peri majestic the real

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Έξω» απ’ αυτό το σύστημα υγείας σήμερα παραμένουν στην πλειοψηφία τους άνθρωποι, οι οποίοι δεν ήταν πουθενά οργανωμένοι και νομίζουν αφελώς ότι ζουν σε δημοκρατικό καθεστώς κι έχουν δικαίωμα επιλογής …


Τον «εμβολιασμό» τον χρησιμοποιούν ως ανεξίτηλο «σφράγισμα», το οποίο διαχωρίζει με αντικειμενικά στοιχεία τούς «εκλεκτούς» από τους μη …Tους υπάκουους «εκλεκτούς», οι οποίοι είναι επιθυμητοί και τώρα «προάγονται», εκμεταλλευόμενοι «απουσίες» συναδέρφων …Έμπειρων και καταρτισμένων συναδέρφων, τους οποίους δεν θα μπορούσαν να «παρακάμψουν» με άλλον τρόπο …Έμπειροι χαφιέδες φτιάχνουν τους νέους «φακέλους» των «φρονημάτων» τού μέλλοντος. Ήδη έχουν ξεχωρίσει αυτοί, οι οποίοι θα «διακριθούν» στο μέλλον …Όι κομμουνιστές όλοι «σφραγίστηκαν» …Όι μόνιμοι χαφιέδες τής Ασφάλειας πήραν εντολή από το κόμμα κι εμβολιάστηκαν όλοι …Μαζί μ’ αυτούς και όλο το κομματικό παρακράτος τού μεταπολιτευτικού δημοσίου έμεινε «μέσα» στο σύστημα υγείας. Δεν λέμε βέβαια ότι όσοι υγειονομικοί εμβολιάστηκαν ήταν κομμουνιστές ή παρακρατικοί …Αυτό, το οποίο λέμε είναι ότι ΌΛΌΙ οι κομμουνιστές και οι κομματικοί παρακρατικοί εμβολιάστηκαν. «Έξω» απ’ αυτό το σύστημα υγείας σήμερα παραμένουν στην πλειοψηφία τους άνθρωποι, οι οποίοι δεν ήταν πουθενά οργανωμένοι και νομίζουν αφελώς ότι ζουν σε δημοκρατικό καθεστώς κι έχουν δικαίωμα επιλογής …

Αυτοί, οι οποίοι θα τιμωρηθούν οριακά σκληρά, για να «εκπαιδευτούν» εκείνοι, οι οποίοι θα παραμείνουν «μέσα» στο σύστημα. Ποιο όμως ήταν το ζητούμενο αυτής της επιλογής; Γιατί έπρεπε να «εκπαιδευτούν» οι παραμένοντες στην υποταγή; …Το ζητούμενο είναι η εφαρμογή τού σοβιετικού μοντέλου ιδιωτικοποίησης …Του μοντέλου τού Τσουμπάις. Θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν το σύστημα υγείας με όρους Σοβιετικής Ένωσης του Γιέλτσιν …Να το παραδώσουν ατόφιο σε «ολιγάρχες» εκλεκτούς τής Νέας Τάξης, οι οποίοι θα το «αγοράσουν» με εγγυητικές επιστολές των τοκογλύφων και των φαρμακοβιομηχάνων και θα το ελέγχουν μέσω σκληρών κομμουνιστικών στελεχών …Στελεχών σκληρών και έμπειρων στις συνωμοσίες, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί στην τυφλή υπακοή και στη σκληρή κι άδικη συμπεριφορά απέναντι στους «εχθρούς» …Σκληρών κι ανάλγητων στελεχών, οι οποίοι σήμερα όχι μόνον δεν συμπαραστέκονται στον αγώνα των συναδέρφων τους, αλλά στην κυριολεξία γελάνε με τις απεργίες πείνας τους. Το «πατρόν» είναι δοκιμασμένο. Θα λεηλατηθεί η περιουσία τού λαού κι όλοι θα πάρουν αυτό που τους αντιστοιχούν. Όι ολιγάρχες θα τα πάρουν όλα «τζάμπα», εφόσον θ’ αποπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους από τα τεράστια έσοδα του συστήματος Υγείας, λόγω ασφαλιστικών ταμείων.

Όι κομμουνιστές, οι οποίοι μέχρι σήμερα παρίσταναν τους σκληρούς «συνδικαλιστές» τής υγείας, θ’ ανακαλύψουν τον καπιταλισμό …Θα γίνουν στελέχη και άρα θ’ «ανακαλύψουν» και τους μισθούς των στελεχών …Τα μπόνους των αδίστακτων στελεχών. Ή Έλλάδα των Μνημονίων —τα οποία πέρασαν χάρη στον Πλεύρη και τον Γεωργιάδη— θα γίνει μια καταρρέουσα «Σοβιετία», στην οποία ο καθένας θ’ αρπάζει ό,τι βρίσκει. Υπό αυτήν την έννοια ο «εμβολιασμός» αποκτά άλλη σημασία …Γίνεται ένα πολιτικό «όπλο», το οποίο θα «εκτελεί» τους «αντικαθεστωτικούς» και «διαφωνούντες», όπως έκαναν οι Σοβιετικοί για τους εχθρούς τους. Όι αντιδραστικοί θα καταλήξουν στο «γκουλάγκ» τής φτώχειας και της ανέχειας. Γι’ αυτόν τον λόγο έβαλαν στον ρόλο του «δήμιου» Υπουργού έναν «εκκωφαντικά» ακροδεξιό, όπως ο Πλεύρης …Κάνουν τη δουλειά τους όπως τους βολεύει και ταυτόχρονα προστατεύουν από την κοινή «θέα» τούς συνωμότες κομμουνιστές …Τα «παιδιά» τού Μπεναρόγια και του Μπουρλά. Φορτώνουν και πάλι τον «μουτζούρη» στην «επάρατη» Δεξιά, για να προστατεύσουν τους «προοδευτικούς» και το «πολύτιμο» ΚΚΈ.Το «δούλεμα» της Μεταπολίτευσης —για «δεξιούς» που «φταίνε» για ΌΛΑ κι «αριστερούς» με «πίστωση» σε ΌΛΑ— θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά τη λεηλασία !!!

Traianou.gr

2 σχόλια:

  1. ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ και ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ γίνανε μαλλιά κουβάρια ……μια χώρα ανέκαθεν ένα μαντρί, ένας λαός όλο περηφάνια και αυταρέσκεια.
    Η αυταρέσκεια, η αίσθηση του, να είναι κανείς ικανοποιημένος από τον εαυτό του, αγνοώντας τις αδυναμίες του ή πιθανές αντιξοότητες έφεραν τους γιδοβοσκούς προ πυλών……. καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκεπάρνια που πιστεύουμε πώς δέν ανήκουμε σε μαντρί.
    Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ;
    Κρατούν σκεπάρνια και νομίζουν ότι είναι σφυροδρέπανα ,νομίζουν ότι είναι επαναστάτες και είναι χαραμοφάηδες……. κρατούν σταυρούς και νομίζουν ότι είναι Χριστιανοί …..ψηφίζουν τον κατάλληλο και διαπιστώνουν ότι είναι ακατάλληλος, ανήκουν σε ομάδες αλλά είναι συμμορίες.
    Αυτό που περιγράφει ο ΠΛΑΤΩΝ δεν σπήλια αλλά κουφάλα.
    Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ……μία παραγκούπολη γεμάτη παράσιτα, χαμένα κορμιά ……ΗΡΩΕΕΣ και λοιποί συγγενείς !!!!!
    ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ και ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ γίνανε μαλλιά κουβάρια.
    Περπατώ καμαρωτός και κορδωτός σα γύφτικο σκεπάρνι
    Τηλεφωνικές παρακολουθήσεις… σύστημα υγείας ράντζα …. απεργίες…. μίζες, , εθνάρχες…… μέχρι και «θαυματουργό νερό» του Καματερού …..τι να πρωτοθυμηθείς…… τελικά αυτός ο Κυριάκος είναι κουφάλα*!!!!!!
    *(Ο αναξιόπιστος ή ο «χαμένος». Χρησιμοποιείται και σαν φιλική βρισιά.)
    Μας φταίει εκείνος και ο άλλος ….από μόνοι μας γεμίσαμε ανώμαλους !!!!!!….. μία κοινωνία που αμφισβητεί χωρίς να ξέρει ….. από μόνοι μας γεμίσαμε αγράμματους !!!!! μία κοινωνία που αμφισβητεί τα παιδιά του και όλοι λένε δεν είναι τα δικά μου !!!!!
    Η κατάσταση όσο και να θέλουμε να την αλλάξουμε ….έχει πάρει τον δρόμο της, στον δρόμο της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ…… ο ίδιος ο χάρος ή ο χάρος με το πρόσωπο του covid -19 ή με όποια μορφή στο κοινωνικό σύστημα δεν μπορώ να μην διακρίνω την περηφάνια και αυταρέσκεια του πολίτη να μετρά την ξαφνικίτιδα θανάτων καμαρωτός και κορδωτός στον ρόλο του ταμεία των ψυχών και να κρίνει την επιλογή.
    Να μετρά με περηφάνια και αυταρέσκεια ότι θα φέρει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όταν έχει ξεχάσει ότι ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη !!! τελικά είναι ΜΥΘΟΣ πιάσε μια μπύρα .
    Ο παλιός κόσμος μιας άλλης εποχής πεθαίνει και εμείς ασελγούμε ……. καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκεπάρνια που πιστεύουμε πώς δέν ανήκουμε σε μαντρί.
    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περι να μην ξεχνάμε και τον πόλεμο στην Ουκρανία μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας,δεν χωράει ανφιβολία ότι όντως έχουμε πολλά ράμματα για την γούνα των αμερικανών, απο που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς.Οι στρατιωτικές παρεμβάσεις, η υποστήριξη δικτατοριών, ο πόλεμος στο Βιετνάμ, Γιουγκοσλαβία, Συρία, Αφγανιστάν, Λιβύη, οι εισβολές στο Ιρακ και παει λέγοντας.Θυμάμαι και την αντίδραση πλήθη ανά τον κόσμο και επί δεκαετίες αποδοκίμαζαν τους αμερικανούς και την πολιτική τους, είναι οι ίδιοι σήμερα άνθρωποι που καταδικάζουν την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, προφανώς δεν είναι ηλίθιοι ούτε πειθήνια όργανα των αμερικανών , οπως υπαινίσονται κάποιοι υμνητές του Πούτιν, ο οποιος πειστοιχισμένος από τους ολιγάρχες με τις πολυώροφες θαλαμηγούς , αποφάσισε ο΄τι οι ουκρανοί ως έθνος δεν υπαρχουν αρα δεν πρόκειται για εισβολή , αλλά για στρατιωτική επιχείρηση. Ο επίδοξος τσάρος Πασών των Ρωσιών,βάλθηκε να επαναχαράξει τα σύνορα, πράγμα επικίνδυνο αφου άνοιξε τους ασκούς του αιόλου και ξύπνησαν οι αναθωρητισμοί με απρόβλεπτες συνέπειες. Στην περίπτωση της Ουκρανίας δηλώνουν ότι μάχονται το απόλυτο κακό, ενώ σε τελική ανάλυση προσπαθούν να διασώσουν τις προκαταλήψεις τους για να μπορούν να αισθάνονται τόσο μα τόσο ανώτεροι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι θα γίνει; Μας γ@μ@νε καθημερινά! Ο εθνικός ακρωτηριασμός είναι σε πλήρη εξέλιξη! Και "πατριώτης" πρωθυπουργός να εκλεγεί μετά από ένα ή δύο χρόνια στην Ελλάδα, θα βρει παντού νάρκες! Δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε!

  Η Ελλάδα λόγω πρωτοφανούς πολιτικής διαφθοράς, έχει ξεπεράσει προ πολλού το σημείο επαναφοράς στην κανονικότητα. Ο Μητσοτάκης είναι ο κρ...