peri majestic the real

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Δεν θέλουν...και ακολουθεί ο λαός...Είναι μια φτηνή παράσταση σχεδιασμένη από τα κεντρικά του Βερολίνου...

 

Ούτε Ιράν αλλά ούτε και Ρουμανία επί εποχής Νικολάε. Είναι δύσκολο να βρεις κάτι. Πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι ανάλογο...Ένα απλό παράδειγμα; Στην Ελλάδα η Νοvartis δεν πλήρωσε φράγκο όπως στην Αμερική που δικάστηκε!! και ο μάρτυρας διαβάζουμε οδηγήθηκε στην φυλακή για άλλη υπόθεση!! Ο δήθεν προστατευόμενος μάρτυρας τελικά στην υπόθεση Νοvartis δεν ήταν ένας περιπτεράς αλλά διευθυντής marketing της εταιρίας!!! 

Πουθενά αλλού δεν υπάρχει έλεγχος όλων των ΜΜΕ. Τα βιογραφικά όλων είναι στα κόμματα της βουλής. Οι γκόμενες υπουργών, οι βίζιτες, τα κομματόσκυλα κάνουν καριέρα και παριστάνουν τους διανοούμενους. 

Όλοι αυτοί δίνουν μάχη για να μην αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα. Είναι μια μαφία που όμοιά της δεν υπάρχει στην Ευρώπη. Μια μαφία με χορηγό την Γερμανία. 

Γυρίζουν τον τροχό πίσω αρκετά και ο λαός ακολουθεί. Ένας λαός με χαμηλό επίπεδο. Χωρίς ΚΑΜΙΑ κριτική σκέψη. Αν δει κανείς με παρατηρητικότητα τα πρωτοσέλιδα ή τα ρεπορτάζ παθαίνει σοκ. Νομίζεις ότι ζεις κάπου βαθιά στην Ελλάδα του 80. Χαρές και πανηγύρια. Γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να αλλάξει κάτι. Βολεύεται η μαφία των μνημονίων με το καθυστεριό. Και ο λαός ακολουθεί μεθυσμένος....ένας λαός τελευταίος σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ευρώπη σε ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων. Χωρίς κουλτούρα. Τραμπούκος. Αλλοιωμένος. Μάο Μάο. Μα βόλτα σε ένα σούπερ-μάρκετ είναι αρκετή. Χαζεύουν τον ΆΔΩΝΙ και μετά τρέχουν να ψωνίσουν...πανικός! Ακόμα και τώρα νομίζουν ότι το ρεύμα είναι ακριβό εξαιτίας του Πούτιν!!!  Θυμάμαι με δέος πριν 2 μήνες έναν φουκαρά με βαρύ άσθμα που περίμενε υπομονετικά έξω από ένα μεγάλο σούπερ-μάρκετ να αδειάσει κάπως για να πάει να πάρει τα βασικά.

Και μετά τις Απόκριες; Τους πετάνε Μύκονο. Βρακιά και κώλους. Το σεξ ως εργαλείο εκπόρνευσης και ταπείνωσης. Η χαρά των μαφιόζων Αλβανών. Έχουν μάθει πλέον. Μην τολμήσεις και τους κάνεις κριτική...την έβαψες. Κάνεις Μόκο. Τους ενδιαφέρει, όπως φάνηκε με την “Κιβωτό του Κόσμου”, η μεγάλη μάσα, από τους πλειστηριασμούς για παράδειγμα. Ευκαιρία για αγορά ακινήτων σε εξευτελιστικές τιμές..  Η καλή ζωή δηλαδή. Τα Κολέγια. Τα αναδρομικά. Τα επιδόματα. Ένας αρρωστημένος φαύλος κύκλος. Μια μεγάλη ντροπή. Αναβαθμίζουν για τους ψήφους κάτι περιθωριακές δραματικές σχολές και δεν τρέχει τίποτα ενώ την ίδια στιγμή βγάζουν πλαστά νόμιμα και αναγνωρισμένα πτυχία ιδιωτικών σχολών γιατί λέει αυτές οι σχολές είναι από επαρχία μεριά...

Ένας λαός ( η πλειοψηφία) που  ενημερώνεται από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ υπό το άγρυπνο μάτι του Βερολίνου....δεν είναι πλέον λαός...

Tι να ζηλέψουμε με όλα αυτά τα καθημερινά πρότυπα που μας πλασάρουν; Για όνομα του θεού...μιλάμε για δικτατορία πλύσης εγκεφάλου...Λες και η Ελλάδα δεν είχε ποτέ της μετάλλια...ποτέ της επιτυχίες...Θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε κωλοτούμπες; Να βγούμε στους δρόμους  όπως δεκαετία 90; Κα γιατί όλο αυτό;  Βολεύεται η μαφία των μνημονίων με το καθυστεριό. Τώρα που ξεπουλιούνται τα πάντα, η μαφία κατακτά τα πάντα. Η βενιζελική μαφία. Η σιωνιστική μαφία.

Όλοι αυτοί δίνουν μάχη για να μην αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα. Είναι μια μαφία που όμοιά της δεν υπάρχει στην Ευρώπη. Μια μαφία με χορηγό την Γερμανία........... 

Δεν είναι άγνωστοι. φοιτητές είναι για το πτυχίο...της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης του Παπανδρέου το 1996. Το μέλλον της Ελλάδος είναι...Όλοι μέσα!!  Το 99% των φοιτητών είναι ΟΛΟΙ εμβολιασμένοι.

 Ο μίσος προϋπολογισμός της χώρας τρέχει στα Πανεπιστήμια. Που να βρεθούν δουλειές για τους άλλους; Μπα... Μπαίναμε στα μνημόνια και το φοιτητικό κίνημα ανύπαρκτο. Καρναβάλι διαχρονικά πληρωμένων και συντηρούμενων από το γνωστό υποζύγιο, τον φορολογούμενο αστό...

Γυρίζουν τον τροχό πίσω αρκετά και ο λαός ακολουθεί. Ένας λαός με χαμηλό επίπεδο. Με πολλά κρυφά κόμπλεξ.


Με πολλά κρυφά κόμπλεξ όταν δεν βλέπει ή δεν θέλει να δει ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει χωρίς νέα μελλοντικά μνημόνια. Χωρίς νέο δανεισμό. Μαζί με τον βενιζελικό Στουρνάρα έφερνε τα μνημόνια...για  ό
σους θυμούνται...και ξεπουλούσε τη Μακεδονία.

Το 2014 η χώρα είχε μπει σε τροχιά ανάπτυξης και εξόδου από τα μνημόνια, και ηρθε ο Τσίπρας. Το 2023 η χώρα είχε μπει σε τροχιά ανάπτυξης και εξόδου από τα μνημόνια, και το αφήγημα το χάλασε ο Τσίπρας με τας εκλογάς. Ούτε αυτό το ελεεινό και άθλιο αφήγημα από τα μαφιόζικα ΜΜΕ ο Ελληνικός λαός  το καταλαβαίνει....

Με τι να ασχοληθεί αυτός ο "αδικημένος" λαός τελικά; Πίσω στα γλυπτά της αμαρτίας όπως θα έλεγαν και οι παπάδες χωρίς μάσκα... όπως δεκαετία του 80 και του 90...Τίποτα δεν πρέπει να αλλάξει...Η Ελλάδα είναι χώρα της υπερηφάνειας. Οι βάρβαροι την ζηλεύουν. Μόκο παντού! 

Θα κλείσω με ένα αρσενικό μιας άλλης εποχής...γιατί δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση.. Τα αρσενικά μιας άλλης εποχής που σήμερα σβήνουν στα νοσοκομεία και στα γηροκομεία. Ξυλοφορτωμένα και με ασιτία..

6 σχόλια:

  1. Ο Λαός άς πάει στίς κάλπες! Να τούς ρίξει,άκυρο..Να τούς κάνει τα μούτρα κρέας. Μετά ας πιάσει να ρωτήσει ,που πήγε το άκυρο,και πώς βγήκε πάλι κάποιος από αυτούς. Μετά ας βάλει "εισαγγελείς" να ψάχνουν τα πεταμένα ψηφοδέλτια,γιά να επιβεβαιώσουν ,τα άκυρα,τα λευκά,τίς ψήφους τών κομμάτων που θα κυβερνήσουν.
    Καλά κάνουν! αφού απευθύνοντε σε ιθαγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Πλέμπα ,απευθύνεται ,πρός τούς άλλους. Ο λαουτζίκος, ο κοντόφθαλμος,νοιώθει και υπεράνω,και αποκαλεί τούς υπόλοιπους πλέμπα. Μιλάμε γιά εναν κόσμο "ανάποδα"!! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ ..Ε΄ναν κόσμο που ζητάει να δωθεί ένα τέλος ,και κάνει τά ίδια πράγματα "λίγο αλοιώς"!! Η πρώτη του "αντίσταση" ήταν να "πάει" σε δήθεν μικρά κόματα,γιατί δέν γνώριζε πως ηταν απλά τα παρακλαδια .Και σήμερα θα δώσει "ακυρο" που κανείς δέν θα μάθει ποτέ τόν αριθμό τών άκυρων ,τών λευκών και καλά τών "αντιστασιακών" . Πόσο ανόητος μπορεί να είναι?Πόσο ανόητος μπορεί να είναι κάποιος που ακόμα τούς εμπιστεύεται?!!! ΠΟΛΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δείς Περι όντως η ιστορία είναι μια προβολή του παρελθόντος σε μελλοντικές διαστάσεις,ο Αρειος Πάγος έδωσε το πράσινο φώς στα κοράκια να πέσουν με νύχια γαμσά που λέει και το αντάρτικο τραγούδι στα σπίτια νεοελλήνων που μπηκαν στην διαδικασία να πάρουν στεγαστικά δάνεια που αδυνατούν να αποπληρώσουν, προφανώς οι δανειολήπτες δεν ζητούν να τους χαριστούν , απλά να πληρώνουν σιγά σιγά και εφόσον τα επιτόκια δανεισμού δεν ανεβαίνουν , αλλά οι ανάλγητες μια ζωή τράπεζες , όταν βέβαια οι πολίτες αυτής της έρμης χώρας είδαν ότι το τραπεζικό ΄σύστημα στην κρίση κλυδωνίζονταν , το βοήθησαν με την ανακεφαλαιοποίηση ,σήμερα τα πράγματα δεν είναι ρόδινα και αγγελικά φτιαγμένα.Ο άρειος πάγος πήρε το όνομά του από το ομώνυμο δικαστήριο του ευκλεούς άστεως της Αθήνας, για να επαναφέρουμε και λίγη ιστορία στο μυαλό μας καλό κάνει ,εκεί λοιπόν κάθισαν οι ολύμπιοι αθάνατοι πέριξ της Πνύκας, για να δικάσουν τον δολοφόνο λέει η μυθολογία ενός από τα μπάσταρδα παιδιά του Ποσειδώνα, του Αλιρρόθιου , Αλιρρόθιος σημαίνει θαλασσοδαρμένος, υποδηλώνει εκείνον που κτυπιέται ακατάπαυστα από θεόρατα κύματα., μην μπερδευτείτε μόνο ηχητικά παραπέμπει στον αλλήθωρο δλδ το άλλο βλαστάρι του Ποσειδώνα, που για να μπανίσει την Λευκάδα αγνάντευε τα Γιάννενα, καίτοι μονόφθαλμος.Σήμερα η απόφαση νομιμοποιεί τα κερδοσκοπικά φαντ να πίνουν το αίμα του κοσμάκη, εκπλειστηριάζουν ακίνητα ακόμα και την πρώτη κατοικία ευάλωτων νοικοκυριών, για μη ενήμερα δάνεια, εξαγοράζοντας από τις τράπεζες την οφειλή και απαιτούν από τον δανειολήπτη την άμεση εξόφλησή του ., με την απειλή δικαστικού κλητήρα τη βοηθεία της αστυνομίας. Βέβαια μην ξεχνάμε ο άρειος πάγος προέρχεται από τις Αρές Ερινύες, χθόνιες θεότητες της κατακραυγής, αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός οργή λαού,οι οποίες θεότητες είναι σίγουρο θα στοιχειώνουν την ανάλγητη απόφαση. Περι σίγουρα κάποιος θα με εγκαλέσει ότι πουλάω πνεύμα , ενώ η στόχευσή μου είναι η διαπλάτυνση των πνευματικών οριζόντων, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτη είναι η ελλαδα https://youtu.be/VDvr2X8fFyQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 723 εννοείς τον Πολύφημο τον μονόφθαλμο που για να μπανίσει την Λευκαδα κοίταζε τα Γιάννενα , καλό!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πάτε γιά "παλικαρίσιο άκυρο"! Και η θεία Όλγα ξέρει,τήν συνέχεια. Άσπρα ρούχα ξέξασπρα και από τόν Ηλιο ξεξασπρότερα. Γίδια,πού παριστάνετε τούς αφελείς.Όλοι όσοι επιμένουν γιά συμετοχή στίς στημένες εκλογές,είναι είτε- απίστευτα- διανοητικά ανάπηροι,είτε συστημικοί. Οι συστημικοί, Κρύβοντε πίσω από την δήθεν δυσαρέσκεια ,( έτσι όπως τήν έχουν καταντήσει την κατάσταση,είναι η μόνη τους επιλογή,να παριστάνουν και αυτοί τους δυσαρεστημένους)και προσπαθούν να παρασύρουν τους βλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή