερνε ο γέρος Μητσοτάκης στα δικαστήρια, ΚΑΙ τον υπερασπίζοταν ο Ανδρέας, ο αδικημένος Παππάς, που τον σέρνει στα δικαστήρια ο γιός Μητσοτάκης ΚΑΙ τον υπερασπίζεται ο Τσίπρας...




Θα είναι μια εκλογική βαρδιά εξπρές μας ανακοινώνει το βενιζελικό αφεντικό. Κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα...εφ' όσον οι βενιζελικοί μοιράσουν την πίτα που θέλουν στους κολλητούς. Τότε θα παραδώσουν στον σταλινικό...που όταν ήθελε να μας χώσει πολύ βαθιά στα μνημόνια ήθελε να κλείσει το "δεξιό" Mega. Τώρα είναι μια άλλη εποχή. Άλλος και ο ρόλος του. Τώρα είνα άνετος, ρεαλιστής, μετριοπαθής και "ώριμος". Τώρα επιτρέπεται να έχει και φακέλους...

Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση συνασπισμού μας λένε οι βενιζελικοί "αναλυτές". Ο Αλέξης μόνος δεν μπορεί. Άρα; Χρειάζεται μαζί του και ο σύντροφος Νίκος...ο βενιζελικός νεανίας Νίκος του "πατριωτικού" και της Κρήτης, για να κρατά τις ισορροπίες στο φαγοπότι αλλά και για να χρωματίσει την μεγάλη αλλαγή...όπως το 1993 από την επάρατη "δεξιά". Αυτοί που δημιούργησαν και εφάρμοσαν την αναξιοκρατία και διέλυσαν την Ελλάδα, θα μιλούν για αξιοκρατία…και ο λαός θα τους χειροκροτεί (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων)..Λογικό!

 Μιλάμε για έναν λαό που μεγαλουργεί...τις Κυριακές...και τις καθημερινές αγανακτεί με την ακρίβεια...η οργή, η αγανάκτηση απλό μότο...και αυτό γιατί έχει συμβιβαστεί προ πολλού ότι αυτή η χώρα διοικείται από μαφίες που περιγελούν κάθε λειτουργία της δικαιοσύνης.Μιλάμε για έναν λαό που καταβάθος ζηλέυει τις μαφίες...
Η συνέχεια είναι γνωστή...

Στις 2 Δεκεμβρίου  του 2023 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στο υπουργικό συμβούλιο αλλά και στον ελληνικό λαό, σκιαγραφεί την οικονομική κατάσταση της χώρας με μελανά χρώματα.


Η Κυβέρνηση του Σύριζα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια πρώτου μεγέθους κρίση στα οικονομικά του Δημοσίου. Το Ελληνικό Κράτος δεν είχε διαθέσιμα αρκετά χρήματα για τις άμεσες υποχρεώσεις του...

Τα αίτια της κρίσης τα εντοπίζει στην κακή δημοσιονομική διαχείριση της κυβέρνησης Μητσοτάκη...


Κάπου εκεί κρυμμένος και ο Καραμανλής στον ρόλο του θείου...για όλα τα ενδεχόμενα...


Δύο νεες δημοσκοπήσεις με διάφορα μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, στο 2.9 και 2.5 μοναδες, στα όρια του στατιστικού λάθους και έπεται και συνέχεια. 

Δηλαδή; Παραδίδει ο Κυριάκος....στα πολύ ύπουλα...με τις ευλογίες της βενιζελικής καμόρας...Παραδίδει και έχει τον Αλέξη να "απειλεί" με μπουντρούμια και Δίκες για ξεκάρφωμα.....Ο "παρεξηγημένος" Κυριάκος που μας "έσωσε" από την Πανδημία. Τι είναι αλήθεια 40.οοο νεκροί; Απλή στατιστική. Ο "τεχνοκράτης" που πήρε δύκολες αποφάσεις...πληρώντας το ανάλογο πολιτικό κόστος..Αυτός που αφήνει μια "διαφορετική" Ελλάδα...

