peri majestic the real

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ



Η ώρα της αλήθειας !
3ος Παγκόσμιος Πόλεμος…
ή μήπως η τελική φάση τού 3ου Ιουδαϊκού Πόλεμου;
Η ιστορία «κάτω» από την ιστορία !

Συνηθίζουμε να λέμε πως…«όποιος δεν διαβάζει την ιστορία του, αναγκάζεται να την ξαναζήσει». Εμείς θα προσθέσουμε μια άλλη παραλλαγή σ’ αυτήν την κοινώς αποδεκτή «διαπίστωση»…«Όποιος δεν διαβάζει την ιστορία του,ΔΕΝ μπορεί να «κλείσει» άπαξ το «βιβλίο» τού τραγικού παρελθόντος του και να μετατρέψει την τραυματική του εμπειρία σε προστατευτική γνώση». Στην περίπτωση αυτήν είναι βέβαιο ότι θα δει νέες «σελίδες» —ακόμα πιο τραγικές—να προστίθενται στο «βιβλίο»αυτό …Θα δει ότι στην περίπτωση αυτήν τα γεγονότα όχι μόνον επαναλαμβάνονται, αλλά πολλαπλασιάζουν και τις εντάσεις τους. Οι δολοφόνοι —οι οποίοι είναι συνήθως και οι «συγγραφείς» αυτών των «βιβλίων»— αποκτούν επιπλέον εμπειρία και σχεδόν πάντα έχουν διάθεση να «επεκτείνουν» την ιστορία τους και να την κάνουν ακόμα πιο δραματική.

Σε ποια κατάσταση αναφερόμαστε; …Στη σημερινή παγκόσμια κατάσταση…Στην καθ’ όλα προβληματική κι επικίνδυνη παγκόσμια κατάσταση. Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στον κόσμο και να το ερμηνεύσουν μέσα από τις δικές τους οπτικές «γωνίες» …Η μόνη φορά στην ιστορία που άθεοι και θρησκόληπτοι συμφωνούν μεταξύ τους ότι …«για να σωθούμε, πρέπει να γίνει ένα «θαύμα»»—με ή χωρίς εισαγωγικά—.Πολλοί πάλι μιλάνε για αχαρτογράφητα «ύδατα» στα οποία έχει μπει το πανανθρώπινο «σκάφος». Όμως, για κάποιον που έχει γνώσεις,αυτά τα «ύδατα»δεν είναι και τόσο «αχαρτογράφητα» όσο φαίνονται. Βγήκε πριν από λίγες ημέρες ο Πάπας τής Ρώμης και μας είπε για έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο σε εξέλιξη…Ο Ποντίφικας της Ρώμης —και άρα ο ηγέτης ενός χριστιανικού δόγματος— «δείχνοντας» τη Ουκρανία, μας ενημέρωσε για έναν παγκόσμιο πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο το «είδε». Δεν «βλέπει» όμως ότι αυτοί,οι οποίοι σκοτώνονται μεταξύ τους στον πόλεμο αυτόν,είναι αποκλειστικά Χριστιανοί…κι αυτοί,οι οποίοι τον μεθόδευσαν και τον εκμεταλλεύονται είναι αποκλειστικά Ιουδαίοι ;;;…
…Φτωχοί Χριστιανοί είναι τα θύματα ενός πολέμου,ο οποίος μεθοδεύτηκε από το σιωνιστικό κύκλωμα των ΗΠΑ …Φτωχοί Χριστιανοί είναι αυτοί οι οποίοι πεθαίνουν και κατά «σύμπτωση» με τη θυσία τους αυξάνουν στον υπέρτατο βαθμό τα κέρδη των Εβραίων Μπουρλάδων, του Σόρος και του Μπάφετ. Ο πιο ισχυρός ηγέτης τού Χριστιανισμού δεν «βλέπει» ότι οι ίδιοι αυτοί διαβόητοι κερδοσκόποι Εβραίοι —με τις «μη κερδοσκοπικές» οργανώσεις τους— έχουν «πλημμυρίσει» την αυτοκρατορία του με λαθρομετανάστες διαφορετικού θρησκεύματος, οι οποίοι ενθαρρύνονται από τους ίδιους να είναι επιθετικοί κι απειλητικοί εναντίον των τοπικών χριστιανικών πληθυσμών;;; …Δεν «βλέπει» ότι η χριστιανική κοινωνία έχει «διαβρωθεί» πλήρως από τους διαβόητους Εβραίους πορνοπαραγωγούς και διαφθορείς των Lolita Εxpress;;;…Δεν «βλέπει» ότι «στρατιές» ανώμαλων έχουν «μπει» στα σχολεία των χριστιανόπαιδων και τα «κατακρεουργούν», προκειμένου να περάσουν μια απολύτως απάνθρωπη κι αντιχριστιανική ΛΟΑΤΚΙ νοοτροπία;;;

