peri majestic the real

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Ποιος λογικός άνθρωπος θα τρέξει να τους ψηφίσει; Είναι πλέον θέμα ανθρωπιάς....

 

Οταν έριχνε πρόστιμα στούς ηλικιωμένους τα κατοστάρια, δέν σκεφτόταν ,πώς θα έρθει η ώρα να τους ζητήσει την ψήφο τους; Με τετρακόσια ευρώ σύνταξη τούς έπαιρνε τα εκατό! Ρε τι λέτε τώρα; Θα πάρει αυτό που του αξίζει. Ολοι τους θα το πάρουν. 


Και ο άλλος ο "σύντροφος",που σήμερα ξαναπαριστάνει τον επαναστάτη, ενώ μας είχε κατεβάσει τα παντελόνια, ζητάει ψήφο! Και η άλλη ποντικομούρα ο τουρίστας των Βρυξελών ,ήρθε εδώ για να μας δουλέψει και αυτός; Οι άνθρωποι αυτοί είναι για ψυχιατρεία, και για φυλακές. Οχι να ζητάνε και την ψήφο του λαού που ρήμαξαν. Μαλάκες μπορεί να είμαστε.. Δέν έχουν ιδέα τι μπορεί να σου κάνει ένας απαξιωμένος θυμωμένος μαλάκας..

# Ο Ανδρουλάκης κι αυτός ζητούσε τρελά πρόστιμα για τα εμβόλια..Ο Ανδρουλάκης που στηρίζει με φανατικό πάθος τα μνημόνια του Παπανδρέου...

4 σχόλια:

  1. Η οργή και ο θυμός των νέων από το έγκλημα των Τεμπών και όχι μόνο , έφερε στην επιφάνεια την ανεργία τους , την μη προοπτική τους την αύξηση του κατώτατου μισθού για όσους εργάζονται στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα της ιδιωτικής οικονομίας ως δουλοπάρικοι και κολίγοι οι μη έχοντες το προτέρημα αυτό και ακόμα ψάχνουν , τους φαίνονται τα 600 ευρώ μάνα εξ ουρανού και μια κανονικότητα όταν ο πληθωρισμός αυξάνει, λοιπόν Περι αυτοί οι νέοι θα καταψήφιζαν κοινώς μαύριζαν συμπεριφορές κυνικές και κόμματα υποκρισίας, έλα όμως που ο αρχιτέκτονας ολα τα προβλέπει και τα σχεδιάζει άριστα, πότε λέει θα γίνουν οι δεύτερες εκλογές αρχές Ιουλίου, δλδ όταν οι νέοι θα πανε διακοπές μετά τις πανελλήνιες ή όσοι αποτύχουν θα πάνε σε εξωτικούς προορισμούς ως τα γκαρσόνια της ευρώπης, οπότε αθελά τους αφού δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν θα μπούν στο κλαμπ της αποχής.Βρες μια λέξη Περι που να κουμπώνει στο σκεπτικό μου αδυνατώ να την γράψω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κάποιος καθίσει ,πέντε λεπτά να τους ακούσει,θα καταλάβει αμέσως ,πώς έχουν ήδη αποφασίσει,Ποιός και πού και Πόσοι θα καθίσουν στο τραπέζι γιά το επόμενο "φαγοπότι". Λές σε κάποια στιγμή ,έτσι αυθόρμητα, "εγώ τί ακριβώς θα κάνω ;" "Είναι στο μυαλό μου και γνωρίζουν κάτι που δέν γνωρίζω"; "Ξέρουν κάτι παραπάνω,που εμένα μου διαφεύγει;" "Ξέρουν τί ακριβώς θα ψηφίσω,και έχουν πιάσει ήδη το πόστο;" Μήπως έδωσα σε αυτούς κάποια υπόσχεση και γιά αυτό έχουν ήδη καθίσει"; Είναι τρομερό όλο αυτό. Εχουν κυριολεκτικά ξεφύγει ,και δέν υπολογίζουν τίποτα.Ούτε κάν εάν υπάρχει από κάτω ,κάποιος και τούς βλέπει." Δέν τούς νοιάζει πλέον ούτε να κρυφτούν.. Μοιράζουν σχεδιάζουν ,με ποιόν θα συνεργαστούν ,μοιράζουν τα νούμερα ,λές και τα γνωρίζουν από "χέρι".Τόσο τρελαμένοι είναι. Τόσο το έχουν πάρει "τσιφλικάτο".
    ΤΡΑΓΙΚΟ.
    Πραγματικά όμως όποιος βλέπει λίγο παραπάνω..."Τα Τέμπη τους έθαψαν." Σχεδίαζε "εκλογές" την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ.! Τρομερό;;;;!!
    Δέν είναι τόσο απλά τα πράγματα... Αλλά τί να αντιληφθούν;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστή συνολικά η άποψη που καταθέτεις, έλα όμως που για να συνεχίσω την δική σου πρόταση κυριακή των βαΪων, πλέον τα Τέμπη άλλαξαν την ημερομηνία της κάλπης, απλά δεν άλλαξαν όπως θα ήθελα και θα ήθελες το αποτέλεσμα δλδ μετα βαϊων και κλάδων θα στρωθεί η εναλλαγή προσώπων και ουχί πολιτικών, αυτό θεωρώ ότι το κατανοείς, άλλωστε η μεταπολιτευτική εναλλαγή κομμάτων και πολιτικών γίνεται στα πλαίσια του δικομματικού σκηνικού. Οι μονομάχοι δεν θα υπερβούν τους εαυτούς τους, θα αναγκαστούν να παραμείνουν ως έχουν, γιατί απλά αυτό είναι το dna τους, και ό,τι προκύψει δλδ πάμε και όπου βγεί.όλα τα ρυθμίζει ο αυτόματος πιλότος. αυτή είναι η λειτουργία του πολιτικού συστήματος ή για να είμαι ακριβής η δυσλειτουργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περι, εξηγησε μας σε παρακαλω λιγο ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ με ΠΟΙΟΝ τροπο θα τους πονεσει η Αποχή οταν τα αποτελεσματα και τα ποσοστα τους βγαινουν ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ και οταν ΚΑΝΕΙΣ εκ της Δικαστικης Εξουσιας δεν προτιθεται να ακυρωσει το οποιο εκλογικο αποτελεσμα λογω Αποχής. Ευχαριστω εκ των προτερων.

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...