Υ.Γ.. Ο Πλεύρης κήρυξε το τέλος της πανδημίας ενώ χάνουμε πάνω από 15 ζωές την ημέρα εξαιτίας Covid-19. Γιατί κήρυξε το τέλος; Ξεκινά η τουριστική περίοδος. Και ο άνθρωπος που έκλεινε τα χειρουργεία λόγω Covid-19, σήμερα είναι υπουργός Τουρισμού!! Τόσο απλά!! 

Παρασκήνιο, ίντριγκες, δολοπλοκίες, συνωμοσίες είναι άγνωστες λέξεις...


Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

8 σχόλια:

  1. Σ.Αραβία προς ΗΠΑ για NOPEC: «Δεν θα πουλάμε πετρέλαιο σε καμία χώρα που θα επιβάλει πλαφόν στην τιμή του»
    Η Ουάσινγκτον θέλει να επιβάλει ανώτατο όριο τιμών σε όλες τις πετρελαιοπαραγωγές χώρες
    Υπενθυμίζεται πως το νομοσχέδιο δίνει στην αμερικανική κυβέρνηση την ευκαιρία να υποβάλλει αντι – μονοπωλιακές αγωγές κατά των κρατών – μελών του OPEC και των εταίρων τους.

    Κανείς δεν έχει κατανοήσει που ακριβώς το πάνε οι ΗΠΑ οι οποίες έχουν ανοίξει ταυτόχρονα πολλά μέτωπα, πρωτίστως με την Ρωσία στην Ουκρανία, με την Κίνα με την οποία όλα δείχνουν πως εμπλέκονται και οι δύο μαζί σε μία «Παγίδα του Θουκυδίδη» και τώρα με τις χώρες της Μέσης Ανατολής όπως η Σ.Αραβία.

    Η Σ.Αραβία δεν είναι μία τυχαία χώρα που απλώς παράγει τις μεγαλύτερες ποσότητες πετρελαίου στον κόσμο, καθώς είναι αυτή που κατέστησε το αμερικανικό δολάριο παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, όταν επέβαλε τις αγοραπωλησίες πετρελαίου σε αμερικανικά δολάρια το 1973.

    Αν έχεις διαβάσει ΤΡΑΙΑΝΟΥ,μπορείς να εξηγήσεις τα όσα γίνοντε..Και τα όσα θα ακολουθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να μας πεί και ο αμόρφωτος! Θα μιμηθεί ,κάποια φωνή ,θα πάρει ύφος και θα κάνει τον καρνάβαλο,όπως κάνουν , όλοι στα "μπουλούκια του Θιάσου"..Τι να ξέρει το σκουπίδι! Αν γνώριζε θα έκλεγε ,από την στιγμή που Υπέγραψε και πέρασε "απέναντι". ..Με τις "Πρέσπες" του "ΑΝΟΙΞΕ " Ο ΟΥΡΑΝΟΣ.."ΣΚΙΣΤΗΚΕ" Η ΓΗ...
    Ταυρίδα..
    Κριμαια
    Οδησσός ,Εύξεινος Πόντος..Αργοναύτες..Ιάσονας- Χρυσόμαλο Δέρας-ΘΡΟΝΟΣ
    Ιφιγένεια..
    Αργοναυτικη εκστρατία..
    Δέν παίζεις με τούς Ελληνες. Αλλος έχει ορίσει,και την διαδρομή που θα κάνεις και την τιμωρία για αυτό που θα προσπαθήσεις,γιατί Ο ΙΔΙΟΣ σε έστειλε..
    'Ολα είναι ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ. Ακομα και όλα όσα κάνουν,ΚΑΠΟΙΟΣ τα γνωριζε πριν καν τα κάνουν ,γιά αυτό και τους έδωσε τον "ρόλο"..
    Βλάκες όσο δεν παίρνει..
    (μιλαμε μιάν "άλλη γλώσσα",και καλό θα είναι όποιοι δεν την αντιλαμβάνοντε απλά να την προσπεράσουν,γιατί σύντομα θα πέσει πολύ γέλιο) Οσοι επίσης απαξιώνουν και χλευάζουν τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ καλά θα είναι να "κρύβουν λόγια",γιατι οι μασέλες θα πέσουν κάτω στα πεζοδρόμεια.ΟΣΟΝΟΥΠΩ..
    Τα γεγονότα τρέχουν γρήγορα και...ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΊ.
    Όλοι και όλα δουλεύουν για Εμάς. Γιατί αυτό ήταν σχεδιασμένο να γίνει..
    Η ελληνική μας Μυθολογία είναι ΟΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.Οσα έγιναν και όσα θα γίνουν είναι εκεί καταγεγραμένα. Και στην Αποκάλυψη επίσης..
    Πάντα στη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΩΡΕΑ.
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    (Ο Ανταίος ήταν απλά ΒΛΑΚΑΣ.. Συνεχως προκαλούσε θεωρώντας πώς είναι άτρωτος.. Μέχρι που θα συναντούσε τον ΗΡΑΚΛΗ..).Τα "μήλα τών εσπερίδων",και ο βλάκας βασιλειας,που είχε "φετιχ" να μαυζεύει τα κρανια όσων σκότωνε.. ( https://en.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones)

