peri majestic the real

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Τον αδειάζουν τον Μπουρλά....δεν τον χρειάζονται άλλο...

 

 Εβραίοι οι ρεπόρτερς....που δήθεν στρίμωξαν τον σιωνιστή...

7 σχόλια:

  1. Το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023, η νέα Σελήνη θα απέχει ακριβώς 356.568 χλμ. από τη Γη.Αυτή είναι η πιο κοντινή προσέγγιση στον πλανήτη μας από το 1030 – την εποχή των Σταυροφοριών, την κατάκτηση της Βρετανίας από τους Νορμανδούς και τους πρώτους οικισμούς των Βίκινγκς στη Βόρεια Αμερική, δηλαδή αιώνες, που ειρωνικά ονομάζονται «Σκοτεινοί Αιώνες». “.

    Αυτή η «Τελευταία Σούπερ Σελήνη» σηματοδοτεί επίσης την έναρξη του Κινεζικού Σεληνιακού Νέου Έτους και εμφανίζεται κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας σύνοδο Αφροδίτης και Κρόνου, που φαίνεται καλύτερα αμέσως μετά τη δύση του ηλίου στα νοτιοδυτικά την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2022.
    Ο φυσικός μας δορυφόρος στο διάστημα, ο οποίος θα είναι εντελώς αόρατος σε εμάς κατά τη διάρκεια ενός κοσμικού γεγονότος, αφήνοντας σκοτεινούς ουρανούς για τους αστρολόγους, θα είναι πιο κοντά στη Γη από ό,τι ήταν τα τελευταία 992 χρόνια.

    Αυτό το λεγόμενο «Supermoon» (επίσημα νέο φεγγάρι στο περίγειο) – το αντίθετο του «μικροφεγγαριού» (επισήμως ονομάζεται νέα σελήνη στο απόγειο) είναι ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο, αλλά αποτελεί μέρος της κανονικής πορείας των γεγονότων.

    Παγκόσμιο έτος 7=2+0+2+3
    το Ιωβηλαίο είναι το πρώτο έτος του επόμενου κύκλου Σεμιταχ-26.9.2022
    21.01.2023 Νέα Σελήνη
    22.01.2023 Κινέζικο νέο έτος του υδάτινου λαγού
    22.01.2023 Σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου.
    23.01.2023 Σύνοδος λεπτού μηνίσκου Αφροδίτης – Σελήνης

    https://earthsky-org.translate.goog/upl/2022/11/2023-January-23-Moon-Venus-Sat.jpg?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=sc

    25.01.2023 Ο Δίας θα φτάσει στο περιήλιο, το πλησιέστερο σημείο από τον Ήλιο–

    https://youtu.be/ZljKwa


    Χάος στην γενική απεργία στη Γαλλία: Ο λαός λέει βροντερό «όχι» στην αύξηση ηλικίας στο συνταξιοδοτικό – Επεισόδια, συλλήψεις
    Σύμφωνα με τα συνδικάτα, 7 στους 10 εκπαιδευτικούς συμμετείχαν στην απεργία
    Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται την Πέμπτη 19/1 στο Παρίσι, τη Λυών και σε άλλες γαλλικές πόλεις, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης του Macron, δηλαδή της αύξησης κατά δύο χρόνια, στα 64 έτη, του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης.
    Η αριστερά και η ακροδεξιά είναι σφόδρα αντίθετες, με μόνο την παραδοσιακή δεξιά να προσφέρει μια πιθανότητα συμβιβασμού.
    Τουλάχιστον 10.000 αστυνομικοί και χωροφύλακες, εκ των οποίων 3.500 στο Παρίσι, κινητοποιήθηκαν για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των διαδηλώσεων, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

    ΞΕΚΙΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γέλεν: Έκτακτα μέτρα στις ΗΠΑ για αποφυγή χρεοκοπίας - Στα 31,4 τρισ. δολάρια το χρέος
    Έκτακτα μέτρα άρχισε να λαμβάνει το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ για να συνεχίσει να πληρώνει τους λογαριασμούς της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, καθώς την Πέμπτη (19/1) η χώρα έφτασε το όριο χρέους της, δήλωσε η υπουργός Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν.

