peri majestic the real

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Leo Messi

 


6 σχόλια:

  1. Με τίς υγείες του..Αν δεν προσκυνήσεις στούς Εβραίους και στον ΘΕΟ τους το χρήμα,προκοπή και χρήμα δέν βλέπεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (Έλληνες Βορειοηπειρώτες: «Ελλάς, Ελλάς μη μας ξεχνάς» – Κ.Μητσοτάκης: «Στηρίζω την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ»!)

    Αυτό είναι το ζητούμενο του. Οτι του είπαν τα αφεντικά του ,του σκύλου. Γιά να ενταχθεί η Αλβανία στην ΕΕ θα πρέπει να λύσει το θέμα του κοσυφοπεδίου. Κάτι που αφορά τους ΣΕΡΒΟΥΣ. Καί άλλο μέτωπο ανοίγει στούς Ελληνες ο βρωμοκαριόλης.
    Απέναντι μας και άρα εχθρούς μας θα είναι εκτός από τους Ρώσους,και οι Σέρβοι χριστιανοί.Μάς έχει μπλέξει παντού δίχως να έχουμε κανένα όφελος.Μονο γιά να μάς κάνουν ζημιά και να δημιουργούν έχθρούς απέναντι μας.
    Ο τύπος είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρομάν Αμπράμοβιτς: Ο Ρώσος μεγιστάνας χρηματοδοτούσε μυστικά τη μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία κάνναβης!

    https://www.protothema.gr/world/article/1322141/roman-abramovits-o-rosos-megistanas-hrimatodotouse-mustika-ti-megaluteri-amerikaniki-etaireia-kannavis/

    ¨οχι !! "είμαστε συνομώτες" και βλέπουμε πονηρά τίς "καλές τους" προθέσεις.
    Αμα είσαι ανόητος σε "τρέχουνε" σαν τον σκύλο,σου φαίροντε σαν να είσαι σκύλος και λές "ευχαριστώ αφέντη" σάν καλός σκύλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι οβριοι έχουν τον θεοδιαλο για Θεό όχι ότι εμείς είμαστε καλύτεροι μάλλον για τον γάιδαρο Καβάλα είμαστε μην έχουμε αυταπάτες και μην ακούμε τα διάφορα φερεφωνα που μας ανακατωνουν με τους ψευδοπροφητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Εβραίοι ,κάνουν ετοιμασίες στρατιωτικού επιπέδου για την "έλευση"..
    Του Μεσσία τους..
    "Μεσσία" γιά αυτούς δέν έχει ,κάποτε πήγε και τον σταύρωσαν..
    Οι χριστιανοί,περιμένουν τον "αντιχριστο"..Που όμως κυβερνά και είναι στην γή 2000 χρόνια και κάτι.Ολη την διάρκεια της περιόδου τών ιχθυών.Και άρα την εποχή του χριστού ,που ο ίδιος κατέβηκε στον κάτω κόσμο των νεκρών.(33 πέθανε)
    Εκείνος που έρχεται,είναι ο βασιλιάς του άνω κόσμου, (πού κάποτε τόν είδε ο κόσμος αλλά και αυτή η γέννα ήταν άκαιρη -33 χρονών πέθανε) που σήμερα είναι σφιχταγγαλιασμένος με τον αδερφό του,βασιλια του κάτω κόσμου.Τα δίδυμα της Ρώμης,τα διδυμα τών ιχθυών. Οι διόσκουροι.
    Εμείς περιμένουμε,,
    Από Μάρτιο..
    Απρίλιο...
    Μάιο..
    Ιούνιο..
    Τό 2023..ειναι η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΣΗΣ".Το ζητούμενο είναι θα ΤΗΝ αντιληφθούν ΟΛΟΙ? ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ? Η μήπως άλλο τους δείχνουν πώς περιμένουν ,χάσουν την ουσία ,και το περάσουν απαρατήρητα?
    Οι Ελληνες τον πέρασαν τον "ωκεανό"..πρέπει να τραβήξουν από αυτόν και τους υπόλοιπους λαούς.. Θα το δούμε σύντομα.
    Μαρτιος -Απρίλιος-Μάιος-(εχουμε και την στέψη του Καρόλου-)Θα διασκεδάσουμε αν μη τι άλλο ..
    Πλούτωνας- στόν Υδροχόο. Τις δύο προηγούεμενες φορές στην ίδια θέση,είχαμε την Αμερικανική επανάσταση και στην άλλη την Γαλλική της Αναγένησης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...