    (Η μυστική κοινωνία Skull and Bones (Κρανίο και Οστά), ή αλλιώς Αδελφότητα του Θανάτου, ιδρύθηκε το 1832 στο πανεπιστήμιο Yale των ΗΠΑ από τους William Huntington Russell και Alfonso Taft, τον πατέρα του 27ου Προέδρου της Αμερικής William Howard Taft (επίσης μέλος) και με το προσωπείο μιας πανεπιστημιακής αδελφότητας αποτελεί, κατά κάποιο τρόπο, την αμερικανική συνέχεια του βαυαρικού τάγματος των Illuminati, του Adam Weishaupt.)
    Ολα μπροστά στα μάτια τών ανθρώπων ,δίχως να φοβούντε ,καθώς τούς έχουν στο "σκοτάδι" ,και στο "λαγούμι"
    Οί άνθρωποι τον μάθαιναν σαν " άθλο " ,δίχως χρονικά να γνωρίζουν πότε θα γίνει η εάν έγινε.. Μόνο μέσα στην διαδρομή και μέσα απο την ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ μπορέσαμε να ΔΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα περάσουν πολλές τρίτες και πολύ απλά θα μείνουν οι όντως στοχευμένες αναρτήσεις του Περι, δεν περίμενα βέβαια να μην ακουμπήσεις πολύ καλά στα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν, ακριβώς γιατί πλέον αποδέχτηκες ότι όλα τα προβλέπει σε αυτή την χώρα ο ρυθμιστής αρχιτέκτονας δικομματιστής, οκ εσύ τον βάπτισες βενιζελισμό αλλά στην ουσία είναι ένα και το αυτό, εναλλαγή προσώπων και ίδιων πολιτικών με διαφορετική απόχρωση αλλά ίδια στόχευση , η διατήρηση του ιδίου συστήματος εξουσίας με χρήση διαφορετικής εκφοράς λόγου.Κάποιοι επι του θέματος των εκλογών έχουν μπερδευτεί, θεωρούν τις εκλογές ως μια διαδικασία που αποτυπώνει και τον θυμωμένο,οργισμένο και δίκαια αγανακτισμένο πολίτη, να το ξεκαθαρίσουμε οι εκλογές γίνονται πολύ απλά για να εκλεγεί κυβέρνηση, δεν είναι ΄όπως στην αρχαία Ελλάδα που είχαμε άμεση δημοκρατία , που υπήρχε και ένα υποτυπώδες δημοψήφισμα που μακάρι να ίσχυε και σήμερα, σημειωτέον στην Ελβετία ΄γίνονται δημοψηφίσματα για απλά και μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον πολίτη. Τι θέλω να πώ , αν υπήρχε δυνατότητα δημοψηφίσματος και ετίθετο το ουτοπικό ερώτημα για να απαντήσουν οι πολίτες αν πχ αποδέχονται τους χειρισμούς της κυβέρνησης τότε προφανώς η οργή θα είχε ποσοστό, αν βέβαια είχαμε και τον εξοστρακισμό της αρχαίας Αθήνας τότε Περι η άμεση δημοκρατία θα καθάριζε το τοπίο. Ομως δεν έχουμε ή μάλλον είχαμε το δημοψήφισμα που το μεγαλοπρεπές όχι έγινε τελικά ναί,,Κλείνοντας λοιπόν με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο που είναι ραμμένος για να μην πλευριτώσει το σύστημα εξουσίας, ακόμα και αν στην χώρα μας που στις τελευταίες εκλογές συμμετέχουν κατά μέσο όρο γύρω στους 6.500.000 ψηφοφόροι, οι δε θυμωμένοι πολίτες που επέλεγαν την αποχή, άκυρο ή λευκό ανέρχονταν στα 6.000.000, να μην νομίζουν εσφαλμένα κάποιοι ότι την επόμενη μέρα δεν θα είχαμε κυβέρνηση, η κυβέρνηση θα έβγαινε από τους 500.000, δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα, βέβαια θα με ρωτήσεις δεν θα αποτελούσε αυτή η αριθμητική απόκλιση ζήτημα μη αποδοχής του συστήματος, θα σου απαντήσω , μόνο για μια βδομάδα θα υπήρχε συζήτηση, ταυτόχρονα τα φιλικά στο σύστημα μμε θα έβαζαν ταφόπλακα , έχουν και τον τρόπο και τον μηχανισμό να εκτρέπουν όταν απαιτείται μια ζοφερή κατάσταση σε ατραπούς μη ενοχλητιικούς. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειαςΔεν περίμενα Περι όταν κατέθεσα ότι φλερτάρω με την ιδέα να ανοίξω ιστοσελίδα να είχε τόση απόδοχή, απλά αν προβώ σε αυτό το εγχείρημα η ιστοσελίδα θα είναι καθαρά μουσικών επιλογών, δλδ θα ζητά κάποιος να αναρτήσω το άσμα Kamro-Hot Tonight και αυτό θα κάνω, θα απαγορεύεται δια ροπάλου, ο σχολιασμός πολιτικής, δεν ξέρω είναι μια απλή σκέψη , από την άλλη μου αρέσει η ιστοσελίδα σου,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://panagiotistraianou.substack.com/p/cf7?fbclid=IwAR3jD91zLg1WgdCCpmojtTGfM80iSYHDL76FtZxo0qxS5-98_XvZ9SCMnbM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .Μελετώντας την αρχαία ιστορία, τον Πελοποννησιακό πόλεμο μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης,μπορεί να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα που κουμπώνουν με το σήμερα,Μεγάλη κουβέντα η παγίδα του Θουκιδίδη, τι εννούσε ; πολύ απλά όταν μια μεγάλη δύναμη αισθανθεί ότι κάποια άλλη δύναμη τείνει να πάρει τα πρωτεία, την ηγεμονία δλδ να γίνει ηγεμονεύουσα, τότε ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος, σε πρόσφατο σχόλιο έγραψα σχετικά , θα θυμάσαι Περι όταν τελείωσε ο πελοποννησιακός πόλεμος , μια νέα δύναμη στον αρχαίο ΄κόσμο εμφανίστηκε η Μακεδονία, Κάνοντας αναγωγή λοιπόν, βάλτε στην θέση της Αθήνας την Ρωσία , της Σπάρτης τις ΗΠΑ και της νέας ανερχόμενης Μακεδονίας την Κίνα, δλδ ο μονοπολικός κόσμος με την ηγεμονία των ΗΠΑ και των συμμάχων της , θα μετατραπεί μετά την θυσία της Ουκρανίας σε πολυπολικό που μάλλιασε το δάκτυλό μου να σχολιάζω , από την έναρξη του πολέμου και πάλι οι γνωστοί άγνωστοι με λοιδορούσαν απαξιωτικά ότι πουλούσα μεν πνεύμα όντας βλακας, βέβαια πως ένας βλάκας πουλάει πνεύμα δεν το καταλαβαίνω αλλά δεν πειράζει, δλδ Περι από την μιά θα έχουμε τους αγγλοσάξωνες με τις ΗΠΑ και από την άλλη Ρωσία, Κίνα, Ινδία και χώρες του Κόλπου όλο αυτό θα προκύψει ύστερα από την γεωπολιτική έκρηξη του πολέμου στην Ουκρανία.Περι αντιλαμβάνεσαι σε μερικά χρόνια η Κίνα, εδω επαλήθεύεται η παγίδα, θα είναι η ηγεμονεύουσα πρώτη δύναμη στον κόσμο τον διπολικό, οι ΗΠΑ είναι μια φθίνουσα δύναμη, παίρνει την κατιούσα,είναι υπερχρεωμενη δλδ επιβιώνει με ξένα κόλυβα, και η γεωπολιτική έκρηξη θα δημιουργήσει έναν μεγάλο συνασπισμό κρατών,΄οπως μετά τον πελοποννησιακό η μακεδονική συμμαχία.Αυτός ο νέος παγκόσμιος συνασπισμός, θα βρεθεί νομοτελειακά απέναντι στην σημερινή μονοπολική παγκοσμιοποιημένη νέα ταξη με ηγεμονεύουσα σήμερα τις ΗΠΑ, μερικοί θεωρούν ότι ήδη βρισκόμαστε στην αρχή του Γ παγκόσμιου πολέμου, προσωπικά το απεύχομαι και στην ουσία θεωρώ ότι δεν θα υπαρξει, υπό την έννοια του ότι φοβάται ο κουτόγιαννος το θεριό και το θεριό τον Γιαννη με 2 ν.Αλλά Περι όντως ωραία απεδείχθη η παραπομπή του σχολιαστή στην παγίδα, μου έδωσε το έναυσμα να κάνω βουτιά νοητική στη ιστορία με αναγωγή στο σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλά ενίσταμαι αλλά θα μου πεις δεν ιδρώνουν τα ώτα σου Περι, ΄εκοψες την εισαγωγή του σχολίου μου, χωρίς να αντιλαμβάνομαι το γιατί, το μόνο που έγραψα είναι ότι ανέκαθεν το μη επιδερμικό διάβασμα της ιστορίας με εξιτάρει και γίνεται για μένα υπόθεση χρηστική ειδικά όταν κουμπώνει με το σήμερα, δλδ που ενοχλώ όταν κατάθέτω ότι παραμένω λαβερ της ιστορίας; δεν σε καταλαβαίνω αντι να λες και ευχαριστώ που παραμένω ανυποχώρητος στην κατάθεση κόσμιας όχι πουτσοβγαλμένης ανάλυσης εδραζόμενης σε ξένες πνευματικές πλάτες ,μου κάνεις και τον τεγκ σιαο πιγκ τον κινέζο δλδ ,όταν σε εγκαλώ για αφαίρεση δλδ κλοπή πνευματικής μου ιδιοκτησίας και έρχεται και η παραμονή της 25ης Μαρτίου και ψάχνω καταφύγιο, γιατί θα πέσουν στην χώρα μας μενίρ, μετωρήτες κλπ ουράνια αντικείμενα που τα εξαπτέρυγα χερουβήμ τα ιουδαΙκά μαζί με τους ιλουμινάτι θα κατακρυμνήσουν στο παρόν οικόπεδο ως αντίποινα για τον πολιτισμό που απλόχερα πρόσφεραν στους δυτικούς, οι αρχαίοι μας, που τον χρησιμοποιούν οι δυτικοί εισπράκτορες σήμερα αλλά και διαχρονικά για σφαγές, καραστροφές , πονο δλδ για ό,τι καλύτερο για τον άνθρωπο, βέβαια για μας τους καρπαζοεισπράκτορες γιανα μας ευχαριστήσουν μας πήραν και τα γλυπτά τα οποία διαβάζω θα μας τα επιστρέψουν για να φταχτεί η εικόνα της κυβέρνησης υπό μορφή δανεισμού. Περι η ανοχή μου τελείωσε σταμάτα να το παίζεις με το έτσι θέλω διακορευτής των σχολίων μου, αν θέλεις αυτόν τον ρόλο γίνε διακορευτής εγκεφαλοπάθειας και λογοκριτής άσεμνων πιπεράτων λέξεων που παραπέμπουν στο ο νηστικός πέη και εσχάρες ονειρεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από χθες τίποτα δεν θα είναι το ίδιο εντός της Ελλάδος με εντολή Μητσοτάκη. 'Ολος ο σχεδιασμός του Αλέξη Τσίπρα ( εξαφανισμένος) θα αρχίσει να φαίνεται...

  Δεν έχουμε να κάνουμε με κόμματα αλλά με το οργανωμένο έγκλημα.   Οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά το 2010 με το ΔΝΤ . Τα λεφτά της Ελλάδ...