peri majestic the real

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Τσίπρας: Αναλάβαμε το χρέος που μας αναλογεί!


Το βλέπεις στην αλαζονεία του Ραγκούση του ΔΝΤ...πιάστηκε με την κατσίκα στην πλάτη. Τι "περίεργο". Πήρε δάνειο από τον ΟΕΚ, για να χτίσει βιλάρα τύπου εφοπλιστή. Δεν τρέχει τίποτα. Προφανώς και μισθώνει (σίγουρα με συμβολικό αντίτιμο) τη βίλα του σε "ταλαίπωρους ταξικούς αδελφούς" που μετανάστευσαν στη φιλόξενη ηλιόλουστη χώρα μας για ένα καλύτερο αύριο....την ίδια στιγμή που η βίλα του αρχηγού Τσίπρα δεν έχει τυπικά ιδιωτική παραλία καθώς είναι παράνομο αλλά είναι κτισμένη έτσι ώστε να μην έχει πρόσβαση κανένας άλλος πέρα από τον ένοικο του σπιτιού!!! Ομορφιές!

 Είναι επικίνδυνα άτομα. Αμετανόητα...τυμβωρύχοι όπως είδαμε σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη.

Το βίντεο είναι εμετικό...

Πρωθυπουργός ο Τσίπρας; ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ. Δεν θα πάρει κανείς ανάσα. Η χώρα είναι διαλυμένη. Φτωχοποιημένη. Ρημαγμένη. Προδομένη. Με χαμηλό επίπεδο. Ο Τσίπρας δεν θα νοιαστεί για απολύτως τίποτα. Θα κάνει κάποιες φωτογραφικές προσλήψεις στα Νοσοκομεία, στην εκπαίδευση και τέλος...Ο Τσίπρας θα κυβερνήσει τυραννικά. Ποιο τυραννικά από το 2015-19. Μαζί με 2 κλίκες. Η μια κλίκα θα είναι εκτός κοινοβουλίου που προορίζεται για υπουργεία. Οι δήθεν τεχνοκράτες. Η άλλη θα είναι του κόμματος. Αυτή η κλίκα θα ψάχνει χουντικούς, ακροδεξιούς...με ειδικά δικαστήρια χωρίς νόημα...Ο Τσίπρας τα έχει βρει με τους βενιζελικούς και δεν ιδρώνει...Τσίπρας του 2015 είναι ο Ανδρουλάκης. Βαλτός κι αυτός! Απλά για ξεκάρφωμα γίνεται ο ντόρος!




H εξαφανισμένη από την εποχή της τραγωδίας στο Μάτι Δούρου, μπήκε στην "φτωχική" κουζίνα της για να μας πει ότι τα κουπόνια τύπου food pass - market pass που δίνει ο Μητσοτάκης είναι κακά και εξευτελιστικά, ενώ τα κουπόνια του 1€ που έδινε εκείνη και ο Τσίπρας το 2016 ( έκοβαν συντάξεις) για μαρούλια είναι αριστερή πρόοδος...με την Τσαπανίδου να σκάει στα γέλια...δείτε το video


Πάντα προσωπικά: Αποχή από τις εκλογές! Είναι θέμα ανθρωπιάς! 

Παρακάτω μια φωτογραφία από τον εσωτερικό χώρο του Πολυτεχνείου...αποτυπώνει με τον πιό γλαφυρό τρόπο τη Σχιζοφρένεια της Μεταπολίτευσης ... 


5 σχόλια:

  1. Να πριν αλέκτωρ φωνήσαι αρχίζεις και έρχεσαι στην κανονικότητα, όλα όσα έγραφα το τελευταίο διάστημα πλέον είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα στεφθούν επιτυχώς, βλέπεις Περι η συναναστροφή μου με την Πυθία για τουλάχιστον μια δεκαετία, επέφερε στο υποσυνείδητό μου την ικανότητα να αξιολογώ αντικειμενικά, έτσι κουμπώνεις με την σκέψη μου ,προς επίρρωση των όσων αναφέρεις , θα σου πω και την δική μου άποψη,γενικώς οι κυβερνήσεις μετά την μεταπολίτευση εφαρμόζουν το καθολικοπροτεσταντικό δόγμα και δεν χρειάζονται την βοήθεια του εβραϊκού λόμπι it"s the economy stupid, με ζήλο και αυτοσκοπό και πολύ χρήμα, μοιρασμένο που να συνεχίζεται η οικονομική και κοινωνική ανισότητα ,ταυτόχρονα πάντα σε προεκλογικές περιόδους 'αρχιζαν τα δημοσκοπικά βιολιά να παίζουν την βεβαιότητα του ποιος θα κυβερνήσει, χωρίς βέβαια να λέν πως και τι θα εφαρμόσει στην πλάτη της πλέμπας,οι πολίτες μαδούσαν την μαργαρίτα και όπου βγει άλλωστε οι διαφοροποιήσεις των μονομάχων δεν ήταν και είναι και θα είναι μεγάλες, πέραν των λεκτικών αποκλίσεων στην ρητορική που απλά στάχτη ρίχνει στα μάτια του πολίτη,και τελικά την ημέρα των εκλογών οι πολίτες ψηφίζουν με κριτήριο την τσέπη τους, το μικρότερο κακό άσχετα αν στην πορεία αυτό δεν συμβαίνει.Δυστυχώς η πλειονότητα της κοινωνίας, στο μεταίχμιο απελπισίας και προσδοκίας, μπορεί να αποδεχθεί ως κανονικότητα το μικρότερο κακό. Προφανώς οι νέα γενιά, δεν λειτουργεί μόνο με την τσέπη, δλδ δεν πουλάνε την ψυχή τους, δεν εξαργυρώνουν τον θυμό τους με τα pass και με αύξηση του κατώτατου μισθού για όσους τυχερούς βόλεψε το σύστημα, θυμάσαι ίσως ο καπιταλισμός είναι καλό σύστημα αλλά έχει λίγες θέσεις,να γιατί οι δεύτερες εκλογές θα γίνουν αρχές Ιουλίου, σου το έγραψα σε χθεσινό μου σχόλιο.Ενίοτε τραγωδίες από εγκληματικές αμέλειες, κάνουν τον άνθρωπο να θυσιάζει ακόμη και την μισοάδεια τσέπη του για να διασώσει την γεμάτη σκέψη του και αξιοπρέπειά του.Για τα κόμματα εξουσίας η μόνη σκέψη είναι η τσέπη,που και αυτή περνάει μέσα από την κάλπη. Στην τελική Περι παίζουν τα ρέστα τους, ας ελπίσουμε να μείνουν ρέστοι.Πάντως οφείλω να ομολογήσω σε τιμά η αναδίπλωση , καμία κυβίστηση αλλά πλέον η αναφορά για αποχή αφορά καθαρά την προσωπική σου θέση και δεν αποτελεί παρότρυνση για τους υπόλοιπους, ενδεχομένως αν δεν είχες ανοικτό διάλογο μέσα από την ιστοσελίδα ΣΟΥ, την άποψη για αποχή να την διακινούσες στους γνωστούς σου και ίσως στο καφενείο της γειτονιάς σου, αν και δεν σε θεωρώ καφενόβιο, δλδ σε χώρους και περιβάλλοντα που δεν θα σε παρεξηγήσουν που είσαι υπέρμετρα εμμονικός σε θέσεις που δεν στέκουν, είπαμε την θέση σου την κάνω απόλυτα αποδεκτή μόνο σε δημοψήφισμα πχ του 15 που το μεγαλοπρεπές όχι έγινε δουλοπρεπές ναι, αλλά στις εκλογές καλώς ή κακώς βγάζουμε ή αν θέλεις βγάζουν κυβερνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα Περι δεν είσαι μόνο εσύ music laver για άκου Neil Flynn -Louise και τα ξανα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα που λές Περι, σκεφτόμουν πως διαμορφώνεται το πεδίο δεξιά της νεοφιλελεύθερης δεξιάς , της ΝΔ, έχουμε τους ακροδεξιούς, τους φασίστες, τους φιλομοναρχικούς, τους χουντικούς και τους νεοναζί, Αραγε είναι ένα και το αυτό; έχουν ιδεολογικές διαφορές, ταυτίζονται , έχουν κάποιο κοινό χαρακτηριστικό, Θεωρώ ότι κοινό έχουν μόνο την επιθυμία να αποκαθηλωθεί μέσα απο εκλογικές διαδικασίες ο αρχηγός της ΝΔ, αυτό δεν το πολυκαταλαβαίνω αλλά οκ δεν πειράζει, όλες αυτές οι δεξιές συνιστώσες περισσότερο μοιάζουν με τους χούλιγκαν των ποδοσφαιρικών ομάδων δλδ ενώ έχουν αυτές τις συμπεριφορές , κολλήματα σε βαθμό κακουργήματος με τις ομάδες τους θεωρούν μισητούς εχθρούς τους αντίστοιχους χούλιγκαν της άλλης ομάδας, στην πολιτική όλες οι συνιστώσες έχουν ως βάση την δεξιά αντίληψη, μεταξύ τους όμως διακατέχονται από διαφορετικές στοχεύσεις, πχ ένας ακροδεξιός μπορεί να μην αποδέχεται τον ναζισμό να μην είναι φιλοναζί, αλλά ο νεοναζί είναι ακροδεξιός, άλλο παράδειγμα στον ρωσοουκρανικό πόλεμο, οι γερμανοί νεοναζί όχι μόνο τάχθηκαν με τους ουκρανούς , αλλά πήγαν και ως εθελοντές, αντίστοιχα οι έλληνες ακροδεξιοί τάχθηκαν υπέρ του Πούτιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραφράζοντας την ρήση των αρχαίων ημών προγόνων, " φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες " , Περι μάλλον κουμπώνει καλλίτερα ως φοβού τους πατριδοκάπηλους, δλδ όλους αυτούς που μέσα στην προεκλογική περίοδο βρήκαν την ευκαιρία που η ίδια η δημοκρατία που απεχθάνονται τους έδωσε και εξήλθαν από το χρονοντούλαπο που η ιστορία τους είχε αμπαρωμένους και με την χρήση-καπηλεία του πατριωτισμού, που να το πούμε ξανά άλλο πατριωτισμός και άλλο εθνικισμός,αρχίζουν την σπέκουλα σχετικά με την σαπίλα του συστήματος ώστε να φανούν καραμπινάτοι αντισυστημικοί, και όταν κάποιος εύλογα τους θέτει το ερώτημα αφού είναι αντισυστημικοί γιατί παίζουν συστημικά συμμετέχοντας στις εκλογές; καλά προφανώς απάντηση δεν υπάρχει, αλλά οι υπερπατριώτες νοικοκυραίοι και ουχί νοικοκύρηδες,οι υπερασπιστές όπως διατείνονται των ιερών και οσίων της πατρίδας, φρασεολογία που άπτεται μόνο σε ειρηνική περίοδο, γιατί στις δύσκολες για το έθνος συνθήκες, την κάνουν με ελαφρά πατριωτικά πηδηματάκια όσοι προλάβουν , όσοι δεν αναχωρήσουν για Νείλο μπορούν να παραμείνουν ως συνεργάτες , η ιστορία είναι αδιάψευστος κριτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...