peri majestic the real

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

INXS - Not Enough Time (Official Music Video)

1 σχόλιο:

  1. Πόσο δίκιο έχεις , που ζούμε πόση παρακμή , πόση κυνική υποκρισία θα τρώμε αδιαμαρτύρητα και θα λέμε αφερίμ δέσποτα, πόσος ευτελισμός και ποδοπάτηση διαχρονικών αξιών , , χώρα ιδεόληπτων, χώρα θρησκευτικών καιροσκόπων, θυμάσαι την παντόφλα, ποιός αραγε θα αρπάξει το φραγγέλιο;, χώρα Περι ανέτοιμη πολιτικά να αντιμετωπίσει μια πραγματικότητα που η ίδια κατασκεύασε, χώρα ασυνάρτητη , χώρα χωρίς προοπτική που για την αρτιμέλειά της, δηλώνουμε έτοιμοι να θυσιαστούμε και να χύσουμε το αίμα μας. Η πολιτική ζωή της χώρας ανέκαθεν επηρεάζονταν από τα θέλω της εκκλησίας έτσι σήμερα στήνει ευήκοον αυτί στις απαιτήσεις της, τα πολιτικά κόμματα έχουν προφανώς καταλήξει ότι πολιτική χωρίς την εκκλησία δεν έχει μέλλον , αδιαφορώντας για το τί πράττουν με τις ευλογίες των κομμάτων και ουχί της εκκλησίας,κάπως έτσι Περι εμφανίζονται οι επιτήδειοι που γνωρίζουν πολύ καλά το θρησκευτικό μένος των εχόντων ελλειμμα παιδείας νεοελλήνων,.Γνωρίζουν ασφαλώς ότι ο χριστιανισμός όπως και κάθε άλλη θρησκεία , το όπιο του λαού, αποτελεί το ανάχωμα στον ρεαλισμό και την επιστήμη με τις αναχρονιστικές και σκοταδιστικές απόψεις της., δεν μπορεί να μην έχουν διαβάσει οι πολίτες αυτής της χώρας ότι οι πλέον απάνθρωποι πόλεμοι, έγιναν απο φανατικούς θρησκευτικούς ηγέτες. Ποιά κιβωτός Περι , ποιό καράβι απο την Περσία,. Πάντως εν κατακλείδι Περι, η ιστορία αυτή,, ανέδειξε και γλωσσικά ατοπήματα, είναι για γέλια όλα όσα ακούγονται από υποτίθεται έγκριτους δημοσιογράφους στα ΜΜΕτον πατήρ, τον πάτερ κλπ. ραπίζουν την γραμματική, αστοχίες και στις πέντε πτώσεις που έπληξαν τον κοινό νού στο δοξαπατρί.Τέλος όμως μην ξεχναμε όλα όσα ακούγονται για τους προτεστάντες και καθολικούς καρδινάλιους κακοποιητές παιδικών ψυχών, δεν έχει τέλος ΄όλος αυτός ο αχταρμάς από την στιγμή που δεν υφίσταται κανένας ουσιαστικός έλεγχος και όλοι αυτοί οι κεροσκόποι θεωρούν ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν μας θέλουν. Δεν μας χωνεύουν...Οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά το 2010 με το ΔΝΤ. Κρυφός στόχος είναι η Ελλάδα να γίνει μικρά αυτόνομα κομμάτια. Να αποχριστιανοποιηθεί. Για αυτό εξάλλου ξεπουλιέται. Ρημάζει. Πεθαίνει.

  Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα... . Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα... να γίνουμε μια ανάμνηση..Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα...