peri majestic the real

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Ότι θυμάται χαίρεται ο καθένας...Αυτό είναι το μέσο επίπεδο του Έλληνα ψηφοφόρου...


Για δες. Είναι πραγματικό τρελοκομείο η όλη φάση. 

Χρειάζεται και λίγο γέλιο...

1 σχόλιο:

  1. Να πώ γιά ακόμα μία φορά, Η κοινωνία κάποτε στήν δική μου γενιά,έκανε ΚΑΘΑΡΣΗ. Τί θα πεί αυτό? Αυτό πού σήμερα το λένε "μπούλιγκ",γιά την γενιά μου ήταν ο μηχανισμός που καθάριζε την κοινωνία. Ο ρουφιάνος,δέν έβρισκε μέρος να καθισει. Ο γλύφτης,και ο "εξυπνάκιας",αυτός που σήμερα δέν τολμάς να του πείς "σκάσε ρε ηλίθιε γίνεσαι ρεζίλης",τότε έτρωγε σφαλιάρες,και έπεφτε το γέλιο της αρκούδας με την πάρτη του. Αναγκαστικά "μαζεύονταν" γιά να αποφύγουν το κάζο! Αυτό που σήμερα το λένε "όμορφα" "μπούλιγκ",και δέν επιτρέπουν στήν ίδια την κοινωνία ,να ρυθμίσει τον αριθμό τών ηλιθίων,τών ανώμαλων,τών σαλταρισμένων,κάποτε έσωζε.
    Βγαίνει κάποιος και λέει ασυναρτησίες,και εάν του πείς τι λές ρε άρρωστε πήγαινε να σε κοιτάξει γιατρός,θα σου πει "εισαι φασίστας".
    Ο Χίος το παιχνίδι του συστήματος παίζει..
    "Καλεί" το κάθε τσόκαρο ,που δέν έχει συναίσθηση,τού δίνει "βήμα' και βλέπουμε το τσίρκο Μετράνο.Το βλέπει ο βλάκας και γελά ,πιστέυοντας πώς αυτός δέν είναι βλάκας! Η αλήθεια είναι πώς απλά δεν είναι ΤΟΣΟ βλάκας,όχι πώς δεν είναι βλάκας. Και έτσι συνεχίζεται η παρακμή. Κλιμακωτά,οι βλάκες αναπαράγοντε,και πιστεύουν πώς είναι σαίνια. Ο βλάκας ,ο λιγότερο βλάκας ,ο περισσότερο κτλ..
    Ευφυία,δέν υπάρχει γιατί δεν υπάρχει ουτε αυτογνωσία,ούτε παιδεία ,που να την ψάξουν από μόνοι τους. Υπάρχει το καρκίνωμα που έχουν "σπείρει",με λίγο από όλα.
    Θα ακούσεις 'ετοιμες "σοφίες" .μέσα σε μιά "διάλεξη" που αυτός που την καταθέτει,είναι χαμένος στό "διάστημα". Είπε όμως μιά "μεγάλη σοφία" κάποιου άλλου ,και τα "έκλεισε' όλα μέσα.
    Παρακμή ,αρρώστια πνευματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aaliyah -Try Again (Original Video)