peri majestic the real

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Και η Ελλάδα; Ποια Ελλάδα; Με στημένο φόβητρο τους Τούρκους, με διεφθαρμένους πολιτικούς των Αθηνών, Γερμανία και Γαλλία μας ρήμαξαν!!! Η Ελλάδα έπρεπε να βρίσκεται στο Αμμάν!! Η Ελλάδα λείπει από την Μέση Ανατολή...

 

 Η Ιορδανία είναι μια φιλική χώρα και ένας εταίρος που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Η 2η Σύνοδος Κορυφής της Βαγδάτης που πραγματοποιήθηκε χθες στο πλαίσιο του διαλόγου και της συνεργασίας το καταδεικνύει αυτό. Ευχαριστώ τον βασιλιά Abdallah II και τον ιορδανικό λαό για την υποδοχή τους.

 Τάδε έφη Emmanuel Macron

Σύνοδος Κορυφής της Βαγδάτης;; Τι είναι αυτό; Και τι ζητά η Γαλλία; Δεν τις φτάνει το Κατάρ; Το Μαρόκο; Η Αλγερία; Μήπως δίπλα στον Μακρον και ο Ερντογάν; Εννοείται. 

Το Ιράκ έχει πρόβλημα με την ηλεκτρική ενέργεια. Χρειάζεται φράγματα. Τι μπορεί να δώσει το Ιράκ στην Γαλλία αλλά και στην Τουρκία; Πετρέλαιο! Άφθονο Πετρέλαιο!! 

Ο γαλλικός όμιλος TotalEnergies έχει επενδύσει στο Ιράκ δισ για την μεταφορά του πετρελαίου. Επίσης, η Total έχει στρώσει τον δρόμο για να επεκταθεί και στα κοιτάσματα του Κουρδιστάν στο βόρειο Ιράκ.. Για αυτό και ο έρωτας του Παρισιού με τους Κούρδους. Εκεί όπου είναι και ο φίλος Ταγίπ με δικούς του αγωγούς Κιρκούκ-Τσεϊχάν. Η ομαλή λειτουργία αυτών των δύο αγωγών δίνουν ρόλο στην Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο και όχι μόνο. Παντού λοιπόν παρακολουθούμε μια "συνεργασία" Μακρόν-Ερντογάν.

Μιλώντας στη διεθνή διάσκεψη του Αμμάν στην Ιορδανία, ο ιρακινός πρωθυπουργός αλ-Σουντανί επέμεινε ιδιαίτερα στη σημασία να αναπτύξει η χώρα του σύγχρονες υποδομές ηλεκτρικής ενέργειας. Μίλησε επίσης για την ανάγκη ανάπτυξης κοινών βιομηχανικών ζωνών με γειτονικές χώρες και την ανάπτυξη ενός τομέα υπηρεσιών που «θα αποτελεί το βασικό μοχλό των οικονομιών της περιοχής μας».

Υπενθύμισε επίσης ο αλ-Σουντανί την «υπαρξιακή απειλή της έλλειψης νερού που υποχρεώνει το Ιράκ να συνεργαστεί με το Ιράν και την Τουρκία για να διασφαλίσει τη σωστή διαχείρισή του». Κατά τον ιρακινό πρωθυπουργό, «ο περιορισμός των απωλειών νερού είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει η χώρα». 
 

Να πούμε ότι την Ευρωπαϊκή Ένωση στη διεθνή διάσκεψη, την εκπροσώπησαν 5 άτομα Πάντα ξεχωριστά από την Γαλλία. Η Γαλλία μόνη της στις συμφωνίες.

Είναι η Γαλλία σύμμαχος χώρα; Θα τρελαθούμε; Μιλάμε για αρπακτικό. Που διαφέρει αυτό το αρπακτικό από τα άλλα αρπακτικά;; Εμφανίζεται να μας συμπονά, αλλά μας βραχυκυκλώνει, ενώ την ίδια στιγμή κλείνει συμφωνίες, εκεί που εμείς ως Ελλάδα, ως πραγματικοί κοσμοπολίτες, δεν θα είχαμε θέμα να τις κλείσουμε χωρίς να ρωτήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ..

https://noumer.blogspot.com/2022/12/le-figaro-le-figaro.html

https://noumer.blogspot.com/2022/12/700-press-conference.html

https://noumer.blogspot.com/2022/12/2-super-star-paris-saint-germain-paris.html

https://noumer.blogspot.com/2022/12/blog-post_19.html

2 σχόλια:

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...