peri majestic the real

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Εικόνα..

 

 Μοιάζουν. Είναι μια φωτογραφία... αλλά μοιάζουν. Αυτό δεν είναι κακό. Έχουν τα ίδια χρώματα. Χαμογελάνε. Είναι και οι 2 στεγνοί στο πρόσωπο...περίπου την ίδια έκφραση. Τίποτα το φοβερό. Όμως είναι ο κόσμος του Μητσοτάκη. Το βλέπεις παντού. Δεν θα μπορούσε ο Μητσοτάκης π.χ. να φωτογραφηθεί τυχαία με έναν αρκετά εύσωμο; Με έναν αρρενωπό; χμμμ Δύσκολο. Γιατί; Γιατί σύμφωνα με τους μαρξιστές φιλελευθέρους  η έντονη και υπερβολική αρρενωπότητα οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές και μπορεί να χαρακτηριστεί ως τοξική αρρενωπότητα.  Όλος ο κόσμος μπορεί να γίνει  φιλελεύθερος αν το θελήσει, έστω και χωρίς να μιλάει καν αγγλικά. Την γλώσσα του φιλελευθερισμού. Της ανοιχτής κοινωνίας.

Είναι ο θαυμαστός κόσμος του Μητσοτάκη.

Ο "ηγέτης" δίνει οδηγίες....και όλοι έχουν την υποχρέωση να τον ακούνε...μπορούνε διαφορετικά;

Είναι ο θαυμαστός κόσμος του Αλέξη. Με τα τρακτέρ ξανά.. Τουμπανιασμένος από τα botox και την λαιμαργία ανέβηκε πάλι στα τρακτέρ μετά από 9 χρόνια για να κάνει το χαβαλέ του. Για να κοροϊδέψει. Και οι άλλοι από κάτω; Τον ακούνε. Τον χειροκροτάνε. Γιατί; Είναι χαμηλό το επίπεδο..... Η πνευματική αναπηρία δεν γεννιέται από μόνη της, κατασκευάζεται κοινωνικά! 

Αποχή από τις εκλογές των γελοίων....των εμετικών...

3 σχόλια:

  1. Καλά,και εσύ ,είσαι γιουσουρούμ. Η Θέση σου είναι υπέρ της αποχής,και αφήνεις το κάθε τρολ η πράκτορα να σχολιάζει γιά συμετοχή. Θα μάς σαλτάρεις τελικά. Ενα μπλοκ ,που έχει μιά θέση την "υποστηρίζει" καί εάν κόβοντας τήν αντίθετη θέση από την δική του. Το έχεις κάνει λίγο σούπα΄Τελικά πές μας και εσύ ποιά στάση έχεις. Αποχή η κουβέντα να γίνεται ,τύπου καφενέ.
    Λές αποχή και τέλος,όποιος διαφωνεί ,δέν έχει φωνή ,δέν σκεπάζει την δική σου. Δέν μπορεί να σε βγάζει καραγκιοζμπερντέ. Παίζετε εδώ μέσα τούς κλέφτες και αστυνόμους. Τής πλάκας μπλόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://katohika.gr/ellada/grafei-istoria-o-mitsotakis-me-ton-plevri-vazoun-astheneis-pano-se-rantza-stin-gynaikologiki-kliniki-tou-attikon-nosokomeiou-kai-tous-parechoun-frontida-oi-maies/

    Να ψηφίσεις; Γιατί;
    Να γίνεις αρνητική διαφήμιση για τους μελλοντικούς ανθρώπους.
    Ποστάρισμα για να βγάζει γέλιο.
    Δεν αξίζει πραγματικά η κάλπη.
    Χώρα survival horror, είναι η ζωή.
    Και θα βάλεις τα καλά σου, για να δείξεις ότι αντιστέκεσαι, ψηφίζοντας;
    Η κυβέρνηση του Κούλη, δεν επιθυμεί τους άντρες.
    Τα αρσενικά παλιάς κοπής.
    Τούς Έλληνες παλιάς κοπής.
    Ζυμώνουν μιά χώρα "ξενιστών".
    Μιά κοινωνία με πύον μέσα της.
    Απλά δεν μετέχεις σε φαρσοκωμωδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aaliyah -Try Again (Original Video)