peri majestic the real

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Ένα διαρκές πανόραμα, αίματος, εγκλήματος και διαστροφής.

 Νοσοκομεία......εκεί όπου η επιστήμη μερικές φορές ξεπερνά τα όριά της, εκεί πού αρχίζει ένα ταξίδι στον εφιάλτη. Μέσα στους άσπρους διαδρόμους των χειρουργείων και των εργαστηρίων, σ'έναν κόσμο αστραφτερού επιστημονικού τρόμου, όπου η επιστήμη έχει διαβεί τα τελευταία σύνορα της ηθικής.

Ένας απίστευτος κόσμος επιστημονικού τρόμου, εκεί που η ανθρώπινη αξιοπρέπεια τείνει να καταρρεύσει, ένας κρυφός εμφύλιος πόλεμος, ανάμεσα σε γιατρούς που πολεμάνε τον Ιπποκράτη και στους γιατρούς που μάχονται για τον Ιπποκράτη.

Μεγάλο παράδειγμα, ο covid 19. Πειράματα σε αθώους ανθρώπους, διασωληνώσεις αχρείαστες κάποιες φορές, ετσιθελικές απολύσεις ανεμβολίαστων υγειονομικών με πρόσχημα την δημόσια υγεία, όλοι και όλα σε μιά ομερτά.

Και τα ράντζα, τα φακελάκια, τα άδεια κρεβάτια για τους ''λίγους'', τους προνομιούχους, συνεχίζονται.

Οι εκάστοτε κυβερνήσεις, ανεξαρτήτως χρώματος και ιδεολογίας, κατάντησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, Αφρικανικό τοπίο. Σαφάρι διασκέδασης, όπου τον ρόλο των ζώων έχουν οι Έλληνες. Πωλητικοί, δημοσιογράφοι, δικαστικοί, γιατροί, αστυνομικοί, εγκληματίες του λευκού κολλάρου αλλά και συμμορίες καθαρμάτων, όλοι μαζί σε ένα ύπουλο σχέδιο αποσταθεροποίησης, σκοτώνουν και διασύρουν τους Έλληνες σε κάθε στιγμή.

Ένα διαρκές πανόραμα, αίματος, εγκλήματος και διαστροφής.

Λειτουργούν εναντίον μας, σαν άλλοι ''Τζέημς Μπόντ'' με άδεια να σκοτώνουν, ελεύθερα και ατιμώρητα.

https://www.pronews.gr/ygeia/o-antiproedros-tis-germanikis-omospondiakis-voulis-zitise-na-ginei-aytopsia-se-osous-pethanan-ligo-meta-ton-emvoliasmo-kata-covid/


Kαι η κοινωνία;..............

Υποχωρεί στα σκοτεινά, ερπετικά της ένστικτα, διαμορφώνοντας τον σύγχρονο σκοταδισμό, τον Μεσαίωνα του 21ου αιώνα, απο τα αρχαία Ρωμαικά όργια έως την ανθρώπινη σαπίλα των Σοδόμων.......


https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/synelifthisan-eksi-15xronoi-gia-viasmo-anilikou-vinteoskopousan-ta-panta/

Ότι κάποτε ακούγαμε και βλέπαμε σε άλλους λαούς, τώρα το λουζόματε εμείς. Και με περίσσεια δυστυχώς ευχαρίστηση. Μόνο βρισιές σου έρχονται στο στόμα, ενώ πολλές φορές μιλάς μόνος σου λέγοντας ''ευτυχώς δεν ήμουν εγώ ή τα παιδιά μου''.

Άσχημες σκέψεις σού'ρχονται στον νού. Συχνά εκδικητικές.

Τα πάντα όλα σου φέρνουν στον νού εικόνες απο τις ταινίες ''Death Wish''.
Όλοι αυτοί οι ανεπάγγελτοι, τεμπέληδες, λοβιτουρατζήδες, ρουσφετολόγοι, άχρηστοι πωλητικοί, όλοι αυτοί οι μνημονιακοί εγκληματίες πού λαχταράνε την ψήφο των αδαών, στηρίζονται στην αμάθειά μας, στην επιλεκτική μας λήθη, στην συμφεροντολογική μας απανθρωπιά.

Μιλάμε για μιά κοινωνία γέρων και νέων, με αντίληψη και ένστικτο συμμοριών του Μπρόνξ, Βαζιβουζούκων, ενώ ενώπιον πωλητικών ''αρχόντων'', λειτουργεί το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Άτολμοι χωρίς νού, χωρίς ένστικτο, αντίληψη και παιδεία. Σύγχρονό μας σπόρ; Το τσάκισμα της μέσης, σ'όποιον προσφέρει ψίχουλα και ''καθρεφτάκια''.'


Ψευτοτσαμπουκάδες στο τιμόνι, ή σε όποιον μας στραβοκοιτάξει, στο κλάμπ ή στον δρόμο.

Τα κολλέγια των βενιζελικών και τα masters, τα ντοκτορά και τα πτυχία των ξένων πανεπιστημίων, νίκησαν το ''Νύν Υπέρ Πάντων ο Αγών''.

Διαβολικός κόσμος, φίλε......!!! 

ΜΑΝΚΟ

1 σχόλιο:

  1. Ο Τραιανού μάς είχε ενημερώσει, ότι μπαίνουμε σε έναν χειρότερο Μεσαίωνα.Αυτό που περιγράφεις εννοούσε,και όχι την "πυρά" και τις "μάγισες",όπως τήν έλεγαν στα παραμύθια.
    Σκοτάδι,πνευματικό, καταστάσεις ζοφερές,και λύση πουθενά ,καθώς ο ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ δέν θα ακούγεται.Αυτός ο ορθός λόγος θα "καίγεται" στην πυρά.. Αυτός είναι ο "ψεκασμένος" ο "φασίστας" ,ο "ταλιμπάν"..Οι υποτακτικοί και ήσυχοι είναι οι ακολουθούντες ..Μόλις οι υποτακτικοί ζήσουν ακόμα πιό σκληρές καταστάσεις,μόλις συνειδητοποιήσουν πώς τούς δούλευαν ,τότε θα σκάσουν..
    Διαπιστώσεις,πολλές,αλλά λύσεις δέν θα μπορούν να δωθούν ,καθώς θα υπάρχουν τόσες απόψεις ,και συγκρούσεις,λόγω αυτών τών απόψεων.
    Ειπαμε ,"οταν συμφωνήσουμε μεταξύ μας ,τοτε θα έρθει το τέλος τών δεινών μας"...
    Ακόμα έχουμε δρόμο,μιάς και οι απόψεις "κελαηδάνε".. Οταν έρθει η σιωπή,δλδ η απόγνωση τότε θα έρθει και η λύση ,όλων τών προβλημμάτων μας.Μεχρι τότε θα βλέπουμε την πτώση τών πάντων,αυτό είναι "το τέλος του κόσμου".Το τέλος ενός κόσμου ,όπως τών γνωρίσαμε,και όπως λόγω τής απληστίας κάποιων,βλέπουμε ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ πόσο ψεύτικος ήταν.
    Αυτό είναι το τέλος του κόσμου,και κάποιοι ακόμα δέν μπορούν να το κατανοήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...