Ο Χριστιανισμός σήμερα βρίσκεται υπό μια γενική απειλή. Βάλλεται από παντού και στην κυριολεξία κάποιοι τού «χρεώνουν» το σύνολο των «αμαρτιών» τής ανθρώπινης παρουσίας σ’ αυτόν τον Πλανήτη. Μέσα στην ίδια τη χριστιανική επικράτεια οι Χριστιανοί φοβούνται ακόμα και να γιορτάσουν τις χριστιανικές γιορτές …Φοβούνται να δηλώσουν την πίστη τους στον Χριστό…Φοβούνται να περάσουν την πίστη τους στα παιδιά τους. Ο Χριστιανισμός, ως κοινωνικό μοντέλο, βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και οι ηγέτες του, περί άλλων τυρβάζουν …Ο αυτοκράτορας της Ρώμης τού Καθολικισμού ασχολείται με τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας …Ο αυτοκράτορας της Νέας Ρώμης τής Ορθοδοξίας ασχολείται με το φαινόμενο του «θερμοκηπίου»…και τέλος, ο αυτοκράτορας της Τρίτης Ρώμης τού Προτεσταντισμού ασχολείται με την Αμερικανίδα νύφη του και τον ανεπρόκοπο τον γιό του.

Όλα αυτά τα οποία βλέπουμε είναι απολύτως ορατά ακόμα κι από τον πιο αδαή. Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ειδικές γνώσεις ή ειδική πληροφόρηση για να τ’ αντιληφθεί …Αρκεί να διαθέτει την κοινή ανθρώπινη λογική και βέβαια να μην φορά τα μοντέρνα παραμορφωτικά «γυαλιά»,τα οποία κάποιοι έχουν φορέσει στην ανθρωπότητα για να τη «στραβώσουν» …Τα «γυαλιά» αυτά, τα οποία δεν επιτρέπουν στον σύγχρονο άνθρωπο να «βλέπει» τους πρωταγωνιστές όλων αυτών των εγκλημάτων, γιατί ΤΡΕΜΕΙ μην τον χαρακτηρίσουν αρνητικά οι επαγγελματίες τής προπαγάνδας και του «politicalycorrect»…«Γυαλιά»,τα οποία δεν του επιτρέπουν να «εντοπίσει» και να καταγγείλει την εθνική ή θρησκευτική προέλευση των αρνητικών πρωταγωνιστών τής σύγχρονης ιστορίας, για να μην τον χαρακτηρίσουν αντισημίτη και άρα φασίστα.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, για παράδειγμα, να σχολιάζεις το γεγονός ότι οι κύριοι αρνητικοί πρωταγωνιστές τού πολέμου τής Ουκρανίας είναι Εβραίοι…Εβραίος είναι ο Κίσινγκερ,ο οποίος τον «εμπνεύστηκε» …Εβραία είναι η Νούλαντ,η οποία τον προετοίμασε …Εβραίος είναι ο Ζελένσκι,ο οποίος τον δρομολόγησε …Εβραίος είναι ο Μπλίνκεν,ο οποίος τον επέτρεψε…Εβραίος είναι ο Σον Πεν,ο οποίος έχει αναλάβει την παγκόσμια προπαγάνδα υπέρ του …Εβραίος είναι τέλος και o Φινκ τής Μπλακ-Ροκ,ο οποίος ήδη υπέγραψε με τον Ζελένσκι τα συμβόλαια για τη μελλοντική ανοικοδόμηση της Ουκρανίας,την οποία όλοι οι προηγούμενοι διέλυσαν…

…Εβραίοι «κερνάνε» θάνατο και Εβραίοι «πίνουν» κέρδη στις χριστιανικές τραγωδίες …Εβραίοι, δηλαδή, βρίσκονται καί στα «πριν» καί στα «μετά» τού πολέμου που «εντόπισε» ο Πάπας. Όμως, εάν τα «δεις» όλα αυτά με καθαρή «ματιά» και επιχειρήσεις να τα καταγγείλεις με το «όνομά» τους, θα χαρακτηριστείς φασίστας και αντισημίτης. Δεν τολμάς να υπερασπιστείς τους νεκρούς Χριστιανούς, γιατί «κι αυτοί ήταν παιδιά παλαιών αποικιοκρατών και ως εκ τούτου δεν το «δικαιούνται»». Δεν πρέπει να κλάψεις τα νεκρά παιδιά των αμάχων, γιατί είναι λευκά και κανένας δεν θέλει να χαρακτηριστεί ως οπαδός τού WhiteSupremacy…κάτι, το οποίο τα παιδιά αυτά με την ύπαρξή τους θα διαιώνιζαν. Μόνον οι κλαψιάρηδες Εβραίοι, οι υστερικές «αδερφές» και οι χρήσιμοι λαθρομετανάστες δικαιούνται της παγκόσμιας συμπάθειας κι αλληλεγγύης.
Όλα αυτά είναι αποτελέσματα των παραμορφωτικών «γυαλιών» που κάποιοι φόρεσαν στην ανθρωπότητα …με αποτέλεσμα, ακόμα κι όταν «βλέπει», να φέρεται σαν «τυφλή». O τυφλός,όμως, ακόμα κι αν δεν τον παγιδεύσεις, δεν μπορεί να πάει «μακριά»…Κάπου θα «πέσει» και θα «τσακιστεί» από μόνος του.Αυτό είναι που κινδυνεύει να πάθει τώρα η ανθρωπότητα και υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι εκείνοι που την «τύφλωσαν», φορώντας της τα παραμορφωτικά «γυαλιά». Η ανθρωπότητα βαδίζει πλέον προς την «Άβυσσο», γιατί οι Εβραίοι, προκειμένου να την κλέβουν, της φόρεσαν τις τρομερές «παρωπίδες»τού«politicalycorrect».
… η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο
ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

9 σχόλια:

  1. "Πίσω απο αυτές τις μεθοδεύσεις κρύβοντε οι Εβραίοι. Οι καλλύτεροι μελετητές ,των Ελλήνων και οι μόνιμοι εχθροί τους.Οταν οι Εβραίοι δέν τον "πυροβολούσαν" ως πλουτοκράτες τοκογλύφοι ,τύπου Ρικάρντο,τον ¨πυροβολούσαν",ω΄ς ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ.Οταν μέσω των Προτεσταντών ,δεν τον λεριχναν στα Γερμανικά όπλα του ΚΕΜΑΛ ,τον "πετούσαν" στα κονσερβοκούτια του Στάλιν.Πάντα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    Οι ίδιοι προκάλεσαν τις ταραχες στην ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
    Οί ίδιοι μεθόδευσαν την ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ
    Οί ίδιοι οδήγησαν την ΕΛΛΑΔΑ στα μνημόνια
    Οι ίδιοι σήμερα την εμπλέκουν στον πόλεμο της Ουκρανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τελευταίο μεγάλο τους ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΄Οποιος διαβάσει αυτό τό άρθρο,θα σοκαριστεί,θα ψάξει,και θα βρεί,την αλήθεια που ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ καταθέτει. Θα νοιώσει βλάκας που κάποτε ακολούθησε ,κάτι από τον ΕΒΡΑΙΚΟ σχεδιασμό. Είτε κάποια "ιδεολογία",είτε τα παραμύθια με τους "ισχυρούς",παίχτες του πλανήτη κτλ. Θα δεί επιτέλους την ΑΛΗΘΕΙΑ. Θα φάει τέτοια κατραπακιά. Θα θυμώσει με την αδικία που υπέστησαν οι ΛΑΟΙ του κόσμου Οσο και να θέλουν καποιοι να στρουθοκαμηλίζουν..Φτάσαμε στο τέλος.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,όπως τον είχαμε γνωρίσει. Θα δεί ο κόσμος ΟΛΟΣ την ΑΛΗΘΕΙΑ. Ολα θα αποκαλυφθούν,και αποκαλύπτοντε και ας κάνουν πώς δεν θέλουν να ακούσουν η να δούν.Μπαίνουμε στην ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ. Τής ολοκληρωσης,που πρίν γίνει η "βάπτιση" πρέπει να έχει γίνει η "κάθαρση".
    Το ΦΩΣ η αλοιώς "Αγιο πνεύμα ¨ή ΓΝΩΣΗ όπως θέλει ο καθένας ας το ονομάσει. Μόνον οι "Μακάριοι" δέν έχουν αντιληφθεί τίποτα από όσα συγκλονιστικά γίνοντε.
    Μόνον οι "μακάριοι" ακόμα ασχολούντε και δεν βλέπουν το ΦΩΣ που σύντομα θα τυφλώσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο Περι να το κρατήσεις ενδεχομένως να αποδειχθεί προφητικό, και ξέρεις γιατί; επειδή συμφωνούμε για το στημένο και συμφωνούμε ότι ο δικομματισμός ευθύνεται για όλη αυτή την παρακμιακή κατάσταση , προφανώς αμφότεροι οι δικομματικοί μονομάχοι καθημερινά προσβάλλουν την νοημοσύνη μας και δυστυχώς την προσβάλλουν επειδή εμείς τους δίνουμε την δυνατότητα να το κάνουν. Η ποιότητα της πολιτικής τεχνητής αντιπαράθεσης,καθορίζει και την τελική έκβαση του παιχνιδιού.Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι υποκλοπές,σε άλλη χώρα θα επέφερε παραιτήσεις και γιατί όχι και πτώση της κυβέρνησης, αλλά σε άλλη χώρα, εδώ δεν κινείται τίποτε, αλλά η φθορά που υπέστη η ΝΔ αποδείχθηκε μικρή και επιπλέον δεν την καρπώθηκε η δεύτερη φορά αριστερά,τα περί ελεγχόμενων ΜΜΕ τα αντιπαρέρχομαι ως προσχηματικά, ειναι δικαιολογίες αφού ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ με τις παλινωδίες και το όχι που ΄'εγινε ναι, εδειξε παντελώς αναξιόπιστος. απλά χρησιμοποιεί έναν καταγγελτικό λόγο, ακατάπαυστα διαφωνεί χωρίς εναλλακτική και προφανώς λειτουργεί υπέρ του συστήματος. Η αντιπαράθεση δεν οδηγεί πουθενά, απλώς ευτελίζεται, απλά ενθουσιάζει τον κομματικό στρατό και αφήνει τους περισσότερους παγερά αδιάφορους.Περι όσο παράξενο και αν ακούγεται δεν κολλάει βέβαια στην δική σου οπτική περί εκλογών , την οποία σέβομαι,ο Μητσοτάκης θα επιζήσει πολιτικά . αυτό θέλω να κρατήσεις,όχι γιατί δεν έχει συνολική ευθύνη για τα κακώς κείμενα και είναι πάρα πολλά.αλλά γιατί οι αντίπαλοί του δεν έχουν κατανοήσει ότι την διαφορά την κάνει η ποιότητα των επιχειρηματων, που μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να υπαρχουν.Και για να ευθυμήσουμε λίγο, λέει ο Τσίπρας στον Αι Βασίλη, θέλω το 2023 να με πας στου Μαξίμου και του απαντά ο Αι Βασίλης στου Μαξίμου σε πάω, είσαι το δώρο του Μητσοτάκη, αυτό βέβαια δεν είναι τίποτε μπροστά στο άλλο το κορυφαίο, ως αντισταθμισμα στο δημοψήφισμα που το μεγαλειώδες οχι έγινε ναι, σκεψου Περι το 1974 να ήταν ο Συριζα , σήμερα θα είχαμε βασιλευομένη δημοκρατία, αφου το οχι στην μοναρχία ενδεχομένως να γίνονταν ναι, αστειεύομαι προφανώς.ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έπρεπε να υπήρχαν 50 σχόλια .ο ελληνικός λαός είναι απαράδεκτος μέχρι αηδίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γράφεις "έπρεπε να υπάρχουν 50 σχόλια"....
    Εδώ σχολιάζουν απλά για να πουλήσουν πνεύμα. Γελάς πραγματικά με την ηλιθιότητα. Σέ άρθρο που ενημερώνει για το στημένο παιχνίδι και τον στόχο τους ,διαβάζεις σχόλια για "δικοματισμούς",και "αναλύσεις" για τα πιόνια .Τό συγκεκριμένο άρθρο σε ταρακουνάει ,με τις αποκαλύψεις και τις αλήθειες,και κάποιοι επιμένουν να σχολιάζουν τήν ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    Τί μπορείς να πείς για την αντίληψη ,που είναι ανύπαρκτη.
    Εδώ μιλάμε καθαρά για ψυχασθένεια. Κυριολεκτικά όχι απλά "μεταφορικά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Θεός ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..
    Θα μπορούσαν να συγχωρεθούν γιά ολα,εκτός ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ,και άρα η ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    Οποιος επιτίθεται στο ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ στην πραγματικότητα θέλει να καταδικασει την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    Δέν θα ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΡΟΠΟ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΘΑ ΤΣΙΡΙΞΟΥΝ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ.
    Οι "ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ" ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..Για να δούμε τι θα ακουστεί απο Σερβια-Κοσυφοπέδιο το επόμενο διάστημα.. Καλά τά έφτιαξαν στα χαρτιά..πρακτικά όμως δέν βγαίνει.Δέν έχουν ιδέα σε τι "νεύρο"πάτησαν..
    Οποιος άγγιξε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι "νεκρός"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νταβός 2023: Ψηφιακά αρχεία εμβολιασμού, τεχνολογία που επιτρέπει στο αφεντικό σας να παρακολουθεί τη δραστηριότητα του εγκεφάλου σας, προώθηση ομοφυλοφιλίας μέσω Χόλυγουντ, «απελευθέρωση» αμβλώσεων και άλλα που ειπώθηκαν στην διάσκεψη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ
    Μετά από δύο χρόνια απουσίας η παγκόσμια οικονομική ελίτ επέστρεψε στο Νταβός της Ελβετίας, όπου έλαβε χώρα η ετήσια διάσκεψη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum - WEF).
    Παραβρέθηκαν πάνω από 50 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, 19 διοικητές Κεντρικών Τραπεζών, 30 υπουργοί Εμπορίου και 35 υπουργοί Εξωτερικών από όλο τον κόσμο, επικεφαλής διεθνών οργανισμών, καθώς και πάνω από 1.500 επικεφαλής επιχειρήσεων.

    Ας δούμε κάποια στιγμιότυπα όπως καταγράφτηκαν από τον Andreas Wailzer για λογαριασμό της χριστιανικής ιστοσελίδας LifeSiteNews:
    Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ προέβλεψε ότι τα μελλοντικά εμβόλια θα απαιτούν «πολλαπλά εμβόλια» και ζήτησε μια «ψηφιακή υποδομή» για να γνωρίζουμε «ποιος έχει εμβολιαστεί και ποιος δεν έχει εμβολιαστεί».

    Ο Μπλερ τόνισε τη σημασία της δημιουργίας μιας «κατάλληλης ψηφιακής υποδομής» προκειμένου να είμαστε προετοιμασμένοι για μελλοντικές πανδημίες. «Αυτό το θέμα έχει να κάνει με την τεχνολογία και την ψηφιακή υποδομή. Θέλω απλώς να τονίσω πόσο σημαντικό πιστεύω ότι είναι αυτό».

    «Η ψηφιοποίηση στην υγειονομική περίθαλψη είναι ένας από τους σπουδαίους παράγοντες που αλλάζουν το παιχνίδι», δήλωσε ο Μπλερ, προσθέτοντας ότι «θα πρέπει να βοηθήσουμε τις χώρες να αναπτύξουν αυτές τις υποδομές, τις οποίες θα χρειαστούν με αυτά τα νέα εμβόλια».



    Μια ομιλήτρια του WEF χαιρέτισε την «εξαιρετική υπόσχεση» της χρήσης συσκευών ανάγνωσης του μυαλού στο χώρο εργασίας, ενώ παραδέχτηκε ότι θα μπορούσαν να είναι «η πιο καταπιεστική τεχνολογία» ("most oppresive technology") που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε «μεγάλης κλίμακας σε όλη την κοινωνία».

    Οι φορητές συσκευές ανάγνωσης του μυαλού δεν είναι αποκυήματα του μέλλοντος – είναι ήδη εδώ, υποστήριξε η Nita Farahany, νομικός ηθικολόγος και συγγραφέας του «The Battle for Your Brain», κατά τη διάρκεια της ομιλίας της «Ready for Brain Transparency;» κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης του WEF για το 2023 στο Νταβός της Ελβετίας.
    Όπως το "Fitbits for the brain" («Fitbit για το κρανίο») - [ο Elon Musk είχε παρουσιάσει εμφύτευμα εγκεφάλου για τον έλεγχο κινητών και Η/Υ με τη σκέψη, με την ελπίδα ότι θα μπορεί κάποια μέρα να θεραπεύει ένα ευρύ φάσμα «σημαντικών εγκεφαλικών προβλημάτων και παθήσεων της σπονδυλικής στήλης», περιλαμβανομένης της απώλειας μνήμης και όρασης, των εγκεφαλικών επεισοδίων, ακόμη και την εξάρτηση από τα ναρκωτικά] - η χρήση συσκευών που ήδη φοριούνται από τον καταναλωτή — πρόκειται για κεφαλόδεσμους, καπέλα που διαθέτουν αισθητήρες που μπορούν να ανιχνεύσουν τη δραστηριότητα των κυμάτων του εγκεφάλου σας, με ακουστικά και μικροσκοπικά τατουάζ που μπορείτε να φορέσετε πίσω από το αυτί σας — μπορούμε συλλέξουμε συναισθηματικές καταστάσεις», όπως η ευτυχία ή η λύπη ή ο θυμός, είπε η Farahany.

    «Μπορούμε να συλλέξουμε και να αποκωδικοποιήσουμε πρόσωπα που βλέπετε στο μυαλό σας, απλά σχήματα, αριθμούς, τον αριθμό του pin σας», εξήγησε, προσθέτοντας ότι μια τέτοια τεχνολογία θα μπορούσε επομένως να δώσει πρόσβαση στον «τραπεζικό σας λογαριασμό».

    ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΕΛΛΟΝ" ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΔΙΑ!!! ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟ "ΜΑΤΙ"..
    ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.!! ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΥΣ.
    ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΩ! ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΤΑΖΩ!
    ΕΙΜΑΙ "ΨΕΚ".. "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ.
    ΚΕΦΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΛΆΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ! .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aaliyah -Try Again (Original Video)