peri majestic the real

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Να ξεχαστεί μιας και ευθύνεται για δεκάδες χιλιάδες θανάτους στα νοσοκομεία. Κόλπο η φασαρία με τις υποκλοπές ( η πραγματικότητα είναι οι πλειστηριασμοί). Κόλπο ο πόλεμος στην Ουκρανία ( για να υποβαθμίσουν τα δικά τους θύματα με τον κόβιντ) κόλπο η απειλή πολέμου με την Τουρκία, η ακρίβεια, το καλάθι του φτωχού, τα επιδόματα κλεισίματος των στομάτων, η δήθεν ανεγκεφαλιά των συνανθρώπων μας, η καθημερινή ηθική κατάπτωση από τα ΜΜΕ. Προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα. Να προλάβουν να εμφανίζονται ως πρωτοπόροι τής «κάθαρσης», που με τα δικά τους ΜΜΕ θα «προτείνουν» τον νέο αρχηγό τής Δεξιάς. Στο κόλπο όλα τα κόμματα. Ο Τσίπρας απλά περιμένει ένα τηλ από το Βερολίνο για να περάσει από το Μαξίμου.. Δεν έχει δυνάμεις ο Μητσοτάκης για να επανεκλεγεί. Δεν τον θέλει κανείς...Φασαρίες ψάχνει ο Μητσοτάκης για να θολώσει τα νερά...Φασαρίες για την μεγάλη έξοδο....Ενας σαμποτέρ που αχρήστεψε τα πάντα μαζί με μια ελεγχόμενη-διορισμένη δικαιοσύνη.

 

Στο κόλπο όλα τα κόμματα που έφεραν τα μνημόνια. Και ο στρατός!! Είναι πολλοί και αδικαιολόγητοι οι θάνατοι στα νοσοκομεία των μνημονίων.. Το καθεστώς της μεταπολίτευσης είναι ολόιδιο με αυτό του Πινοσέτ. Μιλάμε για θανάτους τρομακτικούς. Θανάτους άδικους. 

Γελοιότητες οι μαγκιές στους Τούρκους....Η Τουρκία είναι αναβαθμισμένη παντού.



8 σχόλια:

  1. Πώ πώ!! Παππού,μας έκοψες τα 'υπατα!!
    Δλδ,είναι γιά γέλια όλοι ετούτοι η γερουσία,που τά έκανε σκατά να συνεχίζει να ξεφτιλίζεται!
    Μιλάμε γιά "γερουσία" στα μυαλά,και στα κουφάρια πλέον.Είναι οι "σοφοί" ¨γνωστικοί" του χτές (,ελέω θεού,),που στήν δύση της ζωής τους παριστάνουν τους σοφους γέροντες. Τούς αντιλαμβάνεσαι πανεύκολα απο την εικόνα την ομιλία ,και τήν "γλίτσα". τους.
    Η Ουκρανία και ο πόλεμος της ,"σκέπασαν" την "πανδημία"! Αρα ο στόχος τους επετεύχθει.Ομως ,¨σκέπασαν" την μία καταστροφή,με μιά άλλη,και σήμερα τούς πνίγει..
    Ποιός ασχολείται με την εξουσία πλέον? Μονο τα αντιπαθητικά τους πρόσωπα πλέον μάς ενοχλούν. Είναι τελειωμένοι. Δεξιοί και αριστεροί! Τι γέλιο έπεσε με την "γιορτή του πολυτεχνείου" αν είχαν λίγη ντροπή θα άλαζαν πλανήτη. Αντιθέτως πήγαν γιά την κλασσική επιθεώρηση ,με άφθονο γέλιο.
    "Σώπα που ναναι θα σημανουν οι καμπάνες"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περι εγω θα πεθάνω. Το νοιώθω δηλαδη εδω και καιρό. Εχω χάσει 3 αγαπημένα μ πρόσωπα φέτος δε μ κανει η καρδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην σε παίρνει από κάτω. Δεν αξίζει. Δεν δίνω συμβουλή, αλλά δεν αξίζει. Κι εγώ φέτος έχασα δυο αγαπημένα μου πρόσωπα. Τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο. Είμαι γενικά χάλια. Τι μπορώ όμως να κάνω? Η χώρα μας είναι του θανατά. Βλέπεις τι κτήνη είναι. Δεν έχω λόγια. Γράφω καθεστώς Πινοσετ γιατί δεν μου πάει στο μυαλό κάτι άλλο. Δεν μπορώ να βρω κάτι ανάλογο. Έχουν φέρει θλίψη και θάνατο. Χέστα όλα ρε.. τέτοιο εφιάλτη ποτέ δεν ξανάζησε καμία χώρα. Με τόσο μικρό πληθυσμό? Καμία χώρα. Τέτοια παλιανθρωπιά? Πουθενά! Έχει γίνει ο θάνατος κάτι το σύνηθες ενώ δίπλα έχουν τους πλειστηριασμούς του ένφια και των δανείων. Μιλάμε για ολοκληρωτική εξάλειψη. Γεμίζουν τα νεκροταφεία και τα διεφθαρμένα ΜΜΕ των κολλητών μιλάνε για ανάπτυξη. Αλλά άμα είναι να φύγουμε, ας φύγουμε όρθιοι ρε γαμώτο..

      Εδώ γράφω, ανεβάζω θέματα για μια μερίδα ανθρώπων. Εχώ γυρίσει εδώ και χρόνια την πλάτη μου στην πλειοψηφία, στους ανισόρροπους στα νούμερα.. Τους έχω χεσμένους. Αλλά είναι αυτό: Πονάς. Πονάς πολύ με το περιβάλλον. Με την πραγματικότητα. Δεν μπορείς να ξεφύγεις από τις αναμνήσεις.. Πέφτεις κάτω. Ερχόταν το κακό εδώ και χρόνια....μας είχαν τελειωμένους. Μας έχουν ακόμα. Είμαστε τα υποψήφια θύματα ενός ολοκληρωτικού πολέμου. Ετσι μας βλέπουν.. δεν υπάρχει κανένας στείρος αρνητισμός. Γράφω την πραγματικότητα... Σήκωσαν τα λεφτά της χώρας, τα έβγαλαν στο εξωτερικό και κάνουν πλάκα μαζί μας...μιλώντας για πολέμους και τρίχες κατσαρές.. Μιλάμε για αμύθητα πλούτη που έφυγαν για το εξωτερικό. Δικά μας λεφτά. Τον ιδρώτα των πατεράδων μας. Των παππούδων μας. Έχουν σπίτια παντού. Πληρωμένες γκόμενες παντού και όχι μόνο... Υπηρέτες κάθε είδους. Ρεμάλια κάθε είδους. Ελέγχουν ένα ολόκληρο κράτος μαζί με τους δανειστές σιωνιστές τοκογλύφους..... Τώρα παραμυθιάζουν τον λαό με τις υποκλοπές ενώ την ίδια στιγμή πεθαίνει κόσμος στα νοσοκομεία.. πεινά κόσμος...η ανεργία θερίζει....πως θερίζει; Ψυχικά...πρώτα χτυπά το καμπανάκι της ψυχής...και εκεί έβαλαν το χέρι τους. Με απειλές διώχνουν τους ανέργους από τον οαεδ....τους αχρηστεύουν εντελώς...τους διαπομπεύουν...και μετά αναρωτιούνται γιατί τα Ελληνόπουλα δεν κάνουν παιδιά...όταν δεν μπορείς να ανοίξεις ένα μαγαζάκι για να επιβιώσεις....γιατί απλά δεν θέλουν...

      Αλλά άμα είναι να φύγουμε, ας φύγουμε όρθιοι ρε γαμώτο..

      peri

      Διαγραφή
    2. μας έχουν για θάνατο...

      Διαγραφή
  3. Όπως ακριβώς τα λες είναι φίλε Peri.Έτσι είναι η κατάσταση στην χώρα.

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/eksosi-stin-dimosiografo-ioanna-kolovou-espasan-tin-porta-gia-na-tis-paroun-to-spiti-logo-xreous-15-000/

    Παντού τα ίδια.
    Έκλεισα το μαγαζί μου και τώρα στα 52 μου, με πετάνε στα σκουπίδια, με πόσα χρόνια ένσημα.
    Για τον έξω κόσμο είμαι γέρος για να δουλέψω, για το κράτος είμαι νέος.
    Οι δουλειές έξω είναι εξοντωτικό χαμαλίκι, αλλοιώς, οδηγός με ωράριο γαλέρας.
    Ναι, θα πεθάνουμε όρθιοι φίλε μου, αλλά γιατί τώρα;
    Γιατί τόσο νέοι;
    Γιατί να μην κλείσουμε τα μάτια μας με γαλήνη;
    Έχουμε ακόμα να δώσουμε.
    Συνεχώς κυνηγημένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πας στο βενζινάδικο και σε πιάνει τρέλα με την τιμή των καυσίμων. Να μην γράψω για την εσκεμμένη πουστιά στα σούπερ μάρκετ.. .μιλώ για τις τιμές...

      Γιατί τόσο νέοι; Συνεχώς κυνηγημένοι;

      Μας εξοντώνουν!! Το είχαν αποφασίσει χρόνια τώρα!! Με τα μνημόνια φανερώθηκε!! Δεν μας θέλουν...μας βλέπουν βαρίδια...δες το δημόσιο σύστημα Υγείας, τι θανάτους δίνει...και για να το καλύψουν βάζουν τις υποκλοπές...την απειλή πολέμου...Δεν μας θέλουν. Θέλουν μια άλλη Ελλάδα, με άλλους διαφορετικούς πολίτες. Με μια αλλαγή νοοτροπίας...κοντά στα προτεσταντικά- εβραϊκά πρότυπα. Έχουν θέμα γιατί είναι ένοχοι. Δεν θέλουν "μυρωδιές" από το παρελθόν...

      Μας θέλουν πεταμένους...λερωμένους...μέχρι να χαθούμε...


      σπάνε πόρτες ως γκεσταπίτες ξημερώματα και παίρνουν σπίτια...είναι χρόνια αυτό το πράγμα. Υπολογιστή να πάρεις και να καθυστερήσεις την πληρωμή για 2 μήνες, παίρνει τηλ εισπρακτική δικηγορική εταιρεία. Απλά η δημοσιογράφος είναι του ΚΚΕ και όσο να ναι υπάρχει μια "ευαισθησία"....Εννοείται μακάρι να το γλιτώσει. .

      Όσο για τον παπά εκεί στην Κιβωτό? Δικό τους δημιούργημα είναι...Τώρα αποφάσισαν να τον αδειάσουν. Είχε ξεφύγει κι αυτός... Πάρτι είχαν εκεί τρελό με τις ΜΚΟ.. Αδελφότητες και κλίκες. Ένας ξένος κόσμος χωρίς καμία επαφή με την κοινωνία. Ένα ίδρυμα πρότυπο για τους νεοταξίτες. Χωριά SOS, Χαμόγελο του παιδιού, παντού καθαρά προληπτικά!!! Θα επεκταθεί η έρευνα!! Αποψή μου είναι ότι...θέλουν να επαναφέρουν τα ορφανοτροφεία. Θα τα απλώσουν παντού ως ιδρύματα... Είναι πολλά τα ξένα παιδιά....πολλά και τα λεφτά...Τεχνογνωσία υπάρχει με τις Δομές των λαθρομεταναστών. Αλλάζουν τα εθνικά χαρακτηριστικά της χώρας. Τρόμος παντού!! Aυτό το κίνημα το αμερικάνικο από το Bronx το Me too...είναι ο Δούρειος ίππος...θα ευνουχίσει πολλά νέα παιδιά....θα ρημάξει ζωές..

      peri

      Διαγραφή
    2. Δύο απαντήσεις σε σχολιαστές, κατάθεση ψυχής, φίλε μου Peri.
      Ή κατάσταση της χώρας, του κράτους, των ανθρώπων.
      Γράφεις για τους λίγους, σε διαβάζουν πάρα πολλοί, ειδικά επώνυμοι (ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ).
      Επιλεκτική απομόνωση από την τρέλλα της μπλογκόσφαιρας.
      Γι'αυτό κι'εγώ ότι γράφω, το έχω ζήσει στο πετσί μου.
      Είτε από ένα παλιό κινητό, είτε από ένα μισοχαλασμένο παλιό υπολογιστή.
      Μη νομίζεις, κάποτε είχα επιχείρηση μεγάλη, η δουλειά μου ήτανε καλύτερη των ξένων, ήμουνα σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά το κράτος με έκλεισε.
      Έκλεισα με κέρδη, όχι με ζημιές, γιατί δεν μπήκα σε στοές και δεν έκανα λαμογιές.
      Δεν μιλούσα δηλ.την ίδια γλώσσα με το κατεστημένο.
      "Άνθρωποι" που πριν με λέγανε "αδερφό", τώρα που δεν έχω "μία", με ξεχάσανε.
      Δεν υπάρχω για κανέναν.
      Δεν χέζεται κανείς πλέον για μένα.
      Δεν πειράζει, βγήκα πιο δυνατός, πιό πεισματάρης.
      Συνέχισε φίλε μου να γράφεις και μην νοιάζεσαι ούτε για τα νούμερα της Alexa,ούτε για τα πάσης φύσεως νούμερα της μπλογκόσφαιρας.
      Γράφω σε εσένα γιατί το γράψιμό σου, θυμίζουν τα παθήματά μου.
      Χρόνια σε διαβάζω, εσένα και θυμάμαι τα απίστευτα σχόλια του There is a storm coming.
      Διαφέρεις φίλε μου!

      Διαγραφή
  4. Και η δική μου άποψη είναι πώς βιάζοντε να ενσωματώσουν το "νέο" αίμα. Στα σχολεία στίς οικογένειες ,στήν χώρα γενικά. Απο τίς "δομές" των ΜΚΟ θα περάσουν στό "κράτος",και έτσι "μπήκαν" ,,,
    Δίχως ασφαλώς να πούμε πώς δέν έχουν γίνει όσα αναφέρουν! Σαφέστατα και έχουν γίνει ,ακόμα χειρότερα.
    Να δείς πόσα "παιδια" θα σκορπιστούν εντός των τοιχών .Θα τους βρούν σπίτια ,δουλειές,,,οικογένειες..
    Εχεις ιδέα από καριόληδες?? Απο πούστηδες στο μυαλό και στήν ψυχή? Κυριολεκτικά φίδια,που σε "ναρκώνουν",και σε δηλητηριάζουν με το τσίμπημα τους.
    Ερποντε κυριολεκτικά ,και δέν παίρνεις είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή