peri majestic the real

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ !!

 

https://www.facebook.com/100063489821682/posts/622115286581460/?sfnsn=mo

4 σχόλια:

  1. Τι θέλει να μας πει ο τραιανου πίσω απο τις λέξεις; έρχεται πόλεμος; μας πανε για σφάξιμο με άλλοθι τον πόλεμο στην Ουκρανία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 611 Δεν μιλάει για πόλεμο απλά θέτει το αυτονόητο, αν όντως παρακολουθείτο ο αρχηγός νομιμοποιείται να ηγείται προασπιζόμενος τον όρκο του , φυλάτοντας θερμοπύλες τουτέστιν την δημοκρατία ;δεν μιλαέι για πόλεμο γιατί πέραν των από εδώ και από την απέναντι πλευρά λεκτικών αντιπαραθέσεων και ενδεχομένως μέσα στο 2023 ένος τεχνητού επεισοδίου για εσωτερική κατανάλωση, δλδ εδραίωση των αστικών κυβερνήσεων είτε είναι ο Μητσοτάκης επικεφαλής , είτε ο Ερντογάν , δεν παίζει κανένα ρόλο το πρόσωπο.Γράφεις πίσω από τις λέξεις έρχεται πόλεμος; μήπως πίσω από τις λέξεις έρχεται ο Αλέξης;όπως λέει το άσμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τραιανού "σού" γράφει,πώς το λογικό θα ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος παρακολουθείται ,να ενοχληθεί και να προχωρήσει σε ενέργειες .Αντ¨αυτού,όχι μόνον δέν "ενοχλήθηκε",αλλά συζήτησε με αυτόν που τον παρακολουθούσε ,και βγήκαν "φιλαράκια"! Αρα η λογική λέει τα εξής. - Προφανώς κάτι άκουσε στίς υποκλοπές,που αφορούν τον "αρχηγό",και έγινε μεταξύ τους,κάποια ανταλαγή. -"Παραμένεις και δέν ξεφουρνίζω,και κάνεις ,ότι σου ζητήσω".Αρα είναι ελεγχόμενος.Και τον διαχειρίζεται σάν υπάλληλο του. Ξεκάθαρα.
    Που σημαίνει ,σε αυτήν την στιγμή ,ότι εάν κάποιος έπρεπε να έχει αντιρήσεις για τα παραπάνω,που κάνει ο Μητσοτάκης,είναι αυτός. Τί αντιρήσεις μπορεί να φέρει,όταν έχει ανταλάξει τήν τιμή του και τόν ΡΟΛΟ του με έναν ακόμα χρόνο παράτασης στην "στρατηγία"-στην εξουσία και στό χρήμα"?
    Τί θα γίνει εάν και προκειμένου να μήν χάσει το βενιζελικό παρακράτος την εξουσία,φτιάξουν ένα στημένο επεισόδιο με τον φίλο του τον Ερντογάν και κλάψουν κάποιες μανάδες τα παιδιά τους? Ποιός θα πάρει θέση απέναντι σε αυτό ,ο "στρατηγός" που είναι υπάλληλος του?
    Μέ άλλα λόγια γράφει πώς όλα είναι ελεγχόμενα. Ολοι είναι μέσα στο κόλπο,και δέν υπάρχει καμμιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ κίνηση. Είναι συμμορία και ακολουθούν τήν τακτική "ΟΜΕΡΤΑ". .Εξουσία και χρήμα, δέν υπολογίζουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συνεχίζω στο παραπάνω σχόλιο μου..
    Καί άρα, υποβόσκει δυνατά ,και ένα τέτοιο σενάριο,προκειμένου να μήν χάσει τήν "εξουσία". Αρα,φτιάχνει, ¨στρατό" γιά τα συμφέροντα του,και βάζει σέ κίνδυνο τήν χώρα. Ναί είναι ξεκάθαρο. Οπως στό θέμα που προέκυψε με την Αλβανία και την "ξαφνική " αγάπη του γιά τους Βορειοηπειρώτες. Η Αλβανία στήν ΕΕ,άρα σύγκρουση,με συμφέροντα ,άλλων που δέν έχουμε,κανένα κέρδος ,παρά μόνο χασούρα.
    Η Αλβανία έχει ζητήματα με την Σερβία.Με το Κοσυφοπέδιο.. Πώς θα μπεί στην ΕΕ? Σάν κομμάτι που ανήκει στην "αλβανία"? Πώς θα γίνει αφού αυτό ανήκει στην Σερβία?..Εκεί ανοίγει νέο μέτωπο! Γιατί να είναι ξανά η Ελλάδα σε μπερδέματα? Δέν έχει και εκεί μειονότητα?Ηδη γνωρίζουμε πώς την αντιμετωπίζει η Αλβανία? Τί θα γίνει μετά απο την "θέση" που θα πάρει? Πώς θα αντιδράσουν οι Σέρβοι?
    Δέν είναι γιά πλάκα όλα αυτά..
    Και οι "στρατηγοί",πουλημένοι,γιά μερικές ημέρες ακόμα στην εξουσία..
    Ποιός θα μιλήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή