peri majestic the real

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Παναγούλης....μετά την απόπειρα κατά του δικτάτορα Παπαδόπουλου..

Οι χειροπέδες....το βλέμμα..

1 σχόλιο:

  1. Mιά "νοσταλγία",όλοι οι άνθρωποι. Γιά κάτι...Όλοι κάτι "νοσταλγούν".
    Μένουν "πίσω"... Όλα έχουν ημερομηνία λήξης..
    Όλα έχουν σχεδόν τελειώσει,τίποτα δέν θα είναι ξανά το ίδιο..
    Ακόμα δέν μπορείς να καταλάβεις,πώς όλοι ζούμε και αναπαραγόμαστε,γιά έναν και μόνον λόγο. Όλοι είμαστε ασήμαντοι και αναλώσιμοι..
    Απλά συνεχίζουμε να υπάρχουμε γιά να γεννηθεί ο ΕΝΑΣ. Ενα μυαλό,μιά προσωπικότητα ,που θά αλλάξει τά πάντα.
    Δέν υπάρχουν ,ούτε υπήρχαν "ηρωες". Θύματα ενός σχεδιασμού μιά κάποιας εποχής..
    Σήμερα απλά αυτό πού ζούμε εμείς δέν τό έχει ζήσει κανείς. Είναι η φάση της Αποκάλυψης,τών πάντων τής ισοπέδωσης τών πάντων της "απονομής" τής "πληρωμής" καί της αποκατάστασης.
    Είναι η ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ η τελική.
    Ακατανόητη γιά κάποιους .
    Δέν είμασταν άνθρωποι με τιμή σειρά ηθική. Είμασταν καραγκιοζόπαιδα. Και αυτά σήμερα έχουν πάθει ζημιά. Είναι σαν ψάρια ε΄ξω από τα νερά.
    Βαρέθηκα να ακούω αυτήν την γκρίνια και την μεμψιμοιρία..Μιά κλάψα,μιά γκρίνια ,"βαθυστόχαστες" δήθεν "αναλύσεις",που απλά δείχνουν την ασχετοσύνη. Υπομονή κοντεύουμε ..Έτσι έπρεπε να γίνει και πρέπει να κατανοήσουμε πώς είμαστε μαριονέτες και τίποτες."Σπουδαίοι" τίποτες,που δέν μπορούν να βγούν από τον λαβύρινθο,και αντί να το βουλώσουμε συνεχώς "μιλάμε "..Αντί να πιάσουμε τήν άκρη του νήματος να βγούμε πουλάμε εξυπνάδες και δείχνουμε πόσο μα πόσο βλάκες είμαστε.. Θα μείνουμε "μέσα" μέχρι να σκάσουμε,η μέχρι να βουλώσουμε τα στόματα τών ηλιθίων και τών τεμπέληδων. .Μέχρι να τους πούμε σκάσε και σκάβε βλάκα,που όλο μιλάς και χάνουμε χρόνο ,χάνουμε οξυγόνο..
    Εχουμε χρόνο ακόμα μέχρι να φτάσει και στους φαφλατάδες βλάκες. Ολους θα τούς "πιάσει".Ακόμα περισσότερο αυτούς που πιστεύουν πώς "αυτοί δεν έχουν πρόβλημμα".
    Το πολιτικό σύστημα ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΠΑΝΤΟΥ. Ολοι πλέον έχουν καταλάβει πώς είναι όλοι ίδιοι.. Αρα είναι θέμα χρόνου να αναζητήσουν λύσεις στά μεγάλα προβλήματα,που κάθε ημέρα γίνοντε ακόμα πιό μεγάλα και πολύ περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή