peri majestic the real

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Εκλογές στην Ελλάδα του 2023, θυμίζει ψήφο για την ενθρόνιση του ''καταλληλότερου'' καρτέλ στην εξουσία του βαλκανικού Μεξικού.


 Ανδρουλάκης, ο διπλοθεσίτης πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο ''μακεδονομάχος'' τώρα, πού όπου σταθεί κι'όπου βρεθεί, καταγγέλει την Συμφωνία των Πρεσπών. Πόσο ψεύτης είναι ένας πολιτικός, ενώ αν κάποιος ανατρέξει στα δημοσιεύματα της κρίσιμης περιόδου του καλοκαιριού 2018 και συγκεκριμένα στα δημοσιεύματα για το Πολιτικό Συμβούλιο του ΚΙΝΑΛ με θέμα τη στάση του κόμματος στη Συμφωνία των Πρεσπών και το περίφημο 5 – 1. Τότε λοιπόν πέντε από τα έξι μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου τάχθηκαν υπέρ της Συμφωνίας. Ένας από τους πέντε δεν ήταν άλλος από τον Νίκο Ανδρουλάκη. Τα παραπάνω έχουν αποτυπωθεί σε δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία ο κ. Ανδρουλάκης ουδέποτε διέψευσε.

Άσπονδοι σύντροφοί του αποκαλούν τον κύριο Ανδρουλάκη διπλοθεσίτη, λόγω της επιμονής του να είναι και πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτής. Άλλοι πάλι του προσάπτουν ότι δεν έχει σαφείς θέσεις. Από ό,τι φαίνεται ο κύριος Ανδρουλάκης προσπαθεί να πετύχει μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Να παίζει στα ευρωπαϊκά σαλόνια τον μοντέρνο διεθνιστή και στην Ελλάδα τον σκληρό πατριώτη.

Το κάποτε πολιτικό συμβούλιο και η απόφαση των 5 για τις Πρέσπες (Παπανδρέου – Ανδρουλάκης – Θεοδωράκης – Καμίνης – Θεοχαρόπουλος) .

ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΚΙΝΑΛ, Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, διαφορετικές αποχρώσεις, ίδια κατεύθυνση.

Τα ''σκυλιά'' των ευρωπαίων Παβλόβ, δεν νοιάζονται για τον τόπο, για τους Έλληνες.

Είναι όλα ομερτά, καμόρα φονιάδων με το ''σείς'' και με το ''σας''.

Το savoir vivre της φτωχοποίησης, τα ''λαικά'' ραντεβού στον Μπαιρακτάρη και τα yes sir i will, στα ευρωπαικά σαλόνια.

Εκλογές στην Ελλάδα του 2023, θυμίζει ψήφο για την ενθρόνιση του ''καταλληλότερου'' καρτέλ στην εξουσία του βαλκανικού Μεξικού.

Ένας Οργανισμός Αρεγιάνο Φέλιξ, αλά Ελληνικά, ή ένα Beltrán Leyva Organisation (BLO). Ή λαίλαπα του Δυτικού καπιταλισμού που μετέτρεψε την χώρα των μνημονίων σε Τιχουάνα ή Μπάχα Καλιφόρνια.

Ποιές εκλογές.........εκλογές καθαρμάτων.

https://katohika.gr/ellada/mpalaouras-tou-syriza-se-sygkentrosi-pakistanon-gia-psifous-salam-alekoum/

Ποιές εκλογές.....;;;;

Όλα για τα ψηφαλάκια.

Μιλάμε για μπανανία.

ΜΑΝΚΟ

1 σχόλιο:

  1. Μανκο δεν θα συμφωνήσω μόνο στο πώς εκτιμάς θα σωθούμε από τις αιτίες που γενούν όλα τα δεινά της πατρίδας, θεωρώ ότι το αντίδοτο υπάρχει στην σχολαστική αντικειμενική ανάγνωση της ιστορίας του έθνους, διαβάζοντας και εμβαθύνοντας θα εντοπίσούμε τις πραγματικές αιτίες της παρακμής και μάλιστα θα τοποθετήσουμε τους εαυτούς μας στην σωστή πλευρά της ιστορίες. Η αιτία των δεινών είναι οι διαχρονικοι νοικοκυραίοι, οι ξεφτιλισμένοι ανθέλληνες, εθνικοπατριώτες Το 1821 είχαμε τους προκρίτους κοτσαμπάσηδες πλούσιους συνεργαζόμενους άριστα με τον τούρκο κατακτητή, από την άλλη τους κολίγους φτωχούς καταπιεσμένους και από τους τούρκους και από τους νοικοκύρηδες που δεν ήθελαν την επανάσταση φοβούμενοι μη χάσουν την ηρεμία τους και τα πλούτη τους, εναντιώθηκαν λοιπόν μαζί με το παπαδαριό ΑΕ, ενάντια στην επανάσταση, ακόμα και ο πατριάρχης έφθασε να αφορίσει την επανάσταση, Στην συνέχεια το dna προχώρησε στην νέα υποδούλωση το 1940 στους ναζιστές, οι απόγονοι νοικοκυραίοι του ιδίου ανθελληνικού φυράματος του 21, έγιναν συνεργάτες των χιτλερικών, δωσίλογοι και ταγματασφαλήτες, από την άλλη ο λαός μάτωσε για την απελευθέρωση της πατρίδας, όπως το 21 οι αγωνιστές σαν τον Κολοκοτρώνη φυλακίστηκαν από τους νοικοκυραίους , και το 1945 οι αγωνιστές εξορίστηκαν από τους νεότερους νοικοκυραίους , που στελέχωσαν τους αρμούς της εξουσίας, στην χούντα το 1967 το ίδιο βιολί έγιναν συνεργάτες, ρουφιάνοι του καθεστώτος. Σήμερα αποτελούν μέλη του χώρου ενστάλισης δλδ μαντριών, που ο τσοπάνης με διάφορα εθνικοπατριωτικά πουτανιλίκια και την συνδρομή των κομματόσκυλων ,κρατά ματρωμένα ήρεμα και τα βγάζει την ημερα των εκλογών για να μας εκτελέσουν εκτελώντας το δικομματικό καθήκον. Περι και Μανκο, είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ,'οταν η χώρα είναι υποδουλωμένη, υπό κατοχή οι νοικοκυραίοι γίνονται συνεργάτες του κατακτητή, όταν η πατρίδα με τις πλάτες του λαού απελευθερώνεται αποτελούν τους ψηφοφόρους των κομμάτων εξουσίας,Αν δεν απαλλαγούμε από όλο αυτόν τον συφερτό,.όλο αυτό το συνοθύλευμα των κατάπτυστων συμβιβασμένων νεοελλήνων , μην περιμένουμε να δούμε ως κοινωνία προκοπή, η αιτία έχει ονοματεπώνυμο νοικοκύρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...Συνταξιούχοι του Δημοσίου...βολεμένοι...κρατικοδίαιτοι. Εσύ; 6ήμερη απασχόληση και 16ωρο ψάχνοντας την μεγάλη φυγή ( Γενοκτονία). Η Ελλάδα αντικρίζει το ιστορικό της τέλος!

  Στα Γιαννιτσά βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στη Βό...