peri majestic the real

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

«Ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων σου»

 

Από το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αποχώρησε με «καρφιά» η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του κόμματος Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Αιτία, ήταν η απόφαση κ. Μπογδάνου να αποδεχτεί -όπως λέει – την πρόταση της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές

Τι νόμισε δηλαδή; Ότι θα έκανε καριέρα; Πως; Με ποιούς; Την δούλευαν μιας και είναι ψωνισμένη από τα social media. Το κατάλαβε; Ο καιρός θα δείξει. Τι λεμε εμείς; Κοίτα την οικογενειά σου. ...και κάνε απλά χαβαλέ από το Twitter. 

Είναι συνδικάτο η χώρα...αυτό το  "κακοστημένο σόου 20 φίλων σου" αρέσει αρκετά..

Και γιατί η Ν.Δ ας πούμε δεν την θέλει; Tι παραπάνω έχει η Ράπτη; Είναι εξυπνότερη; Που ακούγεται αυτή;  Δεν την θέλει η Ν.Δ γιατί δεν γουστάρει τους Gay. Επιμένει να μην τους γουστάρει. Και η Ν.Δ έχει πολλούς κρυφούς Gay. Είναι τρομερό γα την μαφία της Αθήνας μια όμορφη γυναίκα, να μην αναγνωρίζει τις αδερφές του Μητσοτάκη. Eπιμένει να κάνει κριτική για τους λάθρο. Θέλει να λέει ελεύθερα την γνώμη της. Αυτό είναι όλο...

Θα πάει Κασιδιάρη; Και; Τι μας νοιάζει; Άποψη λέμε.  Αυτό το  "κακοστημένο σόου 20 φίλων σου" αρέσει αρκετά..

Προσωπικά;  Αποχή από τις εκλογές των βαρεμένων....δεν αντέχονται...

2 σχόλια:

  1. Περι οι βαρεμένοι που γράφεις που παίζουν άριστα το ρόλο του πρωταγωνιστή ενώ εσύ του θεατή και εγώ του κομπάρσου, στο θέατρο του παραλόγου στην θεατρική πολιτική σκήνή, τρίβουν ανέκαθεν τα χέρια τους οι θυμωμένοι πολίτες να επιλέγουν την αποχή, για τους λόγους που ξέρεις πολύ καλά αλλά επιμένεις να αποκρύβεις, ενδεχομένως γιατί στο πίσω μέρος του εγκεφάλους σου που να σου υπενθυμίσω εκει τοποθετούμε τις ασήμαντες πληροφορίες , οι σημαντικές για την ζωή μας μπαίνουν στο μπροστινό μέρος, αλλά οκ δεν έχει σημασία, ισως λέω να θεωρείς ουτοπικά σκεπτόμενος ότι αν με έναν μηχανισμό χειραγώγησης μπορούσε να εκτραπεί το ποτάμι των θυμωμένων δεν γράφω αγανακτισμένων γιατί μου θυμίζει την πλατεία της εποχής των μνημονίων που στην κάτω μαζεύτηκε ΄ό,τι ακροδεξιο υπαρχει σε αυτή την χώρα για να θυμίζει την ναζιστική κατοχή, τους γερμανοτσολιάδες " έλληνες " συνεργάτες και η πάνω πλατεία τους επαναστάτες του γλυκού νερού, σε αποχή γενικά και όχι μόνο στις εκλογές. δλδ στην μόνιμη αποστασιοποίηση του πολίτη, στην μόνιμη ακύρωση του πολιτικού συστήματος, ίσως λέω στο βάθος να βλέπεις εναλλακτική την ανάληψη της εξουσίας από έναν λοχαγό σωτήρα, που εκμεταλευόμενος την πολιτική αστάθεια να αναλάβει να μας σώσει, δεν ξέρω πως μου μπήκε αυτή η ιδέα, αλλά προφανώς θα περίμενα από σένα που εύστοχα αποδομείς το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα, να επιζητείς την αυτορρύθμιση , το ξεκαθάρισμα των αιτιών που γεννούν παθογένειες δλδ ένα άλλο σύστημα δίκαιο για τον πολίτη, αντ' αυτού διαχέεις ένα νεφελώδες αφήγημα, δλδ αποχή από τις εκλογές των βαρεμένων που αυτόματα και μονοσήμαντα θέτεις τον εαυτό σου στο πεδίο των εχεφρώνων, που αν όντως όχι πως δεν πιστεύω ότι είσαι ψαγμένος, ισχύει τότε το κάλεσμά σου για να έχει ποιοτικό αποτέλεσμα θα έπρεπε κατά την γνώμη μου που δεν είναι διόλου ταπεινή, να στοχεύει στην ανάδειξη των αιτιών της παρακμής και τον τρόπο να αλλάξουμε την κοινωνία , τους εαυτούς μας και το κράτος. Θέσε στον εαυτό σου δυο λεπτά πρίν κοιμηθείς το ερώτημα, που δεν είναι δικανικό ή παραπειστικό, αν από τους 6.500.000 ψηφοφόρους οι 6.549.950 επέλεγαν με ένα μαγικό ραβδάκι να απέχουν και πήγαινε ένας από κάθε διοικητική περιφέρεια και ψήφιζε, στη υπόθεση αυτή αρχικά κυβέρνηση θα έβγαινε ακραίο μεν από τους 50 αναγωγικά, αλλά ας υποθέσουμε ότι δεν έβγαινε, μπορείς να μου πέις πως θα ήταν για τον πολίτη η επόμενη, να σου θυμίσω η κατάργηση της βουλής και των εκλογών γίνεται με επιβολή στρατιωτικού πραξικοπήματος δλδ χούντας, αν αυτό είναι λύση μην ντρέπεσαι να το πεις , άλλωστε τέτοιας αντίληψης σταγονίδια υπήρχαν και θα υπάρχουν, φορώντας προβειά καλυπτόμενοι πίσω από αποχές, ευρισκόμενοι για ξεπέτα μέσα σε κόμματα για να δείχνουν ότι αποδέχονται τον κοινοβουλευτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω Περι, ενώ είχα αποφασίσει να αποφεύγω επαφές με χολεριασμένους "ελληνες¨"ταλιμπάν γιατί ξέρω το αποτέλεσμα, πάλι σήμερα δεν τα κατάφερα, τελικά σκέπτομαι μήπως είμαι μμαγνητοσυλλέκτης ακροδεξιών; ευτυχώς βρισκόμουν σε πόλη μακριά του τόπου διαμονής και σαν καλός νομοταγής πολίτης πήγα σε σούπερ μάρκετ ,ήμουν τρίτος στη σειρά στο ταμείο, μπροστά ετοιμάζονταν να πληρώσει αλλά αργούσε με τα χρήματα μια μεσόκοπη γυναίκα , ενδεχομένως όχι ελληνίδα , αλλά πάντως άνθρωπος, ο μπροστινός μου έδειχνε να βιάζεται να δυσανασχετεί και χωρίς λόγο άρχισε να την βρίζει, να λέει γεμίσαμε λάθρο, κλπ η γυναίκα ζήτησε συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά ο άλλος ο ανθέλληνας δεν σταμάταγε, η γυναίκα ζήτησε την αστυνομία, ο τουρκόσπορος απάντησε λαΪκιστί "θα μου αερίσετε την αποθήκη σπέρματος" . Περι μέχρι εκείνη την στιγμή συγκρατιόμουν, αλλά μαλακία μου δεν άντεξα του είπα ότι δεν είναι κόσμια η συμπεριφορά του και ότι διακατέχεται από φασιστική νοοτροπία,οκ έκανα λάθος, αλλά ο ταλιμπάν έκανε μεγαλύτερο με έβρισε και με έσπρωξε.Άκουσα μέσα μου μια φωνή που μου είπε,συγκρατήσου,αλλά δεν πειθάρχησα, άφησα την σακούλα με τα ψώνια στην υποδοχή, και του είπα σε περιμένω έξω να μιλήσουμε κόσμια, η φωνή πάλι μέσα μου μου έλεγε κόσμια να μην ξεφύγω, βγαίνει ο ανθέλληνας έξω και πριν προλάβω να μιλήσω με κτύπησε, δλδ ρε Περι τι έπρεπε΄να κάνω, όπως καταλαβαίνεις ευτυχώς που δεν με γνωρίζουν, αυτός θα με θυμάται για πολύ καιρό. Αλλά κάτι πρέπει να κάνω αλλά δεν παλεύονται οι χολεριασμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...Συνταξιούχοι του Δημοσίου...βολεμένοι...κρατικοδίαιτοι. Εσύ; 6ήμερη απασχόληση και 16ωρο ψάχνοντας την μεγάλη φυγή ( Γενοκτονία). Η Ελλάδα αντικρίζει το ιστορικό της τέλος!

  Στα Γιαννιτσά βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στη Βό...