peri majestic the real

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Ο κόσμος του Βαγγέλη: "Μια «ανεμβολίαστη» δημοκρατία είναι καταδικασμένη να νοσήσει" Με λίγα λόγια προτρέπει την κυβέρνηση να μην οργανώσει την επιστροφή των ανεμβολίαστων. Να εισάγει σχέδιο νόμου με επικαιροποιημένη αιτιολογία ώστε να παραμείνουν εκτός.

 
Είναι ο ίδιος που σκέφτηκε το ατιμώρητο των σκανδάλων των Ολυμπιακών Αγώνων και του Χρηματιστηρίου. Ο ίδιος που ίδρυσε το ΤΑΙΠΕΔ.....Αυτός που "εφεύρε" τον ΕΝΦΙΑ και έκανε τους Έλληνες ενοικιαστές στα δικά τους σπίτια....Αυτός που ξεπούλησε τζάμπα το μάναντζμεντ του ΟΤΕ στους Γερμανούς.. Για τέτοια αξιοπιστία μιλάμε. Αυτός τώρα μας "εξηγεί" αυτά που θέλει η Νέα Τάξη. 

Κατέστρεψαν τα νοσοκομεία με τα μνημόνια και βάζουν μπροστά τα εμβόλια για ξεκάρφωμα....Με επικοινωνιακά κόλπα, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τους θανάτους στα νοσοκομεία..

1 σχόλιο:

  1. Να τούς εμβολιάσουμε λοιπόν.Να ξεκινήσουμε από τους "εκπρόσωπους" της.Οχι όμως εμβόλια της faizer ,τα εμβόλια που συνήθως μας λυτρώνουν από τους λυσσασμένους σκύλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΟΚ ΟΛΕ με Ευρωεκλογές, περιοδείες και Ποντιακή γενοκτονία..

  https://noumer.blogspot.com/2024/05/blog-post_86.html       Για την ακρίβεια έχουν βγει όλοι αυτοί έξω;  Για το ξεπούλημα του ονόματος της...