    Σε επιστολή που απευθυνόταν στον Πρόεδρο της Βουλής η Γέλεν είπε ότι το Υπουργείο Οικονομικών θα αναστείλει νέες επενδύσεις στο Ταμείο Συνταξιοδότησης και Αναπηρίας του Δημοσίου και στο Ταμείο Παροχών Υγείας Συνταξιούχων Ταχυδρομικής Υπηρεσίας από την Πέμπτη έως τις 5 Ιουνίου 2023.

    Ωστόσο, προειδοποίησε ότι και οι δύο κινήσεις υπόκεινται σε «σημαντική αβεβαιότητα» εάν το Κογκρέσο δεν εγκρίνει νομοσχέδιο για την αύξηση του ανώτατου ορίου χρέους των 31,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Η υπουργός Οικονομικών είπε στους βουλευτές ότι πιστεύει ότι τα έκτακτα μέτρα θα μπορούσαν να επιτρέψουν στην κυβέρνηση να πληρώσει τις υποχρεώσεις της μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

    Η Γέλεν προέτρεψε την περασμένη εβδομάδα το Κογκρέσο να «δράσει εγκαίρως για να αυξήσει ή να αναστείλει το όριο του χρέους», καθώς η αποτυχία του να πράξει έτσι θα μπορούσε να οδηγήσει για πρώτη φορά σε χρεοκοπία του αμερικανικού χρέους και να προκαλέσει οικονομική ζημιά σε όλο τον κόσμο.

    Ο Λευκός Οίκος κάλεσε επίσης το Κογκρέσο την Παρασκευή να αυξήσει το ανώτατο όριο του χρέους «χωρίς όρους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η οικονομική κρίση, ο πληθωρισμός και κυρίως το διαρκώς αυξανόμενο κόστος ζωής στην Μεγάλη Βρετανία αποτελούν τον βασικό «πονοκέφαλο» για την Κυβέρνηση του Ρίσι Σούνακ. Ο Βασιλιάς Κάρολος έχοντας κάνει εκτενή αναφορά στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του στην φτώχια και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κοινωνία ήρθε σήμερα να δώσει «ανάσα» στα έξοδα του Κράτους.



    Με επιστολή που έχει στείλει τόσο στον Πρωθυπουργό της χώρας όσο και στον υπουργό οικονομικών ο Βασιλιάς Κάρολος έχει ζητήσει να μειωθεί το ποσοστό των εσόδων που λαμβάνει ο βασιλικός οίκος από το Βρετανικό Δημόσιο ως αμοιβή για την εκχώρηση των γαιών του.

    Σημειώνεται πως η βασιλική οικογένεια λαμβάνει περί το 15% των εσόδων που έχει το Βρετανικό δημόσιο από την εκμετάλλευση γαιών αλλά και της θάλασσας καθώς είναι η νόμιμη κάτοχος όλων των παραλίων του νησιού. Ο Κάρολος σημειώνει στις επιστολές του πως δεν επιθυμεί να λάβει υπό την παρούσα οικονομική συγκυρία το 15% των εσόδων από τις εταιρείες ηλεκτροπαραγωγής που αξιοποιούν τα στενά της Βρετανίας με την Ιρλανδία για τις ανεμογεννήτριές τους. Ενημέρωσε επίσης πως θα χορηγήσει άδεια προκειμένου να προχωρήσουν περαιτέρω επενδύσεις στα συγκεκριμένα υποθαλάσσια οικόπεδα χωρίς πρόσθετες οικονομικές αξιώσεις από τον Οίκο του.

    Και σύντομα η "ΣΤΕΨΗ"!!
    --------------------------
    Μπάιντεν για απόρρητα έγγραφα: Δεν είναι τίποτα, δεν μετανιώνω για τίποτα

    Να υποβιβάσει το θέμα του εντοπισμού εμπιστευτικών και απόρρητων εγγράφων που εντοπίστηκαν στο κέντρο μελετών και στο οικογενειακό του σπίτι επιχείρησε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν την Πέμπτη (19/1), λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι τίποτα».

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!! Πότε θα "έχουμε εκλογές" ΕΙΠΑΜΕ???..Πάντως πρέπει να τονίσουμε ,ότι ό Μητσοτάκης ,τα μιλάει "άπτεστα" τα εγγλέζικα.Στα Ελληνικά δυσκολεύεται. Σε αντίθεση με τον Τσίπρα που τα μιλάει με "ρώσικη" προφορά.. Ο καθένας στον "τομέα του" σύντομα. Στόν Γεωγραφικό του προορισμό... Με την γλώσσα της αρεσκείας του,και την λογική του παραλόγου του..
    ΕΡΧΕΤΑΙ "ΑΝΩΘΕΝ".!Οποιος κατάλαβε ,κατάλαβε..



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα Έρχονται στο Φως
    . . . Και όλοι θα μάθουν!
    Η Νέα Σελήνη στον ΥΔΡΟΧΟΟ είναι μιά απρόσμενη καταιγίδα..
    Ενας απρόσμενος ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ..
    Τό ΣΟΚ..
    Τα γεγονότα ανεξέλεγκτα..
    Το πρώτο ΦΩΣ αρχίζει να αναδύεται..
    Σελήνη στον ΥΔΡΟΧΟΟ στις 21 Ιανουαρίου..
    ΕΡΧΕΤΑΙ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παγκόσμιο έτος 2023. =7..
    7..καιρός για ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ (οι 6 "ημέρες¨εργασίας,και η 7η η "ανάπαυση)
    7 οι ημέρες της εβδομάδας..
    7 οι σάλπιγκες της Αποκάλυψης..
    7 φωτη η Λυχνία του Μωυση..
    7 Τα Ιερά μυστήρια..
    7 οι κυριες αρετές..
    7 τα θανάσιμα αμαρτήματα..
    7 για τους Πυθαγώριους ειναι ο "αμήτωρ"-(χωρίς μητέρα και πατέρα)Το όλον ,τό σύμβολο της τελειότητας.
    Οι 7 (επτά επι θήβας)
    7 τα θαύματα του Κόσμου..
    7 Η "επτάλοφος" Ρώμη..
    Το 2023 =7 ο χρόνος της Ανίψωσης,τής ανάπαυσης της 7 ης ημέρας της δημιουργίας..
    Ολα "πάνω¨στην ΥΔΡΟΧΟΙΚΗ εποχή ,που Επίσημα ξεκινάει ,ακόμα και στην Κινα με την χρονιά του Λαγού. (Κίνα = Δράκος)
    Ο 7ος Οικος =δικαιοσύνη.
    Θα διασκεδάσουμε,όσοι θα "βλέπουμε".,και θα τρομοκρατηθούν όσοι θα κοιτάζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδειάζουν τον Μπουρλά ενώ βάζουν τον Ιωαννίδη να μπουστάρει την προπαγάνδα και να εξαφανίσει την ξαφνικίτιδα; Δεν νομίζω Τάκη!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=y2MNewrMFa8

    ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΛΑ.Ο ΜΠΟΥΡΛΑ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ,ΕΝΩ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ
    Ο ΜΠΟΥΡΛΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ,ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ

    Ο ΜΠΟΥΡΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΛΗΟΥ (ΔΟΥΚΑΣ) ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΥ (ΦΟΥΣΚΑΣ) ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "THE ΚΟΠΑΝΟΙ"

    Υ.Γ.:There's a storm coming!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε γιε πουτανασ δε θα βγαζεισ ακομα τα σχολια μου????? ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή