peri majestic the real

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Γίνεται ένας χαμός...

 Από 1 έως 18 Δεκεμβρίου, εισέβαλαν ΜΟΝΟ στα νησιά, με όλους τους τρόπους, 1108 λάθρο (οι καταγεγραμμένοι)

Λέσβος 381 Κως 274 (Βίντεο) Σάμος 120 Τζιά 97 Χίος 84 Καλαμάτα 60 (Ιστιοφόρο) Ρόδος 54 Λέρος 22 Πάτμος 16 Τα στοιχεία προέρχονται απο τα ημερήσια δελτία του ΕΣΚΕΕΣ.

https://twitter.com/i/status/1604948499837116418

12 σχόλια:

  1. Α πα παπα!!! γίνονται τέτοια πράγματα στις Βρυξέλλες που γοήτευσαν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ακόμα και τον υποψήφιο πρωθυπουργό της δεύτερης φοράς αριστεράς,βρόμικο πολιτικό χρήμα κλπ ατοπήματα ; Περι ελπίζω ΄οσοι έχουν τέτοιου είδους ερωτήματα , αφελή να είναι λίγοι, η οργή και η απέχθεια επιτρέπεται και επιβάλλεται, αλλά η υποκρισία της δήθεν άγνοιας, της τάχα έκπληξης απαγορεύεται , οι πεφτοσυννεφούλες και οι πεφτοσυννεφάκηδες που ανακάλυψαν σήμερα την αμερική,ας κατέβουν από τα συννεφάκια τους γιατί μας ζάλισαν το υπογάστριο,ακόμα δεν κατάλαβαν άραγε ότι οι ανταγωνισμοί επιχειρηματικών ομίλων, των διάφορων λόμπι,οι ΜΚΟ είναι φυτώρια διαφθοράς και δεν είναι προσωπική μου εκτίμηση, ως ένα μοιρολατρικό συμπέρασμα. Οι εκπρόσωποι έρημοι και απρόσωποι όπως λέει το ασμα, όταν οι μηχανισμοί λειτουργήσουν πιάνονται με την γίδα στην πλάτη, όταν υπαρχουν φίλτρα ελέγχου και δεν είναι ανενεργά, τότε διαπλεκόμενοι βγαίνουν στο ξέφωτο, αλλα δυστυχώς δεν θα αποτελεσουν ασφαλιστική δικλείδα για το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως, γίνεται χαμός.....ο Έβρος κατά τ'άλλα σηκώνει τείχος.
    Οι λάθρο μπαίνουν από παντού, αλλά στον Έβρο σηκώνεται τείχος.
    Τα σοκάκια γύρω από την Ομόνοια κατακλύζεται από σκληρούς ισλαμιστές, το ίδιο και όλες οι φτωχογειτονιές της Αθήνας.
    Όλης της Ελλάδας.
    Αλλά στον Έβρο, ανορθώνεται τείχος.
    Δεν έχει σημασία αν στα Άνω Λιόσια, Ζέφυρος, Ζόρια, Μενίδι, Ασπρόπυργο, Κόρινθο, Πάτρα, οι γύφτοι φωνάζουν "έρχονται να μας ελευθερώσουν τ'αδέρφια μας" εννοώντας τους Τούρκους, σημασία έχει ότι ο Έβρος θωρακίζεται.
    Κερκόπορτες παντού, διαχρονικά.

    Φίλε μου Peri,.....μπλέξαμε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η οικονομία είναι σε τραγική κατάσταση άνθρωποι ζητιανεύουν για ένα πιάτο φαγητό και το ρεύμα θερίζει...Πας σούπερ μάρκετ και παθαίνεις ένα σοκ. Γιορτές? Άντε γιορτές όπως Μουντιάλ... Τώρα στις γιορτές δεν πρόκειται ούτε για πλάκα να χωθώ σε night club..και γενικά τα αποφεύγω χρόνια. Δεν βγαίνω. Μιλάμε για τραγικά πράγματα. Τέτοιες μέρες βλέπεις πόσο χάλια είναι πλέον η νύχτα..Λάθρο, αλβανοί και ένα σωρό τρελοί με πολλές ανασφάλειες...δίπλα σου να περιμένουν "ευκαιρίες"...ναι, μπλέξαμε για τα καλά...και φαίνεται ότι μπλέξαμε μιας και δεν κρύβεται πλέον...Εντός Ελλάδος συμμορίες και εκτός κράτη με κτηνώδεις ορέξεις...
      ...
      peri

      Διαγραφή
    2. Καλά αυτό με τα σούπερ μάρκετ και το ηλεκτρικό, έχει σπάσει τα κοντέρ φίλε μου Peri.
      Οι γιορτές έχουν προσωπείο για να κρύβουν την ασχήμια της καθημερινότητας.
      Εννοείται ότι πλέον δεν αξίζει τον κόπο, να βγαίνεις έξω για διασκέδαση.
      Μπορεί να βρεθείς γαζωμένος από σφαίρες. Στα ξαφνικά....αναπάντεχα.
      Η διασκέδαση στο τέλος υποβόσκει την βία.
      Καλύτερα σπίτι, με δυο καλούς ανθρώπους, ένα ποτήρι κρασί, λίγες κουβέντες ανθρωπιάς.
      Σιγανή μουσικούλα, αναπολήσεις για μέρες που δεν θα ξανάρθουν.
      Κάποια πάρτυ από το παρελθόν κάποιο αθώο φλέρτ, όταν αγνάντευες την θάλασσα γαλήνιος.
      Δεν ταιριάζουμε με την μάζα πλέον φίλε μου Peri.
      Καλύτερα.....

      Διαγραφή
    3. Είναι κολαστήριο πλέον...ένα χαμηλό επίπεδο που δεν είχαμε ξαναζήσει ως χώρα...Αυτές οι εικόνες στην Αργεντινή με αφορμή το Μουντιάλ, πληγώνουν. Τα μνημόνια και το ΔΝΤ τους χάζεψαν εντελώς. Δεν ξέρω αν είδες τις εικόνες. Μετά από μια τεράστια χρεωκοπία, η κατάκτηση του παγκόσμιου στο ποδόσφαιρο τους έδωσε μας λένε χαρά!! .. κατάθλιψη και εγκληματικότητα ακόμα και στα καλύτερα σημεία...δώστε σανό στο λαό να υπνωτίζεται από τα προβληματά του και την πείνα και να δοξάζονται και να πλουτίζουν οι μαφιόζοι με τους ποδοσφαιριστές..

      peri

      Διαγραφή
    4. Να πούμε ότι κάπου στην Αργεντινή πίνει μπύρες και κόβει βόλτες ο γιος του Κουφοντίνα. Πως ζει αυτός ο τύπος;

      peri

      Διαγραφή
    5. Ξένοιαστος ζεί, φίλε μου. Χωρίς έννοιες. Κάποτε οι ναζί δραπετεύανε σε όλη την νότιο Αμερική με την βοήθεια του Βατικανού.
      Ή ξακουστή Rat Line.
      Κάτι αντίστοιχο και σήμερα.
      Κάποια ελίτ φυγαδεύει όσους έχουν αμαρτίες στον σβέρκο τους.
      Όσο για το μουντιάλ, ότι είχαμε γράψει και στο παρελθόν.
      Τα φτωχά, σάπια και διεφθαρμένα κράτη, ταΐζονται με τζόγο, πορνεία, ποδόσφαιρο, στοίχημα, ναρκωτικά, όπλα.
      Δεν ξεσηκώνονται αληθινά, αλλά φαινομενικά.
      Ή ψυχική και πνευματική σήψη, έχει πιάσει κόκκαλο.
      Εμείς βέβαια ποδόσφαιρο δεν έχουμε, αλλά έχουμε survivor.
      Σουβλάκια, πίτσες, μπύρες και κόκα κόλα.
      Θα ξεχάσουμε την πείνα, την φτώχεια, τους λευκούς τοίχους του θανάτου στα νοσοκομεία.
      Πλύση εγκεφάλου.....βουλιάζεις σε πυθμένα λάσπης και είσαι ευτυχισμένος, με το χαμόγελο του ηλιθίου στα μούτρα.
      Έξι μήνες κουτσομπολιό και οφθαλμόλουτρο κι'άς οδηγείσαι στη λήθη.
      Τι να περιμένεις πλέον;

      Διαγραφή
    6. χάλια, χάλια... https://twitter.com/i/status/1600798221009408000 το πάνε όπως Αμερική με το Black Lives Matter..και μάλλον δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.. θέλουνε τρόμο στα σπλάχνα της κοινωνίας μιας και δεν τραβά το πράγμα...

      peri

      Διαγραφή
    7. αυτό με την αργεντινή αν προσέξατε εκατομμύρια ανθρώπων που βγήκαν στους δρόμους η πλειοψηφία ήταν γεμάτη με τατουάζ.

      Διαγραφή
    8. 4:01 μ.μ.

      Tι περίμενες να δεις??? Αυτό δυστυχώς έχει εξαπλωθεί και στην Ελλάδα ως μόδα...και παντού θα έλεγα....Αν πας μια βόλτα μέχρι την Νάπολη θα τρομάξεις. Ακόμα θρηνούν τον Μαραντόνα. Από Αλβανία μεριά, βουλγαρία έχουν άλλα πρότυπα. Είναι αυτό που γράφει ο Μάνκο. Τα φτωχά, σάπια και διεφθαρμένα κράτη, ταΐζονται με τζόγο, πορνεία, ποδόσφαιρο, στοίχημα, ναρκωτικά, όπλα.

      peri

      Διαγραφή
  3. Περι και Μάνκο, ξέρετε ότι η ιστορία είναι αδιάψευτος κριτής και λειτουργεί και ως μελλοντολόγος, θυμάστε τα χρόνια που οι πρόγονοι των σημερινών Γερμανών είχαν αιματοκυλίσει την πατρίδα μας κάποιοι εθνικοπατριώτες έλεγαν"τι πολεμάτε ρε τους Γερμανούς έναν σκοτώνετε 100 σκοτώνουν για αντίποινα", άλλοι πάλι εθνικοπατριώτες έλεγαν πόσο μάλαξ ήταν ο Λεωνίδας με τους 300 πολέμησε μέχρι θανατου μυριάδες , Πέρσες , τι θέλεις και πολεμάς σε έναν αγώνα άνισο που το αποτέλεσμα είναι προδικασμένο;που πας ρε καραμήτρο; και φθείρεις την στρατιωτική δύναμη της πατρίδας; Ομως Μανκο και Περι θα ξυπνήσουν οι Κένταυροι και ο γιός της; καλόγριας, ψάξτε τον γρίφο και να είστε σίγουροι ότι ο Θεός της Ελλάδας ακόμα δεν μίλησε, δεν μπορεί δεν είναι δυνατόν αυτός ο λαός με αυτό το DNA με αυτά τα επιτεύγματα να είναι τόσο συμβιβασμένος με τις συστημικές επιταγές και κελεύσματα, να βρίσκεται χρόνια τωρα σε διαρκή ύπνωση, σε θερμοκοιτίδα σήψης και παρακμής, διασωληνωμένος με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.Είπαμε κένταυροι και ο γιος της καλογριάς που λέμε στην Ηπειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή Περι όλα είναι ενταγμένα σε έναν παγκόσμιο σχεδιασμό, δεν είναι τυχαία η επιλογή του Κατάρ , όπως δεν είναι τυχαία η νίκη της Αργεντινής, άρτο και θεάματα έδιναν οι Ρωμαίοι στο πόπολο, σανό και κουτόχορτο ρίχνουν σήμερα μέσω των μέσων μαζικής αποβλάκωσης,επιδοματάκια,καλαθάκια δλδ καθρεπτάκια, και για τους ολοκληρωτικά χρεοκοπημένους λαούς πχ αργεντινής ρίχνουν ως μάνα εξ ουρανού κύπελα για να νοιώσει λιγάκι καλά ο στο καναβάτσο ριγμενος πολίτης, εδω οι παλιότεροι θα θυμούντε επί δικτατορίας στην χώρα μας παραλίγο ο παναθηναικός να πάρει το πρωτάθλημα ευρώπης στο γουέμπλεη. Να θυμάστε τον γρίφο είπαμε κένταυροι και γιός της καλογριάς, από τον Μανκο περιμένω την λύση του γόρδιου γρίφου,Κατά τα λοιπά οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή η εναλλαγή σχολίων σας , όντως ήταν διδακτική ως πρός το ανέβασμα της ποιότητας της ιστοσελίδας, όταν δλδ τα σχόλια έχουν αμεσότητα, κοσμιότητα, στόχευση και όχι ω ντιρλαντα ντιρλάντατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή