peri majestic the real

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Ανταίος...

 


3 σχόλια:

  1. Χαχαχα ωστε Ανταιος ε; Καποια στιγμη θα βρει τον Ηρακλη του και αυτος. Η λευκη για ξεκαρφωμα ετσι; Για να μη τους πουνε ρατσιστες χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο "Ανταίος"-Γιός του Ποσειδώνα.Σκότωνε τους "ξένους" και μάζευε τα κρανία τους ,και με αυτα έχτιζε "ναό ".(https://en.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones) -"άνοιξε το"..
    Ο ενδέκατος άθλος του Ηρακλή,αναφέρεται στο μέλλον..Στό μέλλον που γιά εμάς σήμερα είναι το παρον..Αναφέρεται στο ότι θα γίνει. Στο Γιβραλταρ,στίς Ηράκλειες Στήλες- ΕΚΕΊ ΚΡΑΤΆΕΙ ΤΙΣ στήλες ο ΗΡΑΚΛΗΣ ..
    Ο "μύθος" που δέν είναι μύθος ,(11 ος αθλος) αναφέρεται στόν "νέο κόσμο" ,στην τελική φάση του συστήματος,που τον ρόλο θα είχε ο "Ανταίος" ,ο κακός "βασιλιάς" ,και Ο "Ηρακλής"(που σκότωσε τα φίδια) θα κάνει συγκεκριμένη διαδρομή μέχρι να πάει να τον "συναντήσει". Πέρνάει από τον Καυκασο. Εκεί που σήμερα "είναι"Όλοι τους....Εκεί βρήκε τον Προμηθεα-γιό του Τιτάνα- σκοτώσε τον "αετό",που του τρώει το συκώτι,και τον απελευθέρωσε.
    (."αετός" σύμβολο εξουσιας).
    Σήμερα μπροστά στα ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ βλέπουμε τον "αθλο" ,όπως είχε γραφτεί.
    Αναφέρεται σε αυτό που ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ .
    Γιά το "νησί των εσπερίδων" ,ο Πίνδαρος έγραψε ,πως εκεί φυτρώνουν "χρυσα λουλούδια¨
    Με όποιον τρόπο και να το περιγράφουν παραπέμπουν ,πέραν του Ατλαντικού. Εάν ο Ηρακλής κρατάει τις Ηράκλειες Σ΄τηλες στο Γιβραλταρ,η "συνέχεια" είναι απέναντι..Και σήμερα εμείς όλοι παρακολουθούμε αυτόν τον 'αθλο,απλά με μάτια "θνητών".
    Γιά όλα θα δωθούν εξηγήσεις ,όπως μάς έχει γράψει.
    Εχουμε μπεί στήν τελική ευθεία,ήδη οι πρώτες ακτίνες διακρίνοντε μέσα στήν "νυχτα". Εξ άλλου και κάποιος "αλλος" αλλά ο ίδιος μας ενημέρωσε πώς θαρθει "σαν κέφτης μεσ΄την "νύχτα"( -"νύχτα",σκοτάδια πνευματικά.)Νύχτα δέν έχει ολη η γή?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...