peri majestic the real

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Κυκλώματα που....διαλύουν ζωές...Πόσο μάλλον στην Ελλάδα όπου επικρατεί τεράστιο χαμηλό επίπεδο δεν θέλει και πολύ να τρελαθείς αν μπλέξεις...

 


Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται παιδοψυχολόγος και φέρεται να χορηγούσε σε διαζευγμένες μητέρες, ψευδείς βεβαιώσεις, οι οποίες έλεγαν ότι τα παιδιά τους έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα τους. Ήδη η υπόθεση έχει φτάσει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.


Στην Ελλάδα των ζωντανών πτωμάτων, ο πλανήτης είναι επίπεδος. Και η μάστιγα του χρόνου κατατρώει τα πάντα, ώσπου να οδηγηθούμε στην κατάρα της λήθης.
Μια χώρα μπουκωμένη από γυμνή σάρκα, λαδωμένη από έλαια αρωματικά, αναβολικά και τατουάζ.
Με αναπηρία στην σκέψη, στην αντίδραση.
Χώρα φονιάδων και θυμάτων.
Φάρ ουέστ για πολύ σκληρά στομάχια.
Τίποτα δεν διδαχθήκαμε.
28η Οκτωβρίου;
Sci-fi σενάριο.
Όπου νά'ναι, βγαίνει και το καινούργιο Resident Evil.

MANKO

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς έτσι είναι όπως τα λες, και το χειρότερο είναι ότι ο νορμάλ άνθρωπος δεν μπορεί να προστατευτεί από τέτοιους τρελούς, δικαιοσύνη δεν υπάρχει, στο τέλος τρελαίνεται ο ίδιος και αρρωσταίνει και μπορεί να πεθάνει κιόλας ή στη καλύτερη να του αφήσει κουσούρι κάνα ψυχοσωματικο! Αν κάποιος ξέρει τρόπο αντιμετώπισης ας το καταθέσει μπας και σωθεί κανένας. Αυτή τη στιγμή τα χειρότερα συμβαίνουν στα σχολεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι θα γίνει; Μας γ@μ@νε καθημερινά! Ο εθνικός ακρωτηριασμός είναι σε πλήρη εξέλιξη! Και "πατριώτης" πρωθυπουργός να εκλεγεί μετά από ένα ή δύο χρόνια στην Ελλάδα, θα βρει παντού νάρκες! Δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε!

  Η Ελλάδα λόγω πρωτοφανούς πολιτικής διαφθοράς, έχει ξεπεράσει προ πολλού το σημείο επαναφοράς στην κανονικότητα. Ο Μητσοτάκης είναι ο κρ...