peri majestic the real

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Επιβεβαιωθήκαμε... Ο αριθμός των λάθρο με παιδιά είναι τρομακτικός. Αυτά τα παιδιά κάπως πρέπει να ενσωματωθούν. Θα πρέπει να περάσουν στα σπλάχνα της Ελληνικής κοινωνίας!

 

\
"Ιδιωτικοποίησαν" τά πάντα. Τά έδωσαν στους "επενδυτές" και έτσι δέν υπάρχει κρατική περιουσία..

Καί σήμερα τήν "ψάχνουν" να κρατικοποιήσουν τίς ΜΚΟ (ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ_) Να ενσωματώσουν ξένο "κράτος" μέσα στο κράτος. Μαζί με όσα έχει το συγκεκριμένο "μαγαζί",που στην προκειμένη περίπτωση έχει "παιδιά" (απο 18-20-25-30) λαθρομεταναστών. Δλδ ,θα "περάσουν" μέσα! Κανονικά και με τον "πόνο"!!! Γιά αυτό τούς πήρε ο "πόνος".Εχουν βάλει και μερικά ελληνόπουλα, που εννοείται δέν έχουν τήν ίδια αντιμετώπιση, και το έχουν κάνει "ωραίο" πακέτο για τους "πονόψυχους", που θα τσιμπήσουν .

Οτι έκαναν σε όλες τίς ΔΕΚΟ πρίν τίς χαρίσουν. Πρώτα έβαζαν μέσα την σάρα και τήν μάρα, ύστερα την έκαναν αντιπαθητική και ασύμφορη, και ύστερα την χάρισαν! Και κανείς δεν αντέδρασε γιατί έλεγαν "καλά να τους κάνουν". 

Σήμερα το πάνε "ανάποδα". .

3 σχόλια:

  1. ΚΟΥΙΖ ποιό ελληνικό κόμμα, ανέκαθεν ήταν αντίθετο για την ύπαρξη των ΜΚΟ εδώ και δύο δεκαετίες τουλάχιστον,;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://noumer.blogspot.com/2022/11/t-medrano.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλαπλοί είναι οι στόχοι τους.Περνάνε τίς ΜΚΟ στό κράτος,τις νομιμοποιούν . Οι "υιοθεσίες" θα κάνουν μιά "νέα ελλάδα",μέ τούς "νέους κατοίκους της". Τα σπίτια τών ελλήνων θα γίνουν οι κατοικίες τους.Οι Ελληνες άστεγοι και τα "ορφανά" τακτοποιημένα.. ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ
    ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
    Για αυτό και ξαφνικά ακούμε γιά όλα τα σκάνδαλα.Σκάνδαλα στούς καθολικούς ,σκάνδαλα στους Ορθόδοξους..Οι μόνοι "ασκανδάλιστοι" είναι οι μαρξιστές της νέας τάξης. Ετσι και αλοιώς αυτοί δέν έχουν κάν όρια και "φρένα'. Ολα είναι μέσα στο "πακέτο τους' Απο ΛΟΑΤΚΙ μέχρι παιδοφιλία,απο΄κτηνοβασία μέχρι τεμπελόσκυλα και "φιλοσοφημένους","σοκαρισμένους"..Ενας αχταρμάς ,από ηλίθιους,που πιστεύουν και πίστευαν πώς το να είσαι υποτακτικός ,είσαι "νομοταγής".Το να δέχεσαι ότι σου πασσάρουν ,είσαι "προχωρημένος" ,και "πολιτισμένος".
    Η Γερμανία πήγε γιά το μουντιάλ,και άλλη "ένοια" δέν υπήρχε! Ολα λυμένα τα έχει. Το μόνο που ήθελε η "ευαίσθητη" ήταν να "μιλήσει" για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ. Η καλεσμένη Γερμανία πήγε να δείξει "ευαισθησία" με τίς απόψεις της. Ξέρεις πόσοι ανόητοι και εκεί θα "σεβάστηκαν" αυτήν την "άποψη"? Ξέρεις πόσοι θα βούλωσαν το στόμα τους και θα πήγαν με το μέρος της "άποψης της Γερμανίας"? Αρκετοί από τους ανόητους. Απο αυτούς που δέν είναι τίποτα και περιμένουν από άλλους να τους κάνουν κάτι.Από αυτούς που δέν έχουν ΦΩΣ και περιμένουν να τούς δώσουν κεριά για να βλέπουν αμυδρά. Εστω και αν αυτο το κάτι είναι ο "βλάκας του Ντουνια" Στό Αφγανιστάν οι άνθρωποι είναι στήν ΚΟΛΑΣΗ Πουλάνε νεφρά για τρείς χιλιάδες ,γιά να ζήσουν. Πεθαίνουν απο την πείνα και τις αρρώστιες. Ρήμαξαν τα παντα. Και οι άνθρωποι είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ . Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ "ΕΨΑΞΑΝ " ΚΑΘΟΛΟΥ.. Για αυτό πεθαίνουν και κλαψουρίζουν. Τα ξέρουν όλα και αποδείχτηκε πώς είναι ΑΣΧΕΤΟΙ και στόκοι. Πληρώνουν όλοι τα λαθη τών λίγων. Συλογικά οι αποφάσεις συλογικό και το κόστος. Ασχετα εάν τίς αποφάσεις τίς έπαιρνα οι άλλοι ,το κόστος έπεσε σε όλους.. Και ακόμα κάποιοι μιλάνε.. Και συνεχίζουν ,και ακόμα έχουν δρόμο μέχρι να αντιληφθούν τόν λόγο που ζεί ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επίθεση των «μουλάδων» …στο Ισραήλ!

  Οι Ιρανοί βάζουν «πλάτη», για να «σωθεί» το ΚΤΗΝΟΣ τής Γάζας!… …Το ΤΕΛΟΣ τού Σιωνισμού είναι πολύ κοντά!   Η σιωνιστική συμμορία, που κυβε...