peri majestic the real

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Tι ψάχνεις να βρεις; Μιλάμε για κοινωνία υπό το μηδέν! Άστους να χαζεύουν τα πρότυπά τους..

 



Υπάρχει πρόβλημα νόησης το λέω τουλάχιστον δέκα χρόνια. Συναντάς ,συνομιλείς με ανθρώπους τόσο ηλίθιους, σε "τέρμα" βαθμό ηλιθιότητας, που λές δέν μπορεί ,δέν είναι, τόσο ,δέν υπάρχει τόσο, κάπου θα κάνω λάθος. Και εκεί την πατάς.

Λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να "πιάσουν χαρτί" να κάνουν πράξεις και θα βρούν ,πώς βγήκαν και εργολάβοι οι Αλμπαν. Δέκα δεκαπέντε μαζί έμεναν ,απαλλαγές είχαν ,το κεφαλι όλων το είχαν κάνει χυλό οι τηλεοράσεις, με τους καημένους ,τους καταπιεσμένους ,τους κυνηγημένους του χότζα. Ανοίξτε πόρτες, σπίτια βοηθήστε. Ηθελε πολύ μετά. Αν κάποιος μπεί στο σπίτι σου άντε να τον βγάλεις.

Με ζητιανιά θα μπεί ,θα θέλει τσαμπουκάδες για να βγεί.

Υστερα βρέθηκαν και κάποιες και "αγάπησαν" αλμπάν..Και κάποιοι επίσης που ¨αγάπησαν " αλμπαν.. Κάποιοι άλλοι λυπήθηκαν αλμπάν ,ηλικιωμένοι και μόνοι ,τους έκαναν "ψυχοπαίδια".. Χήροι ,βρήκαν το "ταίρι¨ τους. Σε απελπισμένους -που πάντα υπάρχουν στις κοινωνίες πόνταραν_- Εντάξει ! Τέλειωσε το έργο. Δέκα τέτοια περιστατικά ,μεσα σε χρονο ντε-τε, έσκασε όλο το σόι, και βολεύτηκε. Ο ένας έφερε τον αλλο..Και τράβα στο "κιόσκι" στον κήπο εσυ νοικοκύρη γιατί είμαστε πολλοί της ίδιας "φιλοσοφίας" και να μην σε σκοτίζουμε..

Γιά ότι περνάμε ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Το θέμα ήταν να μην "ανοίξει η πόρτα"! Απο την στιγμή που άνοιξε ,σε κάποιον που βλέπει κατι παραπάνω ,ήταν απλα θέμα χρόνου το τι θα γινόταν .Ποιος θα προστάτευε στην συνέχεια? Το σύστημα που τα είχε δρομολογήσει και γνωρίζει σε ποιές "αδυναμίες" στηρίζει το κόλπο του?

3 σχόλια:

  1. αυτούς τους νεους ελληνες αγαπαμε https://youtu.be/80C0VvDxyBo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τοποθέτηση ότι 10 χρόνια εντοπίζεις το πρόβλημα νόησης να υποθέσω ότι πρίν ζούσες σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχούσε η παιδεία, η νόηση και το επίπεδο, εμένα με ικανοποιεί αυτή σου η επισήμανση, και εγώ της ιδιας σκέψης είμαι, ενδεχομένως πρίν μια δεκαετία το περιβάλλον στο οποίο ζούσα ήταν όντως ποιοτικό, χωρίς εξάρσεις , με σεβασμό στην γνώμη του άλλου, με επίλυση προβλημάτων μέσα από σύνθεση και όχι αντιπαλότητα. Η αλλοίωση της κουλτούρας του νεοέλληνα, το μπέρδεμα αξιών διαχρονικών . 'αρχισε από την στιγμή που η πατριωτική κατά τα άλλα ΝΔ , άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία, με τα γνωστά αποτελέσματα, βέβαια οι γηγενείς ξανά πατριώτες βρήκαν ευκαρία σκεπτόμενοι πατριωτικά να πάρουν στα χωράφια τους φτηνά εργατικά χέρια, τα οποία σήμερα έχουν αγοράσει κτήματα, σπίτια και το αποκορύφωμα έγιναν και εργολάβοι και έχουν στην ομάδα τους έλληνες, εκεί φτάσαμε και μετά ψαχνόμαστε τι φταίει, φταίει ο ανορθολογισμός των διαχειριστών της εξουσίας, αλλά περισσότερο η νόηση του πόπολου που είναι στα τάρταρα, δεν επιδέχεται λοιπόν ουδεμία αμφισβήτηση είμαστε οι επιλογές μας και λουζόμαστε ακριβώς αυτές, κατά τα άλλα συμφωνω με την σκέψη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τον Ρώσο ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος φέρεται να μεταβίβασε περιουσιακά στοιχεία 4 δισ. δολαρίων στα παιδιά του, πριν από την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία για την εισβολή της στην Ουκρανία.
    Τα αρχεία που διέρρευσαν και τα οποία είδε η βρετανική εφημερίδα Guardian, υποδηλώνουν ότι έγινε τροποποίηση 10 μυστικών υπεράκτιων καταπιστευμάτων που δημιουργήθηκαν για τον Αμπράμοβιτς στις αρχές Φεβρουαρίου 2022, ----- τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του πολέμου του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία.---
    ---Εδώ έχουμε το γνωστό!! "Μωυσή μην ξεχάσεις τον λόγο πού έδωσες στον "θεο σου"..Πάρε την φυλή σου και τρέχα για την γή της επαγγελίας"!!
    Σήμερα ,άλαξε την ατάκα.. "μωυσή μην ξεχάσεις να μεταφέρεις τα κλοπιμαία στα παιδιά σου,το έργο θα έχει και τέτοια κόλπα,κορόιδο,κάποιοι θα τα χάσουν,εσύ όμως αγαπημένο μου παιδι,δεν φοβάσαι ,σε ενημέρωσα εγκαίρως.Μιλάμε απ ευθείας ,δίχως διαμεσολαβητές. " Τον λές και "προφήτη" τον ΕΒΡΑΙΟ Αμπραμοβιτς..

    Η σαρωτική αναδιοργάνωση των οικονομικών του Αμπράμοβιτς ξεκίνησε λίγες μέρες αφότου οι κυβερνήσεις απείλησαν να επιβάλλουν κυρώσεις κατά των Ρώσων ολιγαρχών σε περίπτωση εισβολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή