peri majestic the real

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

«Γιατρέ μου τι λες εσύ;» Με ξεπερνάει. Τέρμα ανατριχιαστικό. Είναι θρίλερ αυτό που ζούμε.

 



 Χωρίς δογματισμούς, κομματικούς φανατισμούς και άλλες τέτοιες «τυφλές» ερμηνείες και αναγνώσεις. Τι κάνουν; Δίνουν παράσταση. Ασελγούν ειρωνικά....με 33.000 νεκρούς, με χιλιάδες ορφανά!! που οι ίδιοι προκάλεσαν με δικές τους αποφάσεις (έκθεση Λύτρα, μη χρήση μάσκας εντός κλειστού χώρου από την άνοιξη, ανύπαρκτες ΜΕΘ, χιλιάδες υγειονομικοί εκτός). Με ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας διαλυμένο από τα μνημόνια και όχι μόνο...

Η επιτομή της υποκρισίας να μιλάς για την απλή εποχική γρίπη...όταν επί δεκαετίες οι ηλικιωμένοι εμβολιάζονται για την γρίπη..

Το Video είναι ακατάλληλο!

 Δεν αξίζει πλέον να ασχολείσαι με αυτά τα άτομα...ως άτομα...δεν αξίζει...Εδώ μιλάμε για άλλες καταστάσεις...Αυτό το πράγμα δεν είναι πολιτική. Είναι ο πάτος της κόλασης.

3 σχόλια:

  1. Τελικά δεν το "δέχτηκε" το "επικρατίας"ο "Γιατρός"? Το δέχτηκε όμως η άλλη η γιατρός..! Αμοίβοντε ακριβά για τίς "υπηρεσίες" που τους παρέχουν! Και δέν έχουν και λόγο να προσπαθήσουν να κρυφτούν! Αφού από "κάτω¨δεν παίρνουν χαμπαρι!Ας τρέχουν τα ζωντόβολα για τήν υγεία τους. Γιά να τους "προφυλάξουν" οι ντοκτόρες,τής "επιστημονικής πολιτικής"!! Ολα μιά χλαπάτσα! όλα ένα κουλουμπάρι απο σκατό! Μπερδεψανε τα μπούτια ,μας.. Τις πούτσες με τίς βούρτες. Την επιστήμη με την μπίσνα..Και ο λαός τήν ύπνωση της τηλεόρασης ,που του πασσάρει τα νέα δεδομένα.
    Γιατρε τι λές? είμαι καλά η θέλω τον γιατρό μου?? Τον γιατρό σου τον γιατρό σου! Να ακουμπίσεις τον οβολόν σου! Αλοιώς ο επιστήμων τι θα κάνει? Θα βάζει πλακάκια η θα σκάβει για κοκινογούλια/? ..Εγώ ποιόν θα έχω για "στρατό"? Μα φυσικά σήμερα τον γιατρό! Οπως την εποχή του χρηματηστηρίου είχα τους πολιτικούς "χρηματιστές" τους "συμβούλους" , εκείνα τα "επαγγέλματα" που σήμερα ψάχνουν δουλειά.
    Σήμερα γεμίζουν τίς τσέπες οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί,και οι φαρμακοβιομηχανίες. Και εμείς φυσικά ,οι "ceo " πέρνουμε τα ανάλογα για τις "υπηρεσίες μας"..Και ο λαός χαμπάρι!! Ο λαός περιμένει τον κόσμο στόυς δρόμους και στα βουνά! Στίς πλαγιές για "αντάρτικο". Ακόμα να καταλάβει που "βαράνε" και αυτός ψάχνει έξω απο το παράθυρο! Το κεφάλι του "βαράνε" και αυτός κοιτάζει απ έξω να δεί τί συμβαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Τους Μητσοτάκηδες που υπήρξαν οι πρόδρομοι της Χούντας ( αποστασία) και της διχοτόμησης της Κύπρου, τους Μητσοτάκηδες που ξεπούλησαν την Μακεδονία, τους Μητσοτάκηδες που υπήρξαν οι σύμμαχοι του Σημίτη, όταν αυτός σχεδίαζε την χρεωκοπία της Ελλάδος, τους Μητσοτάκηδες, τους Μητσοτάκηδες που υπήρξαν συνεργοί του εγκλήματος των Μνημονίων, του ξεπουλήματος της Ολυμπιακής, μην ξεχνάμε την Ντόρα που στήριξε και ψήφισε το πρώτο μνημόνιο, τους Μητσοτάκηδες που στην κηδεία του πατριάρχη τους, κατέθεσε στεφάνι η Γερμανική Υπηρεσία Μερίμνης Ταφών εν Ελλάδι.

    Αυτοί οι Μητσοτάκηδες κυβερνάνε σήμερα και όλα έγιναν για τα εμβόλια. Για το χρήμα!
    Για αυτό και μπουκώθηκαν όλοι στο κρατικό χρήμα. Ηθοποιοί, γιατροί, δημοσιογράφοι. Πως έλεγε ο γελοίος Καραμανλής του Αχιλλέα; ναι ναι αυτός με τα πολυμεταχειρισμένα οχήματα ... δεν κολλάνε στο Μετρό!! Ούτε στα λεωφορεία!!! Ολα ήταν προσχεδιασμένα!!! Χωρίς εξαερισμό και μάσκες έγινε ο χαμός με την φονική παραλλαγή Άλφα. Τώρα πολύ απλά ο ψυχωτικός Κούλης, παραδίδει...θα τον κρύψουν για να ξεχαστεί Μην περιμένετε ειδικά δικαστήρια και πράσινα άλογα.. Πετυχημένος είναι ο Κούλης για μια μερίδα υπανθρώπων.. προχώρησε σε αφοπλισμό της χώρας λόγω Ουκρανίας, έχωσε χιλιάδες λάθρο στις Δομές, προχώρησε σε ολοκληρωτικές παρακολουθήσεις αντιπάλων μέσω της ΕΥΠ, έβαλε μπροστά τους πλειστηριασμούς, διέλυσε την ΔΕΗ...έκανε την ελλάδα ένα μεγάλο real estate, ρήμαξε τους ελεύθερους επαγγελματίες...επί ήμερών του γέμισε η ελλάδα γερμανικές ανεμογεννήτριες, έφερε διχόνοια στα σπλάχνα της κοινωνίας με τον κόβιντ... δυστυχία και τρόμο στην αρρενωπότητα ενός αγοριού, στο να φλερτάρει μια κοπελα μην τυχόν και θεωρηθεί σεξουαλική επίθεση...Το καλύτερο; Δεν έφερε καμία ανάπτυξη
    για τα προδομένα νιάτα....

    Καλό χειμώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή